Regisztráció  Belépés
Angyalföldi raktártűz - Rongálás miatt indított eljárást a rendőrség
...
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint az oltási munkálatok még tartanak, a tűzben nem sérült meg senki.
A műszaki berendezéseket tároló, háromezer négyzetméteres raktárban szerda délelőtt keletkezett tűz. A környéket kiürítették, több száz embert kísértek biztonságos helyre.
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-...
2018-06-13 15:32:18
Budapesti kábítószer-kereskedőt fogtak el a rendőrök
...
A Nemzeti Védelmi Szolgálat bejelentése alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály kábítószer-kereskedelem bűntett miatt eljárást indított egy 44 éves budapesti férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint zuglói lakásán drogot árult, illetve barátnője lakásán kábítószert tárolt.
A rendőrök csütörtök délután a gyanúsított lakása környékén elfogtak két ...
2018-06-09 07:05:20
Csőtörés buktatott le egy fővárosi kábítószer-termesztőt
...
Az értesített rendőrök 93 tő marihuánát, valamint a kábítószer termesztéséhez és csomagolásához használt eszközöket találtak és foglaltak le - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján.
A nyomozók azonosították a dílert, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki, majd hétfőn zuglói lakása előtt elfogták - olvasható a police.hu oldalon.
A ...
2018-06-07 08:41:08
Halálos baleset miatt lezárták az M1-es autópályát Herceghalomnál
... kisbuszba két ember beszorult, a tűzoltók szabadították ki őket.
Az egyik sérültet a mentők megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült - tette hozzá.
A Budapesti R...
2018-06-05 11:51:39
Buszbaleset - Őrizetbe vették a sofőrt
...
A tájékoztatás szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya előterjesztést tesz az 52 éves ukrán férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.
Kedden reggel az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója az MTI-vel azt közölte: huszonheten sérültek meg a Ferihegyi repülőtérre vezető úton az éjjel történt balesetben, nyolcan súlyosan,...
2018-05-29 10:11:15
Buszbaleset - 27 sérült, senki nincs közvetlen életveszélyben
... szóvivője éjjel azt közölte az MTI-vel: a magasságkorlátozó kapuba rohant emeletes autóbuszból négy sérültet a tűzoltóknak kellett kiemelniük.
Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-...
2018-05-29 09:01:00
Magasságkorlátozó kapuba rohant egy emeletes autóbusz a ferihegyi repülőtérre vezető úton
... kerületében. A kapu gyakorlatilag leborotválta a busz tetejét.
Megerősítette a hírt a rendőrség is a police.hu honlapon kiadott közleményben. Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek nyilatkozva hozzátette, hogy a rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja a baleset körülményeit.
A mentési munkálatok idejére a gyorsforgalmi út érintett szakaszát telj...
2018-05-29 07:04:30
Megrongálták a csepeli kálváriát
... 10:00
Vandálok megrongálták a csepeli Tamariska-dombon lévő kálváriát - tájékoztatta a XXI. kerületi önkormányzat május 21-én közleményben az MTI-t. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nyomoz az ügyben. Borbély Lénárd csepeli polgármester és Németh Szilárd országgyűlési képviselő szerint, mivel a rongálást pünkösd napján, május 20-án követték el, feltételezhető, hog...
2018-05-22 18:29:22
Bíróság elé állhatnak a karácsonykor metróalagútba sétáló fiatalok
...
A rendőrség honlapján hétfőn azt írta, hogy a budapesti nyomozók bíróság elé állítási javaslattal zárták le a három fiatal ügyét.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a 18 éves pátyi T. Péter, a 18 éves budakeszi O. Róbert és társuk, egy 16 éves budapesti fiatal december 25-én este a X. kerületi Pillangó utcai metrómegálló közelében átmászott a kerí...
2018-05-21 09:51:09
A rendőrök megpróbáltak pótolni egy anyát
A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendhagyó videóval köszöntötte az anyákat anyák napján: néhány rendőr ellátogatott egy családhoz, ahol a kétgyerekes anyával közölték, hogy ma őt ,,mentesítik anyai kötelességei" alól.

Hogy sikerült mindez? Aranyos történet. Kiderül a videóból. ...
2018-05-06 12:51:40
1 2 3 ................108 109 ........163 164 ........216 217 218 
Címkék: Budapesti Rendőr-főkapitányság, Kisdi Máté, Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Nemzeti Védelmi Szolgálat, Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály, Budapesti, Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya, Országos Mentőszolgálat, Csécsi Soma, Budapesti Rendőr-, Borbély Lénárd, Németh Szilárd, emeletes autóbusz, ferihegyi repülőtérre, csepeli kálváriát, karácsonykor metróalagútba, rendőrök megpróbáltak, oltási munkálatok, műszaki berendezéseket, környéket kiürítették, megalapozott gyanú, rendőrök csütörtök, gyanúsított lakása, értesített rendőrök, kábítószer termesztéséhez, rendőrség honlapján, nyomozók azonosították, tűzoltók szabadították, egyik sérültet, mentők megpróbálták, tájékoztatás szerint, éjjel történt, magasságkorlátozó kapuba, tűzoltóknak kellett, kapu gyakorlatilag, busz tetejét, rendőrség büntetőeljárásban, baleset körülményeit, mentési munkálatok, csepeli Tamariska-dombon, rongálást pünkösd, budapesti nyomozók, három fiatal,
© 2013 TVN.HU Kft.