Regisztráció  Belépés
Mága Zoltán a CEDEK Szeretetszolgálat javára ajánlotta ....
... az volt, hogy tiszteletet és méltóságot adhasson a CEDEK Szeretetszolgálat a rászorulóknak a felajánlásoknak köszönhetően.

Az eseményen részt vett Rahul Chhabra, India magyarországi nagykövete, valamint Maximiliano Gabriel Gregorio Cernadas, Argentína magyarországi nagykövete is.
A CEDEK Szeretetszolgálat a 2015-ös megalakulása óta azon dolgozik, hogy minél több r...
2018-05-03 22:40:17
Hagyjatok ki a napi szarkeverésből
... titkos szolgálatok által megvalósuló suttyom-terrort is:
http://www.libri.hu/konyv/szonyei_ta mas.nyilvan-tartottak.html
*
*
A lényeg, hogy Köves Slomó - az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbijának javaslatát megfogadta a magyar kormány, miszerint:

- ,,,,alternatív programot is hirdetni kell" .

1. Megörökíteni és ...
2018-04-12 16:36:18
Nyílt levél Köves Slomó rabbihoz
... lehet elkötelezett egyetlen politikai entitás iránt sem

Radnóti Zoltán

2018. február 6., kedd 06:03, frissítve: kedd 07:31

Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija


Kedves Köves Slomó, kedves kollégám, barátom! Én 21 évesen tértem vissza egy izraeli jesivából, és tagozódtam be a Mazsihisz neológ rabb...
2018-02-06 11:18:38
Palkovics: a közös ünnepléssel erősíthetjük hagyományainkat
... egyre csillogóbb szemmel hallgatták. Ekkor a rabbi így szólt a gyülekezethez: "nézzetek gyermekeitek szemébe", és "ezekre a lángokra mondjátok el a hanukai áldást".
Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) ünnepi gyertyagyújtásának utolsó napján az EMIH gyermek- és ifjúsági szervezetei és oktatási intézményei mutatkoztak be.
A nyolcnapos ünnepen a jeruzsálem...
2017-12-19 19:33:58
Milton Friedman zsidó közgazdász nevét veszi fel a Zsigmond
... a Zsigmond Király Egyetem - ja, Köves Slomó az új gazda

Az egyetem az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében azt írták: az intézmény új fenntartója, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség arra törekszik majd, hogy az egyetem a magyarországi kutatási és fejlesztési tevékenységet támogató üzleti képzés kiemelkedő szereplője legyen, és a névválasztással is ez...
2017-12-14 21:44:12
Milton Friedman nevét veszi fel a Zsigmond Király Egyetem
...
Az egyetem az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében azt írták: az intézmény új fenntartója, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség arra törekszik majd, hogy az egyetem a magyarországi kutatási és fejlesztési tevékenységet támogató üzleti képzés kiemelkedő szereplője legyen, és a névválasztással is ezt szeretné kifejezni.
Milton Friedman (1912-2006) a XX. s...
2017-12-14 14:43:15
Z. Kárpát: a lakosság harmada felkészületlen a váratlan kiadásokra
... felel, nem lát bele a protokoll eseményekbe. Megjegyezte ugyanakkor, hogy jelen pillanatban "mélyebbre vágó" kérdésekkel kell foglalkozniuk.
Arra, hogy Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija cinikusnak nevezte a Jobbik üdvözlő üzenetét, úgy reagált: ezzel a kijelentéssel számoljon el ő. Hozzátette: mint más pártok, ők is igyekeznek minden tá...
2017-12-13 15:33:06
Meggyújtották az első hanukagyertyát a Nyugati téren
...
Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija köszöntőjében hangsúlyozta: hanuka a győzelem ünnepe. "Hanukakor ünnepeljük azt a győzelmet, amit a fény aratott a sötétség felett", a csoda a természet felett, a hit a kétely és az igazság a hazugság felett - fogalmazott.
Az idei ünnepen a nemzetközi politikában győzedelmeskedő igazságot i...
2017-12-12 19:42:06
Hanuka alkalmából Orbán Viktor köszöntötte a magyar zsidóságot
... a családi és közösségi összetartozás érzését erősíti, hanem a vallás és a hagyományok megtartó erejét is bizonyítja" - áll a levélben, amelyet Orbán Viktor Deblinger Eduárdnak, a Magyarországi Autonóm Orthodox Izraelita Hitközség elnökének, Köves Slomónak, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezetőjének, Heisler Andrásnak, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége eln...
2017-12-12 12:30:09
Ennyire érdekli mások jogai a judapesti zsidókat is
... döntését

"Érdemes" a magyar kormánynak is megfontolnia, hogy az USA után Izrael fővárosának ismeri el Jeruzsálemet - írta Orbán Viktornak címzett levelében Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija, és ezt "ajánlja" a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) is.

...
2017-12-07 20:59:29
1 2 3 .....17 18 ..25 26 ..33 34 35 
Címkék: Mága Zoltán, CEDEK Szeretetszolgálat, Köves Slomó, Milton Friedman, Zsigmond Király Egyetem, Orbán Viktor, Rahul Chhabra, Maximiliano Gabriel Gregorio Cernadas, Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség, Radnóti Zoltán, Kedves Köves Slomó, Orbán Viktor Deblinger Eduárdnak, Magyarországi Autonóm Orthodox Izraelita Hitközség, Köves Slomónak, Heisler Andrásnak, Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége, Orbán Viktornak, napi szarkeverésből, közös ünnepléssel, lakosság harmada, váratlan kiadásokra, első hanukagyertyát, magyar zsidóságot, judapesti zsidókat, felajánlásoknak köszönhetően, eseményen részt, 2015-ös megalakulása, magyar kormány, izraeli jesivából, lángokra mondjátok, hanukai áldást, nyolcnapos ünnepen, magyarországi kutatási, protokoll eseményekbe, kijelentéssel számoljon, győzelem ünnepe, fény aratott, sötétség felett, természet felett, hazugság felett, idei ünnepen, nemzetközi politikában, hagyományok megtartó, magyar kormánynak, hagyományainkat, felajánlásoknak,
© 2013 TVN.HU Kft.