Regisztráció  Belépés
Kigyulladt egy pékséget is magába foglaló ingatlan Vecsésen
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a 600 négyzetméter alapterületű Táncsics Mihály utcai ingatlan teteje teljes terjedelmében égett, a tűz a szomszédos házakat is veszélyeztette. A lángokat a monori és a fővárosi tűzoltók hat vízsugárral fékezték meg, de a tető beszakadását már nem tudták megakadályozni.
Az utómunkálatok most is zajlanak, a tűzoltók a parázsló gócokat bontják...
2014-10-29 09:31:18
Gázvezeték-tisztítással együtt járó "fáklyázás" keltett riadalmat Szada közelében
...
Csámpai Attila elmondta, hogy munkálatokról a helyi lakosság mellett a katasztrófavédelmet is előre tájékoztatta a Budapesti Bányakapitányság. Ennek ellenére csaknem száz telefonhívás érkezett a katasztrófavédelem megyei ügyeletére, miszerint hatalmas tűz van Szada térségében.
Nyilván a vezetéktisztításról nem tudó, főként a település mellett futó M3-as autópályán közle...
2014-10-27 20:39:32
Baleset miatt nem lehet lehajtani az M0-sról a 4-es főútra Üllő térségében
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a 4-es főúti lehajtó közelében történt karambolban az egyik jármű sofőrje beszorult a roncsba, a monori és az üllői tűzoltók feszítővágó segítségével emelték ki, majd átadták a mentőknek. A férfi állapota az első jelentések szerint súlyos.
A helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig a lehajtót nem használhatják az autósok - tette hozzá a...
2014-10-22 15:43:45
Meghalt a Kiskunlacházánál történt motorbaleset sérültje
...
Csámpai Attila közölte: a 37 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentők erőfeszítései ellenére a helyszínen meghalt.
A szóvivő korábban elmondta: a motorkerékpár és a kamion az 51-es út Kiskunlacházát Dömsöddel összekötő szakaszán, a Leányvár fogadónál karambolozott, még tisztázatlan körülmények között.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság arról táj...
2014-10-20 16:22:56
Súlyos baleset Kiskunlacháza és Dömsöd között
...
Csámpai Attila tájékoztatása szerint a leányvári fogadónál történt baleset során a motoros nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, a mentősök jelenleg is küzdenek az életéért, miközben egy mentőhelikopter is odaérkezett.
A ráckevei tűzoltók biztosítják a helyszínt, az érintett útszakaszt lezárták - tette hozzá a szóvivő....
2014-10-20 15:32:54
Felgyújthatták a püspökszilágyi polgármesteri hivatalt
... megyei katasztrófavédelem szóvivőjének korábbi tájékoztatása szerint a tűz hajnalban két irodahelyiségben tört ki, majd átterjedt a tetőszerkezetre, melynek nyolcvan százaléka leégett.
Csámpai Attila elmondta: közel harminc tűzoltó órákig küzdött a lángokkal a katasztrófavédelem műveleti szolgálatának irányításával. Személyi sérülés nem történt, de a nemrég felújított épület...
2014-10-20 12:41:42
Sérült túrázót mentenek Dobogókő térségében
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a kijelölt túraútvonalon haladó nő ismeretlen körülmények között sérült meg a bokáján, és mivel az érintett ösvény járművel megközelíthetetlen, a mentősök a katasztrófavédelemtől kértek segítséget.
A sérült nőt - helyszíni ellátását követően - a pomázi tűzoltók és a mentősök hordágyon viszik először egy a közelben várakozó terep-tűzoltó autó...
2014-10-19 13:42:13
Villanyoszlopnak ütközött egy autó Pomázon
...
Csámpai Attila ismertetése szerint a baleset a Bem József utcában történt. Az autót vezető férfit - aki egyedül utazott - feszítővágóval szabadították ki a roncsból a pomázi tűzoltók.
A sofőr az első jelentések szerint súlyos állapotban van, a helyszínre mentőhelikoptert várnak. Az utcát lezárták - közölte a szóvivő....
2014-10-18 15:02:09
Két kisteherautó rohant egymásba az M5-ösön Örkénynél
...
Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta, hogy az egyik teherautó vélhetően defektet kapott, emiatt felborult, ekkor rohant bele egy másik tehergépkocsi.
A második jármű sofőrjét a dabasi tűzoltók speciális eszközzel vágták ki a roncsból, a férfit az első jelentések szerint életveszélyes állapotban vitték kórházba.
Mivel mindkét kisteherau...
2014-10-17 08:35:14
Eloltották a tüzet a püspökszilágyi polgármesteri hivatalban
...
A polgármesteri hivatal két földszinti irodahelyiségében és a tetőszerkezeten csaptak fel a lángok péntek hajnalban. A tető nyolcvan százaléka leégett.
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábban azt közölte, hogy a tűzben senki nem sérült meg. A tűz oka egyelőre ismeretlen....
2014-10-17 07:55:04
1 2 3 .........33 34 ....48 49 50 .....65 66 67 
Címkék: M5-ösön Örkénynél, Csámpai Attila, Táncsics Mihály, Budapesti Bányakapitányság, Kiskunlacházát Dömsöddel, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, 4-es főútra, püspökszilágyi polgármesteri, autó Pomázon, szomszédos házakat, fővárosi tűzoltók, tető beszakadását, utómunkálatok most, parázsló gócokat, helyi lakosság, település mellett, 4-es főúti, egyik jármű, üllői tűzoltók, férfi állapota, első jelentések, műszaki mentés, mentők erőfeszítései, helyszínen meghalt, szóvivő korábban, leányvári fogadónál, motoros nagyon, mentősök jelenleg, ráckevei tűzoltók, érintett útszakaszt, nemrég felújított, kijelölt túraútvonalon, érintett ösvény, pomázi tűzoltók, mentősök hordágyon, autót vezető, helyszínre mentőhelikoptert, utcát lezárták, egyik teherautó, másik tehergépkocsi, második jármű, dabasi tűzoltók, polgármesteri hivatal, tetőszerkezeten csaptak, lángok péntek, tető nyolcvan, tűzben senki, kiskunlacházánál, villanyoszlopnak, irodahelyiségben, mentőhelikoptert,
© 2013 TVN.HU Kft.