Regisztráció  Belépés
Megszűnt az útlezárás Budaörsi úton
... férfi a helyszínen életét vesztette és nyolcan megsérültek - áll a rendőrségi közleményben.
Az elsődleges információk csütörtök éjjel még hét sérültről szóltak, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság akkor azt közölte, hogy az autóban ülő két ember halt meg a helyszínen, a kisbusz utasai közül pedig 5 gyermek és két felnőtt kórházba került.
A baleset helyszínelését ...
2018-03-30 07:05:25
Raktártűz - Eloltották a tüzet a IX. kerületi raktárban
...
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, az ötemeletes épület - amely korábban malomként üzemelt - legalsó szintjén élelmiszerraktár volt. A tégla borítású, de belül faszerkezetű épületet 45 tűzoltó, 13 gépjárművel oltotta.
Jelenleg három vízsugárral az utómunkálatok zajlanak, az izzást próbálják elfojtani. Az épületbe nem lehe...
2018-03-07 11:22:08
Raktártűz - Lezárták a Soroksári út egy sávját
...
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábban azt közölte, hogy egy mintegy ezer négyzetméter alapterületű, régi malomépület gyulladt ki, amely jelenleg raktárként működik.
A munkálatok egy sávon akadályozzák a Soroksári út forgalmát a városközpont felé vezető oldalon.
(FOTÓ)...
2018-03-07 07:51:02
Tűz volt a budapesti Aréna bevásárlóközpontban
...
Tűz volt egy Kerepesi úti bevásárlóközpontban, egy edzőterem szaunája gyulladt ki - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.
Kolozsi Péter elmondta: a bevásárlóközpont harmadik emeletén történt a tűzeset. Működésbe lépett a beépített oltóberendezés, a tűzoltók pedig egy fali tűzcsap használatával elfojtották a lángokat. A tűz n...
2018-01-12 17:34:59
Lakástűzben életét vesztette egy ember Pilisszentivánon
... épület átszellőzteté...
2017-12-02 13:20:04
Négy autó ütközött össze az M0-son, nagy a torlódás
...
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, három személyautó és egy kisbusz ütközött össze a Deák Ferenc hídon az M5-ös irányában. A balesetben ketten megsérültek, egyiküket a tűzoltók vágták ki az összeroncsolódott járműből.
A négy sávból kettőt elfoglalnak a balesetet szenvedett járművek, az egyik közösségi navigációs szolgál...
2017-11-29 18:54:15
Büntetőeljárás indult a diósjenői mesterséges tórendszer ügyében
... gát) kialakítására. Az ingatlan egy budapesti székhelyű betéti társaság tulajdonában, de egy közhasznú alapítvány használatában állt. Az alapítvány kérelmére utóbb a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság (az említett vízügyi hatóság jogutódja) meghosszabbította az engedély érvényességi idejét.
Az alapítvány 2017 augusztusában - anélkül, hogy a tényleges munkálatokhoz hozzák...
2017-11-28 16:43:52
Gázolás miatt késnek a vonatok a győri és a székesfehérvári vonalon
...
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: a baleset a Szerémi út és a Dombóvári út kereszteződésében történt.
A Mávinform a honlapján azt írta: a Ferencváros és Kelenföld közötti szakaszon a Keleti pályaudvarról Győrbe tartó személyvonat gázolt el egy embert. A hatósági intézkedések miatt ezen a szakaszon a vonatok csak egy vág...
2017-11-08 18:19:23
Ismét teljes vonalon jár a 3-as metró
...
Hozzátették: a menetrend szerinti közlekedés helyreállásáig türelmek kérnek.
Korábban Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: enyhe füstszag miatt riasztották a tűzoltókat csütörtök reggel a 3-as metró Gyöngyösi utcai megállójához.
A Gyöngyösi utcánál a metrószerelvény utolsó kocsijánál éreztek enyhe füstszagot. A szerelv...
2017-10-19 09:21:52
Halálra gázolt a vonat egy kerékpárost Vecsésen
...
Azt írták, hogy tart a helyszíni szemle, amelynek idejére a vonatforgalom egy vágányon, váltakozva halad.
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta azt MTI-nek, hogy az állomástól száz méterre, a Dózsa György útnál történt a baleset. A fővárosi tűzoltók vonultak ki, hogy segítsenek az utasoknak leszállni a vonatról.
A Mávinform közle...
2017-10-11 22:04:15
1 2 3 .......23 24 ...34 35 ...45 46 47 
Címkék: Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Kisdi Máté, Kolozsi Péter, Deák Ferenc, Korábban Kisdi Máté, Dózsa György, útlezárás Budaörsi, budapesti Aréna, ember Pilisszentivánon, diósjenői mesterséges, székesfehérvári vonalon, 3-as metró, kerékpárost Vecsésen, helyszínen életét, rendőrségi közleményben, elsődleges információk, kisbusz utasai, baleset helyszínelését, ötemeletes épület, tégla borítású, utómunkálatok zajlanak, izzást próbálják, mintegy ezer, sávon akadályozzák, városközpont felé, edzőterem szaunája, bevásárlóközpont harmadik, beépített oltóberendezés, tűzoltók pedig, fali tűzcsap, kisbusz ütközött, balesetben ketten, tűzoltók vágták, összeroncsolódott járműből, négy sávból, balesetet szenvedett, egyik közösségi, budapesti székhelyű, közhasznú alapítvány, alapítvány kérelmére, említett vízügyi, engedély érvényességi, alapítvány 2017, tényleges munkálatokhoz, hatósági intézkedések, vonatok csak, menetrend szerinti, tűzoltókat csütörtök, metrószerelvény utolsó, helyszíni szemle,
© 2013 TVN.HU Kft.