Belépés
BÉT - Elemzők: negatív hangulatban indulhat a kereskedés a tőzsdén
...
Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője kommentárjában ezt azzal indokolta, hogy az amerikai részvényindexek 3-4 százalékos eséssel zárták a szerdai kereskedést, és Ázsiában is hasonló mértékű eladói nyomás látható.
Kiemelte, hogy a vezető részvények technikai képe nem mondható kedvezőtlennek, de a nemzetközi hangulat mindenképpen átragadhat a befektető...
2018-10-11 08:31:07
BÉT - Nem várnak jelentős elmozdulást az elemzők hétfőn
...
Móró Tamás, a Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője kisebb esésre számít a nap első felében, majd - tette hozzá - a nyugati tőzsdék mozgása befolyásolhatja a BÉT-et.
Az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője szerint a hét vegyesen indulhat határozott irány nélkül. Holecz Noémi az európai hangulattal magyarázta azt is, hogy a BÉT az előző hetet veszteséggel fejezte b...
2018-10-08 08:51:01
Csökkenő forgalomban erősödött a BUX a héten
...
A részvénypiac heti forgalma 55,4 milliárd forint volt az előző heti 61,1 milliárd forint után, a vezető részvényeka Magyar Telekom kivételével erősödtek.
Az Equilor Befektetési Zrt. MTI-hez eljuttatott tőzsdei elemzése szerint kedvező hangulatban zajlott a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén a héten, a Mol és a Richter árfolyamának emelkedése támogatta a BUX indexet, pé...
2018-09-30 07:04:40
BÉT - Emelkedés, illetve iránykeresés várható a tőzsdén a szakértők szerint
...
Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője az MTI-nek kifejtette: alapvetően jó hangulatban indulhat a kereskedés pénteken, enyhe emelkedésre lehet számítani. Szerinte kedvezőek a Richter árfolyamkilátásai, hamarosan elérhető az 5300 forintos szint a gyógyszergyártó árfolyamában.
Kocsis Márió, a Concorde Értékpapír Zrt. elemzője úgy fogalmazott, hogy miutá...
2018-09-28 14:26:48
BÉT - Enyhe emelkedésre számít a tőzsdén a szakértő
...
Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint, mivel enyhén pozitív a nemzetközi befektetői hangulat, a budapesti piacon is mérsékelt emelkedés várható nyitás után. A vezető részvények közül elsősorban a Mol és a Richter árfolyamában számít emelkedésre, de érdekes lehet a Magyar Telekom mozgása is.
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 82,34 p...
2018-09-26 10:41:39
BÉT - Eltérő elemzői várakozások a tőzsdén
... esetében kisebb emelkedés várható, a bankpapírnál pedig a 9845 forintos szint megtartása a kérdéses, ugyanis ez egy fontos támasz az OTP árfolyamában.
Kovács Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemző helyettese kommentárjában közölte, a nemzetközi befektetői hangulat továbbra is nyomás alatt tarthatja a magyar blue chipeket.
A vezető részvényekről kifejtette, a ...
2018-09-25 09:02:19
Növekvő forgalomban csökkent a BUX a héten
... milliárd forint után. Valamennyi vezető részvény gyengült, a legnagyobb mértékben a Mol, 2,08 százalékkal, a legkisebb mértékben pedig a Richter, 0,10 százalékkal.
Az Equilor Befektetési Zrt. MTI-hez eljuttatott tőzsdei elemzése szerint kedvező a nemzetközi befektetői hangulat, az amerikai részvényindexek többsége új történelmi csúcsra tudott emelkedni a héten. A hazai részv...
2018-09-23 07:10:53
BÉT - Jótékonyan hat a magyar kereskedésre a kedvező befektetői hangulat az elemzők szerint
...
Varga Zoltán az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője az MTI-nek küldött elemzésében felidézte, hogy az amerikai részvényindexek - a Nasdaq Composite kivételével - csütörtökön új történelmi csúcsra emelkedtek.
A magyarországi vezető részvények közül elsősorban a Mol esetében várható további felértékelődés, de a Richter is folytathatja útját az 5300 forintos szint irá...
2018-09-21 08:36:11
BÉT - Emelkedést várnak az elemzők a tőzsdén
...
Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője az MTI-nek küldött előrejelzésében azt írta, a keddi pozitív fordulat után, amelyben szerepet játszottak az MNB bejelentései és a nemzetközi befektetői hangulat is, szerdán nyitáskor is emelkedésre lehet számítani a budapesti tőzsdepiaci kereskedésben.
A vezető részvények közül az OTP komoly napon belüli fordulato...
2018-09-19 08:51:13
Kamatdöntés - Elemzők: az MNB elmozdult az ultralaza monetáris politikai álláspontról
... bejelentette, hogy felkészült monetáris politikájának óvatos és fokozatos normalizálására az inflációs cél fenntartható elérése érdekében, eszköztárát átalakítja.
Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője fontos kommunikációs változásnak nevezte, hogy a jegybank jelezte, felkészült a monetáris politika fokozatos és óvatos normalizációjára, amelynek megkezdése ...
2018-09-18 18:24:16
1 2 3 ..............46 47 .......69 70 .......92 93 94 
Címkék: Varga Zoltán, Equilor Befektetési Zrt, Móró Tamás, Concorde Értékpapír Zrt, Holecz Noémi, Magyar Telekom, Budapesti Értéktőzsdén, Kocsis Márió, Budapesti Értéktőzsde, Kovács Bálint, Nasdaq Composite, elemzők hétfőn, szakértők szerint, magyar kereskedésre, kedvező befektetői, elemzők szerint, ultralaza monetáris, amerikai részvényindexek, szerdai kereskedést, vezető részvények, nemzetközi hangulat, nyugati tőzsdék, európai hangulattal, előző hetet, részvénypiac heti, előző heti, vezető részvényeka, kereskedés pénteken, 5300 forintos, gyógyszergyártó árfolyamában, nemzetközi befektetői, budapesti piacon, bankpapírnál pedig, 9845 forintos, fontos támasz, magyar blue, vezető részvényekről, legnagyobb mértékben, legkisebb mértékben, hazai részv, magyarországi vezető, keddi pozitív, budapesti tőzsdepiaci, jegybank jelezte, monetáris politika, normalizációjára, előrejelzésében, részvényindexek, normalizálására, gyógyszergyártó, befolyásolhatja, felértékelődés, kommentárjában, kedvezőtlennek, részvényindexe,
© 2013 TVN.HU Kft.