Regisztráció  Belépés
Helyreállt a gázszolgáltatás Gyálon
...
Csámpai Attila csütörtökön arról tájékoztatott, hogy a Bem József utca és a Kőrösi út kereszteződésében egy munkagép átvágott egy 63 milliméteres, másfél méter mélyen lévő gázvezetéket. A kiömlő gázt a tűzoltók semlegesítették, és 200 méteres sugarú körben lezárták a környéket. Biztonsági okokból 125 embernek kellett elhagynia a lakását, valamint a közelben lévő élelmiszerüzl...
2014-11-07 12:31:34
Visszaköltözhetnek a gázömlés miatt házaikból kimenekített gyáliak
...
Csámpai Attila közlése szerint összesen 125 embernek kellett elhagynia lakását, illetve a Bem József utca és a Kőrösi út kereszteződésében lévő élelmiszerüzletet is kiürítették. Ugyancsak kiürítettek egy a környéken lévő fröccsöntő üzemet is.
A kereszteződésben egy munkagép vágott át egy 63 milliméteres, másfél méter mélyen lévő gázvezetéket. A kiömlő gázt a fővárosi hiv...
2014-11-06 19:22:34
Gázvezeték-szakadás miatt száz embert költöztettek ki Gyálon
...
Csámpai Attila elmondta: a Bem József utca és a Kőrösi út kereszteződésében átvágott vezetékből ömlik a gáz, amit a fővárosi hivatásos, illetve a gyáli önkéntes tűzoltók igyekeznek semlegesíteni a megyei katasztrófavédelem műveleti szolgálatának felügyeletével.
Mivel a sérült gázvezeték körzetében magasfeszültségű villanyvezetékek is futnak, a kezdetben lezárt 100 métere...
2014-11-06 17:32:36
Gyermekek is megsérültek egy gyömrői balesetben
...
Csámpai Attila tájékoztatása szerint az autók a Nefelejcs és az Erzsébet utca kereszteződésében rohantak egymásba ismeretlen körülmények között.
A karambolban összesen öten sérültek meg, az első jelentések szerint egy felnőtt és két gyermek súlyosan, további két gyermek könnyebben. Mindannyiukat kórházba vitték.
A baleseti helyszínt a monori tűzoltók biztosítják, a...
2014-11-04 09:11:14
Befejeződött a baleseti helyszínelés az M2-esen
...
Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy három személyautó rohant egymásba az M2-es Budapest felé vezető oldalán, a 33-as kilométerszelvényben.
Az egyik autóban egy ember meghalt, egy további utas súlyosan megsérült. A másik gépkocsiban ketten sérültek meg súlyosan, őket a mentők kórházba vitték, míg a harmadik...
2014-11-02 20:13:00
Vezetékszakadás miatt szünetel a gázszolgáltatás Tatárszentgyörgy egy részén
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a gép egy 63 milliméteres vezetéket szakított át, de a gázszolgáltató szakemberei a dabasi tűzoltók biztosítása mellett hamar elszorították a csövet, így megszűnt a szivárgás.
A területet 40 méteres sugarú körben lezárták, de senkinek sem kellett kiköltöznie, mert a mérések nem mutattak veszélyes gázkoncentrációt a levegőben - magyarázta a s...
2014-11-01 16:22:23
Kigyulladt és lakhatatlanná vált egy ház Gyömrőn
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a negyven négyzetméteres Vincellér utcai ingatlan lakóját időben kimenekítették a környéken élők, a férfit a mentők füstmérgezés gyanúja miatt kórházba vitték.
A monori tűzoltók eloltották a lángokat, de a ház lakhatatlanná vált. Jelenleg az utómunkálatok folynak - tette hozzá a szóvivő.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OK...
2014-10-30 19:22:47
Befejezték a helyszínelést Alsónémedinél
...
Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője korábban elmondta: egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze a főút 27-es kilométerszelvényénél. Mindkét járműben csak a sofőr utazott.
A nyomdai termékeket szállító teherautó vezetőjének nem lett baja, ám a személyautó sofőrjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba - tette hozzá a szóvivő....
2014-10-30 13:02:11
Karambol miatt lezárták az 5-ös főutat Alsónémedinél
...
Csámpai Attila tájékoztatása szerint mindkét járműben csak a sofőr utazott. A nyomdai termékeket szállító teherautó vezetőjének nem lett baja, ám a személyautó sofőrjének az első jelentések szerint kritikus az állapota, a mentők a helyszínen ápolják.
A főút 27-es kilométerszelvényénél történt baleset helyszínén a dabasi tűzoltók segítik a mentést. Az érintett útszakaszt ...
2014-10-30 10:41:25
Kigyulladt egy pékséget is magába foglaló ingatlan Vecsésen
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a 600 négyzetméter alapterületű Táncsics Mihály utcai ingatlan teteje teljes terjedelmében égett, a tűz a szomszédos házakat is veszélyeztette. A lángokat a monori és a fővárosi tűzoltók hat vízsugárral fékezték meg, de a tető beszakadását már nem tudták megakadályozni.
Az utómunkálatok most is zajlanak, a tűzoltók a parázsló gócokat bontják...
2014-10-29 09:31:18
1 2 3 .........33 34 ....48 49 50 51 .....66 67 
Címkék: Csámpai Attila, M2-es Budapest, Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Táncsics Mihály, gázszolgáltatás Gyálon, gázömlés miatt, gyömrői balesetben, baleseti helyszínelés, gázszolgáltatás Tatárszentgyörgy, helyszínelést Alsónémedinél, 5-ös főutat, munkagép átvágott, kiömlő gázt, tűzoltók semlegesítették, közelben lévő, munkagép vágott, fővárosi hivatásos, gyáli önkéntes, sérült gázvezeték, kezdetben lezárt, karambolban összesen, első jelentések, baleseti helyszínt, monori tűzoltók, egyik autóban, ember meghalt, további utas, másik gépkocsiban, mentők kórházba, gázszolgáltató szakemberei, dabasi tűzoltók, negyven négyzetméteres, környéken élők, mentők füstmérgezés, utómunkálatok folynak, személyautó ütközött, főút 27-es, sofőr utazott, nyomdai termékeket, személyautó sofőrjét, személyautó sofőrjének, helyszínen ápolják, érintett útszakaszt, szomszédos házakat, fővárosi tűzoltók, tető beszakadását, utómunkálatok most, parázsló gócokat, kereszteződésben, villanyvezetékek, magasfeszültségű,
© 2013 TVN.HU Kft.