Regisztráció  Belépés
Gyermekek is megsérültek egy gyömrői balesetben
...
Csámpai Attila tájékoztatása szerint az autók a Nefelejcs és az Erzsébet utca kereszteződésében rohantak egymásba ismeretlen körülmények között.
A karambolban összesen öten sérültek meg, az első jelentések szerint egy felnőtt és két gyermek súlyosan, további két gyermek könnyebben. Mindannyiukat kórházba vitték.
A baleseti helyszínt a monori tűzoltók biztosítják, a...
2014-11-04 09:11:14
Befejeződött a baleseti helyszínelés az M2-esen
...
Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy három személyautó rohant egymásba az M2-es Budapest felé vezető oldalán, a 33-as kilométerszelvényben.
Az egyik autóban egy ember meghalt, egy további utas súlyosan megsérült. A másik gépkocsiban ketten sérültek meg súlyosan, őket a mentők kórházba vitték, míg a harmadik...
2014-11-02 20:13:00
Vezetékszakadás miatt szünetel a gázszolgáltatás Tatárszentgyörgy egy részén
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a gép egy 63 milliméteres vezetéket szakított át, de a gázszolgáltató szakemberei a dabasi tűzoltók biztosítása mellett hamar elszorították a csövet, így megszűnt a szivárgás.
A területet 40 méteres sugarú körben lezárták, de senkinek sem kellett kiköltöznie, mert a mérések nem mutattak veszélyes gázkoncentrációt a levegőben - magyarázta a s...
2014-11-01 16:22:23
Kigyulladt és lakhatatlanná vált egy ház Gyömrőn
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a negyven négyzetméteres Vincellér utcai ingatlan lakóját időben kimenekítették a környéken élők, a férfit a mentők füstmérgezés gyanúja miatt kórházba vitték.
A monori tűzoltók eloltották a lángokat, de a ház lakhatatlanná vált. Jelenleg az utómunkálatok folynak - tette hozzá a szóvivő.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OK...
2014-10-30 19:22:47
Befejezték a helyszínelést Alsónémedinél
...
Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője korábban elmondta: egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze a főút 27-es kilométerszelvényénél. Mindkét járműben csak a sofőr utazott.
A nyomdai termékeket szállító teherautó vezetőjének nem lett baja, ám a személyautó sofőrjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba - tette hozzá a szóvivő....
2014-10-30 13:02:11
Karambol miatt lezárták az 5-ös főutat Alsónémedinél
...
Csámpai Attila tájékoztatása szerint mindkét járműben csak a sofőr utazott. A nyomdai termékeket szállító teherautó vezetőjének nem lett baja, ám a személyautó sofőrjének az első jelentések szerint kritikus az állapota, a mentők a helyszínen ápolják.
A főút 27-es kilométerszelvényénél történt baleset helyszínén a dabasi tűzoltók segítik a mentést. Az érintett útszakaszt ...
2014-10-30 10:41:25
Kigyulladt egy pékséget is magába foglaló ingatlan Vecsésen
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a 600 négyzetméter alapterületű Táncsics Mihály utcai ingatlan teteje teljes terjedelmében égett, a tűz a szomszédos házakat is veszélyeztette. A lángokat a monori és a fővárosi tűzoltók hat vízsugárral fékezték meg, de a tető beszakadását már nem tudták megakadályozni.
Az utómunkálatok most is zajlanak, a tűzoltók a parázsló gócokat bontják...
2014-10-29 09:31:18
Gázvezeték-tisztítással együtt járó "fáklyázás" keltett riadalmat Szada közelében
...
Csámpai Attila elmondta, hogy munkálatokról a helyi lakosság mellett a katasztrófavédelmet is előre tájékoztatta a Budapesti Bányakapitányság. Ennek ellenére csaknem száz telefonhívás érkezett a katasztrófavédelem megyei ügyeletére, miszerint hatalmas tűz van Szada térségében.
Nyilván a vezetéktisztításról nem tudó, főként a település mellett futó M3-as autópályán közle...
2014-10-27 20:39:32
Baleset miatt nem lehet lehajtani az M0-sról a 4-es főútra Üllő térségében
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a 4-es főúti lehajtó közelében történt karambolban az egyik jármű sofőrje beszorult a roncsba, a monori és az üllői tűzoltók feszítővágó segítségével emelték ki, majd átadták a mentőknek. A férfi állapota az első jelentések szerint súlyos.
A helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig a lehajtót nem használhatják az autósok - tette hozzá a...
2014-10-22 15:43:45
Meghalt a Kiskunlacházánál történt motorbaleset sérültje
...
Csámpai Attila közölte: a 37 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentők erőfeszítései ellenére a helyszínen meghalt.
A szóvivő korábban elmondta: a motorkerékpár és a kamion az 51-es út Kiskunlacházát Dömsöddel összekötő szakaszán, a Leányvár fogadónál karambolozott, még tisztázatlan körülmények között.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság arról táj...
2014-10-20 16:22:56
1 2 3 .........33 34 ....49 50 51 .....66 67 68 
Címkék: Csámpai Attila, M2-es Budapest, Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Táncsics Mihály, Budapesti Bányakapitányság, Kiskunlacházát Dömsöddel, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, gyömrői balesetben, baleseti helyszínelés, gázszolgáltatás Tatárszentgyörgy, helyszínelést Alsónémedinél, 5-ös főutat, 4-es főútra, karambolban összesen, első jelentések, baleseti helyszínt, monori tűzoltók, egyik autóban, ember meghalt, további utas, másik gépkocsiban, mentők kórházba, gázszolgáltató szakemberei, dabasi tűzoltók, negyven négyzetméteres, környéken élők, mentők füstmérgezés, utómunkálatok folynak, személyautó ütközött, főút 27-es, sofőr utazott, nyomdai termékeket, személyautó sofőrjét, személyautó sofőrjének, helyszínen ápolják, érintett útszakaszt, szomszédos házakat, fővárosi tűzoltók, tető beszakadását, utómunkálatok most, parázsló gócokat, helyi lakosság, település mellett, 4-es főúti, egyik jármű, üllői tűzoltók, férfi állapota, műszaki mentés, mentők erőfeszítései, helyszínen meghalt,
© 2013 TVN.HU Kft.