Regisztráció  Belépés
Krónika 6. rész (napirend után)
... munkaerőhiányról beszélt. Kijelentette: a kormány nem a munkaalapú társadalom létrehozásáért dolgozik, és kifogásolta a munka törvénykönyvének a dolgozókra hátrányos elemeit.
Varga-Damm Andrea (Jobbik) szerint két gyermek vállalása Magyarországon egyenlő a szegénységgel, ezt adatokkal támasztotta alá.
Frakciótársa, Z. Kárpát Dániel a "magyar megmaradást" szolgáló Alfa ...
2018-06-20 17:22:25
Krónika 4. rész (nemzetközi szerződések)
... vezérszónoka fontosnak tartotta az egyezményt, ugyanakkor azt hangoztatta, hogy a terrorizmussal kapcsolatban semmilyen aktuálpolitikai megközelítésnek nincs helye.

Varga-Damm Andrea, Jobbik képviselője szintén a terrorizmus elleni összefogás mellett foglalt állást, de felhívta a figyelmet arra, hogy három éves késedelemmel hirdetik ki a jegyzőkönyvet.
Az elnöklő ...
2018-06-20 13:31:51
Krónika 3. rész (nemzetközi szerződések)
... megállapodás kihirdetését.
Molnár Gyula (MSZP) kiválónak nevezte a javaslatot és fontosnak nevezte, hogy Magyarország részt vegyen ilyen típusú együttműködésekben.
Varga-Damm Andrea (Jobbik) szerint minden olyan együttműködés üdvözlendő, amely két ország kölcsönös előnyét szolgálva járul hozzá a gazdaság növekedéséhez, és erősíti Magyarország nemzetközi megítélését. Ki...
2018-06-20 12:42:09
Krónika 9. rész (toronyházak, napirend után)
... önkormányzatokra, illetve a szakmára bízza.
Napirend után
Napirend utáni felszólalásra kilenc képviselő jelentkezett. Rétvári Bence (KDNP) Észak-Pest megyei felújításokról, Varga-Damm Andrea (Jobbik) pedig a véradás fontosságáról beszélt, megemlítve, hogy csökken a vér- és vérplazmaadók száma.
Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára erre válaszul azt mondta,...
2018-06-18 22:13:22
Krónika 8. rész (bizottsági jelentések)
... Hangsúlyozta: minden magyar kiharcolt joga és érdeke, hogy egyetlen kormány se merje az igazságszolgáltatást "maga alá gyűrni", mert az a legsötétebb időszakokra jellemző.
Varga-Damm Andrea, a Jobbik képviselője azt hangoztatta, hogy jogi tanulmányai során az alkotmányjog szent ügy volt, de most ennek lábbal tiprása zajlik azzal, hogy jogellenesen nyújtottak be módosítást a b...
2018-06-18 22:04:18
Krónika 6. rész (államközi egyezmények, napirend után)
... magyar kormány keleti nyitást szorgalmazó szándékaival.
Balla Mihály (Fidesz) a Kína és Oroszország közé ékelődött Mongólia eurázsiai közvetítő szerepét hangsúlyozta.
Varga-Damm Andrea (Jobbik) üdvözölte az előterjesztést és elmondta, az ilyen megállapodások erősítik a belső ázsiai országok és a nyugati államok kapcsolatát.
Gurmai Zita (MSZP) szerint a megállapodás ...
2018-06-12 14:52:05
Krónika 5. rész (államközi egyezmények)
... is.
Balla Mihály (Fidesz) egy lehetséges fontos kereskedelmi partnernek ítélte a gyorsan fejlődő Üzbegisztánt. Az agrárexportot emlegette, valamint a víztisztítók kereskedelmét.
Varga-Damm Andrea (Jobbik) elmondta, az EU és Üzbegisztán kapcsolatának fejlesztése Magyarország érdeke.
Gurmai Zita (MSZP) rendkívül fontosnak nevezte a megállapodást és frakciója támogatás...
2018-06-12 14:11:46
Krónika 3. rész (államközi egyezmények)
... indításához szükséges jogi hátteret.
Hörcsik Richárd, a Fidesz vezérszónoka azt mondta: a nagyobbik kormánypárt támogatja a javaslatot, s erre kérte az Országgyűlést is.
Varga-Damm Andrea, a Jobbik vezérszónoka közölte: mindig üdvözlik azokat a lehetőségeket, amelyek azt szolgálják, hogy Magyarország nemzetközi kapcsolatrendszere fejlődjön; az egyezményt támogatják....
2018-06-12 13:31:34
Krónika 4. rész (államközi egyezmények)
... ezért támogatást nyújtunk a moldovai európai integrációs törekvésekhez. Magyarország támogatta a Moldovával kötött társulási és vízummentességi megállapodást is - emelte ki.
Varga-Damm Andrea (Jobbik) azt mondta, hogy egy technikai jellegű kiegészítésről van szó, ugyanis a horvát uniós csatlakozást követően több EU-s megállapodást is ki kell bővíteni. Hangsúlyozta, hogy a dok...
2018-06-12 13:11:26
Krónika 7. rész (minősített adatok cseréje, napirend után)
... biztonságához - rögzítette.
Az együttes általános vitát az elnöklő Latorcai János lezárta.
Napirend után
Napirend utáni felszólalásra tizenegy képviselő jelentkezett. Varga-Damm Andrea (Jobbik) a beteg családtagjaikat otthon gondozók anyagi megbecsülését, frakciótársa, Potocskáné Kőrösi Anita pedig a turisztikai ágazatban tapasztalható munkaerőhiányról beszélt....
2018-06-11 19:03:21
1 2 3 4 5 6 7 
Címkék: Varga-Damm Andrea, Kárpát Dániel, Molnár Gyula, Rétvári Bence, Balla Mihály, Gurmai Zita, Hörcsik Richárd, Latorcai János, Potocskáné Kőrösi Anita, munkaalapú társadalom, munka törvénykönyvének, dolgozókra hátrányos, terrorizmussal kapcsolatban, terrorizmus elleni, figyelmet arra, gazdaság növekedéséhez, szakmára bízza, véradás fontosságáról, alkotmányjog szent, ilyen megállapodások, belső ázsiai, nyugati államok, lehetséges fontos, gyorsan fejlődő, agrárexportot emlegette, víztisztítók kereskedelmét, nagyobbik kormánypárt, egyezményt támogatják, moldovai európai, technikai jellegű, horvát uniós, együttes általános, elnöklő Latorcai, beteg családtagjaikat, turisztikai ágazatban, törvénykönyvének, önkormányzatokra, munkaerőhiányról, megközelítésnek, aktuálpolitikai, családtagjaikat, vízummentességi, felújításokról, megállapodások, terrorizmussal, előterjesztést, magyarországon, létrehozásáért, kiegészítésről, megállapodást, vérplazmaadók, kereskedelmét, szegénységgel, agrárexportot, együttműködés,
© 2013 TVN.HU Kft.