Regisztráció  Belépés
Akadémikusok nyílt levélben követelik Merkeltől, hogy zárass
...
Akadémikusok nyílt levélben követelik Merkeltől, hogy zárassa ki a Fideszt az Európai Néppártból


Nyugati Fény · április 17., 12:36 · Politika

Ha Angela Merkel nem szólal fel Orbán rendszere ellen, azzal sok feltörekvő zsarnoknak adhat felhatalmazást - írták nyílt levelükben akadémikusok, írók és aktivisták.

Európa egyik l...
2018-04-21 22:07:56
A legelső csatlós: Orbán pénzért és némi dicséretért láncolt
... bekebelezésekor vált először nyilvánvalóvá, milyen jövedelmező is volt Putyin számára a rengeteg Orbánba fektetett pénz és energia.

A katonai akció utáni uniós szankciók megszavazása csak Angela Merkel német kancellár határozott fellépésének volt köszönhető, aki egy nevét nem vállaló uniós diplomata szerint többek közt a Putyin mellett kardoskodó Orbánt is emlékeztette,...
2018-04-19 21:23:56
És most azt tetszik mondani, hogy rohadjanak is meg a civile
... civilek, a függetlenek?


Hacsaknem | Ma | 16:09

Nem lehet divatpolitizálást folytatni tovább Magyarországon. Nem fog megmenteni minket sem az EU, sem Angela Merkel, sem a civilek, sem a független jelöltek. Kőkemény reálpolitizálásra van szükség.

(...) kutya nehéz évek jönnek, a legnehezebbek a rendszerváltás óta, főleg a b...
2018-04-19 21:11:29
Magyar nemzethalált vizionálnak külföldön
... regnálásának elmúlt nyolc évében vergődő demokráciából illiberális kleptokráciává alakította át a magyar politikai rendszert.

Ezt követően nekifeszült az európai státus quónak, főként Angela Merkel kancellárnak, több ügyben, de elsősorban a bevándorlás kérdésében fordulva szembe a politika fővonalával.

Viszonylag visszafogott konzervatív programmal került hat...
2018-04-12 07:13:00
Óriási katasztrófáról beszélt Bill Gates,
... krízist.
Sőt, éppen ellenkezőleg: elmélyíti azt, méghozzá jelentős mértékben!
Nemrég egy német lapnak adott interjújában mondta el ezeket az igen kritikus szavakat, aminek valószínűleg Angela Merkel és társai nem fognak örülni...
Bill Gates egyúttal felhívta a figyelmet a jövőben várható hihetetlen mértékű afrikai bevándorlása. Ha a tömegek onnan megindulnak, Eu...
2018-04-07 10:52:45
Nógrádi: „Borul” a német társadalom
... hozzátartozik Németországhoz, és ehhez hozzá kell szokni, mert a történelem megállíthatatlan. A biztonságpolitikai szakértő erről úgy vélekedett: a Bundestag elnöke természetes, hogy segíti Angela Merkel német kancellárt, hiszen egy párthoz tartoznak.

Egy menekült anya gyermekével az athéni 2nd School foglalt ház udvarán 2016. december 5-én. Miután 2016 márciusában Mace...
2018-04-04 05:58:14
Illegális bevándorlás - Politológus: komoly feszültségeket okoz Németországban a migráció
...
A politológus szerint nagy felháborodást keltett Angela Merkel kancellár minapi kijelentése, miszerint az iszlám már Németország része.
Az elégedetlenség egyik jele, hogy a szélsőséges és a bevándorló-ellenes csoportok folyamatosan erősödnek az országban, Merkelt folyamatosan bírálják a pártján kívül, és azon belül is - tette hozzá.
"Világosan látszik, hogy a beván...
2018-03-24 09:01:33
EU-csúcs - Macron: arányos és összehangolt válasz várható az angliai mérgezéses ügyben
...
A francia elnök Angela Merkel német kancellárral az uniós állam-, illetve kormányfőinek kétnapos csúcstalálkozóját követően tartott sajtótájékoztatóján kijelentette, a történtek közös fellépést, összehangolt uniós választ követelnek.
Aláhúzta, nem lehetnek azonban túlzott elvárások a Vegyifegyver-tilalmi Szervezet (OPCW) szakértőinek vizsgálati eredményeit illetően, mert...
2018-03-23 18:22:42
EU-csúcs - Több uniós tagállam is fontolgatja orosz diplomaták kiutasítását
... csúcstalálkozón elfogadott zárónyilatkozatból. Az elfogadott szöveg szerint az "egyetlen ésszerű magyarázat", hogy az orosz vezetés áll az idegméreggel elkövetett, március 4-i merénylet mögött.
Angela Merkel német kancellár péntek hajnalban tett nyilatkozata szerint az elítélő szavak mellett további intézkedések meghozatalára is sor kerülhet.
Az Európai Külügyi Szolgálat...
2018-03-23 15:41:30
Horst Seehofert bosszantja Angela Merkel ellentmondása az iszlám németországi helyzete körüli vitában
... sem enged", továbbra is az az álláspontja, hogy az iszlám nem tartozik hozzá Németországhoz.
A Der Spiegel szerint a politikust teljesen váratlanul érte és mélyen felzaklatta, hogy Angela Merkel ellentmondott neki az új kormány programját a szövetségi parlamentben (Bundestag) szerdán ismertető beszédében. Kiemelte, hogy cseppnyi megértés sincs benne a kancellár lépése iránt, ...
2018-03-23 14:31:39
1 2 3 .................210 211 .........315 316 ........420 421 422 
Címkék: Bill Gates, Horst Seehofert, Angela Merkel, Európai Néppártból, Nyugati Fény, Vegyifegyver-tilalmi Szervezet, Európai Külügyi Szolgálat, legelső csatlós, német társadalom, angliai mérgezéses, iszlám németországi, rengeteg Orbánba, katonai akció, független jelöltek, magyar politikai, európai státus, bevándorlás kérdésében, politika fővonalával, német lapnak, igen kritikus, jövőben várható, tömegek onnan, történelem megállíthatatlan, párthoz tartoznak, menekült anya, politológus szerint, elégedetlenség egyik, pártján kívül, francia elnök, uniós állam-, történtek közös, elfogadott szöveg, orosz vezetés, idegméreggel elkövetett, elítélő szavak, politikust teljesen, szövetségi parlamentben, kancellár lépése, megállíthatatlan, csúcstalálkozón, bekebelezésekor, rendszerváltás, németországban, feszültségeket, katasztrófáról, kleptokráciává, magyarországon, németországhoz, felhatalmazást, elégedetlenség, ellentmondása, felháborodást, nyilvánvalóvá, kormányfőinek, legnehezebbek, meghozatalára, demokráciából,
© 2013 TVN.HU Kft.