Regisztráció  Belépés
Vihar - Sok kárt okozott a viharos szél Pest megyében
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a szélerősség kilenc járásban, főként a megye északi részén meghaladta az óránkénti 90 kilométert. A viharos szél több esetben a villamos vezetékekre és az úttestre döntötte a fákat, a sokszor forgalmi akadályt képező darabokat a fővárosi tűzoltók segítségével távolították el.
Érden egy magas diófa dőlt rá egy lakóépületre, a lakókat is vesz...
2014-03-16 20:34:55
Szén-monoxid-mérgezést szenvedett egy család Szigethalmon
...
Csámpai Attila tájékoztatása szerint a Rákóczi Ferenc utcai ház lakói rosszul lettek, valószínűleg a kazánból visszaáramló gáztól, ezért elhagyták az ingatlant, jelenleg a mentősök vizsgálják őket. Állapotukról egyelőre nincs bővebb információ - tette hozzá a szóvivő.
Az időközben riasztott szigetszentmiklósi tűzoltók magas szén-monoxid-koncentrációt mértek a házban, aho...
2014-03-16 17:54:51
Kiégett egy lakatosműhely Monoron
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a Deák Ferenc utcában egy 120 négyzetméteres műhely kapott lángra, és bár a monori tűzoltók a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával hamar megfékezték a tüzet, annak belseje kiégett.
A lakatosműhelyből tíz gázpalackot hoztak ki, köztük lánghegesztéshez használt dissougáz-palackot is.
Közlése szerint a műhely mellet...
2014-03-16 10:32:08
Vihar - A viharos szél nehezíti az avartüzek oltását Pest megyében
...
Csámpai Attila tájékoztatása szerint a napok óta tartó szárazságot követően, szombat reggel először Domonyban gyulladt meg az avar, majd a tűz az óránkénti 70-90 kilométeres szélben átterjedt három faházra is. A hétvégi ingatlanok kiégtek, de senki sem sérült meg.
Nem sokkal később Dunaharaszti külterületére vonultak ki a tűzoltók a fővárosból és több Pest megyei települ...
2014-03-15 15:31:18
Súlyos baleset a 4-es út Vecsést elkerülő szakaszán - teljes útzár
...
Csámpai Attila közölte, hogy a műszaki mentés és a helyszínelés idejére az elkerülő út Szolnok felé vezető oldalát a 23-as kilométerszelvénytől az M0-ás lehajtóig teljes szélességében lezárták. A szakaszon 2 kilométeres dugó alakult ki.
A személyautó vezetőjét a tűzoltók feszitővágó berendezéssel szabadították ki a járműből, majd a mentők kórházba vitték.
A hatóságo...
2014-03-04 14:33:19
Eloltották a gyáli épülettüzet
...
Csámpai Attila közlése szerint a fővárosi és a megyei tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával oltották el a lángokat. Mint utóbb kiderült, a tűzoltók kiérkezése előtt egy ember épségben kijutott az ingatlanból, amelyben mások nem tartózkodtak - tette hozzá a szóvivő.
A Puskás utcai lakóépületek 200-300 négyzetméteren égtek, de a szomszédos ingatlan...
2014-02-27 14:54:27
Lakóházakat is veszélyeztetett egy monori avartűz
Csámpai Attila elmondta, egyelőre nem tudni, hogy mitől kapott lángra az aljnövényzet a Halas utca környékén. A tűz lakó-, illetve melléképületek felé terjedt, veszélyeztetve a környéken élőket, de a monori tűzoltók 50 méterre a lakott területtől körülhatárolták, majd eloltották a lángokat.
Személyi sérülés nem történt - tette hozzá a szóvivő....
2014-02-26 13:08:39
Hárman meghaltak, többen megsérültek egy karambolban a 3-as főúton Aszódnál
... tizenhárman megsérültek.
A gödöllői rendőrök teljes útlezárás mellett megkezdték a helyszínelést, a Gödöllő felé közlekedőket az M3-as autópálya felé terelik - tette hozzá a szóvivő.
Csámpai Attila, a megyei katasztrófavédelem szóvivője azt közölte, hogy a kisbuszban tizenöten utaztak. A mentők, illetve a műszaki mentést végző gödöllői hivatásos tűzoltók és a katasztróf...
2014-02-21 14:44:20
Kigyulladt egy nádfedeles épület Kiskunlacházán
...
Csámpai Attila tájékoztatása szerint a száz négyzetméter alapterületű Sellő utcai ingatlannál egyes, kiemelt riasztási fokozatnak megfelelően dolgoznak a szigetszentmiklósi tűzoltók, és a helyszínre tart a megyei katasztrófavédelem műveleti szolgálata is.
A tűzoltók kiérkezése előtt az épületből egy gázpalackot épségben hoztak ki, személyi sérülés nem történt - mondta a ...
2014-02-17 22:46:18
Személyvonattal ütközött egy autó Abony közelében, a sofőr ki tudott ugrani
... elvitték a mentők, de hogy csupán megfigyelésre, vagy az ugrás során keletkezett esetleges sérülések miatt, aztegyelőre nem tudni.
A baleset ügyében a rendőrség vizsgálatot indított.
Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője azt közölte, hogy a vonat maga alá gyűrte az üres személyautót, amelynek áramtalanításáról, illetve a műszaki mentésről a szolnoki ...
2014-02-16 23:43:00
1 2 3 .........33 34 .....50 51 .....65 66 67 
Címkék: Csámpai Attila, Rákóczi Ferenc, Deák Ferenc, viharos szél, család Szigethalmon, lakatosműhely Monoron, avartüzek oltását, gyáli épülettüzet, monori avartűz, 3-as főúton, nádfedeles épület, autó Abony, szélerősség kilenc, megye északi, villamos vezetékekre, úttestre döntötte, sokszor forgalmi, fővárosi tűzoltók, magas diófa, kazánból visszaáramló, mentősök vizsgálják, időközben riasztott, monori tűzoltók, műhely mellet, óránkénti 70-90, hétvégi ingatlanok, műszaki mentés, helyszínelés idejére, személyautó vezetőjét, tűzoltók feszitővágó, mentők kórházba, megyei tűzoltók, tűzoltók kiérkezése, ember épségben, szomszédos ingatlan, környéken élőket, lakott területtől, gödöllői rendőrök, kisbuszban tizenöten, műszaki mentést, száz négyzetméter, helyszínre tart, gázpalackot épségben, ugrás során, baleset ügyében, rendőrség vizsgálatot, vonat maga, üres személyautót, műszaki mentésről, lánghegesztéshez, lakatosműhelyből, veszélyeztetett, személyvonattal, körülhatárolták, négyzetméteres, veszélyeztetve,
© 2013 TVN.HU Kft.