Belépés
Az EU amerikai-orosz tárgyalásokat sürget az INF-szerződés megőrzése érdekében
... globális biztonság szempontjából.
Az amerikai elnök szombaton bejelentette, hogy felmondja az 1987-ben aláírt nemzetközi szerződést, mivel Oroszország megsérti annak előírásait. Mint Donald Trump közölte, az Egyesült Államok új fegyverek fejlesztésébe kezd, hacsak Moszkva és Peking nem egyezik bele egy új megállapodásba.
Az EU külügyi szolgálata rámutatott, hogy a szerző...
2018-10-22 16:32:40
NYT: Washington felmondja a közepes hatótávolságú nukleáris rakétákról kötött megállapodást
... Nyikolaj Patrusevvel, az Oroszországi Föderáció Biztonsági Tanácsának titkárával. A tárgyalások célja - írta Bolton - a két ország vezetői között Helsinkiben megkezdett párbeszéd folytatása. Donald Trump amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök csúcstalálkozójára az idén július közepén került sor a finn fővárosban.
A The New York Times című napilap értesülései szerint John Bo...
2018-10-20 15:47:38
Hasogdzsi-ügy - Donald Trump: a kongresszus is részt vesz majd a Rijádnak adandó válasz kimunkálásában
... ugyanakkor leszögezte: túl korai még arról beszélni, hogy milyen következményei lehetnek a Hasogdzsi-ügynek, de hétfőig valószínűleg többet lehet majd tudni arról, mi történt és kik a felelősök. Donald Trump hangsúlyozta: csak ezt követően tesz majd ajánlásokat a kongresszusnak a meghozandó lépésekről. "Nagyon oda fogok figyelni arra, hogy mit javasol a kongresszus, amely szintén ...
2018-10-20 15:46:45
Tőzsde - Nagy esés az ázsiai piacokon
... technológiai papírok mozgását követő Nasdaq Composite index 4,08 százalékkal, a részvények szélesebb körét felölelő S&P-500 index pedig 3,29 százalékkal gyengült zárásra.
A lejtmenet kapcsán Donald Trump amerikai elnök úgy vélte, hogy bekövetkezett a régóta várt korrekció.
Elemzők szerint is érett a korrekció, amit közvetlenül az váltott ki, hogy gyorsan emelkedni kezdet...
2018-10-11 08:21:14
Halálos áldozata is van a Michael hurrikán pusztításának Floridában
... be.
A hurrikán szerdán éjjel Alabama és Georgia felé vette útját. Ebben a két államban, továbbá Észak-Karolinában szintén rendkívüli állapotot hirdettek.
A Fehér Ház közlése szerint Donald Trump elnök - miközben szerdán este Pennsylvaniában kampányolt - folyamatos kapcsolatban áll az államok kormányzóival.
A Miamiban lévő Országos Hurrikán Központ (NHC) előrejelz...
2018-10-11 07:05:19
Donald Trump: a legmagasabb szintű egyeztetés volt szaúdi tisztségviselőkkel az eltűnt újságíróról
... szerepvállalást bíráló cikkei miatt. A rendszerkritikus újságíró azóta a The Washington Post című amerikai lapnak írt cikkeket, és török barátnője kedden ebben a lapban tett közzé nyílt levelet, Donald Trump elnök segítségét kérve.
Az újságírónak október 2-án veszett nyoma, amikor bement Szaúd-Arábia isztambuli konzulátusára, és nem jött ki onnan.
A The New York Times s...
2018-10-10 20:32:05
Katasztrofális erejű széllökésekkel érte el partot Floridában a Michael hurrikán
... szakembere már a helyszínen van, hogy segítsen - mondta Long, aki szerint a Michael a "legrosszabb fajta hurrikán".
"Veled vagyunk, Florida!" - írta Twitter-bejegyzésében szerdán délelőtt Donald Trump elnök, majd - miután a Fehér Házban tárgyalt a katasztrófa-elhárítási hivatal vezetőivel - szintén azt hangsúlyozta, hogy már késő az evakuáláshoz. "A kormányzat segített, de s...
2018-10-10 20:12:04
Michael Bloomberg ismét csatlakozott a Demokrata Párthoz
... elnökválasztáson.
Bloomberg, aki a róla elnevezett médiavállalkozás tuajdonosa is, a közösségi oldalon jelentette be, hogy regisztráltatta magát a pártban. Döntését azzal indokolta, hogy Donald Trump elnöksége idején akár alkotmányos válság is fenyegethet.
"Az Egyesült Államok történetének kulcsfontosságú pillanataiban a két párt egyike védőbástyaként szolgál azok elle...
2018-10-10 16:31:46
Szakértő: nagy a tétje a félidős választásnak az Egyesült Államokban
...
Donald Trump amerikai elnök mögött "egy stabil, erős és nagy választói tömeg áll", amely bármikor újraválasztja őt, mert személye megingathatatlan a szemükben - fűzte hozzá.
Elmondta: ez nem azt jelenti, hogy minden államban a választók többsége a republikánusokra fog szavazni, éppen ezért bizonyos értelemben már megkezdődött a 2020-as választási kampány és az elnök a fé...
2018-10-10 11:01:33
Négy amerikai egyetemen röplapokon zsidókat okolnak a Kavanaugh elleni támadásokért
... az arcképe látható, körülötte a szövetségi szenátus egyes zsidó tagjainak beazonosítható karikatúrái, a politikusok homlokára rajzolt Dávid-csillagokkal, valamint Soros György arcképe,aki Donald Trump elnök szerint anyagilag támogatta a Kavanaugh elleni tiltakozásokat szervező egyes csoportokat. A főbírót egy 36 évvel ezelőtt elkövetett szexuális zaklatással megvádoló Christine Ba...
2018-10-09 20:01:59
1 2 3 ..........................160 161 .............241 242 .............320 321 322 
Címkék: Donald Trump, Michael Bloomberg, Demokrata Párthoz, Egyesült Államokban, Mint Donald Trump, Egyesült Államok, Nyikolaj Patrusevvel, Oroszországi Föderáció Biztonsági Tanácsának, Vlagyimir Putyin, York Times, John Bo, Nasdaq Composite, Fehér Ház, Országos Hurrikán Központ, Washington Post, Fehér Házban, Soros György, Christine Ba, közepes hatótávolságú, ázsiai piacokon, legmagasabb szintű, eltűnt újságíróról, félidős választásnak, amerikai elnök, 1987-ben aláírt, tárgyalások célja, idén július, finn fővárosban, meghozandó lépésekről, részvények szélesebb, lejtmenet kapcsán, régóta várt, hurrikán szerdán, államok kormányzóival, rendszerkritikus újságíró, lapban tett, újságírónak október, kormányzat segített, róla elnevezett, közösségi oldalon, választók többsége, 2020-as választási, arcképe látható, szövetségi szenátus, politikusok homlokára, rendszerkritikus, elnökválasztáson, megingathatatlan, republikánusokra, médiavállalkozás, pennsylvaniában, szerepvállalást, regisztráltatta, kulcsfontosságú,
© 2013 TVN.HU Kft.