Regisztráció  Belépés
Elmerült férfit keresnek a Dunában Kisoroszinál
... helyszínen tartózkodóknak, de az idősebb férfi elmerült a folyóban.
Hozzátette, hogy az eltűnt ember keresését nagy erőkkel kezdték meg a szente...
2018-08-11 19:45:14
Helyreállt a forgalom a buszbaleset után a XXII. kerületben
... Kossuth Lajos utcában, a Városház térnél. Az utat megnyitották, az érintett autóbuszok ismét az eredeti, illetve teljes vonalon közlekednek.
Korábban Kisdi Máté a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t arról tájékoztatta, hogy az autóbuszon mintegy harmincan utaztak, senki nem sérült meg.
Az ütközés következtében a villanyoszlop kettétört és rázuhant ...
2018-06-15 10:11:15
Angyalföldi raktártűz - Katasztrófavédelem: nem mértek veszélyes károsanyag-koncentrációt
... keletkezett tűz. A környéket kiürítették, több száz embert kísértek biztonságos helyre. A rendőrség rongálás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.
A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság csütörtöki közleményében azt írta: a fővárosi hivatásos és a zuglói önkéntes tűzoltók szerdán négy órán keresztül oltották a tüzet: százhuszonhárom tűzoltó harmincegy gépjárművel...
2018-06-14 15:21:36
Angyalföldi raktártűz - Rongálás miatt indított eljárást a rendőrség
... tároló, háromezer négyzetméteres raktárban szerda délelőtt keletkezett tűz. A környéket kiürítették, több száz embert kísértek biztonságos helyre.
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek korábban elmondta: a tüzet kora délutánra sikerült "lefeketíteni", azaz a lánggal égést megszüntetni, jelenleg az izzó, parázsló részeket oltják. A tűz nem ...
2018-06-13 15:32:18
Üzemeltető: hétvégére rendeződnek a Lupa-tó parkolója körüli kérdések
...
A Lupa Strand Kft. arra reagált hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleményében, hogy vasárnap a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság (FKI) helyettes szóvivőjének tájékoztatása szerint a katasztrófavédelem lezáratta a Lupa-tó mellett engedély nélkül működő parkolókat, és rendelkezett azok átépítéséről.
A cég közleményében az áll: a parkolók létesítésénél és engedélyeztet...
2018-06-11 21:32:58
Szakadékba zuhant egy turista a solymári erdőben
...
A turista a karján és a fején sérült meg.
Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője elmondta, hogy egy középkorú nő esett a szakadékba túrázás közben. III. és VIII. kerületi hivatásos, valamint solymári önkéntes tűzoltók vonultak a helyszínre.
A tűzoltók kötélpályát építettek, a sérültet gerinchordágyra fektetve emelték ki, majd ad...
2018-06-10 16:11:54
A katasztrófavédelem lezáratta a Lupa-tó melletti parkolókat
...
Kolozsi Péter tájékoztatása szerint a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóságnál (FKI) 2017 júniusában kezdeményeztek vízbázis-védelmi egyedi vizsgálati eljárást egy mintegy 275 férőhelyes parkoló kialakítása érdekében. A tervezett parkoló ugyanis ivóvízbázison helyezkedne el.
Az eljárást az igazgatóság elindította, a hatályos jogszabályoknak megfelelően hiánypótlást és ...
2018-06-10 12:31:31
Buszbaleset - Őrizetbe vették a sofőrt
... életveszélyben.
Győrfi Pál elmondta: a súlyos esetek legtöbbje a fején sérült meg, a többiek karcolásokat, horzsolásokat szenvedtek. A sérültek között nincsenek gyerekek.
A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője éjjel azt közölte az MTI-vel: a magasságkorlátozó kapuba rohant emeletes autóbuszból négy sérültet a tűzoltóknak kellett kiemelniük.
Csécsi Soma,...
2018-05-29 10:11:15
Buszbaleset - 27 sérült, senki nincs közvetlen életveszélyben
...
Győrfi Pál elmondta: a súlyos esetek legtöbbje a fején sérült meg, a többiek karcolásokat, horzsolásokat szenvedtek. A sérültek között nincsenek gyerekek.
A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője éjjel azt közölte az MTI-vel: a magasságkorlátozó kapuba rohant emeletes autóbuszból négy sérültet a tűzoltóknak kellett kiemelniük.
Csécsi Soma, a Budapesti Ren...
2018-05-29 09:01:00
Magasságkorlátozó kapuba rohant egy emeletes autóbusz a ferihegyi repülőtérre vezető úton
... hogy a külföldi rendszámú buszon az első információk szerint közel ötvenen utaztak.
Négy sérültet a tűzoltóknak kellett kiemelniük tűzoltólétra segítségével. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság doktorszolgálata és mentők is érkeztek a helyszínre, és megkezdték a sérült utasok ellátását.
A baleset a Felsőcsatári úti aluljáró előtti magasságkorlátozó kapunál történt...
2018-05-29 07:04:30
1 2 3 .......23 24 ....35 36 ...46 47 48 
Címkék: Dunában Kisoroszinál, Kossuth Lajos, Korábban Kisdi Máté, Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Kisdi Máté, Lupa Strand Kft, Kolozsi Péter, Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóságnál, Győrfi Pál, Csécsi Soma, Budapesti Ren, buszbaleset után, solymári erdőben, emeletes autóbusz, ferihegyi repülőtérre, idősebb férfi, eltűnt ember, utat megnyitották, érintett autóbuszok, autóbuszon mintegy, ütközés következtében, villanyoszlop kettétört, környéket kiürítették, rendőrség rongálás, fővárosi hivatásos, zuglói önkéntes, tüzet kora, lánggal égést, parkolók létesítésénél, fején sérült, szakadékba túrázás, tűzoltók kötélpályát, sérültet gerinchordágyra, tervezett parkoló, igazgatóság elindította, hatályos jogszabályoknak, súlyos esetek, többiek karcolásokat, sérültek között, magasságkorlátozó kapuba, tűzoltóknak kellett, külföldi rendszámú, első információk, sérült utasok, doktorszolgálata, százhuszonhárom, jogszabályoknak, gerinchordágyra, életveszélyben, tartózkodóknak, négyzetméteres, kezdeményeztek,
© 2013 TVN.HU Kft.