Belépés
Ismét teljes szélességében járható az M1-es
...
A főváros felé vezető oldalon dél körül történt karambol után a szakaszon haladókat leterelték a sztrádáról.
Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője korábban elmondta, hogy az autópálya 13-as kilométerénél karambolozó autók egyike szalagkorlátnak ütközött a törökbálinti lehajtó közelében. A balesetben két ember sérült meg, egyikük súlyosan - tette hoz...
2014-12-05 15:22:02
Baleset miatt lezárták az M1-es autópályát Törökbálintnál
...
Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta, hogy az autópálya 13-as kilométerénél karambolozó autók egyike szalagkorlátnak ütközött a törökbálinti lehajtó közelében.
A balesetben az elsődleges információk szerint két ember sérült meg, egyikük súlyosan. A törökbálinti tűzoltók áramtalanították a járműveket és biztosítják a helyszínt - tette hozzá ...
2014-12-05 13:32:28
Ónos eső - Mogyoród nagy részén még mindig nincs áram
... szünetet rendeltek el. Azoknak a gyerekeknek a felügyeletét, akiket a szülők nem tudtak elhelyezni, a művelődési házban oldják meg, ott áram és gáz is van - mondta a polgármester.
Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője hétfő este azt mondta, a mogyoródi áramkimaradás oka, hogy a vezetékek a rájuk fagyott csapadék súlya miatt leszakadtak. Az áramszolgáltató...
2014-12-02 08:50:59
Ónos eső - Kilencezer ember maradt áram nélkül Mogyoródon
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a vezetékek a ráfagyott csapadék súlya miatt szakadtak le. Az áramszolgáltató a katasztrófavédelem munkatársaival együtt dolgozik a károk felszámolásán, de a rossz időjárási körülmények rendkívül megnehezítik a munkát.
Folyamatosan esik az eső, köd van és csökken a hőmérséklet - mondta a szóvivő....
2014-12-01 21:33:11
Ónos eső - Operatív törzs alakult Pest megyében
...
Csámpai Attila közölte: nemcsak a ráfagyott csapadék miatt súlyossá vált és letört faágak, illetve a kidőlt fák okoznak gondot, hanem az is, hogy a térségben 300 fogyasztót érintő áramkimaradás van. Utóbbi oka a jégtől nehézzé váló vezetékek leszakadása. A szolgáltató a síkos, veszélyes és emiatt lezárt utakon egyelőre nem tudja megközelíteni az érintett helyszíneket, így a h...
2014-12-01 13:02:07
Többségében visszaköltözhettek a lakók Budaörsön, de gáz még nincs a házban
...
Csámpai Attila korábbi tájékoztatása szerint az Ifjúság út egyik négyemeletes lakóházának egyik harmadik emeleti lakása gyulladt ki. A tűz a konyhában keletkezett, onnan terjedt tovább. A lakásból az acélbetétes biztonsági ajtó kinyitása után a tűzoltók egy embert kimenekítettek, majd a mentők füstmérgezés gyanúja miatt kórházba vitték.
Az épületből biztonsági okokból 25...
2014-11-26 09:31:10
Kigyulladt egy lakás Budaörsön - egy embert kimenekítettek a tűzoltók
...
Csámpai Attila ismertetése szerint az Ifjúság úton egy négyemeletes lakóház harmadik emeleti lakásában erős füsttel járó tűz volt. A helyszínre több egység érkezett, az acélbetétes biztonsági ajtót kinyitották, a lakásból kimenekített, megsérült embert pedig átadták a mentőknek. Az épületből 15-20 embert kísértek ki biztonsági okokból.
A tüzet eloltották, a házat átszell...
2014-11-25 23:50:05
Ismét járható a 11-es főút Budakalásznál
...
Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője korábban elmondta: egy személyautó ismeretlen körülmények között fának csapódott a főút 15-ös kilométerénél, a jármű sofőrje, egy középkorú férfi a helyszínen életét vesztette.
A roncsba beszorult holttestet a szentendrei tűzoltók szabadították ki. Az autóban más nem utazott.
Az utat órákra lezárták, a forg...
2014-11-24 15:32:22
Fának ütközött egy autó a 11-esen Budakalásznál, a sofőr meghalt
...
Csámpai Attila elmondta: egy személyautó ismeretlen körülmények között fának csapódott a főút 15-ös kilométerénél, a jármű sofőrje, egy középkorú férfi a helyszínen életét vesztette. A roncsba beszorult holttestet a szentendrei tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítják ki. Az autóban más nem utazott - tette hozzá a szóvivő.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police...
2014-11-24 11:51:22
Halálos baleset történt Kartalon
...
Csámpai Attila tájékoztatása szerint a Baross utcai karambolban a személyautó sofőrje vesztette életét, aki egyedül utazott a járműben.
A kisteherautóban ketten ültek, ők sértetlenek maradtak. Az aszódi tűzoltók megkezdték a műszaki mentést.
A helyszínelés idejére lezárták az érintett útszakaszt, kerülni a mellékutcákon át lehet - tette hozzá a szóvivő....
2014-11-21 17:53:14
1 2 3 ..........34 35 ....48 49 50 51 52 ....67 68 69 
Címkék: Csámpai Attila, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, lakók Budaörsön, lakás Budaörsön, embert kimenekítettek, 11-es főút, 11-esen Budakalásznál, sofőr meghalt, főváros felé, szakaszon haladókat, autópálya 13-as, törökbálinti lehajtó, elsődleges információk, törökbálinti tűzoltók, művelődési házban, mogyoródi áramkimaradás, rájuk fagyott, ráfagyott csapadék, károk felszámolásán, rossz időjárási, jégtől nehézzé, érintett helyszíneket, konyhában keletkezett, acélbetétes biztonsági, mentők füstmérgezés, épületből biztonsági, négyemeletes lakóház, helyszínre több, lakásból kimenekített, épületből 15-20, tüzet eloltották, házat átszell, személyautó ismeretlen, főút 15-ös, jármű sofőrje, középkorú férfi, helyszínen életét, roncsba beszorult, szentendrei tűzoltók, utat órákra, személyautó sofőrje, kisteherautóban ketten, aszódi tűzoltók, műszaki mentést, helyszínelés idejére, érintett útszakaszt, áramtalanították, áramszolgáltató, szalagkorlátnak, kisteherautóban, kimenekítettek, törökbálintnál,
© 2013 TVN.HU Kft.