Regisztráció  Belépés
A csapágyasra zsibbasztott agyú populáció önként, dalolva, t
... azzal a büdöstalpú összeesküvés-elmélettel lehessen lesöpörni, hogy Soros.

A tegnapi nap egyik, a fentiekkel összefüggő, méltatlanul figyelmen kívül hagyott abszurduma az Alapjogokért Központ nevű kormánypárti megmondóintézethez és lefetyelésügyi különítményhez kapcsolódik, akik odáig vetemedtek, hogy a volt macedón miniszterelnök, Nikola Gruevszki elítélése mögött is S...
2018-05-30 22:00:16
Alapjogokért Központ: "Soros György hálózata" áll Nikola Gruevszki elítélése mögött
... nyomásra létrehozott" speciális ügyészi szervezet révén pedig "sakkban tarthatóak azok, akik nem osztják a nyílt társadalom határok és határvédelem nélküli ideáját" - vélekedik az Alapjogokért Központ.
Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnököt május 23-án két év börtönbüntetésre ítélte egy szkopjei bíróság hivatali visszaélés vádjával.
A vád szerint Gruevszki minisz...
2018-05-29 17:12:37
Alapjogokért Központ: a "Stop Soros" a szuverenitást védő csomag
...
Szánthó Miklós annak apropóján beszélt erről, hogy a kormány kedden kívánja benyújtani a "Stop Soros" törvénycsomagot az Országgyűlésnek.
Az elemző úgy vélekedett: "a 21. század új városi gerillái, szellemi terroristái az emberijog-védő civil szervezetek".
Mint elmondta: a 21. századra a nemzetállamok új szuverenitás kihívásokkal szembesülnek és ezekre új típusú vál...
2018-05-28 19:19:05
Alapjogokért Központ: az EU-nak vissza kell találnia az alapítók értékeihez
...
Szánthó Miklóst arról kérdezték hétfőn az M1 aktuális csatornán, hogy május 23-24-én rendezik az Európa jövője című nemzetközi konferenciát, amelyen az egyik panelbeszélgetés moderátora lesz. Az igazgató elmondta: a migráció mellett a nemzeti identitás és a demokráciafelfogás kérdése is szóba kerül majd az említett beszélgetésen.
Véleménye szerint a migrációs válságról s...
2018-05-14 21:44:28
Választás 2018 - Alapjogokért Központ: közjogi puccsra készül az ellenzék
... egy alkotmányos doku...
2018-03-22 11:01:11
Illegális bevándorlás - Alapjogokért Központ: a dublini rendeletnek adna keretet az ENSZ paktuma
...
A paktum a későbbiekben ösztönözné a jogalkotókat, hogy az alapján hozzák meg a tényleges jogszabályokat, ez pedig az EU migrációs reformjait összesítő dublini rendelet reformjára is kihathat - tette hozzá.
Kovács István az 1951-es genfi egyezményre is emlékeztetett, amely szerint a földrajzilag legközelebb eső biztonságos országban jogosultak menedékhez a háborús övezet...
2018-03-21 08:50:55
Illegális bevándorlás - Szakértők szerint a Facebook véleménydiktatúrát alkalmaz - FRISSÍTÉS (új: Facebook-kapc
... egy átláthatatlanul működő, nagy multinacionális vállalat, a londoni székházában több ezer ember dolgozik folyamatosan, és igyekeznek szűrni a tartalmakat.
Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója úgy vélte, a politikai korrektség zászlóvivőjeként ismert Facebook, valamint Mark Zuckerberg ezen a felületen úgy szűri meg a tartalmakat, ahogy szeretné, mivel az oldal M...
2018-03-14 19:13:31
Illegális bevándorlás - Szakértők szerint a Facebook véleménydiktatúrát alkalmaz
... egy átláthatatlanul működő, nagy multinacionális vállalat, a londoni székházában több ezer ember dolgozik folyamatosan, és igyekeznek szűrni a tartalmakat.
Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója úgy vélte, a politikai korrektség zászlóvivőjeként ismert Facebook, valamint Mark Zuckerberg ezen a felületen úgy szűri meg a tartalmakat, ahogy szeretné, mivel az oldal M...
2018-03-14 17:55:42
Illegális bevándorlás - Szakértő: óriási üzlet a szervezett migráció
... embereket".
A kutató szerint napjainkban is "bűnözői csoportok emberei járják Afrika és Ázsia falvait és próbálják rávenni az embereket, hogy vándoroljanak Európába".
Az Alapjogokért Központ kutatója Václav Klaus volt cseh államfő Jirí Weigllel közösen írt Népvándorlás című könyvéről is beszélt. A napokban Magyarországon bemutatott kötetben Václav Klaus is "mesterségesen...
2018-02-23 09:21:41
Illegális bevándorlás - Alapjogokért Központ: Ausztria közvetítő lehet a kelet- és a nyugat-európai országok kö
...
Törcsi Péter szerdán az M1 aktuális csatornán értékelte Orbán Viktor és Sebastian Kurz osztrák kancellár keddi találkozóját. Elmondta: Ausztria elhelyezkedéséből adódóan "megérti a Közép-Európa keleti felében lévő tagállamok gondolkodásmódját", ugyanakkor "komoly hagyományokkal rendelkezik a nyugat-európai politikai ideológia megértése és alkalmazása terén is".
Kitért ar...
2018-01-31 08:51:03
1 2 3 .8 9 .13 14 16 17 18 
Címkék: Alapjogokért Központ, Soros György, Nikola Gruevszki, Stop Soros, Szánthó Miklós, Szánthó Miklóst, Kovács István, Mark Zuckerberg, Václav Klaus, Jirí Weigllel, Törcsi Péter, Orbán Viktor, Sebastian Kurz, csapágyasra zsibbasztott, szuverenitást védő, alapítók értékeihez, dublini rendeletnek, szervezett migráció, nyugat-európai országok, fentiekkel összefüggő, volt macedón, nyílt társadalom, szkopjei bíróság, kormány kedden, emberijog-védő civil, egyik panelbeszélgetés, igazgató elmondta, migráció mellett, nemzeti identitás, említett beszélgetésen, migrációs válságról, alkotmányos doku, későbbiekben ösztönözné, alapján hozzák, tényleges jogszabályokat, 1951-es genfi, földrajzilag legközelebb, háborús övezet, átláthatatlanul működő, londoni székházában, politikai korrektség, kutató szerint, napokban Magyarországon, nyugat-európai politikai, zászlóvivőjeként, börtönbüntetésre, panelbeszélgetés, miniszterelnököt, átláthatatlanul, multinacionális, országgyűlésnek, törvénycsomagot, jogszabályokat,
© 2013 TVN.HU Kft.