Belépés
Kósa: a Sargentini-jelentés politikai bosszú
... értékelt: a Sargentini-jelentés több pontban ír a magyar határvédelmi intézkedésekről, a határt védő kerítésről is. Ezek miatt is érinti a Sargentini-jelentés a honvédelmi és rendészeti bizottságot - érvelt Kósa Lajos.
Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció képviselője, a bizottság alelnöke azt mondta: nem ért egyet Demeter Mártával, mert úgy véli a honvédelmi és rendészeti biz...
2018-10-10 15:41:37
Illegális bevándorlás - Európai humanitárius vízum bevezetését kezdeményezi az EP illetékes bizottsága
... 39 igen szavazattal, 10 nem ellenében elfogadott jelentésről a plenáris ülés is szavazni fog, ottani jóváhagyása esetén pedig az uniós képviselőtestület felszólítja majd az Európai Bizottságot, hogy március végéig tegyen javaslatot a védelmet kérő személyek legális beutazási lehetőségét megteremtő közösségi jogi keret létrehozására.
A humanitárius vízumot kiadó országok lehet...
2018-10-10 13:31:23
Brexit - A szakértők a korábbiaknál derűlátóbbak, valamelyest nőtt a rendezett brit kiválás esélye
... szinte bizonyos vagyok benne, hogy a végén tető alá tudjuk hozni az egyezséget" - jelentette ki szombaton Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke.
Egy nappal korábban az Európai Bizottságot vezető Jean-Claude Juncker és Simon Coveney ír kormányfőhelyettes ugyancsak pozitívan nyilatkozott.
A legderűlátóbb forgatókönyv szerint Michel Barnier, az EU Brexit-ügyi főtárgyalója m...
2018-10-09 13:51:45
Illegális bevándorlás - Nemzetbiztonsági bizottság: szükség van a kerítésre
... civilek elleni tevékenykedéséről. A jobbikos politikus sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy Bayer Zsolt nem tartotta fontosnak, hogy a magyar közvéleményt már január óta érdeklő ügyben a bizottságot is tájékoztassa.
A jobbikos politikust az ülés előtt kérdezték a pártból múlt héten kizárt Volner János nyilatkozatairól. Erre annyit reagált: "Volner János megérkezett a NER-be és ...
2018-10-09 12:42:24
A belügyminiszter lemondása után Macron átalakítja a teljes francia kormányt
... államfősége (2007-2012) idején az elnöki hivatal helyettes vezetője volt, jelenleg a nagy franciaországi sporteseményeket, köztük a 2024-es párizsi olimpiai játékokat előkészítő tárcaközi bizottságot vezeti.
Elemzők szerint a kormányban csak azok a technokraták maradhatnak, akik nemcsak a szakterületükön, hanem politikailag is bizonyították rátermettségüket az elmúlt másfél ...
2018-10-07 14:41:54
Csáky Pál: a párkányi hulladékfeldolgozót ellenző petíció célja, hogy a közérdek győzzön
... Esztergom és környéke lakossága számára.
Az Eur...
2018-09-24 18:03:58
Duplájára nőtt egy év alatt az amerikai szójabab részesedése az Európai Unió behozatalában
... százalékos emelkedést jelent.
A második helyezett Brazília az import 40 százalékát biztosítja, ezt követi Kanada és Paraguay (2,3 százalék), illetve Uruguay (1,7 százalék).
A bizottságot vezető Jean-Claude Juncker a Donald Trump amerikai elnökkel való július 25-i tárgyalásán ígéretet tett arra, hogy növelni fogják az amerikai szójabab európai behozatalát.
Phil Hoga...
2018-09-20 13:43:25
Juncker: az EU-nak még inkább szuverén szereplőként kell fellépnie a nemzetközi porondon - BŐVÍTETT (új: részle
... európai, ugyanis lehet egyszerre szeretni a nemzetünket és Európát.
Juncker beszélt arról is, hogy a helyzet egyes tagállamokban továbbra is rendkívüli aggodalommal tölti el a bizottságot, meg kell indítani az uniós alapszerződés hetes cikke szerinti eljárást azon országok ellen, amelyekben a jogállamiság veszélybe került.
Teljes támogatásáról biztosította ezen vitákban ...
2018-09-12 12:52:53
Juncker: az EU-nak még inkább szuverén szereplőként kell fellépnie a nemzetközi porondon
... európai, ugyanis lehet egyszerre szeretni a nemzetünket és Európát.
Juncker beszélt arról is, hogy a helyzet egyes tagállamokban továbbra is rendkívüli aggodalommal tölti el a bizottságot, meg kell indítani az uniós alapszerződés hetes cikke szerinti eljárást azon országok ellen, amelyekben a jogállamiság veszélybe került.
Teljes támogatásáról biztosította ezen vitákban ...
2018-09-12 11:41:46
Brexit - Vezetőváltásról tanácskozott a brit Konzervatív Párt keményvonalas csoportja
... többségének - a jelenlegi létszám alapján 159 tory képviselőnek - támogatnia kellene ahhoz, hogy Theresa May távozzon a párt éléről és így a kormányfői tisztségből is.
Az 1922 bizottságot - olyan időszakokban, amikor a Konzervatív Párt kormányon van - azok a tory képviselők alkotják, akiknek nincs kormányzati tisztségük. A rendkívül befolyásos testület, amely onnan kapta nevé...
2018-09-12 10:01:31
1 2 3 .......................75 76 ...........112 113 ............149 150 151 
Címkék: Csáky Pál, Európai Unió, Konzervatív Párt, Kósa Lajos, Vadai Ágnes, Demokratikus Koalíció, Demeter Mártával, Európai Bizottságot, Donald Tusk, Európai Tanács, Jean-Claude Juncker, Simon Coveney, Michel Barnier, Bayer Zsolt, Volner János, Donald Trump, Phil Hoga, Theresa May, korábbiaknál derűlátóbbak, rendezett brit, belügyminiszter lemondása, teljes francia, közérdek győzzön, amerikai szójabab, nemzetközi porondon, brit Konzervatív, magyar határvédelmi, határt védő, bizottság alelnöke, plenáris ülés, uniós képviselőtestület, védelmet kérő, humanitárius vízumot, végén tető, nappal korábban, legderűlátóbb forgatókönyv, jobbikos politikus, magyar közvéleményt, jobbikos politikust, ülés előtt, pártból múlt, elnöki hivatal, nagy franciaországi, 2024-es párizsi, kormányban csak, technokraták maradhatnak, elmúlt másfél, második helyezett, bizottságot vezető, helyzet egyes, uniós alapszerződés, jogállamiság veszélybe, jelenlegi létszám, párt éléről, kormányfői tisztségből, 1922 bizottságot, tory képviselők,
© 2013 TVN.HU Kft.