Regisztráció  Belépés
Polt Péter vallott: egyetlen korrupciós ügyben sem várható é
... a projektet.

7. A Türr István Képző és Kutató Intézet által síkosságmentesítésre kiírt közbeszerzési eljárásaival összefüggésben elrendelt nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya folytatja jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt. A nyomozás folyamatban van, annak jelenlegi határideje 2...
2018-02-14 13:34:12
DK: valamennyi magyar nyugdíjat kapó ukrán iratait vizsgálják meg!
... segíthetett ukrán magánszemélyeket az a két kormányhivatali alkalmazott, akiket január 24-én vettek őrizetbe Hajdúdorogon, két másik magyarral együtt. Az ügyben eljáró Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a lappal azt közölte: a négy embert hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás gyanúja miatt vették őrizetbe.
Vadai Ágnes azt mondta, ez az ügy is arra utal, ho...
2018-02-06 13:43:02
A határzár menti hőkamerák felvételeinek nyilvánosságát kéri Lázár János
... próbálkozók - közölte a tárcavezető, aki azt is jelezte: a tranzitzónába visszakísért migránsok nem menekültek, eszük ágában sincs beadni a kérelmet.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2 ezer fős állományából 600 rendőrre folyamatosan szükség van a határvédelemben a megyei szakaszon - ismertette.
Lázár János megerősítette azt is, hogy a kormány felhatalmazta Szijjárt...
2018-02-01 18:03:15
A 2006-os Kossuth téri jogsértettek 12. éve tartó jóvátételi
... Kossuth térről a gyurcsányi rendőrség által erőszakkal feloszlatott Kossuth téri kormányellenes tüntetők három vezetőjének (Gonda László, Fáber Károly, Bene Gábor) Budapesti Rendőr-főkapitányság elleni kártérítési perében. (A Magyar Idők c. napilap korrekt tudósítást (https://goo.gl/vvKsZt) hozott le a tárgyalásról.)

A BRFK jogtanácsosa -aki közpénzből működő szerv álla...
2018-01-29 21:08:33
Előzetes letartóztatásba került a rákoskeresztúri gyilkosság gyanúsítottja
...
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) január 12-én közölte, hogy Budapest XVII. kerületében, egy Újlak utcai lakóházban megöltek egy 19 éves nőt. A feltételezett elkövetőt még aznap éjjel elfogták a rendőrök.
A Fővárosi Törvényszék szerdai közleménye szerint a fiatal aznap este szóváltásba került a 19 éves sértettel. A veszekedés hevében többször nyakon szúrta, a sérte...
2018-01-24 09:41:19
Elfogták a rákoskeresztúri gyilkosság feltételezett elkövetőjét
...
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) előző este kapott bejelentést arról, hogy Budapest XVII. kerületében egy Újlak utcai lakóházban ismeretlen elkövető megölt egy nőt. Az áldozat 19 éves volt a tájékoztatás szerint.
A feltételezett elkövetőt még péntek éjjel elfogták a rendőrök....
2018-01-13 07:04:13
Elfogták a Normafánál történt baleset helyszínéről elmenekülő férfit
...
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményében felidézte: hétfőn nem sokkal dél után a XII. kerületi Konkoly-Thege Miklós úton frontálisan összeütközött két személygépkocsi. A balesetben egy nő súlyosan, egy férfi és egy nő, valamint egy 5 éves gyermek könnyebben megsérült. A balesetben érintett egyik gépjármű vezetője, a 21 éves, budapesti Á. Zalán az ütközést követően elhag...
2018-01-01 19:17:06
Cserbenhagyásos baleset történt a fővárosban
... Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta: a helyszínről három felnőttet súlyos, a gyermeket könnyű sérülésekkel vitték kórházba.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze a Konkoly-Thege Miklós úton két személygépkocsi nem sokkal dél után. A helyszínelés idejére lezárták az utat...
2018-01-01 14:56:15
Rálőttek egy autóra Csepelen
...
A Budapesti Rendőr-főkapitányság vasárnapi, MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: reggel kaptak bejelentést arról, hogy a XXI. kerületi Cirmos sétányon rálőttek egy gépkocsira. Az esetnél nem sérült meg senki.
Közölték: keresik az elkövetőt, a történtekről, illetve a folyamatban lévő nyomozásról jelenleg nem adnak bővebb információt.
A Csepel.info írta meg, ho...
2017-12-31 13:47:54
Több mint 33 milliárd forintból szerzett be új gépkocsikat a rendőrség
... hozzá.
A határőrizeti feladatok támogatására tizenhét mobil hőképfelderítő eszközt vásárolt a rendőrség 1,2 milliárd forint értékben nemzeti költségvetési forrásból, az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága pedig tíz nagy teljesítményű Skoda Octavia RS típusú szolgálati gépkocsit szerzett be az autópályán szolgálatot ellátó állomány részére....
2017-12-21 13:12:14
1 2 3 .................107 108 .........161 162 .........214 215 216 
Címkék: Polt Péter, Lázár János, Türr István Képző, Kutató Intézet, Budapesti Rendőr-főkapitányság Korrupciós, Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Vadai Ágnes, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság, Gonda László, Fáber Károly, Bene Gábor, Magyar Idők, Budapest XVII, Fővárosi Törvényszék, Konkoly-Thege Miklós, Országos Mentőszolgálat, Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága, Skoda Octavia RS, határzár menti, 2006-os Kossuth, rákoskeresztúri gyilkosság, autóra Csepelen, nyomozás folyamatban, ügyben eljáró, négy embert, tranzitzónába visszakísért, megyei szakaszon, kormány felhatalmazta, gyurcsányi rendőrség, feltételezett elkövetőt, fiatal aznap, veszekedés hevében, tájékoztatás szerint, balesetben érintett, ütközést követően, helyszínről három, gyermeket könnyű, helyszínelés idejére, folyamatban lévő, határőrizeti feladatok, autópályán szolgálatot, magánszemélyeket, rákoskeresztúri, cserbenhagyásos, kormányhivatali, letartóztatásba,
© 2013 TVN.HU Kft.