Belépés
Halálra gázolt egy embert a vonat Kelenföld és Budaörs között
...
Csámpai Attila elmondta: a baleset egy vasúti átjáróban történt.
A katasztrófavédelem közleménye szerint a vonat körülbelül kétszáz utasáért mentesítő járat érkezik a helyszínre. Átszállásukban a tűzoltók segítenek....
2018-10-10 20:02:31
Tűz volt Kakucson, egy embert kimentettek a tűzoltók a családi házból
...
Csámpai Attila elmondta: az egyik szoba gyulladt ki, és az egész épület füsttel telítődött. A dabasi tűzoltók védőruhában hatoltak be az épületbe, ahonnan egy eszméletlen embert hoztak ki, és azonnal megkezdték az újraélesztését, amelyet a mentők folytattak. A sérült állapota súlyos, életveszélyes.
A tűzoltók az épületből egy kutyát is kimentettek - tette hozzá....
2018-09-14 14:01:38
Halálos baleset Alsónémediben
...
Csámpai Attila elmondta: a férfi a jármű alá szorult.
Ugyan a dabasi hivatásos tűzoltók egy speciális eszközzel megemelték az autót és kiszabadították a férfit, a kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajta - közölte a szóvivő....
2018-09-08 18:22:09
A dunavarsányi horgásztóba fulladt egy férfi
...
A szemtanúk szerint a férfi bement a tóba, majd elmerült. A helyszínre érkeztek a szigetszentmiklósi hivatásos és a délegyházai önkéntes tűzoltók, majd a fővárosi katasztrófavédelem búvárszolgálata - mondta el Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.
Rövid keresés után megtalálták a férfi holttestét - tette hozzá....
2018-09-02 10:03:18
Baleset miatt lezárták a 2-es főutat Sződligetnél
...
Mint írták, a rendőrség teljes útzár mellett kezdte meg a helyszínelést.
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, egy ember a roncsokba szorult, őt a váci hivatásos tűzoltók feszítő-vágó eszközökkel mentették ki.
Rajta kívül két kiskorú is súlyosan megsérült - tette hozzá....
2018-08-29 10:43:00
Halálos baleset történt Vácnál
...
Csámpai Attila elmondta, a baleset a főút 2-es kilométerénél, Vác és Verőce között történt. Az egyik jármű utasa beszorult a roncsba, a váci hivatásos tűzoltók szabadították ki, de az életét már nem lehetett megmenteni. A balesetben további három ember - két felnőtt és egy gyermek - megsérült.
Az útszakaszt a helyszínelés idejére lezárták....
2018-08-23 19:02:44
Halálos baleset történt az M2-es autóúton Dunakeszinél, teljes útlezárás
...
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: az ütközés után az autó árokba csapódott, a járműben egy nő ült, aki a helyszínen meghalt.
A baleset az autóút 23-as kilométerénél történt. A tűzoltók megkezdték a műszaki mentést.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján közölte: teljes útlezárás van az M2-es autóúton D...
2018-08-21 20:19:17
Elmerült férfit keresnek a Dunában Kisoroszinál
...
Csámpai Attila elmondta, hogy két fürdőző ember szorult segítségre, közülük a fiatalabbikat sikerült kimenteniük a helyszínen tartózkodóknak, de az idősebb férfi elmerült a folyóban.
Hozzátette, hogy az eltűnt ember keresését nagy erőkkel kezdték meg a szentendrei tűzoltók, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárszolgálata és a tűzoltóhajó is a helyszínre érkezet...
2018-08-11 19:45:14
Teljes szélességében járható az M5-ös autópálya
...
A police.hu-n olvasható közlemény szerint befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés, a sztrádán minden sáv járható.
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek korábban azt mondta: a balesetnek két súlyos és egy könnyű sérültje van.
(FOTÓ)...
2018-08-06 22:10:20
Félpályán megindult a forgalom az M5-ösön Táborfalvánál
...
A megyei rendőr-főkapitányság korábbi tájékoztatása szerint hétfőn dél körül három kamion összeütközött az M5-ös autópályán, Táborfalvánál a Budapest felé vezető oldalon.
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta: a balesetnek további két súlyos és egy könnyű sérültje van....
2018-08-06 20:10:59
1 2 3 ..........34 35 .....51 52 ....67 68 69 
Címkék: Dunában Kisoroszinál, M5-ösön Táborfalvánál, Csámpai Attila, Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, vonat Kelenföld, embert kimentettek, családi házból, dunavarsányi horgásztóba, 2-es főutat, vasúti átjáróban, vonat körülbelül, tűzoltók segítenek, egyik szoba, egész épület, dabasi tűzoltók, eszméletlen embert, mentők folytattak, sérült állapota, dabasi hivatásos, speciális eszközzel, kiérkező mentők, szemtanúk szerint, férfi bement, helyszínre érkeztek, délegyházai önkéntes, férfi holttestét, rendőrség teljes, roncsokba szorult, váci hivatásos, főút 2-es, egyik jármű, balesetben további, helyszínelés idejére, ütközés után, autó árokba, helyszínen meghalt, autóút 23-as, tűzoltók megkezdték, műszaki mentést, rendőrség honlapján, fiatalabbikat sikerült, helyszínen tartózkodóknak, idősebb férfi, eltűnt ember, szentendrei tűzoltók, helyszínre érkezet, műszaki mentés, sztrádán minden, könnyű sérültje, balesetnek további,
© 2013 TVN.HU Kft.