Regisztráció  Belépés
BÉT - A kereskedelmi háború és az olaj árának emelkedése befolyásolta a kereskedést
... világpiaci ára több mint 2 százalékkal, négyéves csúcsra emelkedett hétfőn annak nyomán, hogy a Kőolaj-exportáló Országok Szervezete (OPEC) elutasította a kitermelés azonnali növelését, jóllehet Donald Trump amerikai elnök többször is felszólította az olajkartellt, hogy tegyen lépéseket a globális kínálat bővítésére az árak kordában tartásának érdekében.
A Mol 10 forinttal, ...
2018-09-24 18:24:38
Szakértő: Kína és Oroszország miatt kell erősítenie kibervédelmét az Egyesült Államoknak
...
A szakértő emlékeztetett arra: múlt pénteken jelentették be, hogy Donald Trump aláírta a kibertámadások elleni védekezés új stratégiáját.
Erre valószínűleg azért is volt szükség, hogy elkerüljék az esetleges botrányt a novemberi félidős választásokon - mondta, hozzáfűzve, ez a téma Trump elnök megválasztása, vagyis 2016 óta napirenden van.
A szakértő szerint mind Kí...
2018-09-24 09:31:21
Mike Pompeo: a Moszkva és Washington kapcsolatainak javítását célzó amerikai erőfeszítések nem hoztak eredményt
... terrorizmus elleni küzdelmet. Fontosnak tartotta leszögezni azt is, hogy a két országnak csak az érdekei közösek, nem pedig az értékrendjük.

A külügyminiszter hangsúlyozta, hogy Donald Trump elnök is megpróbálta visszaszorítani "Oroszország rosszindulatú tevékenységét".
Mike Pompeo az NBC televízió Találkozz a sajtóval című, szokásos vasárnapi politikai vitaműsor...
2018-09-23 19:13:12
Sargentini-jelentés - Manfred Weber a spanyol ABC-nek: Orbán nem mutatott kompromisszumkészséget
... parlamenti választásokra készülő Európai Unió számára a történelmi pillanat ez a mostani.
Szavai szerint kívülről fenyegetést jelent az Európai Unió számára Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök is. "Ideológiailag nem egyformák, de mindketten gyengíteni kívánják az EU-t" - mondta, hozzátéve, hogy belülről pedig a szélsőségesség és a populizmus fenyegeti az Uni...
2018-09-23 14:21:54
The New York Times: az igazságügyi miniszterhelyettes Donald Trump elmozdításán munkálkodott
... Rosenstein - aki egyúttal a 2016-os elnökválasztásokba történt állítólagos orosz beavatkozásokat vizsgáló FBI-nyomozást is felügyeli - tavaly azon munkálkodott, hogy miután titokban rögzítenék Donald Trump szavait, mozgósítson kormánytagokat is annak érdekében, hogy elmozdíthassák őt az alkotmány 25. kiegészítésére hivatkozva.
Az amerikai alkotmány 1967-ben elfogadott 25. ki...
2018-09-21 23:10:43
Mike Pompeo: még sok a tennivaló a második amerikai-észak-koreai csúcstalálkozó előtt
... olyan helyzetben legyen, amikor lényegi előrehaladás érhető el" - fogalmazott Pompeo.
A miniszter interjút adott az MSNBC televíziónak is. Ebben az interjúban reményét fejezte ki, hogy Donald Trump amerikai elnök és Kim Dzsong Un észak-koreai vezető újabb találkozójára "nem a távoli jövőben" kerül sor. A találkozó céljaként Pompeo az Észak-Korea atomfegyver-mentesítéséről sz...
2018-09-21 20:20:09
Donald Trump lassítja a vélt orosz beavatkozásra vonatkozó vizsgálatok titkosított dokumentumai nyilvánosságra
... dokumentumokat. "A gyorsaság számomra és mindenki számára egyaránt fontos" - fogalmazott a mikroblog-bejegyzésben.
A Fehér Ház szóvivője, Sarah Huckabee Sanders hétfőn jelentette be, hogy Donald Trump azonnali hatállyal feloldja több olyan dokumentum titkosítását, amely a 2016-os elnökválasztási folyamatba történt állítólagos orosz beavatkozással kapcsolatos.
A titkosí...
2018-09-21 18:09:19
Brexit/EU-csúcs - Theresa May: holtponton a tárgyalások
... konzervatív párti kormányfő pénteken, Downing Street-i hivatalából közvetített nyilatkozatban foglalta össze az ausztriai városban tartott előző napi csúcsértekezlet fejleményeit.
Kiemelte: Donald Tusk, a tagországok állam- és kormányfői alkotta Európai Tanács elnöke azzal utasította el a brit javaslatokat, hogy azok érvényesítése aláásná az Európai Unió egységes belső piacá...
2018-09-21 16:39:15
Brexit/EU-csúcs - Gyengül a font a brit kormányfő kijelentésére
... feltételrendszeréről folyó tárgyalásokon beterjesztett, ám a salzburgi informális EU-csúcson elvetett brit javaslatcsomag miért ásná alá az EU egységes belső piacát.
A brit kormányfő szerint Donald Tusk, a tagországok állam- és kormányfői alkotta Európai Tanács elnöke azzal utasította el a brit javaslatokat, hogy azok érvényesítése aláásná az Európai Unió egységes belső piacá...
2018-09-21 16:18:40
Lengyel külügyminiszter: a lengyelországi állandó amerikai támaszpont nem sértené a NATO-Oroszország megállapod
...
Az állandó lengyelországi amerikai támaszpont létrehozására Andrzej Duda lengyel elnök tett javaslatot a Donald Trump amerikai elnökkel tartott keddi washingtoni találkozóján. Trump méltatta Varsó készségét a támaszpont infrastruktúrájának finanszírozására, és kijelentette, hogy a bázis "hasznos lehetne a biztonság növelése szempontjából".
Czaputowicz emlékeztetett: 2017...
2018-09-21 12:47:56
1 2 3 ..................451 452 ..........676 677 .........901 902 903 
Címkék: Egyesült Államoknak, Mike Pompeo, Manfred Weber, York Times, Donald Trump, Theresa May, Kőolaj-exportáló Országok Szervezete, Európai Unió, Vlagyimir Putyin, Dzsong Un, Fehér Ház, Sarah Huckabee Sanders, Downing Street-i, Donald Tusk, Európai Tanács, Andrzej Duda, kereskedelmi háború, olaj árának, spanyol ABC-nek, vélt orosz, brit kormányfő, lengyelországi állandó, kitermelés azonnali, globális kínálat, árak kordában, szakértő emlékeztetett, kibertámadások elleni, esetleges botrányt, novemberi félidős, téma Trump, szakértő szerint, érdekei közösek, külügyminiszter hangsúlyozta, sajtóval című, történelmi pillanat, populizmus fenyegeti, amerikai alkotmány, miniszter interjút, interjúban reményét, távoli jövőben, találkozó céljaként, gyorsaság számomra, 2016-os elnökválasztási, ausztriai városban, tagországok állam-, brit javaslatokat, salzburgi informális, állandó lengyelországi, biztonság növelése, finanszírozására, csúcsértekezlet, külügyminiszter, visszaszorítani, beavatkozásokat, elnökválasztási,
© 2013 TVN.HU Kft.