Belépés
Ligetvári Patrikot kölcsönadta a Telekom Veszprém
... reményében került kölcsönbe az idény végéig a spanyol bajnoki ezüstérmeshez. Ezt garantálhatja a kölcsönszerződés azon pontja is, amely szerint ha nem lép rendszeresen pályára - a Bajnokok Ligájában is -, akkor visszahívhatják Veszprémbe. Ez szintén bekövetkezhet abban az esetben is, ha a Telekom Veszprémnek sérülések miatt szüksége lenne rá.
A veszprémi nevelésű Ligetvári 20...
2018-10-10 15:31:55
A spanyol David Davis lett a Veszprém vezetőedzője
... mentették fel a munkavégzés alól. A tavaly nyáron kinevezett svéd szakvezetővel a csapat az előző idényben megnyerte a Magyar Kupát, a bajnokságban viszont csak második lett, a Bajnokok Ligájában pedig nem jutott a nyolc közé. Az új szezont a BL-ben egy győzelemmel és két vereséggel kezdte a Veszprém.
A legutóbbi, szombati BL-csoportmeccsen megbízott edzőként Gulyás István ir...
2018-10-09 14:42:36
Görög-magyar - Rossi: bátor játék kell idegenben
... mint a klub, hisz kevesebb az együtt töltött idő és a közös játék, kevésbé összeszokottak a játékosok" - fejtette ki az újonc, aki leszögezte, alázattal készül."Játszottam már a Bajnokok Ligájában, ezt a tapasztalatot szeretném kamatoztatni a válogatottban is. Készen állok a játékra, a kapitány döntése lesz, hogy bevet-e pénteken".
Lehetséges társáról a védelem tengelyében, K...
2018-10-08 18:10:23
Női kézilabda BL - Tizenhat góllal győzött a Győr
... norvég Nora Mörk hiányzott sérülés miatt.
A vendégek szereztek vezetést, de Eduarda Amorim gyorsan egyenlített - a világbajnok brazil átlövőnek ez volt az ötszázadik gólja a Bajnokok Ligájában győri színekben.
A folytatásban a nyáron igazolt francia Amandine Leynaud védéseivel és a norvég Kari Brattset góljaival növelte előnyét az ETO, amelynek dolgát a szlovénok időnkén...
2018-10-06 21:11:34
Férfi röplabda BL - Kardos: csak tökéletes játékkal van esélye a PAOK ellen a Barcikának
... otthonában), úgy Nyíregyházán is sikerül elérniük egy bravúros eredményt.
A mérkőzés abból a szempontból történelmi lesz, hogy magyar csapat koráb...
2018-10-05 13:01:57
A Telekom Veszprém kölcsönadta olimpiai bajnok átlövőjét a Celjének
... mert decemberben, a Tatabánya elleni idegenbeli mérkőzésen elszakadt az Achilles-ína, így ki kellett hagynia a szezon hátralévő részét.
Az új idényre felépült, és bár a Bajnokok Ligájában nem számított rá a szakmai stáb, mind a négy bajnoki mérkőzésen pályára lépett.
A BL csoportkörének negyedik fordulójában a Celje éppen a MOL-Pick Szeged vendége lesz szombaton délután....
2018-10-05 09:01:40
Újra mérkőzést kapott Kassai Viktor a Bajnokok Ligájában
Háromszáz nap elteltével vezet újra mérkőzést Kassai Viktor a Bajnokok Ligájában: a 43 éves magyar bíróra a szerdai Napoli-Liverpool összecsapást bízták rá. Az Európai Labdarúgó Szövetség beszámolója szerint Kassai segítői Ring György, Tóth Vencel, Bognár Tamás, Andó-Szabó Sándor és Berettyán Péter lesznek. ...
2018-10-01 20:59:43
Ljubomir Vranjes: sokkal többet akartam elérni
... svéd edző.
Vranjes tavaly nyáron vette át az együttes irányítását, amellyel egy Magyar Kupa-győzelmet ért el, a bajnoki döntőben alulmaradt a MOL-Pick Szegeddel szemben, a Bajnokok Ligájában pedig a legjobb nyolc közé sem került, a dán Skjern HB összesítésben jobbnak bizonyult nála a rájátszás első fordulójában.
A mostani szezonban a BL-ben a Veszprém három forduló alatt...
2018-10-01 20:54:55
Nem kizárt, hogy Gulyás István marad a Telekom Veszprém vezetőedzője
... magyarázta.
Vranjes tavaly nyáron vette át az együttes irányítását, amellyel egy Magyar Kupa-győzelmet ért el, a bajnoki döntőben alulmaradt a MOL-Pick Szegeddel szemben, a Bajnokok Ligájában pedig a legjobb nyolc közé sem került, a dán Skjern HB összesítésben jobbnak bizonyult nála a rájátszás első fordulójában.
A mostani szezonban a BL-ben a Veszprém három forduló alat...
2018-10-01 19:44:35
Ljubomir Vranjest menesztették a Telekom Veszprémtől
... visszaesett. A csongrádiak előbb az alapszakaszban 15 év után diadalmaskodtak Veszprémben, majd a fináléban meg tudták őrizni hazai pályán kidolgozott négygólos előnyüket.
A Bajnokok Ligájában a Veszprém szolgáltatta az egyik legnagyobb - magyar szempontból negatív - meglepetést, miután a legjobb nyolc közé sem került be: a dán Skjern HB összesítésben jobbnak bizonyult nála a...
2018-10-01 16:03:29
1 2 3 .....20 21 ...31 32 ..40 41 42 
Címkék: Ligetvári Patrikot, Telekom Veszprém, David Davis, Kassai Viktor, Bajnokok Ligájában, Ljubomir Vranjes, Gulyás István, Ljubomir Vranjest, Telekom Veszprémtől, Telekom Veszprémnek, Magyar Kupát, Nora Mörk, Eduarda Amorim, Amandine Leynaud, Kari Brattset, MOL-Pick Szeged, Európai Labdarúgó Szövetség, Ring György, Tóth Vencel, Bognár Tamás, Andó-Szabó Sándor, Berettyán Péter, Magyar Kupa-győzelmet, MOL-Pick Szegeddel, Skjern HB, spanyol David, idény végéig, spanyol bajnoki, kölcsönszerződés azon, veszprémi nevelésű, munkavégzés alól, tavaly nyáron, előző idényben, bajnokságban viszont, nyolc közé, együtt töltött, közös játék, tapasztalatot szeretném, kapitány döntése, védelem tengelyében, vendégek szereztek, világbajnok brazil, ötszázadik gólja, nyáron igazolt, norvég Kari, szlovénok időnkén, bravúros eredményt, mérkőzés abból, szempontból történelmi, szezon hátralévő, szakmai stáb, négy bajnoki, szerdai Napoli&#8211, együttes irányítását, bajnoki döntőben, legjobb nyolc, rájátszás első, mostani szezonban,
© 2013 TVN.HU Kft.