Regisztráció  Belépés
Kigyulladt egy családi ház Nagykőrösön; egy ember meghalt
...
Csámpai Attila elmondta: Nagykőrösön az Eötvös Károly utcában egy nagyjából 150 négyzetméteres családi ház alsó szintjén keletkezett a tűz. A tűzoltók kiérkezésére a konyha és egy másik helyiség teljes terjedelmében égett. A tűzoltók elmondása szerint az oltást nehezítette, hogy rengeteg felhalmozott bútor és ruhanemű volt az épületben.
Az esethez riasztott nagykőrösi és...
2018-02-23 15:52:38
Ketten meghaltak egy balesetben Ercsiben
...
Csámpai Attila elmondta, hogy az ütközés következtében a személyautóban utazó két ember, egy férfi és egy nő a helyszínen meghalt, a tehergépkocsi vezetője az első információk szerint könnyebb sérüléseket szenvedett.
Hozzátette, hogy a műszaki mentést az érdi hivatásos tűzoltók végezték.
A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt közölte, hogy a h...
2018-02-05 16:53:56
Baleset miatt áll a vasúti forgalom Monorierdőnél
...
Csámpai Attila, a megyei katasztrófavédelem szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a Holló utcai vasúti átjáróban történt balesetnél összetört autó a sínen áll, ezért nem járnak a vonatok. A monori hivatásos tűzoltók csak a helyszínelés után tudják majd csörlővel lehúzni a járművet a töltésről.
A Mávinform közleménye szerint az ütközés miatt mindkét pályát lezárták...
2018-02-02 18:54:12
Halálos baleset történt Pomáznál
...
Csámpai Attila elmondta: egy középkorú férfit a tűzoltók szabadítottak ki az autójából, majd átadták a mentőknek. A sérültet sokáig próbálták újraéleszteni, de nem tudták megmenteni, a helyszínen meghalt. A Kiskovácsi úton történt balesetben még három ember sérült meg, őket a mentők kórházba vitték.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közl...
2018-02-01 18:43:20
Lakástűzben életét vesztette egy ember Pilisszentlászlón
...
Csámpai Attila tájékoztatása szerint a Pest megyei település Béke utcájában, egy régi építésű lakóingatlanban keletkezett a tűz.
Az épületben két személy tartózkodott, egyiküket az ott tartózkodók kimentették és kórházba szállították. A másik személyért a tűz terjedése miatt már nem tudtak visszamenni, őt az időközben kiérkező tűzoltók tudták csak kihozni az épületből, ...
2018-01-28 21:58:01
Holttestet találtak egy kigyulladt családi házban Gyömrőn
...
Csámpai Attila közölte: a gyömrői Liszt Ferenc utcában álló 50 négyzetméteres ház több helyisége lángolt, és a tűz a tetőre is átterjedt.
A monori hivatásos tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat, az épület romjai alatt találták meg az összeégett holttestet.
Jelenleg az utómunkákat végzik, majd a tűz keletkezésének okait is vizsgálni fogják - tette hozzá a...
2018-01-23 12:12:03
Frontálisan ütközött egy autóbusz és egy személyautó Rádon, egy ember meghalt
...
Csámpai Attila elmondta, az autóbusz harminc utasa közül senki nem sérült meg - közölte a szóvivő....
2018-01-01 17:36:50
Öten sérültek meg az M6-oson Százhalombattánál történt balesetben
...
Csámpai Attila elmondta, a balesetben egy kisbusz és egy személyautó ütközött össze. A személyautóba két ember beszorult, őket feszítővágóval szabadították ki a műszaki mentést végző érdi hivatásos tűzoltók. A karambolban ketten súlyosan, hárman könnyebben megsérültek....
2017-12-31 21:29:00
Súlyos szén-monoxid-mérgezést szenvedett két idős ember Vácon
...
Csámpai Attila elmondása szerint amikor a tűzoltók kiértek, a két idős személy már eszméletlen állapotban volt. Kivitték őket a házból és átadták a mentőknek, akik intézkedtek a kórházba szállításukról.
A tűzoltók szellőztetés után is ki tudták mutatni a mérgező gáz jelenlétét, magas koncentrációt mértek, ezért megtiltották a fűtőberendezés használatát. Jelenleg a gázszo...
2017-12-30 16:22:51
Halálra gázolt egy embert a HÉV Dunaharasztinál
...
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, Dunaharaszti-felső állomásnál, a nyílt pályán áll a szerelvény. A mintegy 200 utast a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) elszállította, jelenleg a baleseti helyszínelés zajlik, a holttestet a szerelvény alól csak ez után emelik ki.
A BKK tájékoztatása szerint a ráckevei HÉV Pes...
2017-12-29 20:13:19
1 2 3 4 ........33 34 .....50 51 .....66 67 68 
Címkék: M6-oson Százhalombattánál, Csámpai Attila, Eötvös Károly, Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Liszt Ferenc, Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Budapesti Közlekedési Központ, ember meghalt, balesetben Ercsiben, vasúti forgalom, ember Pilisszentlászlón, kigyulladt családi, személyautó Rádon, tűzoltók kiérkezésére, másik helyiség, tűzoltók elmondása, oltást nehezítette, esethez riasztott, ütközés következtében, személyautóban utazó, helyszínen meghalt, tehergépkocsi vezetője, első információk, műszaki mentést, érdi hivatásos, rendőrség honlapján, monori hivatásos, helyszínelés után, ütközés miatt, középkorú férfit, tűzoltók szabadítottak, sérültet sokáig, mentők kórházba, régi építésű, másik személyért, időközben kiérkező, gyömrői Liszt, épület romjai, összeégett holttestet, utómunkákat végzik, autóbusz harminc, személyautó ütközött, karambolban ketten, tűzoltók kiértek, kórházba szállításukról, tűzoltók szellőztetés, fűtőberendezés használatát,
© 2013 TVN.HU Kft.