Regisztráció  Belépés
Ammónia szivárgott egy váci üzemben
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a hűtéssel foglalkozó üzem 50 négyzetméteres kompresszorházában mintegy 5 kilogramm ammónia került a levegőbe. Hozzátette, hogy a váci tűzoltók speciális védőruhában behatoltak a helyiségbe és biztonsági zónát alakítottak ki, valamint tolórekeszekkel elzárták a helyiséget.
Az érintett területről 26 embert mentettek ki, akik közül egyet, a g...
2017-10-08 21:43:16
Nyolcan megsérültek egy sülysápi balesetben
...
Csámpai Attila tájékoztatása szerint a Szent István tér közelében történt balesetben ketten életveszélyes, hárman súlyos, hárman pedig könnyű sérüléseket szenvedtek. Az egyik sérültet feszítővágóval szabadították ki a tűzoltók. A 31-es főutat teljes szélességében lezárták....
2017-10-06 21:45:05
Kamionok balesete miatt Pusztavacsnál lezárták az M5-öst Szeged felé
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a Pusztavacs körzetében történt balesetben a három kamionból az egyik a szalagkorlátnak ütközött. A dabasi tűzoltók megkezdték a mentést.
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte az MTI-vel, hogy az egyik sofőr beszorult a fülkéjébe, őt feszítővágó segítségével mentik.
Az utinform.hu információi szerint az egyik kamion kere...
2017-10-03 12:32:31
Kigyulladt bakterházban meghalt egy ember Tárnokon
...
Csámpai Attila elmondta, hogy az elhagyatott épületben a tűz oltása után az ágyon egy megégett ember holttestére bukkantak az érdi tűzoltók.
A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás során vizsgálja a tűz keletkezésének körülményeit....
2017-10-01 16:22:39
Vízátvezető csőbe szorult egy nő Ráckevén
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a nő bemászott egy 20 méter hosszú és 50 centiméter átmérőjű csőbe, és beszorult. Hozzátette: arról, hogy miért mászott be a nő a csőbe és hogyan sikerült segítséget kérnie, még nincs hivatalos információjuk.
A szóvivő elmondta, hogy hétfő délelőtt sikerült a ráckevei és a szigetszentmiklósi tűzoltóknak kimenteniük a nőt, akit a mentők súlyo...
2017-09-25 10:52:06
Egy ember meghalt épülettűzben Budaörsön
...
Csámpai Attila ismertette: egy 12 négyzetméteres téglaépület és egy 100 négyzetméteres könnyűszerkezetes faház teljes terjedelmében égett, amikor a tűzoltók a Szépkilátó utcai helyszínre érkeztek.
Egy lakót könnyebb égési sérülésekkel és füstmérgezés gyanújával kórházba vittek, de a kisebb épületben, a romok alatt egy holttestet találtak - mondta el a szóvivő.
A tüz...
2017-09-24 17:53:47
Frontális baleset történt az 5-ös főúton, egy gyermek is megsérült
...
Csámpai Attila elmondta: az 5-ös főút 48-as kilométerénél, Dabas közelében ütközött össze frontálisan két személyautó.
Az egyik autóban egy 7 év körüli gyermek és édesanyja utazott. A mentők tájékoztatása szerint mindkettejüket súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba - közölte a Csámpai Attila.
A műszaki mentést a dabasi hivatásos tűzoltók végzik.
Az...
2017-09-21 08:41:04
Háromezren maradtak víz nélkül Pomázon
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a műszaki hiba miatt szünetel a vízszolgáltatás Pomázon. A szolgáltató a javítások idejére lajtos kocsikkal visz ivóvizet. A szakemberek már dolgoznak az üzemzavar elhárításán, a munkával várhatóan kora estére végeznek.
A szóvivő közlése szerint egy 10 centiméter átmérőjű nagynyomású cső hibásodott meg. ...
2017-09-06 15:43:07
Kigyulladt egy használaton kívüli hotel Dobogókőn
...
Csámpai Attila elmondta, hogy eddig ismeretlen okból lángra kapott a régi, használaton kívüli négyszintes épület tetőszerkezete és felső szintjének hozzávetőlegesen nyolcvan százaléka. A tüzet nagy erőkkel, több vízsugárral oltják a szentendrei, a pomázi, az esztergomi és a fővárosi tűzoltók.
Csámpai Attila elmondta azt is, hogy nem tudnak arról, hogy bárki is tartózkodo...
2017-08-29 11:42:21
Megfulladt egy férfi a Délegyházi-tavak egyikében
...
Csámpai Attila tájékoztatása szerint egy szemtanú jelezte, hogy elmerülni látott valakit a Nomád partnál, a IV. tóban. A délegyházi önkéntes tűzoltók csónakkal indultak a keresésére, és a helyszínre ment a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárszolgálata is.
A férfit kétórás keresés után találták meg a búvárok, majd a partra vitték. A mentők megpróbálták újraélesz...
2017-08-27 20:53:08
1 2 3 4 5 ........33 34 ....49 50 .....65 66 67 
Címkék: M5-öst Szeged, Csámpai Attila, Szent István, Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, váci üzemben, sülysápi balesetben, ember Tárnokon, ember meghalt, 5-ös főúton, használaton kívüli, hűtéssel foglalkozó, váci tűzoltók, érintett területről, egyik sérültet, 31-es főutat, három kamionból, szalagkorlátnak ütközött, dabasi tűzoltók, egyik sofőr, egyik kamion, elhagyatott épületben, megégett ember, érdi tűzoltók, szóvivő elmondta, mentők súlyo, lakót könnyebb, kisebb épületben, romok alatt, holttestet találtak, 5-ös főút, egyik autóban, mentők tájékoztatása, műszaki mentést, dabasi hivatásos, műszaki hiba, vízszolgáltatás Pomázon, javítások idejére, üzemzavar elhárításán, munkával várhatóan, szóvivő közlése, tüzet nagy, fővárosi tűzoltók, szemtanú jelezte, délegyházi önkéntes, helyszínre ment, férfit kétórás, partra vitték, mentők megpróbálták, hozzávetőlegesen, szalagkorlátnak, vízszolgáltatás, búvárszolgálata,
© 2013 TVN.HU Kft.