Regisztráció  Belépés
Mit keres Soros az európai parlamentben?
... buckalakók ellen persze hogy nem fog fellépni, mert szükség van a szavazataikra, és egyébként is, ő m...
2018-04-20 18:46:55
Rákóczi tér pusztítói - Feketesárkány Mexikóból
... világgal közösen, jólétben a világrészeket meggyalázók és nyomorba döntők, éhezéssel megölők Magyarországával. Balaton környékét ugyanígy tisztították meg, most Bicskét fejezték be.

Ahmed arabjaival kezdtek apa alázást a Balatonon még Tűzkő Judit szőke nemi csapás elmeosztályával, arabok kitermelésével értelmiségnek mint állatokat meggyalázóival a miskolci régi megyei k...
2018-04-13 19:58:52
Tallóztam
... Kombi úr feleségét?
- Kombiné.

- És a családját?
- Kombináció.

- .... a vallásos szuperhőst?
- Á-Men.

- ..... az arab fogorvost?
- Blend Ahmed.

- .... az erős WC pucolót?
- Budi Bilder.

- .... a hülye pincért?
- Éttermi fogyatékos.

- ... spanyolul az abortuszt?
- Adios Embrios!...
2018-04-02 20:44:25
Csak magyarul lehet
... Kombi úr feleségét?
- Kombiné.

- És a családját?
- Kombináció.

- .... a vallásos szuperhőst?
- Á-Men.

- ..... az arab fogorvost?
- Blend Ahmed.

- .... az erős WC pucolót?
- Budi Bilder.

- .... a hülye pincért?
- Éttermi fogyatékos.

- ... spanyolul az abortuszt?
- Adios Embrios!...
2018-03-31 13:53:58
Életfogytiglanra ítélték a tavalyi londoni metrórobbantási kísérlet tettesét
A 18 éves, iraki születésű Ahmed Hassannak a londoni központi büntetőbíróság végzése szerint legalább 34 évet kell börtönben töltenie, mielőtt szabadlábra helyezése szóba kerülhet.
Hassant a merényletkísérlet után egy nappal vették őrizetbe a délkelet-angliai Dover kompkikötőjének indulási csarnokában, miközben menekülni próbált Nagy-Britanniából.
A vád szerint ő helyezt...
2018-03-23 17:42:19
RÖVIDÍHR - Életfogytiglanra ítélték a tavalyi londoni metrórobbantási kísérlet tettesét
...
A 18 éves Ahmed Hassannak a londoni központi büntetőbíróság végzése szerint legalább 34 évet kell börtönben töltenie, mielőtt szabadlábra helyezése szóba kerülhet.
Hassant a merényletkísérlet után egy nappal vették őrizetbe a délkelet-angliai Dover kompkikötőjének indulási csarnokában, miközben menekülni próbált Nagy-Britanniából.
A vád szerint ő helyezte el a poko...
2018-03-23 16:22:36
Ahmed H. pere - Fidesz: Karácsony Gergely hívja vissza Bárándy Péter védőügyvédet!
... dzsihadista terrorszervezet tagjaként még fegyveres kiképzést is kapott, aki a magyar államhatár és a magyar rendőrök elleni röszkei zavargást irányította - fűzte hozzá.
Felidézte, hogy Ahmed H. és társai betondarabokkal és kövekkel dobálták meg az Európa schengeni határait vigyázó rendőröket, akik közül többen megsérültek az incidensben.
"Ezek után elképesztőnek tartjuk...
2018-03-17 13:01:45
Választás 2018 - MSZP-Párbeszéd: szabad, önálló és erős Budapestet!
... Pétert, mert nincs közéleti funkciója, semmilyen módon nincsenek politikai együttműködésben - reagált arra, hogy Zsigó Róbert (Fidesz) felszólí...
2018-03-17 12:41:35
Ahmed H. pere - Amnesty: az igazságszolgáltatás megcsúfolása az ítélet
... ítélet "ismét megmutatja, hogy ha keverik a drákói terrorizmus elleni törvényeket a menekültek és migránsok elleni uszításokkal és jogsértésekkel, az borzalmas következményekkel jár". Az Ahmed H.-val szembeni vádakat a fellebbezés során hatályon kívül kell helyezni, és azonnal szabadon kell őt engedni - vélekedett.
Szavai szerint a férfi a Szíriából menekülő családjának akart...
2018-03-14 17:52:20
Ahmed H. ügye - Hét évre ítélte a bíróság a vádlottat
... rendőrök megtámadásának lehetősége - mondta a bíró.
Egy rendőr közölte a vádlottal, hogy az átkelő le van zárva, a tranzitzónába kell menniük, a férfi mégis ott akarta átlépni a határt. Ahmed H. ugyanakkor igyekezett megnyugtatni a tömeget. A felvételeken egyértelműen látszik, a vádlott követ tört, és hatszor megdobta a rendőröket. Később a vádlott a mások által megrongált ke...
2018-03-14 16:12:37
1 2 3 ...............51 52 ........77 78 ........101 102 103 
Címkék: Feketesárkány Mexikóból, Ahmed, Karácsony Gergely, Bárándy Péter, Tűzkő Judit, Blend Ahmed, Budi Bilder, Adios Embrios, Ahmed Hassannak, Zsigó Róbert, európai parlamentben, tavalyi londoni, világrészeket meggyalázók, miskolci régi, vallásos szuperhőst, arab fogorvost, hülye pincért, londoni központi, merényletkísérlet után, nappal vették, délkelet-angliai Dover, magyar államhatár, magyar rendőrök, drákói terrorizmus, borzalmas következményekkel, fellebbezés során, rendőr közölte, tranzitzónába kell, férfi mégis, felvételeken egyértelműen, vádlott követ, mások által, életfogytiglanra, együttműködésben, magyarországával, terrorszervezet, kompkikötőjének, betondarabokkal, elmeosztályával, metrórobbantási, megtámadásának, büntetőbíróság, jogsértésekkel, meggyalázóival, kitermelésével, szavazataikra, feketesárkány, tranzitzónába, világrészeket, értelmiségnek, elképesztőnek, parlamentben, uszításokkal, védőügyvédet, tisztították, britanniából, egyértelműen, megcsúfolása, megnyugtatni, felvételeken, szabadlábra,
© 2013 TVN.HU Kft.