Regisztráció  Belépés
Gázvezeték-tisztítással együtt járó "fáklyázás" keltett riadalmat Szada közelében
...
Csámpai Attila elmondta, hogy munkálatokról a helyi lakosság mellett a katasztrófavédelmet is előre tájékoztatta a Budapesti Bányakapitányság. Ennek ellenére csaknem száz telefonhívás érkezett a katasztrófavédelem megyei ügyeletére, miszerint hatalmas tűz van Szada térségében.
Nyilván a vezetéktisztításról nem tudó, főként a település mellett futó M3-as autópályán közle...
2014-10-27 20:39:32
Baleset miatt nem lehet lehajtani az M0-sról a 4-es főútra Üllő térségében
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a 4-es főúti lehajtó közelében történt karambolban az egyik jármű sofőrje beszorult a roncsba, a monori és az üllői tűzoltók feszítővágó segítségével emelték ki, majd átadták a mentőknek. A férfi állapota az első jelentések szerint súlyos.
A helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig a lehajtót nem használhatják az autósok - tette hozzá a...
2014-10-22 15:43:45
Meghalt a Kiskunlacházánál történt motorbaleset sérültje
...
Csámpai Attila közölte: a 37 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentők erőfeszítései ellenére a helyszínen meghalt.
A szóvivő korábban elmondta: a motorkerékpár és a kamion az 51-es út Kiskunlacházát Dömsöddel összekötő szakaszán, a Leányvár fogadónál karambolozott, még tisztázatlan körülmények között.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság arról táj...
2014-10-20 16:22:56
Súlyos baleset Kiskunlacháza és Dömsöd között
...
Csámpai Attila tájékoztatása szerint a leányvári fogadónál történt baleset során a motoros nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, a mentősök jelenleg is küzdenek az életéért, miközben egy mentőhelikopter is odaérkezett.
A ráckevei tűzoltók biztosítják a helyszínt, az érintett útszakaszt lezárták - tette hozzá a szóvivő....
2014-10-20 15:32:54
Felgyújthatták a püspökszilágyi polgármesteri hivatalt
... megyei katasztrófavédelem szóvivőjének korábbi tájékoztatása szerint a tűz hajnalban két irodahelyiségben tört ki, majd átterjedt a tetőszerkezetre, melynek nyolcvan százaléka leégett.
Csámpai Attila elmondta: közel harminc tűzoltó órákig küzdött a lángokkal a katasztrófavédelem műveleti szolgálatának irányításával. Személyi sérülés nem történt, de a nemrég felújított épület...
2014-10-20 12:41:42
Sérült túrázót mentenek Dobogókő térségében
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a kijelölt túraútvonalon haladó nő ismeretlen körülmények között sérült meg a bokáján, és mivel az érintett ösvény járművel megközelíthetetlen, a mentősök a katasztrófavédelemtől kértek segítséget.
A sérült nőt - helyszíni ellátását követően - a pomázi tűzoltók és a mentősök hordágyon viszik először egy a közelben várakozó terep-tűzoltó autó...
2014-10-19 13:42:13
Villanyoszlopnak ütközött egy autó Pomázon
...
Csámpai Attila ismertetése szerint a baleset a Bem József utcában történt. Az autót vezető férfit - aki egyedül utazott - feszítővágóval szabadították ki a roncsból a pomázi tűzoltók.
A sofőr az első jelentések szerint súlyos állapotban van, a helyszínre mentőhelikoptert várnak. Az utcát lezárták - közölte a szóvivő....
2014-10-18 15:02:09
Két kisteherautó rohant egymásba az M5-ösön Örkénynél
...
Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta, hogy az egyik teherautó vélhetően defektet kapott, emiatt felborult, ekkor rohant bele egy másik tehergépkocsi.
A második jármű sofőrjét a dabasi tűzoltók speciális eszközzel vágták ki a roncsból, a férfit az első jelentések szerint életveszélyes állapotban vitték kórházba.
Mivel mindkét kisteherau...
2014-10-17 08:35:14
Eloltották a tüzet a püspökszilágyi polgármesteri hivatalban
...
A polgármesteri hivatal két földszinti irodahelyiségében és a tetőszerkezeten csaptak fel a lángok péntek hajnalban. A tető nyolcvan százaléka leégett.
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábban azt közölte, hogy a tűzben senki nem sérült meg. A tűz oka egyelőre ismeretlen....
2014-10-17 07:55:04
Súlyosan megégett egy nő lakástűzben Isaszegen
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a lángok egy Dózsa György utcai, csaknem száz négyzetméteres földszintes családi ház szobájában csaptak fel, majd átterjedtek a födémre és a tetőszerkezetre. A házban két ember tartózkodott, egy férfinak még idejében sikerült elhagynia a házat, egy nő azonban megsérült, testfelületének mintegy negyven százaléka megégett. Őt a mentők kórházba vitt...
2014-10-13 11:02:08
1 2 3 .........33 34 ....49 50 51 .....66 67 
Címkék: M5-ösön Örkénynél, Csámpai Attila, Budapesti Bányakapitányság, Kiskunlacházát Dömsöddel, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Dózsa György, 4-es főútra, püspökszilágyi polgármesteri, autó Pomázon, helyi lakosság, település mellett, 4-es főúti, egyik jármű, üllői tűzoltók, férfi állapota, első jelentések, műszaki mentés, mentők erőfeszítései, helyszínen meghalt, szóvivő korábban, leányvári fogadónál, motoros nagyon, mentősök jelenleg, ráckevei tűzoltók, érintett útszakaszt, nemrég felújított, kijelölt túraútvonalon, érintett ösvény, pomázi tűzoltók, mentősök hordágyon, autót vezető, helyszínre mentőhelikoptert, utcát lezárták, egyik teherautó, másik tehergépkocsi, második jármű, dabasi tűzoltók, polgármesteri hivatal, tetőszerkezeten csaptak, lángok péntek, tető nyolcvan, tűzben senki, mentők kórházba, mentőhelikoptert, villanyoszlopnak, bányakapitányság, kiskunlacházánál, irodahelyiségben, mentőhelikopter, tetőszerkezetre, tetőszerkezeten, testfelületének,
© 2013 TVN.HU Kft.