Belépés
Felminősítette Horvátországot a Fitch Ratings
...
A nemzetközi hitelminősítő péntek éjjel Londonban bejelentette, hogy az eddigi "BB" szintről egy fokozattal "BB plusz"-ra javította Horvátország hosszú futamidejű, devizában és helyi valutában kibocsátott államadósságának besorolását. Az új szuverén adósosztályzatok kilátása stabil.
Horvátország államadós-besorolása a pénteki felminősítés ellenére változatlanul a magas h...
2018-01-12 23:37:38
Felminősítette Magyarországot a Coface
...
A Coface csütörtöki közleménye szerint teljesítményének részletes felülvizsgálatát követően A3 kategóriába sorolták át az eddig A4-es minősítésű magyar gazdaságot. A besorolás szerint a minősítő elfogadhatónak tartja a magyar üzleti szféra kockázatait, míg az A4-es osztályzat ennél kissé nagyobb kockázatot jelentett.
A hitelbiztosító idén 3,6 százalék, jövőre pedig 3,4 ...
2017-09-28 09:51:58
Moody's: már csak az államadósok felének van befektetési ajánlású osztályzata
... másik két nagy nemzetközi hitelminősítő, a Standard & Poor's és a Fitch Ratings.
A Moody's tavaly novemberben, a Standard & Poor's szeptemberben, a Fitch már tavaly májusban felminősítette a magyar államadósságot a befektetési kategóriába. A magyar szuverén besorolás a Moody's listáján "Baa3", a másik két cégnél ugyanennek megfelelő "BBB mínusz", egyaránt stabil kilátással....
2017-06-30 21:33:28
Elég! Állítsuk meg az antidemokratizálódást!
ELÉG! ÁLLÍTSUK MEG AZ ANTIDEMOKRATIZÁLÓDÁST!
Felvidék.ma - Foto Pesti Srácok


Nézem a magyarországi eseményeket és egyre inkább növekszik bennem a felháborodás. M...
2017-04-17 21:30:23
Ha sokat mantrálunk valamit, az igaz lesz?
Ezt egfy közösségi oldalon írták le az ellenmantrázóknak, semmi köze Hatibacsi összeshez....:D

A kormány intézkedései a teljesség igénye nélkül
- Negyven éve nem volt olyan alacsony az infláció, mint idén,
- rezsicsökkentés: 25 százalékkal csökkent az áram, a gáz és a távhő ára, - valamint a csatorna, a víz és a PB gáz díja,
- ebben az évben már 4,6 száza...
2016-12-30 09:24:16
Ellenzéki hangulatterrorizmusELLENZÉKI HANGULATTERRORIZMUS


Amikor a hatalom kéz a kézben jár a terrorizmussal, az végzetes lehet, hiszen irányulhat a hatalom megtartására, vagy megszerzésére.

A terror szó latin eredetű, jelentése rémületet, ijedtséget jel...
2016-12-21 21:00:09
Az EU tartja lélegeztetőgépen a magyar gazdaságot
... következtek be, bóvli 2011-2012-ben lett az ország, már a Fidesz-kormány gazdaságpolitikája miatt. (Ebből a gödörből csak nemrég sikerült kikeveredni, amikor mindhárom hitelminősítő felminősítette az országot.)

Kedvező hátszélben

Surányi szerint a magyar gazdaság potenciális növekedési üteme 2,5 százalék, de ez annak a függvénye, hogy

milyen mérték...
2016-12-08 20:58:00
Illegális bevándorlás - Lázár: a kormány négy ponthoz ragaszkodik az uniós vitában
...
A miniszter elmondta: olyan javaslatot tudnak elfogadni, amely nem ír elő kötelező kvótát, fontosnak tartja az uniós határvédelmet, nem teszi lehetővé, hogy hosszú távon működjenek belső határellenőrzési pontok, továbbá minden országnak a saját kultúrája, identitása és lehetőségei szerint határozza meg a szolidaritást.
Utóbbival összefüggésben azt mondta: szeretnék, ha a...
2016-11-24 21:30:55
Ha orbán annyira lelkesedik manapság Trump-ért, mikor várhatjuk, hogy M. O. felvételét kéri az U.S.A-ba?
Szerintem akkor, amikor a kampányidőszak alatt Orbánt, Trump szimpatizáns kijelentései miatt az őt országvesztőnek kikiáltó "demokrata újságírók" elnézést kérnek Orbántól. Valami olyasmiről volt szó, hogy Hillary Clinton győzelme esetén, Orbán fentebb jelzett kijelentései miatt gazdasági mészárszékre viszik az országot. Trump nyert, Magyarországot felminősítették... ...
2016-11-18 08:56:24
Hitelminősítés - Felminősítette Budapestet a Moody's
...
A hétfő éjjel Londonban bejelentett lépést a cég elsősorban a magyar gazdaság javuló működési környezetével, valamint a szuverén és szub-szuverén adóskockázat közötti szoros korrelációval indokolta.
Az MPSE közölte, hogy Budapest adósbesorolását az eddigi "Ba1"-ről egy fokozattal "Baa3"-ra javította. Az új osztályzat besorolása stabil.
A lépés közvetlen előzményekén...
2016-11-08 07:20:57
1 2 3 4 
Címkék: Felminősítette Horvátországot, Fitch Ratings, Felminősítette Magyarországot, Felminősítette Budapestet, ÁLLÍTSUK MEG AZ ANTIDEMOKRATIZÁLÓDÁST, Foto Pesti Srácok, ELLENZÉKI HANGULATTERRORIZMUS, Hillary Clinton, államadósok felének, igaz lesz, magyar gazdaságot, kormány négy, uniós vitában, nemzetközi hitelminősítő, pénteki felminősítés, eddig A4-es, besorolás szerint, minősítő elfogadhatónak, magyar üzleti, hitelbiztosító idén, magyar államadósságot, befektetési kategóriába, magyar szuverén, magyarországi eseményeket, kormány intézkedései, teljesség igénye, végzetes lehet, hatalom megtartására, gödörből csak, magyar gazdaság, miniszter elmondta, uniós határvédelmet, saját kultúrája, kampányidőszak alatt, hétfő éjjel, lépés közvetlen, határellenőrzési, teljesítményének, lélegeztetőgépen, felülvizsgálatát, adósosztályzatok, államadósságának, országvesztőnek, rezsicsökkentés, felminősítették, adósbesorolását, felminősítette, összefüggésben, horvátországot, hitelminősítés, magyarországot,
© 2013 TVN.HU Kft.