Regisztráció  Belépés
Rali Eb - Herczig Norbert: helyén kell kezelni a ciprusi eredményt
... megszoktuk egy picit az Európa--bajnokság atmoszféráját, s az önbizalmunk is megjött azzal, hogy be tudtuk fejezni a versenyeket" - nyilatkozott Herczig Norbert, hozzátéve, hogy társával, Ferencz Ramón navigátorral is összeszoktak már.
Herczigék a ciprusi futam után összetettben a harmadik helyen állnak. A folytatásban Olaszországban, Csehországban, Lengyelországban és Lettor...
2018-06-19 09:11:34
Rali Eb - Herczigék ismét dobogón, ezúttal Cipruson
... km):
---------------------------------...
2018-06-17 19:52:15
Ciprus-rali - Herczig az ötödik helyen hat szakasz után
...
A MOL Racing Team Facebook-oldalának beszámolója szerint a négyszeres abszolút magyar bajnok pilóta és navigátora, Ferencz Ramón hátránya a szombati hat szakaszt követően 1:01 perc az éllovas finn Juuso Nordgrennel szemben.
A viadal honlapja alapján Botka Dávid a hatodik, míg Bereczki Norbert a 23. pozícióból várja a vasárnapi zárónapot, amelyen további hét gyorsasági et...
2018-06-16 18:32:02
Rali Eb - Herczig Norbert számára a tapasztalatgyűjtés a legfontosabb
...
A MOL Racing Team versenyzője az M1 aktuális csatornán hétfő este elmondta, természetesen örül a Ferencz Ramón navigátorral elért remek helyezésnek, de rögtön a következő feladatra összpontosít, sikereit elsősorban a holtszezonban, október és március között éli meg jobban.
"Ez volt a harmadik versenyünk, és egy kicsit talán előre is szaladtunk az eredményességben. Nem sz...
2018-06-04 19:40:27
Rali Eb - Herczigék a második helyen állnak
...
A MOL Racing Team közösségi oldalának beszámolója szerint a négyszeres abszolút magyar bajnok pilóta és navigátora, Ferencz Ramón hátránya 64 másodperc az éllovas portugál Bruno Magalhaeshez képest, előnye pedig 47 másodperc a harmadik lengyel Hubert Ptaszek előtt.
Érdi Tibor a kilencedik helyről várja az Akropolisz-rali vasárnapi zárónapját, amelyen négy szakaszt rendez...
2018-06-03 20:47:55
Rali Eb - Herczigék új versenybenzinnel indulnak Görögországban
...
A négyszeres abszolút magyar bajnok pilóta és navigátora, Ferencz Ramón a márciusi nyitányon hatodikként végzett az Azori-szigeteken, majd defektje ellenére 11. lett május elején a Kanári-szigeteken. A MOL Racing Team színeiben versenyző magyar páros Skoda Fabiájába az Akropolisz-ralin Hi5 elnevezésű, nemzetközi szabványoknak megfelelő versenyüzemanyag kerül.
A MOL és a ...
2018-05-30 10:51:23
A rali Eb-n indul a négyszeres abszolút magyar bajnok Kazár Miklós
... megújulásról szól, a Ford Fiesta R5-öt egy Skoda Fabia R5-re cserélem, ezzel kapcsolatban már folyamatban van a megállapodás véglegesítése" - mondta Kazár Miklós, akinek eddigi navigátora, Ferencz Ramón az idén már az elmúlt három év abszolút magyar bajnokának, a szintén az Eb-n induló Herczig Norbertnek diktálja majd az itinert.
Kazár már tárgyal a lehetséges navigátor-jelöl...
2018-01-17 13:03:42
Szilveszter-rali - A Vincze, Kuti kettős másodszor nyert
... tapasztalatokat szereztünk a jövőre nézve is" - mondta az MTI-nek Vincze Ferenc, aki 2014 után másodszor diadalmaskodott a hagyományos évzáró viadalon.
A versenyen a címvédő Kazár Miklós, Ferencz Ramón kettős végzett a harmadik helyen.
Végeredmény, Szilveszter-rali (7 szakasz, 79,33 kilométer, a dobogósok):
------------------------------------ -----------------------...
2016-12-29 17:02:36
Kassa-rali - Ifj. Tóth győzött
... végeredmény:
--------------1....
2016-09-11 22:11:22
Miskolc-rali - Herczig újabb sikere
... végeredménye:
---------------...
2016-04-30 21:43:14
1 2 3 4 
Címkék: Rali Eb, Herczig Norbert, Kazár Miklós, Ferencz Ramón, Racing Team Facebook-oldalának, Juuso Nordgrennel, Botka Dávid, Bereczki Norbert, Racing Team, Bruno Magalhaeshez, Hubert Ptaszek, Érdi Tibor, Skoda Fabiájába, Akropolisz-ralin Hi5, Ford Fiesta R5-öt, Skoda Fabia R5-re, Herczig Norbertnek, MTI-nek Vincze Ferenc, ciprusi eredményt, ötödik helyen, második helyen, rali Eb-n, négyszeres abszolút, ciprusi futam, harmadik helyen, folytatásban Olaszországban, éllovas finn, viadal honlapja, vasárnapi zárónapot, következő feladatra, harmadik versenyünk, kicsit talán, éllovas portugál, harmadik lengyel, kilencedik helyről, márciusi nyitányon, megállapodás véglegesítése, elmúlt három, lehetséges navigátor-jelöl, jövőre nézve, hagyományos évzáró, címvédő Kazár, versenybenzinnel, versenyüzemanyag, lengyelországban, eredményességben, diadalmaskodott, tapasztalatokat, görögországban, olaszországban, természetesen, véglegesítése, atmoszféráját, holtszezonban, szabványoknak, csehországban, megállapodás, végeredménye,
© 2013 TVN.HU Kft.