Regisztráció  Belépés
Földomlás Pilisvörösváron - Nehézgépjárművek is használhatják a 10-es főút ideiglenes szakaszát
...
Csámpai Attila felidézte, hogy múlt héten szombaton a Budapest-Esztergom vasútvonal pilisvörösvári szakaszán egy épülő csomópont (alagút) mellett megdőlt a támfal, és több köbméternyi föld omlott le, néhány méterre a főúttól. Emiatt az érintett útszakaszt lezárták, és egy ideig a vasúti közlekedés is szünetelt.
Vasárnap délutánra a 10-es úttal párhuzamosan egy ideiglenes...
2014-10-01 18:15:09
Befejeződött a baleseti helyszínelés Hernádnál
...
Csámpai Attila, a megyei katasztrófavédelem szóvivője korábban elmondta, hogy három személyautó rohant egymásba ismeretlen körülmények között. A balesetben négyen sérültek meg, az első információk szerint ketten életveszélyesen, őket mentőhelikopterrel vitték kórházba.
A helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelték...
2014-10-01 15:34:23
Földomlás Pilisvörösváron - Ismét járható a 10-es főút
... ismét teljes hosszában használhatják a 10-es utat Pilisvörösváron át. Az épülő aluljáró térségében 30 kilométer/órás sebességkorlátozás van érvényben - olvasható a NIF közleményében.
Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője korábban azt közölte: a Budapest-Esztergom vasútvonal pilisvörösvári szakaszán egy épülő csomópont (alagút) mellett dőlt meg a támfal, é...
2014-09-29 17:35:09
Baleset miatt torlódnak a járművek az M1-esen Zsámbéknál
...
Csámpai Attila tájékoztatása szerint az élelmiszert szállító egyik kamion felborult, sofőrjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A másik, üres kamion vezetője nem sérült meg.
A törökbálinti tűzoltók áramtalanították a járműveket, s felitatták a kifolyt üzemanyagot, a felborult kamion műszaki mentését a jármű tulajdonosa végzi majd el. Az M1-es érintett szakaszán ...
2014-09-29 15:44:48
A tűzoltók hoztak le egy túrázás közben megsérült nőt a Lajos-forrástól
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a mentőszolgálat kérte a katasztrófavédelem segítségét. A középkorú nő bokája sérült meg, gerincágyra fektetve vitték el a mentőautóig....
2014-09-28 19:05:21
Halálra gázoltak egy kerékpárost Isaszegnél
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a személyautó a baleset következtében fának rohant, a benne ülő két ember sértetlen maradt.
Az elgázolt 50 év körüli férfit és kerékpárját az ütközés ereje egy fára repítette. A sérültet a gödöllői tűzoltók hozták le, de már nem tudtak rajta segíteni, a helyszínen életét vesztette.
A Pest megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerin...
2014-09-28 13:53:46
Földomlás Pilisvörösváron - Megkezdték egy ideiglenes út kiépítését
...
Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője korábban arról tájékoztatott, hogy a Budapest-Esztergom vasútvonal pilisvörösvári szakaszán egy épülő csomópont (alagút) mellett dőlt meg a támfal, s több köbméternyi föld omlott le, pár méterre a 10-es főúttól. Emiatt az érintett útszakaszt lezárták, s egy ideig a vasúti közlekedés is szünetelt.
Both Ferenc, a M...
2014-09-27 18:05:09
Földomlás miatt a közúti és a vasúti forgalmat is leállították Pilisvörösváron
...
Csámpai Attila ismertetése szerint mintegy 10 méter hosszúságban az épülő csomópont zsaluzata, és a támfal omlik, már több köbméter föld szakadt le.
A fővárosi tűzoltók a pest megyei műveleti szolgálat vezetésével folytatják a védekezést. A helyszínre érkeztek a kivitelező cég illetékesei is, tőlük várják a statikai adatokat, hogy pontosan felmérjék a helyzetet - tette h...
2014-09-27 07:05:44
Eloltották a tüzet a váci cementgyárban
...
Csámpai Attila korábbi tájékoztatása szerint a körülbelül 250 négyzetméteres csarnokban nagy mennyiségű műanyag granulátum kapott lángra, a tüzet az ott dolgozók kezdték el oltani, majd a váci tűzoltók folytatták, akikhez rétsági és szentendrei egységek, valamint a megyei katasztrófavédelem műveleti szolgálatának szakemberei is csatlakoztak.
A csarnokból erőgéppel hordt...
2014-09-25 14:14:22
Tűz ütött ki a váci cementgyár egyik csarnokában
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a körülbelül 250 négyzetméteres csarnokban keletkezett tüzet az ott dolgozók kezdték el oltani, majd a váci tűzoltók folytatták, akikhez hamarosan rétsági és szentendrei egységek is csatlakoznak. A helyszínen tartózkodnak a megyei katasztrófavédelem műveleti szolgálatának szakemberei is.
A riasztást időközben 2-es, kiemelt fokozatra emelték,...
2014-09-25 12:26:44
1 2 3 .........32 33 .....48 49 50 51 ....64 65 66 
Címkék: Földomlás Pilisvörösváron, M1-esen Zsámbéknál, Csámpai Attila, Both Ferenc, 10-es főút, baleseti helyszínelés, tűzoltók hoztak, túrázás közben, kerékpárost Isaszegnél, vasúti forgalmat, váci cementgyárban, váci cementgyár, épülő csomópont, érintett útszakaszt, vasúti közlekedés, 10-es úttal, balesetben négyen, első információk, műszaki mentés, forgalmat elterelték, 10-es utat, épülő aluljáró, élelmiszert szállító, törökbálinti tűzoltók, kifolyt üzemanyagot, felborult kamion, jármű tulajdonosa, mentőszolgálat kérte, baleset következtében, ütközés ereje, fára repítette, gödöllői tűzoltók, helyszínen életét, 10-es főúttól, támfal omlik, fővárosi tűzoltók, pest megyei, helyszínre érkeztek, statikai adatokat, váci tűzoltók, csarnokból erőgéppel, helyszínen tartózkodnak, riasztást időközben, áramtalanították, nehézgépjárművek, pilisvörösváron, életveszélyesen, pilisvörösvári, négyzetméteres, mentőszolgálat, közleményében, használhatják, cementgyárban, szolgálatának, tájékoztatása, tájékoztatott, főkapitányság,
© 2013 TVN.HU Kft.