Regisztráció  Belépés
Rajoy: büszke vagyok, hogy Spanyolország legfontosabb pártjának elnöke lehettem
... küldöttek perceken át állva tapsolták távozó vezetőjüket, akit videóüzenetben több állam- és kormányfő, valamint uniós vezető méltatott.
Mások mellett Teresa May brit miniszterelnök, Angela Merkel német kancellár, Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke, és Antonio Tajani, az Európai Parlament elnöke is megköszönte az elmúlt évek együttműködését Mariano Rajoynak, aki...
2018-07-21 15:45:00
Ime Európa vezetője...
... Hoslet


Hiszen ilyen állapotban, hogyan tudna az Európai Bizottság elnöke bármilyen nagy horderejű kérdésről tárgyalni akár Donald Trumppal, akár Angela Merkellel vagy más vezetőkkel?

Kellemetlen látni, ahogy Európa első embere láthatóan ittasan ...
2018-07-13 17:45:43
Gólpassz előtt az uniós népek összjátéka
... küldött, a pénzhatalom által szervezett veszedelem előtt vagy közös erővel megvédjük kontinensünket. Olaszország figyelmeztetett, ott már kísért a jövő árnyéka.

Emmanuel Macron, Angela Merkel hatalmi egója, politikai improvizálása ma már milliók életét teszi bizonytalanná. Ketten kívánják vezetni - országaik, népeik akaratát félredobva - az általuk elképzelt...
2018-07-10 20:45:12
Oriási terhet veszünk le a németek válláról
...24.hu oldalon ...
2018-07-05 16:00:24
Illegális bevándorlás - Századvég: szigorítják a német migrációs politikát
...
Pócza István az M1 aktuális csatorna keddi műsorában elmondta, ugyan az eredményes tárgyalásokat sokan Angela Merkel kancellárnak, a CDU elnökének tulajdonítják, a jelek szerint Horst Seehofer német belügyminiszter irányítja az ország migrációs politikáját.
A pártok a többi között határ menti tranzitzónák kialakításában is megegyeztek, ahonnan - a belügyminiszter elképze...
2018-07-03 10:01:54
Illegális bevándorlás - Megállapodott a német CDU/CSU pártszövetség a menekültügyi vitájuk lezárásáról
... tárcavezetői munkáját.
Hangsúlyozta: a testvérpártok egyértelmű és a jövőre nézve tartós megállapodása révén megakadályozzák az illegális migrációt Németország és Ausztria határán.
Angela Merkel kancellár, a CDU elnöke kiemelte: küzdelmes, nehéz napok után jó kompromisszummal zárják le a menekültügyi szabályozás körüli vitát.
A kancellár elmondta, hogy úgynevezett ...
2018-07-03 07:04:06
Illegális bevándorlás - Sajtóértesülés: tranzitzónák kiépítésében egyezhet meg a német CDU és a CSU
... az ügyben. Ha a jogerős döntés szerint az illető nem jogosult menedékjogi kérelem benyújtására, közvetlenül a tranzitzónából szállítják el Németország területéről.
Horst Seehofer és Angela Merkel vitája arról szól, hogy miként lehet megtagadni a belépést a német határ állandó ellenőrzés alá vont pontjain - a bajor-osztrák határ három átkelőjénél - az Európai Unióban máshol má...
2018-07-02 22:08:34
Illegális bevándorlás - Horst Seehofer nem hajlandó engedni Angela Merkelnek menekültügyi vitájukban
... eredményt ér el a tartományban, mint a CDU a többi 15tartományban.
"Meg kellene hajolnom, de nem tehetem" - tette hozzá Horst Seehofer, jelezve, a vita rendezését úgy képzeli el, hogy Angela Merkel engedményeket tesz számára, ellenkező esetben távozik a szövetségi kormányból.
Felvetette: vajon miként maradhatna tisztségében, ha nem egyeznek az "alapvonalak" a kormányfő é...
2018-07-02 21:15:50
Illegális bevándorlás - Az EU 45,6 millió euró sürgősségi segélyt nyújt Spanyolországnak és Görögországnak
... gazdasági bevándorlónak, és ki jogosult nemzetközi védelemre, utóbbiakkal kapcsolatban - mint akkori záróközleményükben írták - érvényesülnie kell a szolidaritás elvének.
A csúcstalálkozón Angela Merkel német kancellár kétoldalú megállapodást kötött Spanyolországgal és Görögországgal, ennek értelmében Athén és Madrid kész visszafogadni azokat a migránsokat, akiket elsőként a ...
2018-07-02 21:06:02
Illegális bevándorlás - Német lapok: fordulatot jelez a menekültpolitikában a brüsszeli "minicsúcs"
...
A FAZ az Európa iránya című kommentárjában kiemelte, hogy az Angela Merkel vezette Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a testvérpárt Keresztényszociális Unió (CSU) vitájában - amely arról szól, hogy milyen feltételekkel lehet megtagadni a belépést az EU-ban máshol már regisztrált, de Németországba beutazni szándékozó menedékkérőktől - a hivatalosan informális munkaértekezletnek...
2018-06-25 15:31:54
1 2 3 .................215 216 .........323 324 .........429 430 431 
Címkék: Horst Seehofer, Angela Merkelnek, Teresa May, Angela Merkel, Jean-Claude Juncker, Európai Bizottság, Antonio Tajani, Európai Parlament, Mariano Rajoynak, Donald Trumppal, Angela Merkellel, Emmanuel Macron, Pócza István, Európai Unióban, Kereszténydemokrata Unió, Keresztényszociális Unió, uniós népek, németek válláról, német migrációs, menekültügyi vitájuk, elmúlt évek, pénzhatalom által, jövő árnyéka, általuk elképzelt, eredményes tárgyalásokat, jelek szerint, ország migrációs, többi között, belügyminiszter elképze, testvérpártok egyértelmű, jövőre nézve, illegális migrációt, menekültügyi szabályozás, kancellár elmondta, jogerős döntés, tranzitzónából szállítják, német határ, bajor-osztrák határ, többi 15tartományban, vita rendezését, szövetségi kormányból, szolidaritás elvének, csúcstalálkozón Angela, hivatalosan informális, spanyolországgal, spanyolországnak, kompromisszummal, figyelmeztetett, belügyminiszter, megakadályozzák, együttműködését, csúcstalálkozón, menedékkérőktől, videóüzenetben,
© 2013 TVN.HU Kft.