Regisztráció  Belépés
Terrorcselekmény-e, ha valaki ír a miniszterelnöknek?
... hogy nevessek, vagy féljek.

Úgy döntöttem, hogy nevetek, már csak azért is mert nemzeti oldalon, és a SeVizahiteles harcban ismert és elismert ügyvédek álltak mellém. dr. Damm Andrea fog védeni, és dr. Gaudi-Nagy Tamás felajánlott konzultációs lehetőséget.

Többen jelezték, hogy eljönnek a tárgyalásra. Úgy tudom, hogy sajtó néhány képviselője is jelen lesz....
2015-04-03 07:33:08
Veszprémi választás - Jogerős az eredmény, Kész Zoltán kedden veheti át mandátumát
... miután letette esküjét - beülhet a függetlenek közé az Országgyűlésben.
Kész Zoltánra a feb...
2015-03-02 09:01:34
Veszprémi választás - Vasárnap emelkedhet jogerőre a veszprémi választás eredménye
... megállapította, hogy a választás eredményes volt: a mandátumot Kész Zoltán (független) nyerte, rá 14 012 szavazat érkezett, Némedi Lajos (Fidesz-KDNP) 11 113 szavazatott kapott, Varga-Damm Andrea (Jobbik) 4642, Gerstmár Ferenc (LMP) 1504, Bősze Ferenc (független) 918, Horváth Lajos (független) 223, Kásler Árpad (A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt) 132, Szentpáli Kolos (Magyar Munkáspá...
2015-02-27 10:59:06
Veszprémi választás - Csütörtökön számolhatják meg a külképviseletekről érkezett voksokat
...
A vasárnapi, veszprémi időközi országgyűlési választáson 17 külképviseleten szavaztak összesen 37-en. A külképviseleteken nem bontották fel az urnákat, hanem Magyarországra hozták őket, a Nemzeti Választási Irodába, kedd estig valamennyi urna megérkezett.
A választási eljárási törvény szerint az NVB feladata ellenőrizni, hogy az urna lezárt állapotban, sértetlenül érkeze...
2015-02-25 18:13:03
Veszprémi választás - New Yorkból is megérkezett a külképviseleti urna
...
Bár a külképviseleteken leadott szavazatokat tartalmazó urnák Magyarországra szállításának határideje csütörtök éjfél, hétfőn a külképviseletek többségéről megérkeztek az urnák, kedd délután pedig megérkezett a New York-i is.
Miként tavaly áprilisban, az általános választáson, a vasárnapi időközi voksoláson is lehetőség volt arra, hogy azok a választópolgárok, akik a sza...
2015-02-24 15:32:19
Veszprémi választás - Századvég: a jobboldalnak üzen az eredmény
...
A négyéves kormányzati ciklusok első felében természetes módon megjelenő bizonytalanság oldása csak a választókra történő odafigyeléssel történhet, akár nehéz politikai döntésekről, akár terhelt média környezetről van is szó - áll a Lánczi Tamás, a Századvég vezető elemzője által jegyzett dokumentumban.
A veszprémi eredmények azt mutatják, hogy a Fidesz nem tudta mozgós...
2015-02-24 14:42:41
Veszprémi választás - Kész Zoltán független jelölt nyerte a mandátumot
...
A Nemzeti Választási Iroda internetes oldalán olvasható adatok szerint Kész Zoltán a szavazatok 42,66 százalékát szerezte meg.
Némedi Lajosra, a Fidesz-KDNP jelöltjére a választópolgárok 33,64 százaléka, Varga-Damm Andreára, a Jobbik jelöltjére 14,14 százaléka szavazott, Gerstmár Ferencet, az LMP jelöltjét 4,57 százalék támogatta.
Bősze Ferenc (független) jelölt az ...
2015-02-22 21:23:47
Veszprémi választás - Varga-Damm: meg kell becsülni a fogyatékkal élőkkel foglalkozókat
...
Varga-Damm Andrea a Göllesz Viktor Fogyatékos Személyek Nappali Intézményében töltött nap után az ott dolgozókról szólva kiemelte: "szinte ezek az emberek is önkéntesek". Úgy fogalmazott, meg kell becsülni őket, mert reményt adnak mind a fogyatékkal élő embereknek, mind a családtagjainak arra, hogy valóban emberhez méltó, szép életet tudjanak élni mindannyian.
A képvisel...
2015-02-17 17:48:35
Veszprémi választás - Varga-Damm Andrea: támogatni kell a lakóépületek energiahatékony megújítását
...
Varga-Damm Andrea szerint a panellakásokban az a probléma, hogy a költségek közül kevés mérhető, azok nagy része négyzetméterhez vagy légköbméterhez kötött. Így nehéz a lakóknak takarékoskodni, ezért fontosnak nevezte mindazon lehetőséget biztosítani számukra, ami a költséghatékonyságot növeli. Hozzátette: Veszprémben több panelházat csak a hidegebb oldalán szigeteltek le, és...
2015-02-07 15:31:56
Veszprémi választás - Vona: a Jobbik a politikusok önteltsége és a korrupció ellen küzd
... testesíti meg, "aki elszántan fog küzdeni az itt élők érdekeiért".
A pártelnök szerint a veszprémi voksolásnak három esélyese van, a Fidesz, a baloldal és a Jobbik jelöltje.
Varga-Damm Andrea azt mondta, nagyon fontosnak tartja, hogy a szavazók részesei lehessenek a parlament mindennapi munkájának.
Szólt arról is, hogy a pártelnök által meghirdetett önkéntesség éve...
2015-02-04 20:53:24
1 2 3 
Címkék: Kész Zoltán, Varga-Damm Andrea, Damm Andrea, Gaudi-Nagy Tamás, Kész Zoltánra, Némedi Lajos, Gerstmár Ferenc, Bősze Ferenc, Horváth Lajos, Kásler Árpad, Haza Nem Eladó Mozgalom Párt, Szentpáli Kolos, Magyar Munkáspá, Nemzeti Választási Irodába, Lánczi Tamás, Nemzeti Választási Iroda, Némedi Lajosra, Varga-Damm Andreára, Gerstmár Ferencet, Göllesz Viktor Fogyatékos Személyek Nappali Intézményében, veszprémi választás, külképviseleti urna, jobboldalnak üzen, fogyatékkal élőkkel, lakóépületek energiahatékony, politikusok önteltsége, korrupció ellen, függetlenek közé, választás eredményes, mandátumot Kész, választási eljárási, urna lezárt, külképviseleteken leadott, külképviseletek többségéről, általános választáson, vasárnapi időközi, négyéves kormányzati, választókra történő, veszprémi eredmények, családtagjainak arra, költségek közül, lakóknak takarékoskodni, hidegebb oldalán, pártelnök szerint, veszprémi voksolásnak, szavazók részesei, parlament mindennapi, pártelnök által, választópolgárok,
© 2013 TVN.HU Kft.