Belépés
Halálos baleset történt péntek este Tapolcánál
...
Dömölki Zsolt közölte, péntek este tíz óra körül eddig tisztázatlan körülmények közt fának csapódott egy személygépkocsi a Tapolcát Sümeggel összekötő 7319-es út 1-es kilométerszelvényében, Tapolcánál. Hozzátette, a helyszínelés és a mentés idejére az utat félpályán lezárta a rendőrség.
A balesetben egy személy a helyszínen életét vesztette, egy pedig súlyosan megsérült...
2015-06-05 23:22:45
Busz és autó ütközött Balatonfűzfőnél
...
Dömölki Zsolt rendőrségi sajtóreferens közlése szerint a baleset a 72-es és a 7213-as út kereszteződésében történt, a forgalmat rendőrök irányítják.
Csermák József mentésvezető tájékoztatása szerint az autó három utasa megsérült, egy ember súlyosan, ketten könnyen....
2015-05-17 19:32:17
Félpályán megindult a forgalom a 8-as úton, ahol korábban két autó ütközött
...
Dömölki Zsolt elmondta, hogy a 8-as főút 26-os kilométerszelvényében szombat délután ütközött két személygépkocsi. A baleset után a rendőrség teljes szélességében lezárta a főutat és a települések belterületére terelték a forgalmat, de a mentési és helyszínelési munkák előrehaladtával már fél pályán tudják biztosítani a közlekedést.
A mentőszolgálat megyei mentősvezetője...
2015-05-02 16:32:00
Két autó ütközött a 8-as úton Várpalota és Inota közt, teljes útlezárás mellett helyszínelnek
...
Dömölki Zsolt elmondta, a 8-as főút 26-os kilométerszelvényében Várpalota és Inota közt két személygépkocsi ütközött szombat délután két óra után. Hozzátette, a műszaki mentés és a helyszínelés idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. Kerülni Várpalota és Inota települések belterületén az Arany János és Zöldfa utcákon lehet.
A mentőszolgálat megye...
2015-05-02 15:51:59
Halálos baleset történt Berhida és Küngös között, az utat lezárták
...
Dömölki Zsolt közölte: hétfő este hét óra körül két személygépkocsi eddig ismeretlen okokból összeütközött a 7207-es számú úton, a Veszprém megyei Berhida és Küngös között. A mentés és a helyszínelés idejére a rendőrség az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta, kerülni a 710-es úton lehet - tette hozzá.
A baleset helyszínén egy személy életét vesztette, miután...
2015-04-06 20:12:30
Két autó ütközött, két másik pedig árokba hajtott a 83-as főúton Tapolcafő előtt
...
Dömölki Zsolt közölte: péntek délelőtt a 83-as főút 18-as kilométerszelvényében Bakonyjákó és Tapolcafő közt egy előzést végrehajtó személyautó kisbusznak ütközött. A szabálytalanul előző járművel szemben érkező két másik személygépkocsi pedig árokba hajtott, hogy elkerülje az ütközést.
A szóvivő hozzátette, a mentés és a helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélesség...
2015-02-27 12:59:23
Hármas karambol miatt lezárták az utat Devecser és Kolontár közt
...
Dömölki Zsolt elmondta, a 7339-es út 3-as és 4-es kilométere között még tisztázatlan okokból karambolozott a három jármű fél kilenckor. Az egyik gépkocsi az árokba borult. A szóvivő hozzátette: a műszaki mentés és a helyszínelés teljes útlezárás mellett folyik, kerülni Pusztamiske felé lehet.
A balesetben egy ember súlyosan megsérült, őt a mentők az ajkai kórházba vitték...
2014-12-13 09:41:26
Meggyilkoltak egy férfit a Veszprém megyei Döbröntén, elfogták a gyanúsítottat
...
Dömölki Zsolt elmondta, egy Döbrönte külterületén levő üzem biztonsági őre tett bejelentést arról, hogy az általa felügyelt területen egy idegen férfi tartózkodik. A pápai rendőrök perceken belül kiértek, és az üzemcsarnok egy kivilágítatlan részén egy férfit találtak, aki súlyos vasrudat tartott a kezében.
Tájékoztatása szerint a férfi a rendőrségi felszólítás ellenére ...
2014-11-30 12:21:35
Több gépkocsi ütközött a 8-as főúton Pétfürdőnél, lezárták az utat
...
Dömölki Zsolt elmondta, három személygépkocsi és egy kisteherautó csütörtök délután három óra körül ütközött a 8-as főút 32-es kilométerszelvényében a pétfürdői elágazó után. A mentés és a helyszínelés idejére a főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat közeli mellékutakra terelik. A Várpalota felől érkezők a pétfürdői elágazónál, míg a Veszprém felől érkezők a sólyi ...
2014-10-16 16:43:35
Négy méter mély árokba hajtott egy autó Kapolcsnál
...
Dömölki Zsolt közölte, a személygépkocsi a tetejére fordulvaállt meg az árok alján.
A kocsiban utazókat az ajkai tűzoltók segítségével szabadították ki a roncsból - mondta el Somlai Artúr ,a mentőszolgálat mentésvezetője.
Hozzátette, a helyszínről egy súlyos és egy könnyű sérültetmentőhelikopterrel szállítottak a veszprémi kórházba....
2014-09-27 15:34:35
1 2 3 
Címkék: Dömölki Zsolt, Tapolcát Sümeggel, Csermák József, Kerülni Várpalota, Arany János, Somlai Artúr, 8-as úton, utat lezárták, 83-as főúton, utat Devecser, 8-as főúton, autó Kapolcsnál, mentés idejére, utat félpályán, helyszínen életét, pedig súlyosan, forgalmat rendőrök, autó három, ember súlyosan, 8-as főút, baleset után, rendőrség teljes, települések belterületére, mentőszolgálat megyei, műszaki mentés, helyszínelés idejére, főút érintett, mentőszolgálat megye, 7207-es számú, érintett útszakaszt, 710-es úton, baleset helyszínén, személy életét, 83-as főút, előzést végrehajtó, szabálytalanul előző, szóvivő hozzátette, három jármű, egyik gépkocsi, árokba borult, helyszínelés teljes, ajkai kórházba, általa felügyelt, idegen férfi, pápai rendőrök, kivilágítatlan részén, férfit találtak, rendőrségi felszólítás, kisteherautó csütörtök, pétfürdői elágazó, főutat teljes, forgalmat közeli, pétfürdői elágazónál, tetejére fordulvaállt, árok alján, kocsiban utazókat, ajkai tűzoltók, mentőszolgálat mentésvezetője,
© 2013 TVN.HU Kft.