Regisztráció  Belépés
Bloomberg a novemberi választásokon demokrata párti jelölteket támogat
...
Bloomberg, aki korábban New York polgármestere volt, 2018. márciusában pedig António Guterres, az ENSZ főtitkára a világszervezet klímaügyi különmegbízottjává nevezte ki, szerdán jelentette be, hogy várhatóan 80 millió dollárt szán demokrata párti politikusok támogatására. Azt szeretné elérni, hogy a szövetségi képviselőházban a demokraták kerüljenek többségbe.
A volt v...
2018-06-21 07:04:42
Putyin fogadta az ENSZ és az ET főtitkárát
...
Putyin közölte Guterressel, hogy Moszkva továbbra is kész az ENSZ-szel való konstruktív együttműködésre, hangsúlyozva, hogy az ENSZ Alapokmánya jelenti a mai nemzetközi jog alapját. Az ENSZ főtitkára a maga részéről pótolhatatlan tényezőnek nevezte Oroszországot, mint a világszervezet egyik alapítóját és a Biztonsági Tanács állandó tagját az új, többpólusú világrend kialakítá...
2018-06-20 20:52:15
Vb-2018 - Moszkva: több mint kétmillió látogató érkezett Oroszországba
...
Zaharova közölte, hogy Vlagyimir Putyin elnök meghívására Oroszországba érkezik majd António Guterres, az ENSZ főtitkára, aki amellett, hogy június 20-án a moszkvai Luzsnyiki Stadionban megtekinti a Portugália-Marokkó mérkőzést, a rákövetkező két napon megbeszélést folytat majd Szergej Lavrov külügyminiszterrel és Kirill pátriárkával, valamint felszólal a Valdaj politikai vit...
2018-06-15 14:43:03
Szíria - Kelet-Gútáról egyeztetett telefonon a török és az iráni elnök
... kormányerők hétszáz fős erősítést küldtek a Kelet-Gútát ostromló t...
2018-03-07 16:53:08
Az ENSZ főtitkára klímavédelmi különmegbízottjává nevezte ki Michael Bloomberg amerikai milliárdost
... eredményes küzdelem egyik módja az, ha az emberek világszerte megpróbálnak változtatni az életmódjukon, és ha "kicsit okosabbak vagyunk az energia előállításában".
Az ünnepségen António Guterres a globális felmelegedésről beszélve kiemelte, hogy a légkör gyorsabban melegszik és a tengervíz szintje gyorsabban emelkedik mint arra a szakemberek számítottak, így a klímaváltozás ü...
2018-03-06 07:04:27
Ferenc pápa sürgető felhívása:
... hogy a segélyszállítmányok eljuthassanak az ostromlott térségbe. Ennek ellenére továbbra is harcokról érkeznek hírek a 2013 óta ostromlott, 400 ezer lakosú Kelet-Gútából.
António Guterres ENSZ-főtitkár szerdán felszólította a feleket, hogy vessenek véget a ,,földi pokolnak": azonnal szüntessék be a harci cselekményeket a térségben.
Szíriában több mint 13,1 mil...
2018-02-26 08:29:55
Látja, nővérke, nem megmondtam, hogy hülyék?
... biztos (inkluzíve a fideszes Navracsics), hülyék az európai képviselők (persze, nem mind: lásd Arany idézett sorait fentebb).

Természetesen hülye Soros György, hülye António Guterres ENSZ főtitkár, hülye a teljes ENSZ, hülye a menekültügyi egyezmény.

Egyelőre még nem hülye Trump, de ha záros határidőn belül nem fogadja a Kárpátok géniuszát, hülye lesz ő is. N...
2018-01-31 09:14:50
Fidesz: elfogadhatatlan az ENSZ migránscsomagja
... témát, tartsa szem előtt, hogy a kormánypártok elutasítják az ENSZ migránscsomagját - közölte Puskás Imre.
A szóvivő felidézte az ENSZ főtitkárának nyilatkozatát, amelyben António Guterres szorgalmazza, hogy nyissák meg az országok határaikat, használják ki a bevándorlás előnyeit. Szerinte a migráció egyértelműen pozitív, erősíti a gazdasági növekedést, csökkenti az egyenlőtl...
2018-01-28 21:47:07
Lesz itt még baj, nem kevés
... fontolni, érdemes-e bennmaradni a migrációs csomagról zajló ENSZ-tárgyalássorozatban - jelentette ki, hozzáfűzve: erről a kormány tárgyal majd.
Jelezte ugyanakkor, hogy António Guterres ENSZ-főtitkár cikkéből kiindulva “ez egy erősen bevándorláspárti javaslat", és ha ez így marad, akkor ott Magyarországnak nincs semmi keresnivalója.


Ha jól ...
2018-01-27 19:56:46
Washington 65 millió dollárt visszatart a palesztinoknak szánt segély összegéből
... 125 millió dollárral járult hozzá az ENSZ-szervezet munkájához, s most ennek több mint a felét tartja vissza, a külügyi szóvivő megfogalmazásában "további megfontolásig".
António Guterres, az ENSZ főtitkára Heather Nauert bejelentése után New Yorkban, a világszervezet székházában újságíróknak azt mondta: nem tudott a segély összegének megnyirbálásáról, de korábban is "nagyon ...
2018-01-17 12:31:19
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Michael Bloomberg, António Guterres, ENSZ Alapokmánya, Biztonsági Tanács, Vlagyimir Putyin, Luzsnyiki Stadionban, Szergej Lavrov, António Guterres ENSZ-főtitkár, Soros György, António Guterres ENSZ, Puskás Imre, Heather Nauert, novemberi választásokon, iráni elnök, palesztinoknak szánt, világszervezet klímaügyi, szövetségi képviselőházban, demokraták kerüljenek, maga részéről, világszervezet egyik, moszkvai Luzsnyiki, emberek világszerte, energia előállításában, ünnepségen António, globális felmelegedésről, légkör gyorsabban, tengervíz szintje, szakemberek számítottak, ostromlott térségbe, harci cselekményeket, fideszes Navracsics, európai képviselők, teljes ENSZ, menekültügyi egyezmény, kormánypártok elutasítják, szóvivő felidézte, országok határaikat, bevándorlás előnyeit, migráció egyértelműen, gazdasági növekedést, migrációs csomagról, kormány tárgyal, erősen bevándorláspárti, felét tartja, külügyi szóvivő, világszervezet székházában, segély összegének, migránscsomagját, bevándorláspárti,
© 2013 TVN.HU Kft.