Regisztráció  Belépés
Tűz volt a budapesti Aréna bevásárlóközpontban
...
Tűz volt egy Kerepesi úti bevásárlóközpontban, egy edzőterem szaunája gyulladt ki - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.
Kolozsi Péter elmondta: a bevásárlóközpont harmadik emeletén történt a tűzeset. Működésbe lépett a beépített oltóberendezés, a tűzoltók pedig egy fali tűzcsap használatával elfojtották a lángokat. A tűz n...
2018-01-12 17:34:59
Lakástűzben életét vesztette egy ember Pilisszentivánon
... épület átszellőzteté...
2017-12-02 13:20:04
Négy autó ütközött össze az M0-son, nagy a torlódás
...
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, három személyautó és egy kisbusz ütközött össze a Deák Ferenc hídon az M5-ös irányában. A balesetben ketten megsérültek, egyiküket a tűzoltók vágták ki az összeroncsolódott járműből.
A négy sávból kettőt elfoglalnak a balesetet szenvedett járművek, az egyik közösségi navigációs szolgál...
2017-11-29 18:54:15
Büntetőeljárás indult a diósjenői mesterséges tórendszer ügyében
... gát) kialakítására. Az ingatlan egy budapesti székhelyű betéti társaság tulajdonában, de egy közhasznú alapítvány használatában állt. Az alapítvány kérelmére utóbb a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság (az említett vízügyi hatóság jogutódja) meghosszabbította az engedély érvényességi idejét.
Az alapítvány 2017 augusztusában - anélkül, hogy a tényleges munkálatokhoz hozzák...
2017-11-28 16:43:52
Gázolás miatt késnek a vonatok a győri és a székesfehérvári vonalon
...
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: a baleset a Szerémi út és a Dombóvári út kereszteződésében történt.
A Mávinform a honlapján azt írta: a Ferencváros és Kelenföld közötti szakaszon a Keleti pályaudvarról Győrbe tartó személyvonat gázolt el egy embert. A hatósági intézkedések miatt ezen a szakaszon a vonatok csak egy vág...
2017-11-08 18:19:23
Ismét teljes vonalon jár a 3-as metró
...
Hozzátették: a menetrend szerinti közlekedés helyreállásáig türelmek kérnek.
Korábban Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: enyhe füstszag miatt riasztották a tűzoltókat csütörtök reggel a 3-as metró Gyöngyösi utcai megállójához.
A Gyöngyösi utcánál a metrószerelvény utolsó kocsijánál éreztek enyhe füstszagot. A szerelv...
2017-10-19 09:21:52
Halálra gázolt a vonat egy kerékpárost Vecsésen
...
Azt írták, hogy tart a helyszíni szemle, amelynek idejére a vonatforgalom egy vágányon, váltakozva halad.
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta azt MTI-nek, hogy az állomástól száz méterre, a Dózsa György útnál történt a baleset. A fővárosi tűzoltók vonultak ki, hogy segítsenek az utasoknak leszállni a vonatról.
A Mávinform közle...
2017-10-11 22:04:15
Füst szivárgott egy fővárosi kórházban
...
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: a Podmaniczky utcai intézmény harmadik emeletén egy kapcsolótáblában a vezeték izzott, az épületbe füst szivárgott. Emiatt az emeleten tíz kórteremből 28 embert átkísértek az épület másik szárnyába.
A tűzoltók az izzást megszűntették. Az eset során senki nem sérült meg - tette hozzá....
2017-10-02 08:21:05
Kényszerleszállás Ferihegyen
...
Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-nek azt mondta: egy Boeing típusú utasszállító gép kerekén felszállás közben kidurrant a gumi. A gép ezután egy darabig körözött a levegőben, majd biztonságosan landolt.
A hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt. Az eset során nem sérült meg senki - közölte....
2017-09-29 20:03:56
Megfulladt egy férfi a Délegyházi-tavak egyikében
... szemtanú jelezte, hogy elmerülni látott valakit a Nomád partnál, a IV. tóban. A délegyházi önkéntes tűzoltók csónakkal indultak a keresésére, és a helyszínre ment a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárszolgálata is.
A férfit kétórás keresés után találták meg a búvárok, majd a partra vitték. A mentők megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel - közölte Csámpai...
2017-08-27 20:53:08
1 2 3 .......23 24 ...34 35 ...45 46 47 
Címkék: Kényszerleszállás Ferihegyen, Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Kolozsi Péter, Kisdi Máté, Deák Ferenc, Korábban Kisdi Máté, Dózsa György, budapesti Aréna, ember Pilisszentivánon, diósjenői mesterséges, székesfehérvári vonalon, 3-as metró, kerékpárost Vecsésen, fővárosi kórházban, edzőterem szaunája, bevásárlóközpont harmadik, beépített oltóberendezés, tűzoltók pedig, fali tűzcsap, kisbusz ütközött, balesetben ketten, tűzoltók vágták, összeroncsolódott járműből, négy sávból, balesetet szenvedett, egyik közösségi, budapesti székhelyű, közhasznú alapítvány, alapítvány kérelmére, említett vízügyi, engedély érvényességi, alapítvány 2017, tényleges munkálatokhoz, hatósági intézkedések, vonatok csak, menetrend szerinti, tűzoltókat csütörtök, metrószerelvény utolsó, helyszíni szemle, állomástól száz, fővárosi tűzoltók, utasoknak leszállni, vezeték izzott, épületbe füst, épület másik, izzást megszűntették, eset során, darabig körözött, hivatásos tűzoltók, délegyházi önkéntes, helyszínre ment,
© 2013 TVN.HU Kft.