Regisztráció  Belépés
Gázolás miatt késnek a vonatok a győri és a székesfehérvári vonalon
...
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: a baleset a Szerémi út és a Dombóvári út kereszteződésében történt.
A Mávinform a honlapján azt írta: a Ferencváros és Kelenföld közötti szakaszon a Keleti pályaudvarról Győrbe tartó személyvonat gázolt el egy embert. A hatósági intézkedések miatt ezen a szakaszon a vonatok csak egy vág...
2017-11-08 18:19:23
Ismét teljes vonalon jár a 3-as metró
...
Hozzátették: a menetrend szerinti közlekedés helyreállásáig türelmek kérnek.
Korábban Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: enyhe füstszag miatt riasztották a tűzoltókat csütörtök reggel a 3-as metró Gyöngyösi utcai megállójához.
A Gyöngyösi utcánál a metrószerelvény utolsó kocsijánál éreztek enyhe füstszagot. A szerelv...
2017-10-19 09:21:52
Halálra gázolt a vonat egy kerékpárost Vecsésen
...
Azt írták, hogy tart a helyszíni szemle, amelynek idejére a vonatforgalom egy vágányon, váltakozva halad.
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta azt MTI-nek, hogy az állomástól száz méterre, a Dózsa György útnál történt a baleset. A fővárosi tűzoltók vonultak ki, hogy segítsenek az utasoknak leszállni a vonatról.
A Mávinform közle...
2017-10-11 22:04:15
Füst szivárgott egy fővárosi kórházban
...
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: a Podmaniczky utcai intézmény harmadik emeletén egy kapcsolótáblában a vezeték izzott, az épületbe füst szivárgott. Emiatt az emeleten tíz kórteremből 28 embert átkísértek az épület másik szárnyába.
A tűzoltók az izzást megszűntették. Az eset során senki nem sérült meg - tette hozzá....
2017-10-02 08:21:05
Kényszerleszállás Ferihegyen
...
Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-nek azt mondta: egy Boeing típusú utasszállító gép kerekén felszállás közben kidurrant a gumi. A gép ezután egy darabig körözött a levegőben, majd biztonságosan landolt.
A hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt. Az eset során nem sérült meg senki - közölte....
2017-09-29 20:03:56
Megfulladt egy férfi a Délegyházi-tavak egyikében
... szemtanú jelezte, hogy elmerülni látott valakit a Nomád partnál, a IV. tóban. A délegyházi önkéntes tűzoltók csónakkal indultak a keresésére, és a helyszínre ment a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárszolgálata is.
A férfit kétórás keresés után találták meg a búvárok, majd a partra vitték. A mentők megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel - közölte Csámpai...
2017-08-27 20:53:08
Vonattal ütközött egy személyautó Budapesten
...
Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-nek elmondta: a baleset a Nemes utcában történt, az autó vezetője sérült meg, őt a tűzoltók átadták a mentőknek. A műszaki mentés idejére a Nemes utcát lezárták a forgalom elől - tette hozzá.
A Mávinform az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: egy Lajosmizsére tartó személyvonat Pe...
2017-08-14 19:03:06
Megindult a forgalom az M0-son Ecsernél
...
Korábban Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta, két kamion ütközött össze. Az egyik tehergépjárműbe beszorult a vezetője. A police.hu kora délutáni közleménye szerint teljes szélességében lezárták az M0-s autóút M3-as autópálya felé vezető oldalát....
2017-06-21 18:59:14
Csőtörés volt a fővárosban, háromszáz lakásban nincs víz
... aszfalt alól a Hidegkúti út Szarvashegy utca és Máriaremetei út közötti szakaszán. A víz alámosta az úttestet, befolyt több kertbe, de házakat nem rongált meg.
A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján azt írta, a vízművek szakemberei egy főnyomócső elzárásával megszüntették a vízfolyást, azonban az úttest jelentősen megrongálódott, ezért a Hidegkúti utat mindkét ir...
2017-05-19 20:04:27
Újra a teljes vonalon jár a 3-as metró
...
A két megálló között pótlóbuszok szállították az utasokat.
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: a baleset a Corvin negyed megállónál történt. Egy fiatal férfi a sínekre esett, két kocsi közé. Tűzoltói biztosítás mellett sikerült kimásznia a peronra.
Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és pr-igazgatója ...
2017-05-09 14:22:40
1 2 3 ......22 23 ...34 35 ...44 45 46 
Címkék: Kényszerleszállás Ferihegyen, M0-son Ecsernél, Kisdi Máté, Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Korábban Kisdi Máté, Dózsa György, Kolozsi Péter, Győrfi Pál, Országos Mentőszolgálat, székesfehérvári vonalon, 3-as metró, kerékpárost Vecsésen, fővárosi kórházban, személyautó Budapesten, teljes vonalon, hatósági intézkedések, vonatok csak, menetrend szerinti, tűzoltókat csütörtök, metrószerelvény utolsó, helyszíni szemle, állomástól száz, fővárosi tűzoltók, utasoknak leszállni, vezeték izzott, épületbe füst, épület másik, izzást megszűntették, eset során, darabig körözött, hivatásos tűzoltók, délegyházi önkéntes, helyszínre ment, férfit kétórás, partra vitték, mentők megpróbálták, autó vezetője, tűzoltók átadták, műszaki mentés, forgalom elől, egyik tehergépjárműbe, vízművek szakemberei, főnyomócső elzárásával, úttest jelentősen, fiatal férfi, sínekre esett, kapcsolótáblában, tehergépjárműbe, székesfehérvári, búvárszolgálata, metrószerelvény, megrongálódott, mentőszolgálat, helyreállásáig,
© 2013 TVN.HU Kft.