Regisztráció  Belépés
Mocskos nyugati agresszió
... elérni. A közveszélyes elmebeteg Donald Trump amerikai elnök a mai nap folyamán rendelte el a francia és brit légierővel közös légicsapásokat. Theresa May skizofrén brit kormányfő és Emmanuel Macron homoszexuális francia elnök egyaránt nyíltan bejelentette, hogy részt vesz a Szíria elleni agresszióban (miközben a saját országukban nem tudnak rendet tartani - K.Á.).

...
2018-04-14 18:11:48
Franciaország félmillió eurós segélyt nyújt a Donyec-medencében élőknek
... zajló rendezési tárgyalá...
2018-03-23 14:31:26
EU-csúcs - May: az orosz fenyegetés nem ismer határokat
...
Rövid nyilatkozatában Theresa May arról számolt be, hogy a munkavacsorán fel fogja vetni a kérdést a kollégáinak, közeli szövetségesekként és barátokként ugyanis hasonló kihívásokkal néznek szembe az európai országok.
"Világos, hogy az orosz fenyegetés nem ismer határokat" - hangoztatta.
Hozzátette, a történtek "az Európa és közeli szomszédai, például a nyugat-balká...
2018-03-22 17:02:35
Sztrájkolnak a közalkalmazottak és a vasúti dolgozók Franciaországban
... támogatnak.
A közoktatásban dolgozóknak átlagosan negyede vesz részt a munkabeszüntetésben, és több kórházban csak a sürgős esetek látják el csütörtökön.
Ez a második alkalom Emmanuel Macron elnökké választása óta, hogy a közalkalmazottak utcára vonulnak. Október 10-én több százezren tiltakoztak az ellen, hogy a kormány a fizetések befagyasztása mellett 120 ezer munkahel...
2018-03-22 12:01:20
Telefonon egyeztetett az amerikai és a francia elnök
... ellen elkövetett vegyifegyver-támadása miatt".
Trump és Macron egyetértett abban is, hogy lépéseket kell tenni Oroszországfelelősségre vonása érdekében.
Sajtóértesülések szerint Emmanuel Macron április 23 és 25 között az Egyesült Államokba látogat, fogadja őt Donald Trump a Fehér Házban, majdbeszédet mond a washingtoni kongresszusban is.
Francia államfő utoljára 2...
2018-03-21 19:32:09
Folytatódott Sarkozy őrizetbe vétel alatti kihallgatása a 2007-es kampányának állítólagos líbiai támogatása ügy
... pártelnök megalázónak és feleslegesnek nevezte, hogy a volt államfőt őrizetbe vétel mellett hallgatják meg. Édouard Philippe jobboldali miniszterelnök - akit a Köztársaságiak kizártak, miután Emmanuel Macron államfő kinevezte a kormánya élére - nem kívánta az eljárást kommentálni, de jelezte nagyrabecsülését a volt elnöknek.
"No comment, természetesen ... Azok, akik követik ...
2018-03-21 12:01:21
Emmanuel Macron a francia nyelv külföldi oktatásának megerősítését szorgalmazza
...
A francia elnök a külföldi francia gimnáziumokat a francia nyelvoktatás gerincének nevezte.
"Ezt a hálózatot megerősítjük és dinamizáljuk" - hangsúlyozta Emmanuel Macron. Szerinte ennek érdekében partnerintézményeket kell találni és regionális szinteken képzési központokat kell létrehozni, ahogy az már Mexikóban is megvalósult az új oktatók képzésére.
Emmanuel Mac...
2018-03-20 19:05:54
Mentsük Európából azt, ami még menthető! – Renaud Camu
... szerint túlreprezentáltak voltak a zsidó újságírók. Számos értelmiségi - így például Bernard-Henri Lévy - antiszemitizmussal vádolták meg, míg mások - Finkielkraut vagy Emmanuel Carrère - kiálltak ön mellett. Hogyan emlékszik vissza erre az esetre? Van valamiféle tanulság, amit levonna belőle?

Ez az ügy sokkal rosszabb volt, mint ami ma ...
2018-03-19 22:17:24
Orosz elnökválasztás - Macron sok sikert kívánt Putyinnak hazája modernizálásához
... a felszólította a szíriai rezsimet támogató Oroszországot, hogy tegyen meg minden erőfeszítést annak érdekében, hogymegszűnjenek a harcok és veszteségek a civil lakosság körében".
Emmanuel Macron kiemelte, hogy "Franciaország továbbra is határozottan ragaszkodik Ukrajna szuverenitásának és területi épségének a nemzetközileg elismert határok közötti helyreállításához, és a min...
2018-03-19 17:22:37
A francia kormány európai szintű szabályozást szeretne az internetes gyűlöletkeltés ellen
... módosítani, hogy az internetes szolgáltatóknak minden kötelezettségét megerősítik annak érdekében, hogy a tiltott tartalmakat szűrjék, töröljék és jelezzék az illetékes hatóságok felé.
Emmanuel Macron államfő március elején jelentette be, hogy Franciaország európai szinten is "harcolni fog" egy olyan szabályozási terv érdekében, amely kötelezi a netes szolgáltatókat, mégpedig...
2018-03-19 15:11:49
1 2 3 ........28 29 ....42 43 ....56 57 
Címkék: Folytatódott Sarkozy, Emmanuel Macron, Mentsük Európából, Renaud Camu, Donald Trump, Theresa May, Egyesült Államokba, Fehér Házban, Édouard Philippe, Emmanuel Mac, Bernard-Henri Lévy, Emmanuel Carr&#232, orosz fenyegetés, vasúti dolgozók, francia elnök, 2007-es kampányának, francia nyelv, francia kormány, internetes gyűlöletkeltés, közveszélyes elmebeteg, saját országukban, európai országok, közoktatásban dolgozóknak, sürgős esetek, második alkalom, közalkalmazottak utcára, fizetések befagyasztása, washingtoni kongresszusban, volt államfőt, kormánya élére, eljárást kommentálni, volt elnöknek, külföldi francia, francia nyelvoktatás, hálózatot megerősítjük, zsidó újságírók, szíriai rezsimet, civil lakosság, nemzetközileg elismert, internetes szolgáltatóknak, tiltott tartalmakat, illetékes hatóságok, olyan szabályozási, netes szolgáltatókat, nagyrabecsülését, közalkalmazottak, franciaországban, hogymegszűnjenek, modernizálásához, sajtóértesülések, szuverenitásának, szolgáltatóknak, nyilatkozatában,
© 2013 TVN.HU Kft.