Regisztráció  Belépés
Bizalmatlansági indítványt nyújtott be az ellenzéki Polgári Platform a lengyel kormány ellen
...
Schetyna indoklása szerint a kormányzó konzervatív Jog és Igazságosság (PiS) párt eltűrte, hogy a legnagyobb lengyel nemzeti ünnepen, a november 11-i függetlenség napján tartott varsói felvonuláson rasszista, antiszemita, idegengyűlölő jelszavak is elhangozzanak, és az ünnep után sem kezelte megfelelően a történteket.
A jobbközép liberális ellenüggée e...
2017-11-24 17:12:45
Bizalmatlansági indítvány az ír miniszterelnök-helyettes ellen
...
A beterjesztést a dublini parlament kedden tárgyalja. Ha a felmerült vitás kérdésben addig nem sikerül megoldást találni - mindenekelőtt úgy, hogy Frances Fitzgerald lemond tisztségéről -, akkor nagy valószínűséggel még az idén előrehozott parlamenti választásokat tartanak Írországban.
Az ügy 2006-ig nyúlik vissza, amikor egy ír rendőrtiszt, Maurice McCabe először panasz...
2017-11-24 15:52:48
Fidesz: Soros példátlan támadást indított Magyarország ellen
... igazgató szerint ebből az összegből fogja finanszírozni Soros György a Magyarország lejáratásáról szóló kampányát.
Elmondta, az is kiderült, hogy az üzletember már a 2014-es európai parlamenti (EP-) választási kampányba is beszállt 6 millió dollárral, és ennek harmadát, kétmillió dollárt a magyar választás befolyásolására használta.
Hidvéghi Balázs szerint a mostani Magy...
2017-11-24 14:32:21
A lengyel szejm jóváhagyta a nagyboltok vasárnapi nyitvatartását korlátozó törvényt
... időszak nélkül. Ezt a követelést szavazást követő sajtóértekezleténa szakszervezet képviselője fenntartotta, mindazonáltal elégedettséget fejezett ki a tervezet jóváhagyása felett.
A parlamenti vita során több ellenzéki képviselők ideológikusnak minősítette a törvényt, érveltek azzal is, hogy ez negatív hatással lehet az ország gazdasági helyzetére. Többen utaltak arra, hogy ...
2017-11-24 13:22:22
EU-keleti partnerség - Tajani: világos politikai elképzelésre van szükség a keleti partnerségi együttműködés jö
... kiváló alapot nyújtanak a csúcstalálkozón folytatott megbeszélésekhez, és arra is bátorítanak, hogy az unió nagyratörő elképzeléseket fogalmazzon meg a jövőbeli együttműködésre - mondta a parlamenti elnök.
Kiemelte: biztosítani kell, hogy a közösen kitűzött célok gyakorlati eredményekké váljanak úgy az EU-ban, mint minden keleti partnerországban minden polgár számára.
Az...
2017-11-24 12:21:54
A koszovói rendőrség elfogott három ellenzéki képviselőt
... h...
2017-11-24 11:41:48
Kövér: az identitás olyan, mint a szabadság
... László kiemelte: a kulturális autonómia, a területhez kötött közösségi jogok és a nemzeti kisebbségi jogok rögzítésével Szlovénia az európai kisebbségvédelem élén jár. Kitért a magyar parlamenti hely biztosítására a nemzetgyűlésben, illetve a Muravidéki Magyar Önkormányzati Nemzeti Közösség számára garantált jogkörök meghatározására is.
Hozzátette, Magyarország törvényei has...
2017-11-24 11:02:58
Illegális bevándorlás - Szlovén EP-képviselő: Európa migrációs kontinens, határok és kerítések nem fogják megak
...
Tanja Fajon tagja az Európai Parlament belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottságának (LIBE), amely október 19-én megszavazta a közös uniós menekültügyi rendszert szabályozó dublini szabályozás reformtervezetét. Ez többek között a menekültügyi kérelmek gyorsabb elbírálására és szolidaritási alapon a felelősség tagállamok közötti kiegyensúlyozottabb megosztására irányu...
2017-11-23 22:48:10
Az Európa Tanács megnevezte jelöltjeit emberi jogi biztosi posztjára
... Borgn' francia jogász, szocialista politikus, a Franciaországon kívül és a tengerentúlon élő francia állampolgárok hetedik választókerületének korábbi megbízottja.
Az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése 2018 januárjának második felében esedékes plenáris ülésén választja ki a három jelölt közül az új emberi jogi biztost. Az új biztos a posztot 2012 óta betöltő, litván származá...
2017-11-23 22:44:52
Az EB mobilitási csomagjának szakmai kérdését vitatták meg az EP konferenciáján
...
A Közlekedési és Turisztikai Bizottság (TRAN) kétnapos ülésén Deli Andor, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője arra hívta fel a figyelmet,hogy a közlekedési szektoron belül egyértelmű szabályokra, a bürokrácia és az adminisztratív terhek csökkentésére és az egységes belső piac megőrzésére van szükség, miközben küzdeni kell az illegális tevékenységet folytató cégek és ...
2017-11-23 22:36:09
1 2 3 ..........1067 .....1600 1601 .....2133 2134 
Címkék: Polgári Platform, Szlovén EP-képviselő, Európa Tanács, Frances Fitzgerald, Maurice McCabe, Soros György, Hidvéghi Balázs, Muravidéki Magyar Önkormányzati Nemzeti Közösség, Tanja Fajon, Európai Parlament, Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése, Turisztikai Bizottság, Deli Andor, ellenzéki Polgári, lengyel kormány, lengyel szejm, nagyboltok vasárnapi, keleti partnerségi, koszovói rendőrség, identitás olyan, kormányzó konzervatív, legnagyobb lengyel, november 11-i, ünnep után, jobbközép liberális, dublini parlament, felmerült vitás, idén előrehozott, összegből fogja, 2014-es európai, magyar választás, mostani Magy, követelést szavazást, tervezet jóváhagyása, parlamenti vita, ország gazdasági, csúcstalálkozón folytatott, unió nagyratörő, jövőbeli együttműködésre, parlamenti elnök, közösen kitűzött, kulturális autonómia, területhez kötött, nemzeti kisebbségi, európai kisebbségvédelem, magyar parlamenti, közös uniós, menekültügyi kérelmek, felelősség tagállamok, három jelölt, posztot 2012, közlekedési szektoron,
© 2013 TVN.HU Kft.