Belépés
Az olasz Öt Csillag Mozgalom kizárta a szélsőjobboldallal közös frakció lehetőségét az EP-ben
...
Az euroszkeptikus, populista M5S a bevándorlásellenes Ligával közösen alakított kormányt májusban Olaszországban, az EP-ben pedig a Szabadságjogok és Demokrácia Európája Mozgalom (EFDD) nevű képviselőcsoport második legnagyobb tagja az Egyesült Királyság Függetlenségi Pártja (UKIP) után.
Még kérdéses, hogy a jövő évi EP-választások után melyik frakcióba fognak beülni a p...
2018-10-09 14:41:52
Salvini: nem érdekel, mit mond Brüsszel
...
Matteo Salvini kormányfő-helyettes hozzátette, a Liga és az Öt Csillag Mozgalom (M5S) alkotta római kormány nem Brüsszel szolgájaként kormányozza Olaszországot, amiként az előző, balközép kormány tette. Hangsúlyozta: hogy hiába figyelmezteti Brüsszel a római kormányt arra, hogy a költségvetési tervezete nem felel meg az EU-paramétereinek, "nem érdekel, ha azt mondják, hogy ez...
2018-09-30 21:52:52
Az Öt Csillag-Liga kormány ellen tüntetett az olasz balközép ellenzék
... a PD zöld-fehér-piros, valamint az EU zászlóit lobogtatták.
A legnagyobb olasz ellenzéki erő meghirdette megmozdulás az első ellenzéki kormányellenes tüntetés volt az Öt Csillag mozgalom (M5S) és a Liga alkotta római kormány június elsejei felállása óta.
Maurizio Martina beszédében kijelentette, a PD vezetősége megértette, az olaszok a márciusi parlamenti választásokon...
2018-09-30 20:02:28
Az Andrássy 60 orvosai
... hírhedt fekete autó láttán? Balszerencséjére Kiss Etelka ezután sem mondott le könnyen a gyerekéről, először a férjének írt, aztán máshova is, a Pártnak, a korábbi illegális kommunista mozgalom általa ismert tagjainak, a Szabad Népnek, a BM-nek. Ezt elégelték meg az ÁVH-nál. Janikovszkyék úgy döntöttek, ideje megregulázni Janikovszkynét. Janikovszky Béla le kívánta zárni a múltat,...
2018-09-19 22:08:15
Budapest Ritmo - Idén a roma kultúra áll a középpontban
... képviselője és először lép fel Magyarországon. A Shabalala család tagjai által vezetett csapat közreműködött Paul Simon Graceland című 1986-os albumán és fontos inspirációja volt a világzenei mozgalom elindulásának. Felléptek Nelson Mandela Nobel-díjának átadásán vagy a 2010-es dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság megnyitóján is.
Szintén 5-én hallhatja a közönség a katalóniai...
2018-09-18 17:11:01
Sargentini-jelentés - Matteo Salvini támogatásáról biztosította Orbán Viktort
... eredményét. A képviselő Gius...
2018-09-12 17:33:43
Külföldi sajtó Magyarországról - Cikkek a Sargentini-jelentés kapcsán felszínre került uniós megosztottságról
... eredménye, az "Orbán-ügynek tartós mellékhatásai" lesznek az európai és az olasz belpolitikában is. A lap hangsúlyozta, hogy az EP-szavazáson Magyarországgal szembehelyezkedő Öt Csillag Mozgalom elsősorban saját szövetségesétől, a Ligától határolódik el, így próbálva erősíteni fokozatosan gyengülő szavazóbázisát.
A római Il Messaggero szerint Orbán Viktor az "európai szuveren...
2018-09-12 12:53:34
Sargentini-jelentés - Salvini: a Liga a jelentés ellen szavaz
... szembeni uniós fellépést. Olasz sajtóértesülések szerint Silvio Berlusconi, a párt elnöke ezt telefonon tudatta Orbán Viktorral.
A másik olasz kormánypárt, a baloldali Öt Csillag Mozgalom (M5S) EP-frakciója megszavazza a Sargentini-jelentést. Az M5S blogján közölt magyarázat szerint "Orbán Merkel, Berlusconi és Juncker szövetségese, és nem Olaszország barátja, ezt bizonyítja...
2018-09-12 10:21:18
Illegális bevándorlás - Új migránshullámtól tart az olasz kormány a líbiai harcok miatt
... feszültséget teremtett...
2018-09-04 22:17:07
Az olasz sajtó a Salvini-Orbán találkozóról
... az olasz és magyar kormány közötti szövetséget fektette le a migráció terén és számos más európai politikai kérdésben. A lap hangsúlyozta, hogy a másik olasz kormánypárt, az Öt Csillag Mozgalom (M5S) elhatárolta ugyan magát a találkozótól, de a római kormány migrációs politikája egyre inkább Salvini felé mozdul el.
A La Stampának nyilatkozó Antonio Tajani EP-elnök, az olasz ...
2018-08-29 11:13:53
1 2 3 ...........38 ......57 ......75 76 
Címkék: Csillag Mozgalom, Budapest Ritmo, Matteo Salvini, Orbán Viktort, Demokrácia Európája Mozgalom, Egyesült Királyság Függetlenségi Pártja, Maurizio Martina, Balszerencséjére Kiss Etelka, Szabad Népnek, Janikovszky Béla, Paul Simon Graceland, Felléptek Nelson Mandela Nobel-díjának, EP-szavazáson Magyarországgal, Orbán Viktor, Silvio Berlusconi, Orbán Viktorral, Orbán Merkel, Antonio Tajani EP-elnök, olasz balközép, roma kultúra, jelentés ellen, olasz kormány, líbiai harcok, olasz sajtó, római kormányt, költségvetési tervezete, legnagyobb olasz, első ellenzéki, márciusi parlamenti, korábbi illegális, világzenei mozgalom, 2010-es dél-afrikai, képviselő Gius, olasz belpolitikában, párt elnöke, másik olasz, migráció terén, római kormány, migránshullámtól, megosztottságról, sajtóértesülések, szembehelyezkedő, balszerencséjére, képviselőcsoport, magyarországról, magyarországgal, szövetségesétől, paramétereinek, magyarországon, belpolitikában, szavazóbázisát, olaszországban, euroszkeptikus, kormányellenes,
© 2013 TVN.HU Kft.