Regisztráció  Belépés
Súlyosan megsérült egy gyermekével utazó nő Gödöllőn
...
Csámpai Attila elmondta: a személyautó az oldalára borult, a gyermek és a furgon három utasa nem sérült meg....
2015-07-27 09:01:11
Frontálisan ütközött két autó Gödöllőn
...
Csámpai Attila tájékoztatása szerint az egyik autó az út menti árokba csapódott, a másik az úttesten maradt, ahol forgalmi akadályt képez.
Az árokba csapódott gépkocsi vezetője nem sérült meg, de kivizsgálásra kórházba viszik. A másik autó mindhárom utasa megsérült, a mentők őket is kórházba szállítják.
A műszaki mentést a gödöllői hivatásos tűzoltók végzik - tette ...
2015-07-21 23:33:10
Ismét járható az 51-es főút Taksonynál
... körül az 51-es főút és az 510-es út kereszteződésében, a balesetben egy ember meghalt.
A helyszínelés befejezéséig az utat lezárták, Taksony felé lehetett kerülni - tette hozzá.
Csámpai Attila, a megyei katasztrófavédelem szóvivője korábban azt mondta, hogy a vasat szállító nyerges kamion olyan erővel csapódott a személyautóba, hogy az utóbbi jármű középkorú sofőrje bes...
2015-07-21 12:01:27
Halálos baleset történt az 51-es főúton
...
Csámpai Attila közölte: a személyautó középkorú sofőrje - akit a szigetszentmiklósi tűzoltók fémvágóval szabadítottak ki a járműből - a helyszínen életét vesztette.
Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére lezárták....
2015-07-21 07:04:49
Baleset miatt nagy a torlódás az M3-as autópályán
...
Csámpai Attila elmondta: a kamion hátulról belerohant a kisteherautóba, amelynek sofőrje súlyosan megsérült....
2015-07-20 20:23:02
Lezárták az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalát Örkénynél
...
Csámpai Attila elmondta, hogy egy rakomány nélküli kisteherautó megpördült az úton és az árokba csapódott az autópálya 60. és 61. kilométere között. A sofőr életveszélyes sérüléseket szenvedett, mentőhelikopter érkezett a helyszínre.
A baleset miatt az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelik....
2015-07-20 11:32:01
Frontális karambolban súlyosan megsérült egy gyerek Úriban
...
Csámpai Attila közlése szerint a község felé vezető útszakaszon karambolozó két járműben összesen öten ültek, közülük három felnőtt könnyebben, míg egy gyerek súlyosan megsérült, őt mentőhelikopterrel vitték kórházba.
A monori tűzoltók megkezdték a műszaki mentést, az utat lezárták, a forgalmat elterelik - fűzte hozzá a szóvivő. ...
2015-07-17 17:32:52
Áruház kerítésébe csapódott egy autó Isaszegen
...
Csámpai Attila közölte: egyelőre nem lehet tudni, hogy miért tért le az útról az autó. A jármű egy gázcsonkot is megrongált. A szivárgó gázt a gödöllői tűzoltók elzárták, lakossági intézkedésre nem volt szükség.
A ledőlő kerítés megsebesített egy épp az udvarban tartózkodó vásárlót, akit kórházba vittek. ...
2015-07-15 11:41:24
Baleset miatt nagy a torlódás az M7-es érdi szakaszán
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a sztráda érintett szakaszán folyó munkálatok miatt egyébként is lassan haladó kocsisorban két autó szaladt egymásba a 17-es kilométerszelvénynél, az első jelentések szerint a balesetben egy ember súlyosan megsérült.
A helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig több sávot lezártak, ezért a dugó már az M0-s csomópontig ér - tette hozzá a s...
2015-07-13 14:22:23
Halálos áramütés Monoron - Helyreállt az áramszolgáltatás
...
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábban az MTI-nek elmondta, hogy a Nemzetőr utcában egy felújítás alatt lévő épület munkálatai során a munkások egy alumíniumállványzatot helyeztek arrébb, amikor az állvány hozzáért a nagyfeszültségű felsővezetékhez. Két munkás a helyszínen meghalt, egy harmadik életveszélyesen megsérült.
Valics De...
2015-07-07 15:22:52
1 2 3 .........32 33 34 35 ....48 49 ....64 65 66 
Címkék: Csámpai Attila, Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Valics De, gyermekével utazó, 51-es főút, 51-es főúton, gyerek Úriban, autó Isaszegen, oldalára borult, furgon három, egyik autó, úttesten maradt, árokba csapódott, másik autó, mentők őket, műszaki mentést, gödöllői hivatásos, ember meghalt, helyszínelés befejezéséig, utat lezárták, vasat szállító, utóbbi jármű, személyautó középkorú, helyszínen életét, érintett útszakaszt, helyszínelés idejére, kamion hátulról, rakomány nélküli, sofőr életveszélyes, baleset miatt, utat teljes, forgalmat elterelik, község felé, gyerek súlyosan, monori tűzoltók, szivárgó gázt, gödöllői tűzoltók, ledőlő kerítés, udvarban tartózkodó, sztráda érintett, első jelentések, ember súlyosan, műszaki mentés, felújítás alatt, állvány hozzáért, nagyfeszültségű felsővezetékhez, helyszínen meghalt, harmadik életveszélyesen, áramszolgáltatás, életveszélyesen, mentőhelikopter, felsővezetékhez, nagyfeszültségű, kisteherautóba, kivizsgálásra, tájékoztatása, szabadítottak,
© 2013 TVN.HU Kft.