Belépés
Robbanótestet találtak Nagykovácsiban, egy helyi lakos bevitte a polgármesteri hivatalba
... alakulatának kommunikációs tisztje az MTI-t arról tájékoztatta, hogy valószínűleg egy második világháborús kézigránátot találtak a településen. A tűzszerészek elindultak a helyszínre.
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta, hogy a robbanótestet az egyik helyi lakos találta a portáján, és bevitte a polgármesteri hivatalba, majd az önk...
2014-04-30 16:04:32
Közúti baleset miatt több órás áramkimaradás lesz Erdőkertes néhány utcájában
...
Csámpai Attila tájékoztatása szerint a Fő úton történt baleset következtében egy gázcsonk is megrongálódott, de sikerült a gázszivárgást megakadályozni.
A gépkocsiban három fiatal utazott, egyikük súlyosan, a másik két utas könnyebben megsérült, mindannyiukat kórházba vitték.
A szóvivő közlése szerint a megdőlt villanyoszlop helyreállítását megkezdték a szolgáltató ...
2014-04-29 20:34:53
Eloltották a villámcsapás okozta tüzet Dunakeszin
...
Csámpai Attila tájékoztatása szerint a villámcsapás következtében a Fóti úti ingatlan körülbelül 150 négyzetméteres tetőszerkezete teljes terjedelmében égett, de senki sem sérült meg. Ez a szerencsének is köszönhető, mert az ott lakó nő és lánya épp akkor ért a ház közelébe, amikor a villám belecsapott a tetőbe.
A fővárosi tűzoltók a megyei katasztrófavédelem műveleti sz...
2014-04-28 19:34:58
Villámcsapástól gyulladt ki egy ház Dunakeszin
...
Csámpai Attila tájékoztatása szerint a Fóti úti ház körülbelül 150 négyzetméteres tetőszerkezete teljes terjedelmében ég, de az ingatlanban senki sem sérült meg.
A fővárosi tűzoltók a megyei katasztrófavédelem műveleti szolgálatának irányításával jelenleg is dolgoznak az oltáson - tette hozzá a szóvivő....
2014-04-28 17:14:40
Kigyulladt egy ház Ócsán, egy halott
...
Csámpai Attila arról számolt be, hogy a 100 négyezetméteres ház egyik szobájában keletkezett a tűz, amit a kiérkező dabasi tűzoltók gyorsan eloltottak. A lakásban egy középkorú férfi tartózkodott, aki életét vesztette, a halál beálltát már a kiérkező mentők állapították meg.
A helyszínen a tűzoltók még utómunkákat végeznek....
2014-04-27 07:05:23
Fát szállító kamion borult fel a 4-es főúton Üllőnél
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a főváros felé tartó kamion a 28-as és 29-es kilométer között defektet kapott, ennek következtében a szalagkorlátot átszakítva az árokba borult. A rönkfarakomány szétszóródott az úton, összetörve egy személyautót. Az első információk szerint a kamion sofőrje és a másik jármű két utasa könnyű sérülést szenvedett.
A műszaki mentés idejére a B...
2014-04-26 14:53:29
Rendőrségi eljárás indult a kókai gázrobbanás ügyében
...
Kókán, a Kassai utca egyik családi házában eddig tisztázatlan körülmények között robbant be a gáz, majd kigyulladt az ingatlan. Az ott lakó férfi súlyos égési sérüléseket szenvedett.
Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivőjének korábbi közlése szerint a helyi önkéntes tűzoltók a többi egység megérkezése előtt kihozták a házból a férfit, aki az első infor...
2014-04-25 12:53:50
Büntetőeljárás indult a rotációs kapa alá szorult gyermek apja ellen
...
Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint az apát gyanúsítottként már kihallgatták, a nyomozást a Váci Rendőrkapitányság folytatja le.
Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője vasárnap délután közölte az MTI-vel, hogy az őrbottyáni Dózsa György utca egyik családi házának kertjében dolgoztak a rotációs kapával, amikor a gép alá esett a gyerek, és ...
2014-04-22 11:33:31
Eloltották a robbanásokkal kísért háztüzet Sülysápon
...
Csámpai Attila korábbi tájékoztatása szerint a teljes terjedelmében lángoló 150 négyzetméter alapterületű házból egy gázpalackot és nagyobb mennyiségű lőszert hoztak ki a nagykátai és a monori tűzoltók, illetve a helyi önkéntes tűzoltó egyesület tagjai, majd oltani kezdték az ingatlant.
A szóvivő késő este cáfolta azokat a sajtóértesüléseket, melyek szerint nem volt eleg...
2014-04-21 22:22:53
Lőszerek robbanása nehezíti egy sülysápi családi ház oltást
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a 150 négyzetméter alapterületű házból felcsapó lángok a kertben álló autót és a szomszédos ingatlant is veszélyeztetik.
A nagykátai és a monori tűzoltók, illetve a helyi önkéntes tűzoltó egyesület tagjai a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával három sugárral kezdték meg az oltást, miután egy gázpalackot és egy hátizsákn...
2014-04-21 16:43:34
1 2 3 ..........34 35 .....51 52 ...64 65 66 67 68 69 
Címkék: Csámpai Attila, Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Beluzsárné Belicza Andrea, Váci Rendőrkapitányság, Dózsa György, helyi lakos, polgármesteri hivatalba, villámcsapás okozta, 4-es főúton, kókai gázrobbanás, rotációs kapa, robbanásokkal kísért, sülysápi családi, második világháborús, tűzszerészek elindultak, egyik helyi, gázszivárgást megakadályozni, gépkocsiban három, szóvivő közlése, megdőlt villanyoszlop, villámcsapás következtében, villám belecsapott, fővárosi tűzoltók, ingatlanban senki, kiérkező dabasi, középkorú férfi, halál beálltát, kiérkező mentők, főváros felé, szalagkorlátot átszakítva, árokba borult, rönkfarakomány szétszóródott, első információk, kamion sofőrje, másik jármű, műszaki mentés, helyi önkéntes, többi egység, első infor, apát gyanúsítottként, őrbottyáni Dózsa, rotációs kapával, teljes terjedelmében, monori tűzoltók, szóvivő késő, kertben álló, szomszédos ingatlant, villámcsapástól, helyreállítását, gyanúsítottként, négyezetméteres, megrongálódott, rönkfarakomány,
© 2013 TVN.HU Kft.