Regisztráció  Belépés
Orbán: a migránsvitában nincs helye kompromisszumnak
... Viktor az EU legnagyobb gyengéjének a belső bizalomhiányt nevezte, mivel szerinte az Európai Bizottság a nagy államok eszközévé vált a kisebbekkel szemben, ezért "2019-ben ennek a bizottságnak mennie kell".
Arról is beszélt: Helmut Kohl pontosan értette, mit jelent az, hogy az Európai Unió tagjai egyenrangúak, és értékelte a magyarok barátságát. Fejet hajtva a német politiku...
2018-06-16 19:52:05
Amerikai importvámok - Az uniós tagállamok egyhangúlag jóváhagyták a tervezett ellenintézkedéseket
... válaszlépésekről szóló bizottsági terveket" - mondta egy illetékes, hozzátéve, hogy ezen intézkedések már a következő napokban hatályba léphetnek.
Az importvámokat még az Európai Bizottságnak is jóvá kell hagynia hivatalosan, a testület következő ülése jövő szerdán lesz.
A megadóztatott amerikai termékek listáján egyebek mellett a mogyoróvaj, az áfonya és a narancslé is ...
2018-06-14 18:11:59
Varga Mihály álma teljesült
... betelepítési kvóta meg nincs, úgyhogy ez az óhaj már teljesült is.

A hét legviccesebb eseménye féltétlenül az, hogy a CÖF-CÖKA petíciót küldött az Európai Parlamentnek és LIBE bizottságnak. Ehhez csatoltak egy (szerintük) reprezentatív felmérést is, amivel azt akarják igazolni, hogy itt aztán a civil szervezetek élnek ágról ágra, mint Marci Hevesen és elégedettek a korm...
2018-06-10 09:10:53
Itt egyvalaki feltűnően modortalan, de legalább évtizedek ót
Itt egyvalaki feltűnően modortalan, de legalább évtizedek óta. Az pedig ön, drága jó Kövér úr!


Molnár Bálint | Ma | 8:00

Hétfő után kedd! Jó reggelt kívánok, egy ilyen hétfő után várhatóan a kedd is ilyen lesz, de mivel sem idő-, sem tenyérjós nem vagyok, inkább maradjunk annál, amit biztosan tudunk.

Az ilyen hétfő egyik emblematikus ...
2018-06-05 21:37:44
Kiszámoltuk, hogy forintra mennyit bukott az állam a letelep
... értelemszerűen a közvetítő cégekhez került.

A vállalkozásoknak az Országgyűlés kormánypárti többségű gazdasági bizottsága adta meg az engedélyeket. A főügyészség szerint a parlamenti bizottságnak nem volt semmilyen előírása az engedélyeztetésre.

Nem tudni tehát, hogy miért pont ezek, az egy kivételével offshore hátterű, cégek kapták meg az engedélyeket....
2018-05-26 11:50:17
Jól beszél, ex-miniszter úr! Kudarcok, mulasztások és renget
... hasábjain vezércikknek csúfolt őrjöngő nyílt levélben elmebetegezte Maria Noichl-t, az Európai Parlament képviselőjét, az EP nőjogi és esélyegyenlőségi bizottságának jelentéstevőjét. Amely bizottságnak az volt a feladata, hogy saját véleményével kiegészítse a Judith Sargentini által fémjelzett jelentéstervezetet a magyar jogállamiság helyzetéről. Nos, a képviselőval a hvg.hu készí...
2018-05-18 20:47:42
Szili Katalin: az uniónak több figyelmet kell fordítania az őshonos kisebbségekre, mint a bevándorlókra
... érezni magukat azon a területen, ahol mindig is éltek, valamint, hogy önállóan gyakorolni tudják kulturális, vallási és nyelvi jogaikat.
A fenti célok elérése érdekében az Európai Bizottságnak fel kell lépnie más, az önálló nemzeti kisebbségvédelem területén működő globális és európai szervezetekkel. Itt az ideje a jogilag kötelező érvényű keretszabályozás elfogadásának, amel...
2018-05-16 19:28:35
Niedermüller Péter cselekvésre szólította fel az EB-t a magyarországi roma gyerekek helyzete miatt
... Magyarországon - olvasható a cikkben.
Hangsúlyozták, a gyakorlat komoly aggodalomra ad okot, számos nemzetközi egyezményt sért és ellentétes az Európai Unió alapértékeivel.
Az Európai Bizottságnak ezért jogsértési eljárást kell indítania Magyarországgal szemben, illetve monitoroznia kell a helyzetet a többi tagállamban, és jelentést kell erről készítenie - szögezték le a...
2018-05-16 07:26:33
Csodák csak a mesékben vannak!
... Bank (EBRD) szerdán ismertetett prognózisában. Az EBRD 2019-es várakozása látványosan eltér a magyar kormány által a közelmúltban felvázolt, a konvergenciaprogram keretében az Európai Bizottságnak elküldött nagyon optimista forgatókönyvtől - hívta fel a figyelmet a Portfolio.


Domokos Erika, 2018. május 9. szerda, 16:01A közép- és kelet-eur...
2018-05-13 09:31:55
Varga Mihály: a gazdasági növekedés erősítése a gazdaságpolitika fő célja
... százalékos bővülést ért el 2017-ben, a növekedés szerkezete kiegyensúlyozottá vált és az egyensúlyi folyamatokban elért pozitív változás továbbra is fenntartható.
Az Európai Bizottságnak megküldött konvergenciaprogramban az elkövetkező időszakot tekintve is hasonló mértékű gazdasági bővülés várható - mutatott rá a nemzetgazdasági miniszter.
Az EU-átlagot jóval meghalad...
2018-05-03 16:02:45
1 2 3 ............................88 89 ..............132 133 .............175 176 177 
Címkék: Varga Mihály, Szili Katalin, Niedermüller Péter, Európai Bizottság, Helmut Kohl, Európai Unió, Európai Bizottságnak, Európai Parlamentnek, Marci Hevesen, Molnár Bálint, Maria Noichl-t, Európai Parlament, Judith Sargentini, Domokos Erika, migránsvitában nincs, uniós tagállamok, uniónak több, őshonos kisebbségekre, magyarországi roma, mesékben vannak, gazdasági növekedés, belső bizalomhiányt, nagy államok, kisebbekkel szemben, bizottságnak mennie, magyarok barátságát, német politiku, következő napokban, testület következő, megadóztatott amerikai, civil szervezetek, ilyen hétfő, közvetítő cégekhez, főügyészség szerint, parlamenti bizottságnak, magyar jogállamiság, fenti célok, önálló nemzeti, jogilag kötelező, gyakorlat komoly, többi tagállamban, magyar kormány, közelmúltban felvázolt, növekedés szerkezete, egyensúlyi folyamatokban, elkövetkező időszakot, nemzetgazdasági miniszter, válaszlépésekről, gazdaságpolitika, kisebbségvédelem, keretszabályozás, kompromisszumnak, esélyegyenlőségi, vállalkozásoknak,
© 2013 TVN.HU Kft.