Belépés
Gazdasági bizottság - Matolcsy: az alapkamat csökkentése 1600 milliárdos megtakarítást hozott
... feltételrendszert. Ennek is betudható, hogy a fix kamatozású, fogyasztóbarát hitelek aránya az új folyósítású lakáshitelek között már mintegy 60 százalékot ér el.
A képviselők közül Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) élesen bírálta az MNB által létrehozott alapítványok tevékenységét. Egyebek mellett utalt arra, ezek az alapítványok a saját elhatározásuk szerint vásárolnak ingatlan...
2018-10-09 15:31:57
Krónika 6. rész (kérdések, azonnali kérdések)
... határvadászok eredményesen látják el a határvédelmet. Ez a szervezeti forma megfelel Magyarország nemzeti érdekének - hangsúlyozta.

MSZP: hány embernek kell még meghalnia?
Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) visszautasította azt a kormányzati kritikát, hogy pártja politikai haszonszerzésre használja a kardiológiai intézetből elbocsátott szívsebész betegének halálát. Rámu...
2018-10-08 15:42:29
Krónika 5. rész (kérdések)
... Feltételezi - jegyezte meg -, a kérdező képviselő sem ellentételezésért szavazta meg 2014-ben a bővítésről szóló határozatot.
MSZP: miért nem a családokat támogatják?
Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) azt kérdezte: miért fontosabb a nevelőszülők toborzása a rászoruló családok támogatása helyett. Rámutatott: a gyermekjogi törvény tiltja, hogy anyagi okok miatt szakítsák el a...
2018-10-08 15:22:43
Az MSZP feljelentést tett az elbocsátott szívsebész betegének halála miatt
...
Bangóné Borbély Ildikó az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) Akadémiai utcai székhelye előtt tartott sajtótájékoztatón azt mondta, Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere ismét bebizonyította az alkalmatlanságát akkor, amikor képes volt kirúgni egy pótolhatatlan szakembert az intézetből.
Ennek most tragédia a végeredménye: a miniszter döntése egy ember él...
2018-10-05 14:51:51
Krónika 5. rész (interpellációk)
...

MSZP: tegyék rendbe az alapellátást!

Az egészségügyi alapellátás rendbetételét kérte számon interpellációjában Bangóné Borbély Ildikó (MSZP), azt emelve ki, hogy 248 fogorvos és 334 háziorvos hiányzik a rendszerből.
Közlése szerint e státuszok 85 százaléka pedig a Fidesz kormányzása alatt üresedett meg, a kevesebb praxis közül több a betöltetlen, a kárty...
2018-10-01 17:13:44
Krónika 7. rész (azonnali kérdések: droghelyzet, Czeglédy-ügy, ajkai kórház, sportfejlesztések, szegénység)
...
Párbeszéd: tragikus a Hős utcai drogprobléma

Évek óta meglévő, tragikus helyzetként beszélt a kőbányai Hős utca környékének drogproblémájáról Burány Sándor (Párbeszéd), aki szerint "a rendőrség csak kullog a dílerek után", miközben nincsen prevenció, nem működik a szociális ellátórendszer.
Kontrát Károly, a Belügyminisztérium politikai államtitkára azt hangsúl...
2018-09-24 16:34:09
MSZP: a kormány hamisított statisztikákkal fedné el a szegénységet
...
Bangóné Borbély Ildikó, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón azt mondta: a korábbi kormányoknak 2014-ig minden év őszén kellett közzétenniük a szegénységi mutatókat, a kabinet azonban 2015 óta nem közöl adatokat a szegénységi helyzetről, a következő évtől pedig már a létminimum-számítást is megszüntették.
Hangsúlyozta, a sz...
2018-09-22 14:05:30
A miniszterelnök felszólalásával kezdődik a parlament őszi ülésszaka
... igazolja Serkisian Szeván Simon örmény nemzetiségi szószóló mandátumát is, elődje, Simani Silva még nyár elején mondott le mandátumáról.
A képviselők dönthetnek a szocialista Bangóné Borbély Ildikó és a Párbeszédet képviselő Szabó Tímea mentelmi jogáról.
A hétfői ülésnap interpellációkkal és az azonnali kérdések és válaszok órájával zárul.
Kedden a napirend előtti ...
2018-09-14 12:01:29
Tanévkezdés - MSZP: a Fidesznek fontosabbak a stadionok, mint az iskolák
Bangóné Borbély Ildikó, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese szerdán Budapesten sajtótájékoztatón az egri Hunyadi Mátyás Általános Iskola állapotát hozta fel.
Az oktatási intézményben vizes falak, omladozó vakolat, felmosórongyok és vödrök fogadták a diákokat hétfőn, biztonsági okok miatt még villanyt sem lehet kapcsolni - mondta.
Azt is szóvá tette, hogy a kabai ál...
2018-09-05 12:40:06
Tanévkezdés - MSZP: nem kínál jövőképet az oktatási rendszer
...
Bangóné Borbély Ildikó, a szocialisták országgyűlési képviselője vasárnap, Budapesten, a hétfőn kezdődő tanév alkalmából tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, megbukott Orbán Viktor miniszterelnök oktatáspolitikája.
Az ellenzéki politikus hangsúlyozta, a kormány állításaival ellentétben a családoknak még mindig nagy terhet jelent az iskolakezdés, erre utal például, ...
2018-09-02 13:49:56
1 2 3 .........29 ....43 44 ....57 58 
Címkék: Bangóné Borbély Ildikó, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Kásler Miklós, Burány Sándor, Kontrát Károly, Serkisian Szeván Simon, Simani Silva, Szabó Tímea, Hunyadi Mátyás Általános Iskola, Orbán Viktor, alapkamat csökkentése, elbocsátott szívsebész, kormány hamisított, miniszterelnök felszólalásával, parlament őszi, oktatási rendszer, képviselők közül, saját elhatározásuk, szervezeti forma, kormányzati kritikát, kardiológiai intézetből, kérdező képviselő, bővítésről szóló, családokat támogatják, nevelőszülők toborzása, rászoruló családok, gyermekjogi törvény, emberi erőforrások, alkalmatlanságát akkor, pótolhatatlan szakembert, miniszter döntése, egészségügyi alapellátás, kevesebb praxis, rendőrség csak, dílerek után, szociális ellátórendszer, ellenzéki párt, korábbi kormányoknak, szegénységi mutatókat, kabinet azonban, szegénységi helyzetről, következő évtől, képviselők dönthetnek, szocialista Bangóné, hétfői ülésnap, azonnali kérdések, napirend előtti, egri Hunyadi, oktatási intézményben,
© 2013 TVN.HU Kft.