Belépés
Kósa: a Sargentini-jelentés politikai bosszú
... Sargentini-jelentés viszont nem is erről szól, hanem a magyar emberek kormány által elkövetett jogfosztásáról, valamint a korrupcióról szól - fejtette ki.
Az MSZP-s politikus a bizottsághoz került közbeszerzés alóli mentesítésekről is említést tett. Azt mondta, irányított korrupciós eljárásról van szó.
Erre reflektálva Kósa Lajos azt mondta, Harangozó Tamás megsértette a...
2018-10-10 15:41:37
Mol-INA-ügy - Megkezdődött a horvátországi egyesített per Ivo Sanader és Hernádi Zsolt ellen
... szervezet elutasította a horvát államnak azt a kérését, hogy újítsák meg az ellene kiadott elfogatóparancsot.
Az ügyben Horvátország korábban már a Nemzetközi Kereskedelmi Jogi Bizottsághoz (UNCITRAL) fordult, amely 2016. decemberi döntésében Horvátországnak a vesztegetésre, a társaságirányításra, valamint a 2003-as részvényesi megállapodás állítólagos megszegésére vonatkozó ...
2018-10-04 23:43:17
Izsák Balázsnak és Dabis Attilának kedvez a főtanácsnoki véleményezés az Európai Bizottság elleni perükben
... vette volna figyelembe az ítélet megfogalmazásakor az általa felkért főtanácsnok szakvéleményét. Hozzátette: ha az ítélet a szakvéleményt követi, akkor visszakerül az ügy az Európai Bizottsághoz, melynek immár a pereskedés során felhozott érvek ismeretében kell ismét mérlegelnie, hogy bejegyzi-e a polgári kezdeményezést.
A nemzeti régiókra vonatkozó európai polgári kezdeménye...
2018-10-04 23:31:19
Krónika 5. rész (interpellációk)
... nyomásgyakorlásnak tekintik. Maga az eljárás indítása is önmagáért beszél, alig, hogy június végén a magyar parlament elfogadta a törvényeket, a Nyílt Társadalom Alapítvány az Európai Bizottsághoz fordult, amelynek szóvivője még aznap bejelentette, hogy vizsgálni fogják a törvényt. Négy héten belül hivatalosan is megindították az eljárást Magyarország ellen - közölte.
Hozzát...
2018-10-01 17:13:44
A kormány válasza az Európai Bizottságnak: marad a "Stop Soros"
... vonni a Frontex segítségével.
Megjegyezte, a "Stop Soros" és az alaptörvény-módosítás elfogadása után "a Soros-hálózat legfőbb szerve", a Nyílt Társadalom Alapítvány az Európai Bizottsághoz fordult, amely négy héten belül megindította a kötelezettségszegési eljárást Magyarország ellen. Az államtitkár szerint ez "statáriális gyorsaság" a korábbiakhoz képest.
A politikus...
2018-09-19 15:01:55
Szkripal-ügy - Turistáskodó üzletembernek mondta magát a London által merénylettel vádolt két orosz férfi
... elpanaszolta, hogy félti az életét.
"Azután, hogy az életünk rémálommá változott, nem is tudtuk, hogy mit csináljunk, hova menjünk, a rendőrségre, az SZK-hoz (az orosz Nyomozó Bizottsághoz), vagy Nagy-Britannia követségére" - mondta Petrov.
"Az utcára sem tudunk kimenni, félünk, féltjük a hozzátartozóinkat, az ismerőseinket" - nyilatkozott Bosirov.
Az RT interjúala...
2018-09-13 15:03:09
Több mint 1 millió hitelesített támogató aláírást kapott a Minority SafePack
... ügyvezető elnöke elmondta: örülnek, hogy a tagállamok nemzeti hatóságai jóváhagyták a támogatói nyilatkozatokat, mert ez azt jelenti, hogy a kezdeményezés beterjeszthető az Európai Bizottsághoz. Úgy vélte, az RMDSZ-nek az európai kisebbségvédelem zászlóshajójaként sikerült megmozgatnia az európai kisebbségeket, amelyek aláírásukkal egyértelműen kifejezték igényüket, hogy az Európa...
2018-07-31 13:01:59
Richter: indulhat az Esmya újbóli piaci bevezetése
... Richter méhmióma elleni gyógyszerének, az Esmyának a vizsgálatát, támogatja a kockázatelemző bizottság korábbi ajánlásait a készítmény használatára, és továbbítja azokat az Európai Bizottsághoz végső jóváhagyásra.
A gyógyszerrel kapcsolatos vizsgálat tavaly november végén azért indult, mert a készítménnyel kezelt páciensek közül négynél súlyos májkárosodást jelentettek. Az EM...
2018-07-30 16:59:45
Illegális bevándorlás - Fidesz-KDNP: Brüsszel megint a migránsokat akarja támogatni az európai emberek helyett
... van, hazánkból nem fognak bevándorlóországot csinálni" - szögezte le.
A javaslat szerinte azt bizonyítja, hogy az európai emberek véleménye még mindig nem jutott el az Európai Bizottsághoz, hiszen nem lezárni akarják a határokat, hanem menedzselni a migránsok áthaladását azokon.
A kezdeményezéssel ösztönözni akarják a tagállamokat a már Európában lévő migránsok befogad...
2018-07-25 13:40:04
A macedón parlament ratifikálta az ország nevének megváltoztatásáról szóló egyezményt
... identitását. "Ez olyan történelmi lépés, amellyel Macedónia és annak állampolgárai esélyt kapnak a jövőre" - tette hozzá.
A VMRO-DPMNE bojkottálta az ülést, és bejelentette: a Velencei Bizottsághoz fordul, hogy véleményezze a Görögországgal kötött megállapodást. A jobboldali párt szerint azzal, hogy közvita nélkül, gyorsított eljárásban fogadták el a macedón-görög névvita re...
2018-06-20 14:41:47
1 2 3 ......25 26 ....38 39 ....50 51 
Címkék: Hernádi Zsolt, Izsák Balázsnak, Dabis Attilának, Európai Bizottság, Európai Bizottságnak, Stop Soros, Minority SafePack, Kósa Lajos, Harangozó Tamás, Nemzetközi Kereskedelmi Jogi Bizottsághoz, Európai Bizottsághoz, Nyílt Társadalom Alapítvány, Nyomozó Bizottsághoz, Velencei Bizottsághoz, horvátországi egyesített, főtanácsnoki véleményezés, kormány válasza, migránsokat akarja, európai emberek, macedón parlament, ország nevének, magyar emberek, korrupcióról szól, bizottsághoz került, horvát államnak, ellene kiadott, ügyben Horvátország, 2003-as részvényesi, ítélet megfogalmazásakor, általa felkért, szakvéleményt követi, pereskedés során, polgári kezdeményezést, nemzeti régiókra, eljárás indítása, magyar parlament, eljárást Magyarország, államtitkár szerint, korábbiakhoz képest, életünk rémálommá, orosz Nyomozó, tagállamok nemzeti, támogatói nyilatkozatokat, kezdeményezés beterjeszthető, európai kisebbségvédelem, európai kisebbségeket, kockázatelemző bizottság, készítmény használatára,
© 2013 TVN.HU Kft.