Regisztráció  Belépés
BÉT - Esésre számítanak az elemzők a tőzsdén
... technikailag is a lefelé tartó trendet erősítette meg pénteken, amikor is mélyen a 200 napos mozgóátlag alatt zárt.
A héten várható makrogazdasági események közül kiemelte, hogy a Fitch Ratings hitelminősítő pénteken vizsgálja a magyar államadósságot, ugyanakkor az elemző megjegyezte, hogy az április 8-i országgyűlési választások előtt nem számít "meglepetésekre".
A Bu...
2018-03-05 08:51:23
Hitelminősítés - A jövő héten vizsgálja a magyar adósosztályzatot a Fitch Ratings
... sávban - a Fitch és a Standard & Poor's "BBB mínusz", a Moody's ugyanennek megfelelő "Baa3" osztályzattal - tartja nyilván Magyarországot.
Tavaly a Standard & Poor's mellett a Fitch Ratings is pozitívra javította a magyar szuverén adósosztályzat kilátását.
A Moody's magyar államadós-besorolásának kilátása továbbra is stabil.
A pozitív kilátásokat a hitelminősítők az...
2018-03-05 07:09:06
Moody's: az eddig vártnál is erősebb globális növekedés lesz az idén és jövőre
... valószínűleg véget érnek 2019-ig.
A globális növekedési kilátásokról más nemzetközi hitelminősítők is kedvező értékeléseket adtak 2018-ra összeállított előrejelzéseikben.
A Fitch Ratings legutóbbi világjelentése szerint a világgazdaság növekedési lendülete 2010 óta nem volt olyan erőteljes, mint most.
Az amerikai gazdaságnak valószínűleg költségvetési ösztönzés és...
2018-02-27 16:54:23
Hitelminősítés - Visszaemelte a befektetői kategóriába Oroszországot a Standard & Poor's
... adósságkötelezettségek osztályzatát az eddigi "BB plusz/B"-ről egy fokozattal "BBB mínusz/A-3"-ra javította. A felminősítés nyomán az osztályzat eddigi pozitív kilátása stabilra módosul.
Az S&P Global Ratings pénteki döntése nyomán a nemzetközi intézményi befektetők szempontjából Oroszország ismét befektetésre ajánlott szuverén adósnak számít. A nemzetközi gyakorlat alapján u...
2018-02-24 07:03:52
Aggódik az OECD a fejlett gazdaságok halmozódó államadóssága miatt
... fejlett ipari gazdaságoknak csak a következő három évben teljes államadósság-állományuk 40 százalékának refinanszírozásáról kell gondoskodniuk - áll az OECD tanulmányában.
A Fitch Ratings nemzetközi hitelminősítő a minap arra hívta fel a figyelmet, hogy a szigorodó kamatkörnyezet költségvetési kihívások elé állíthatja az államadósokat.
A Fitch ugyanakkor egy másik tanulm...
2018-02-23 13:42:18
Hitelminősítés - Orosz bankok osztályzati kilátását javította pozitívra a Moody's
... igénybevételét korlátozó egyéb kormányzati intézkedéseknek.
Immár mindhárom piacvezető hitelminősítő pozitív kilátást tart érvényben az orosz szuverén besorolásokra, de csak egyikük, a Fitch Ratings tartja nyilván az orosz államadósságot befektetési ajánlású, "BBB mínusz" osztályzattal.
A Standard & Poor's a Moody's "Ba1" hosszú távú osztályzatával megegyező "BB plusz" b...
2018-01-29 21:30:18
Moody's: stabil hitelképességgel kezdik 2018-at Közép- és Kelet-Európa EU-gazdaságai
... osztályzati listáján.
Ezek közé tartozik Magyarország is.
A magyar államadósságot a három piacvezető nemzetközi hitelminősítő mindegyike a befektetésre ajánlott sávban - a Fitch Ratings és a Standard & Poor's "BBB mínusz", a Moody's ugyanennek megfelelő "Baa3" osztályzattal - tartja nyilván.
A Fitch Ratings már 2016 májusában átsorolta a befektetési ajánlású kategór...
2018-01-17 12:51:03
Felminősítette Horvátországot a Fitch Ratings
... mindegyike a befektetésre ajánlott sávban - a Fitch és a Standard & Poor's "BBB mínusz", a Moody's Investors Service ugyanennek megfelelő "Baa3" osztályzattal - tartja nyilván.
A Fitch Ratings a horvát államadós-osztályzat pénteken bejelentett javításának indoklásában kiemelte, hogy a turizmusból származó jövedelmek emelkedése tartós javulást eredményezett a horvát gazdaság k...
2018-01-12 23:37:38
Hitelminősítés - Februárban kezdődik a magyar államadós-osztályzatok jövő évi hitelminősítői vizsgálatsorozata
... szuverén besorolásokat. A cég Magyarország első jövő évi értékelési időpontját február 16-ára tűzte ki, ezután augusztus 17-én veszi napirendre ismét a magyar adósosztályzatokat.
A Fitch Ratings szintén két dátumot határozott meg: március 9-én, majd augusztus 31-én végzi el a magyar államadós-osztályzatok értékelését.
A Moody's Investors Service - az általa eddig alkalma...
2017-12-24 14:12:16
Két hitelminősítő is javította Szerbia adósosztályzatát
... 2,9-3,0 százalékos éves költségvetési hiányokat jósolt.
A Standard & Poor's kiemelte azt is, hogy 2014-ben még 6,6 százalékos államháztartási hiányt mértek Szerbiában.
A Fitch Ratings is azt helyezte előtérbe a felminősítéshez fűzött indoklásában, hogy 2014 óta a hazai össztermék 6 százalékának megfelelő szerkezeti kiigazítás ment végbe a szerb államháztartási szektorban...
2017-12-16 00:02:23
1 2 3 ...............50 51 ........76 77 .......100 101 102 
Címkék: Fitch Ratings, Kelet-Európa EU-gazdaságai, Felminősítette Horvátországot, Global Ratings, Investors Service, jövő héten, magyar adósosztályzatot, eddig vártnál, befektetői kategóriába, fejlett gazdaságok, lefelé tartó, héten várható, magyar államadósságot, elemző megjegyezte, magyar szuverén, pozitív kilátásokat, globális növekedési, világgazdaság növekedési, amerikai gazdaságnak, felminősítés nyomán, osztályzat eddigi, nemzetközi intézményi, nemzetközi gyakorlat, következő három, minap arra, szigorodó kamatkörnyezet, másik tanulm, orosz szuverén, orosz államadósságot, három piacvezető, befektetésre ajánlott, befektetési ajánlású, turizmusból származó, horvát gazdaság, általa eddig, felminősítéshez fűzött, hazai össztermék, szerb államháztartási, adósosztályzatot, hitelképességgel, adósosztályzatát, felminősítéshez, államháztartási, intézkedéseknek, igénybevételét, hitelminősítés, felminősítette, kamatkörnyezet, makrogazdasági, hitelminősítői, horvátországot, államadósságot, osztályzatával,
© 2013 TVN.HU Kft.