Regisztráció  Belépés
Lezárult a szentendrei úti halálos baleset ügyében indult nyomozás
... helyszínen életüket vesztették; O. Áron is súlyosan megsérült.
A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy O. Áron a balesetet ittas állapotban okozta.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának vizsgálói a 29 éves budapesti férfi ellen halált okozó járművezetés ittas állapotban bűntett miatt indított eljárást befejezték és a keletkezett ir...
2017-11-19 07:05:03
Újabb kilenc FTC-szurkoló lakhelyelhagyási tilalmát rendelte el a bíróság
... közleményében felidézte: a gyanúsítottak ellen súlyos testi sértés bűntette és csoportosan, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt folytat nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
A kényszerintézkedés elrendelésére az ügyészség tett indítványt, amelyről a bíróság nem nyilvános meghallgatáson döntött, az indítványt részben megalapozottnak találva.
...
2017-11-17 19:43:53
Előzetesbe került a bálák felgyújtásával csaknem 49 milliós kárt okozó férfi
... nagy értékű mezőgazdasági munkagép is megsemmisült, a tulajdonosoknak a gyanúsított így összesen csaknem 49 millió forint kárt okozott - tették hozzá.
A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön számolt be arról, hogy a nagykátai férfit kedden budapesti munkahelyén elfogták.
Kihallgatásán beismerte, hogy hétfő este a baranyai Magyarszéken szénabálákat gyújtott meg....
2017-11-17 11:51:50
Újabb ügyészi indítvány a garázda futballszurkolók ügyében
... közleményben.
A bíróság a IX. kerületi ügyészség indítványával egyezően a múlt héten az ügy korábbi két gyanúsítottjánál lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói a napokban újabb 18 gyanúsítottat hallgattak ki, közülük tízet őrizetbe vettek. A kerületi ügyészség az őrizetbe vett gyanúsítottak közül 9 embernél szintén lakhelyelhagyás...
2017-11-16 19:21:41
Tizennégy embert hallgattak ki a Groupama Arénában történt verekedés miatt
... november 4-én Budapesten, a Groupama Arénában ismeretlen tettesek bántalmaztak két szurkolót, akik közül az egyik súlyos, a másik könnyű sérülést szenvedett.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság súlyos testi sértés és csoportosan, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt indított nyomozást.
A nyomozók a bántalmazással összefüggésben két férfit rögtön a ver...
2017-11-15 09:31:45
CÖF-CÖKA: nem költöttek az MVM pénzéből a Gyurcsány-Vona-plakátra
...
A civil szervezet arra reagált, hogy Szávay István, a Jobbik országgyűlési képviselője vasárnap bejelentette: pártja ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a Budapesti Rendőr-főkapitányságon, amiért az MVM az adatvédelmi hatóság elnökének felszólítása ellenére sem adott tájékoztatást arról, miért támogatta tavaly év végén 508 millió forinttal a Civil Összefogás Fórum (CÖF)...
2017-11-06 13:43:24
Metrófelújítás - Tarlós: hétfőn zárják le a 3-as metró északi szakaszát
... szólt arról, hogy a metró felszíni pótlásához szükséges út- és forgalomtechnikai munkálatok 2016 novemberében megindultak már, és mára lényegében befejeződtek. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közreműködésével nemcsak a buszpótlás megszervezett, hanem "kiváltó alternatív" útvonalakat is meghatároztak.
Emlékeztetett arra, hogy szeptember 4-én írták alá a metróvonal északi szak...
2017-11-02 13:52:47
Csalás miatt előzetesbe került egy befektetési aranyat értékesítő férfi
... megpróbálná kivonni magát a büntetőeljárás alól, továbbá fennáll az eljárás meghiúsításának és a bűnismétlésnek a veszélye is. A végzés nem jogerős.
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján ugyancsak pénteken azt közölte: a Terrorelhárítási Központ (TEK) elfogott egy férfit, akivel szemben a debreceni rendőrök különösen nagy kárt okozó, üzletszerűen elk...
2017-10-27 18:43:44
Baleset miatt nagy a torlódás a fővárosi Erzsébet hídon
...
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy motor és egy személygépkocsi ütközött össze az Erzsébet híd Pest felé vezető oldalán.
A baleset következtében a motoros súlyos sérülést szenvedett - tették hozzá....
2017-10-27 09:51:54
Október 23. - Kara Ákos: méltó és békés megemlékezésre készülünk
... rendezvényekkel kapcsolatos biztosítási tervet elfogadta, október 23-án reggel 7 órától egész nap végzi munkáját - közölte az NFM államtitkára.
Markó Attila, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Rendészeti Főigazgatósága közrendvédelmi főosztályának osztályvezetője azt mondta: a rendőrség az október 23-ai ünnephez kapcsolódóan országszerte csaknem 600 rendezvény (köztük ál...
2017-10-20 11:02:06
1 2 3 .................107 108 .........160 161 .........213 214 215 
Címkék: Groupama Arénában, Kara Ákos, Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, Szávay István, Budapesti Rendőr-főkapitányságon, Civil Összefogás Fórum, Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság, Terrorelhárítási Központ, Markó Attila, Országos Rendőr-főkapitányság, Rendészeti Főigazgatósága, bálák felgyújtásával, garázda futballszurkolók, 3-as metró, befektetési aranyat, fővárosi Erzsébet, nyomozás során, rendőrök megállapították, balesetet ittas, gyanúsítottak ellen, ügyészség tett, indítványt részben, nagykátai férfit, baranyai Magyarszéken, múlt héten, napokban újabb, kerületi ügyészség, őrizetbe vett, egyik súlyos, másik könnyű, bántalmazással összefüggésben, civil szervezet, adatvédelmi hatóság, metró felszíni, buszpótlás megszervezett, metróvonal északi, büntetőeljárás alól, eljárás meghiúsításának, rendőrség honlapján, debreceni rendőrök, személygépkocsi ütközött, baleset következtében,
© 2013 TVN.HU Kft.