Regisztráció  Belépés
Baleset a 4-es főúton Ceglédnél, ketten megsérültek
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a karambolban a két jármű három utasa közül ketten sérültek meg könnyebben.
A ceglédi tűzoltók hozzákezdtek a műszaki mentéshez, a helyszínelés befejezéséig az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat Újszilvás felé terelik - tájékoztatott a szóvivő....
2014-03-24 21:45:26
Baleset miatt torlódik a forgalom az M3-ason Mogyoródnál
...
Csámpai Attila közlése szerint a baleset ismeretlen körülmények között a 15-ös kilométernél történt. A személyautóban négyen ültek, közülük egy ember sérült meg súlyosan. Azt egyelőre nem tudni, hogy a sofőrt, vagy valamelyik utast vitték kórházba.
A gödöllői tűzoltók megkezdték a műszaki mentést, a forgalom jelenleg csak a belső sávban, rendőri irányítással halad, emiat...
2014-03-23 19:44:58
Ismét járható a baleset miatt lezárt út Szigetszentmiklósnál
... követően megnyitották a forgalom előtt az Újgerinc út eddig lezárt, a tököli repülőtérnél lévő körforgalomtól a Szigetszentmiklós, Petőfi Sándor utcai körforgalomig tartó szakaszát.
Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője korábban azt mondta az MTI-nek, hogy a két jármű frontálisan ütközött. A személyautó középkorú sofőrje a helyszínen meghalt, a kistehera...
2014-03-22 10:32:09
Halálos baleset történt Szigetszentmiklósnál
...
Csámpai Attila tájékoztatása szerint a két gépjármű frontálisan ütközött. A személyautó középkorú sofőrje a helyszínen meghalt, a kisteherautó utasai közül egy ember súlyosan, három könnyebben sérült. Őket kórházba szállították.
A lezárás miatt az erre közlekedőknek Halásztelek felé kell kerülniük - tette hozzá....
2014-03-22 07:11:20
Kigyulladt egy garázs a benne lévő autóval együtt Dunavarsányban
...
Csámpai Attila tájékoztatása szerint a Bajcsy-Zsilinszky utcai ház mellé épített garázs és a benne álló autó is kiégett, és két propán-bután gázpalack is felrobbant, mielőtt kihozhatták volna a szigetszentmiklósi tűzoltók.
A lángok terjedését megfékezték, az oltást is hamarosan befejezik - tette hozzá a szóvivő....
2014-03-21 09:55:13
Felborult egy nyerges vontató a 6-os főúton Ercsinél
Csámpai Attila tájékoztatása szerint egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a főút 29-es kilométerénél történt balesetet, amelynek következtében a jármű vezetője kirepült a szélvédőn. A helyszínre mentőhelikoptert várnak.

Az érdi tűzoltók elővigyázatosságból védősugárral biztosítják a baleset környékét, a terelési lehetőség miatt torlódást nem tapasztalnak - mondta a szóvivő...
2014-03-18 10:52:26
Több mint százötven lakás maradt áram nélkül Piliscsabán
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a lakópark közelében egy 20 kilowattos középfeszültségű vezetéket szakított el a rádőlő fa.
Az esztergomi hivatásos tűzoltók megkezdték a fa eltávolítását, hogy a szolgáltató hozzáláthasson a vezeték javításához.
Az áramszolgáltatás várhatóan 10 óra előtt helyreáll - tette hozzá a szóvivő....
2014-03-17 19:42:52
Vihar - Sok kárt okozott a viharos szél Pest megyében
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a szélerősség kilenc járásban, főként a megye északi részén meghaladta az óránkénti 90 kilométert. A viharos szél több esetben a villamos vezetékekre és az úttestre döntötte a fákat, a sokszor forgalmi akadályt képező darabokat a fővárosi tűzoltók segítségével távolították el.
Érden egy magas diófa dőlt rá egy lakóépületre, a lakókat is vesz...
2014-03-16 20:34:55
Szén-monoxid-mérgezést szenvedett egy család Szigethalmon
...
Csámpai Attila tájékoztatása szerint a Rákóczi Ferenc utcai ház lakói rosszul lettek, valószínűleg a kazánból visszaáramló gáztól, ezért elhagyták az ingatlant, jelenleg a mentősök vizsgálják őket. Állapotukról egyelőre nincs bővebb információ - tette hozzá a szóvivő.
Az időközben riasztott szigetszentmiklósi tűzoltók magas szén-monoxid-koncentrációt mértek a házban, aho...
2014-03-16 17:54:51
Kiégett egy lakatosműhely Monoron
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a Deák Ferenc utcában egy 120 négyzetméteres műhely kapott lángra, és bár a monori tűzoltók a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával hamar megfékezték a tüzet, annak belseje kiégett.
A lakatosműhelyből tíz gázpalackot hoztak ki, köztük lánghegesztéshez használt dissougáz-palackot is.
Közlése szerint a műhely mellet...
2014-03-16 10:32:08
1 2 3 .........33 34 .....50 51 .....65 66 67 68 
Címkék: M3-ason Mogyoródnál, Csámpai Attila, Petőfi Sándor, Rákóczi Ferenc, Deák Ferenc, 4-es főúton, baleset miatt, benne lévő, nyerges vontató, 6-os főúton, viharos szél, család Szigethalmon, lakatosműhely Monoron, ceglédi tűzoltók, műszaki mentéshez, helyszínelés befejezéséig, érintett útszakaszt, forgalmat Újszilvás, baleset ismeretlen, 15-ös kilométernél, személyautóban négyen, ember sérült, gödöllői tűzoltók, műszaki mentést, forgalom jelenleg, belső sávban, forgalom előtt, tököli repülőtérnél, személyautó középkorú, helyszínen meghalt, kisteherautó utasai, ember súlyosan, lezárás miatt, erre közlekedőknek, benne álló, lángok terjedését, főút 29-es, jármű vezetője, helyszínre mentőhelikoptert, érdi tűzoltók, baleset környékét, terelési lehetőség, lakópark közelében, esztergomi hivatásos, szolgáltató hozzáláthasson, vezeték javításához, áramszolgáltatás várhatóan, szélerősség kilenc, megye északi, villamos vezetékekre, úttestre döntötte, sokszor forgalmi, fővárosi tűzoltók, magas diófa, kazánból visszaáramló,
© 2013 TVN.HU Kft.