Belépés
Az én forradalmam
... élményem, hiszen édesapámmal ott voltunk a városházánál a vörös csillag leverésénél, a szobordöntésnél és láttam, amint a városháza erkélyén a magyar zászlót lengető katonák megadták magukat, fehér zászlóra vagy valami hasonlóra is halványan emlékszem még ma is.

A Takaréktár utcai sortűz áldozatának a fiatal Schwartz Lajosnak a temetésére október 31-én került sor, édesa...
2018-10-22 12:00:32
ica-e....
... ott hátul...látja? Ott lehetne ilyen nonfiguratív rajz érti? És sötétített rózsaszín üvegek. Nem nem is. Erős pink lehetne érti? És...és...lehetne rajta középen egy ICA felirat, körülötte fehér liliomok meg hóvirág, tudja, nagyon szeretem a hóvirágot és... és... itt oldalt... ide szeretnék egy Dolcsegábbáná jelet, mert az irtó szexi érti?
- Nézze. Engem a fényezés pont hogy n...
2018-10-02 11:19:03
Flammerné Molnár Edit
... orcámat.

HÚSVÉT NAPJÁT ÜNNEPELJÜK


Hófehér gyöngyvirág bontogatja szirmát,
Út szélét szegélyezik gyönyörű ibolyák.

Selymes fülű nyuszi ül a zöld fűben,
Vele szemben játszik kölyke a sűrűben.

Édes ...
2018-09-29 18:00:03
A lengyel elnök szeptemberben hivatalos látogatást tesz a Fehér Házban
... két államfő tervezett találkozása arról tanúskodik, hogy magas szinten tartják a lengyel-amerikai kapcsolatok intenzitását.
A lengyel sajtó által idézett, Duda látogatását bejelentő Fehér Házi közleményben kiemelték: a lengyel államfő "valamivel több mint egy évvel Trump elnök történelmi varsói látogatása után" érkezik a Fehér Házba.
Trump 2017 júliusában tett hivatalos ...
2018-08-29 10:08:14
Hajdu Sára versei
... égbe,
Oda, abba a távoli messzeségbe.
A mennyország kapuján bekopognék halkan,
Hátha lenne valaki, ki segíthetne rajtam.

Kinyitná az ajtót egy meseszép Angyal,
Bőre hófehér, ruhája átszőve arannyal.
Vállain szárnyak, glória a fején,
Angyal ő valóban, Isten mezején.

Megkérdezné tőlem: Hát te honnan jöttél?
Hisz még élsz, itt ...
2018-08-19 18:00:49
Fehér Ház: Donald Trump nyitott a moszkvai látogatásra
...
Sarah Huckabee Sanders, a Fehér Ház szóvivője közleményében leszögezte: amennyiben hivatalos meghívást kap, az amerikai elnök nyitott a moszkvai vizitre.
"Trump elnök várja (Vlagyimir) Putyin elnököt Washingtonban a jövő év elején, és nyitott a moszkvai látogatásra, amint megkapja a hivatalos meghívást" - olvasható a közleményben.
Először Donald Trump hívta meg az o...
2018-07-27 17:33:12
Simó Endre: Új világrend felé, türelemmel
... feladat az évszázados birodalmi beidegződés után!

De nincs más lehetőség, mint megbirkózni vele, türelemmel, kitartóan, igazunk tudatában. Öt nappal a helsinki csúcs után Putyin Fehér Házba invitálása arra utal, hogy az amerikai elnök orosz segítségre szorul, hogy odahaza megvívja csatáját a héjákkal, és keresztülvigye velük szemben Amerika enyhüléshez fűződő objektív ...
2018-07-22 10:47:59
Szent Apollinaris püspök és vértanú
... ősz hajjal és szakállal, görög papi ruházatában mint jó pásztor jelenik meg; orans helyzetben áll, hat rá figyelő bárány között. A Sant'Apollinare Nuovo mozaikján a mártírok menetében fehér tunikát és nimbuszt visel, lefátyolozott kezében koronát tart. A középkori és barokk képeken ezzel szemben latin papi ornátust visel, kezében könyv és pásztorbot. Életének jelenetei a cha...
2018-07-20 13:20:54
ccCcc
... érdekében, hogy meg tudj szabadulni a gonosz szellem energiájától, mondj el egy imát a helyszínen vagy végezz tisztító szertartást. Ha nem ismersz ilyesmit, akkor egyszerűen égess el egy fehér zsályát a kérdéses területen, így elűzöd a negatív energiákat.

A macskák asztrális energiái olyan intenzívek, hogy könnyedén távol tartják a negatív entitásokat. Emiatt szellemidé...
2018-07-04 09:29:34
Timóteus
... óvta
és odatárta karját a keresztnek.

Ha világosság angyalaként kábít,
hogy tőrbecsaljon az ős vesztőszellem:
Rántsd le álarcát Lélek erejével,
Győztesen küzdj a "fehér ördög" ellen.

Sok szív ajtaja ma még kulcsra zárva,
s úgy tűnik: Zárva fölötted az ég is?
Mint egykor Illés - utadat csak folytasd.
Kegyelem hordoz - s a hit...
2018-07-03 13:39:14
1 2 3 ....................127 128 ..........191 192 ...........254 255 256 
Címkék: Flammerné Molnár Edit, Fehér Házban, Hajdu Sára, Fehér Ház, Donald Trump, Simó Endre, Szent Apollinaris, Schwartz Lajosnak, HÚSVÉT NAPJÁT ÜNNEPELJÜK, Fehér Házi, Fehér Házba, Sarah Huckabee Sanders, Először Donald Trump, Putyin Fehér Házba, Apollinare Nuovo, lengyel elnök, moszkvai látogatásra, vörös csillag, városháza erkélyén, magyar zászlót, fiatal Schwartz, temetésére október, irtó szexi, fényezés pont, zöld fűben, lengyel-amerikai kapcsolatok, lengyel sajtó, lengyel államfő, évvel Trump, távoli messzeségbe, mennyország kapuján, meseszép Angyal, amerikai elnök, moszkvai vizitre, hivatalos meghívást, évszázados birodalmi, helsinki csúcs, mártírok menetében, gonosz szellem, helyszínen vagy, fehér zsályát, kérdéses területen, negatív energiákat, macskák asztrális, negatív entitásokat, szobordöntésnél, keresztülvigye, szeptemberben, vesztőszellem, közleményében, washingtonban, dolcsegábbáná, lefátyolozott, közleményben, városházánál, tőrbecsaljon, energiájától, intenzitását, nonfiguratív, látogatásra,
© 2013 TVN.HU Kft.