Regisztráció  Belépés
Beugrott gyurmázni Angyalföldre a Terminátor
... landolt Pesten, hogy a következő hetekben abszolválja a Terminátor 6. forgatását, kedden pedig keltett némi meglepetést, amikor a volt kaliforniai kormányzó váratlanul megjelent a Dózsa György úti konditetemben
...
2018-07-31 20:01:48
Ismét szemünk láttára épül ki egy diktatúra az országban! Te hol állsz: a diktátor mellett, vagy vele szemben?
... bekasszírozzák! (A szakértelem, jóformán még minimál-követelményként sincs megnevezve számukra...)

Csak néhány példa...
● 1. példa: hónapok óta szarakodnak a Dózsa György út közmű-vezeték és gázvezeték-felújításával - TOTÁLISAN EREDMÉNYTELENÜL!
● 2. példa: hónapok óta szarakodnak az egykori Felvonulási tér és az '56-osok tere al...
2018-07-13 02:54:06
Forgalomkorlátozások az Erzsébet híd környékén világháborús robbanótest miatt
... rakpartot a Szabadság híd budai hídfőjénél az Erzsébet hídig.
Szintén lezárják a Naphegy utca és a Kereszt utca kereszteződését a Krisztina körút irányába, a Krisztina körutat a Dózsa György tértől az Erzsébet híd irányába, a Lánchíd utcát a Clark Ádám tértől, továbbá a Budai alsó rakpartot a Halász utcától az Erzsébet híd irányába.
Az V. kerületben lezárják a Pesti alsó...
2018-07-03 07:21:07
Robbanótestet találtak a Dunában az Erzsébet hídnál
... rakpartot a Szabadság híd budai hídfőjénél az Erzsébet hídig.
Szintén lezárják a Naphegy utca és a Kereszt utca kereszteződését a Krisztina körút irányába, a Krisztina körutat a Dózsa György tértől az Erzsébet híd irányába, a Lánchíd utcát a Clark Ádám tértől, továbbá a Budai alsó rakpartot a Halász utcától az Erzsébet híd irányába.
Az V. kerületben lezárják a Pesti alsó...
2018-07-02 22:08:11
Krónika 8. rész (kérdések, napirend után)
... szolgálna.
Ovádi Péter (Fidesz) arról beszélt, hogy Veszprém Magyarországot képviseli az Entente Florale Europe környezetszépítő versenyen.
Hiszékeny Dezső (MSZP) azt mondta, hogy a fővárosi Dózsa György úti XIII. Kerületi Ének-zenei és Testnevelési Általános Iskola élére olyan embert neveztek ki, aki nemcsak vezetőnek, hanem pedagógusnak is alkalmatlan.
Rendkívül r...
2018-06-25 18:32:42
Megtörtént esetek? Talán! Nem mindegy?
... kilóg a
szép villás farkam...


Pécs, Nagy Lajos Gimnázium.

Buszos osztálykirándulás keretében viszik a diákokat a kaposvári
Csiky Gergely Színház, Dózsa György című színdarabjának előadására.

Az út kb. 1.5 óra. Időben el is indulnak, ám a busz defektet kap
és a szókimondó buszsofőrnek egy órájába telik kicserélni a kereket....
2018-06-23 12:32:17
Házi őrizetben marad a Dózsa György úti gázoló
...
Tavaly május 15-én délután két gépjármű összeütközött a Dózsa György úton, majd az egyik autó a buszmegállóba csapódott. A baleset következtében egy 23 éves budapesti férfi a helyszínen, egy 37 éves férfi a kórházban meghalt, két ember súlyosan, három pedig könnyebben megsérült.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság halált okozó közúti baleset okozásának gyanúja miatt indítot...
2018-06-21 17:35:24
Hatástalanították az Ötvenhatosok terén talált bombát, mindenki hazatérhet
... építkez...
2018-06-21 12:55:32
Több házat kiürítenek a budapesti Ötvenhatosok terén talált bomba miatt
... meg, a rendőrség reggel 9 órakor kiüríti a környéket és lezárja az érintett utcákat. Tizenkét társasházat, egy irodaházat és részlegesen egy idősotthont kell kiüríteni. Lezárják a Dózsa György utat az Ajtósi Dürer sor és a Városligeti fasor között, a gyalogosforgalmat pedig a Murányi utca és a Városligeti fasor között fogják korlátozni.
A bomba elszállítása várhatóan 10 órako...
2018-06-21 07:51:06
Bombát találtak a budapesti Ötvenhatosok terén, csütörtökön több házat kiürítenek
... a rendőrség reggel 9 órakor kezdi meg a környék kiürítését és az utcák lezárását. Összesen 12 társasházat, egy irodaházat és részlegesen egy idősotthont kell kiüríteni. Lezárják a Dózsa György utat az Ajtósi Dürer sor és a Városligeti fasor között, a gyalogosforgalmat pedig a Murányi utca és a Városligeti fasor között fogják korlátozni.
A bomba elszállítása a kiürítés után, v...
2018-06-20 18:41:57
1 2 3 ......................72 73 ...........109 110 ...........144 145 146 
Címkék: Dózsa György, TOTÁLISAN EREDMÉNYTELENÜL, Clark Ádám, Ovádi Péter, Veszprém Magyarországot, Entente Florale Europe, Hiszékeny Dezső, Kerületi Ének-zenei, Testnevelési Általános Iskola, Nagy Lajos Gimnázium, Csiky Gergely Színház, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Ajtósi Dürer, diktátor mellett, budapesti Ötvenhatosok, következő hetekben, volt kaliforniai, egykori Felvonulási, fővárosi Dózsa, busz defektet, szókimondó buszsofőrnek, órájába telik, egyik autó, buszmegállóba csapódott, baleset következtében, kórházban meghalt, rendőrség reggel, érintett utcákat, idősotthont kell, gyalogosforgalmat pedig, bomba elszállítása, környék kiürítését, utcák lezárását, kiürítés után, környezetszépítő, kereszteződését, eredménytelenül, követelményként, bekasszírozzák, magyarországot, színdarabjának, robbanótestet, konditetemben, következtében, összeütközött, buszmegállóba, felújításával, főkapitányság, elszállítása, angyalföldre, világháborús, ötvenhatosok, buszsofőrnek, testnevelési, pedagógusnak, társasházat,
© 2013 TVN.HU Kft.