Regisztráció  Belépés
Hitelminősítés - Varga Mihály: a Fitch is elismeri a magyar gazdasági eredményeket
...
Varga Mihály elmondta: a Fitch Ratings - amely pénteken pozitívra javította a hosszú futamidejű, devizában és forintban fennálló magyar államadósság befektetési ajánlású, "BBB mínusz" szintű osztályzatának kilátását - elsősorban Magyarország pénzügyi sérülékenységének jelentős csökkenését emelte ki. Saját módszertanuk szerint a nettó külsőadósság-mutató, amely az állam és a m...
2017-11-11 07:20:56
Hitelminősítés - Pozitívra javította a magyar államadós-osztályzat kilátását a Fitch Ratings
... felülvizsgálat-sorozata, amelynek mérlege két pozitívra javított kilátás. Ez az általános hitelminősítői gyakorlat alapján megnövelte annak a valószínűségét, hogy a következő tizenkét hónapban a Fitch Ratings és a Standard & Poor's tovább javítja a magyar államadós-osztályzatot is.
A Fitch Ratings tavaly májusban emelte vissza a befektetési ajánlású kategóriába a magyar állam...
2017-11-10 23:33:51
Hitelminősítés - Elemzők: a következő lépés a felminősítés
... erősödhet a jó hír hatására, de a magyar részvények kereskedését inkább a gyorsjelentési szezon vezeti most.
Jobbágy Sándor, a CIB Csoport senior elemzője megjegyezte, hogy a Fitch Ratings döntése megegyezik a Standard & Poor's augusztusi határozatával, amely szintén semlegesről pozitívra javította a kilátást.
A Fitch Ratings most a szuverén államadósságról valamivel jo...
2017-11-10 23:03:47
BÉT - Emelkedéssel indulhat a kereskedés az elemzők szerint
... a menedzsment, ez pozitív alaphangot adhat a kereskedésnek a hét utolsó napján is.
Kitért arra, hogy piaczárás után vizsgálhatja felül Magyarország szuverén adósbesorolását a Fitch Ratings. A hitelminősítő tavaly májusban emelte vissza Magyarország besorolását a befektetésre ajánlott kategóriába, azóta BBB mínusz osztályzat van érvényben stabil kilátással, amely a befektetésr...
2017-11-10 08:21:11
Hitelminősítés - Pénteken vizsgálja a magyar államadós-osztályzatot a Fitch Ratings
...
A Fitch 2017-re szóló menetrendjében a péntekre kitűzött felülvizsgálat lesz a szuverén magyar adósosztályzat második idei értékelése a cég részéről.
A Fitch Ratings az általa alkalmazott eljárásrend alapján az idei évre két időpontot jelölt ki: felülvizsgálati listáján Magyarország először május 12-én szerepelt.
A hitelminősítő a májusi értékelési időpontban válto...
2017-11-09 11:11:27
Moody's: stabil a globális államadós-minőség
... legjobb "AAA/Aaa" osztályzattal. A Standard & Poor's tavaly nyáron, néhány nappal a brit EU-tagságról tartott - a kilépést pártolók által szűk többséggel megnyert - népszavazás után, a Fitch Ratings és a Moody's már jóval korábban megvonta Nagy-Britanniától ezt az elit besorolást.
A Moody's a globális államadós-minőségről összeállított szerdai tanulmányában kiemeli, hogy a st...
2017-11-08 18:17:37
Hitelminősítés - Közgazdász: a pozitív gazdasági várakozások megjelenhetnek Magyarország adósosztályzatában
...
A szakértő emlékeztetett, a jövő héten a Fitch Ratings jelenthet be módosítást Magyarország adósosztályzatára, illetve annak kilátására.
Csath Magdolna aláhúzta, nem tudja, hogy ez már most megtörténik-e, de a hitelminősítő intézet döntésekor biztosan figyelembe veszi, hogy Londonban már 5 százalékos magyar gazdasági növekedést várnak, elsősorban az uniós pályázatokkal ö...
2017-11-04 10:41:27
Hitelminősítés - A jövő héten vizsgálja a magyar államadós-osztályzatot a Fitch Ratings
... honos kereskedelmi adósok "A mínusz" szintű besorolási országplafonját, valamint a devizában és forintban fennálló rövid futamú szuverén kötelezettségek "F3" minősítését is.
A Fitch Ratings tavaly május 20-án emelte vissza a befektetési ajánlású kategóriába a magyar államadós-besorolást, elsőként a nagy nemzetközi hitelminősítők közül.
A magyar államadósságra akkor megá...
2017-11-03 15:15:52
Brexit - Standard & Poor's: semmiféle megállapodás nem lehet olyan kedvező, mint az EU-tagság
...
A nemzetközi hitelminősítő globális adósosztályzati részlege (S&P Global Ratings) péntek éjjel Londonban bejelentette, hogy megerősítette a hosszú és rövid futamú, devizában és helyi valutában fennálló brit államadósság "AA/A-1 plusz" besorolását.
A cég érvényben hagyta a besorolásra érvényes, leminősítés lehetőségére utaló negatív kilátást.
Ehhez fűzött elemzésében...
2017-10-28 07:04:33
Közgazdász: a befektetők bíznak a magyar gazdaságban
... kilátással.
A cég által érvényben tartott magyar...
2017-10-21 09:41:19
1 2 3 4 5 ..............51 ........76 77 ........101 102 
Címkék: Varga Mihály, Fitch Ratings, Jobbágy Sándor, Csath Magdolna, Global Ratings, magyar gazdasági, következő lépés, elemzők szerint, globális államadós-minőség, pozitív gazdasági, jövő héten, befektetők bíznak, magyar gazdaságban, hosszú futamidejű, általános hitelminősítői, következő tizenkét, befektetési ajánlású, magyar állam, magyar részvények, gyorsjelentési szezon, szuverén államadósságról, hitelminősítő tavaly, befektetésre ajánlott, péntekre kitűzött, szuverén magyar, általa alkalmazott, idei évre, májusi értékelési, brit EU-tagságról, kilépést pártolók, elit besorolást, szakértő emlékeztetett, hitelminősítő intézet, uniós pályázatokkal, nagy nemzetközi, magyar államadósságra, nemzetközi hitelminősítő, besorolásra érvényes, adósbesorolását, államadósságról, adósosztályzati, kötelezettségek, felülvizsgálati, országplafonját, osztályzatának, hitelminősítés, gyorsjelentési, valószínűségét, menetrendjében, megjelenhetnek, hitelminősítői, felülvizsgálat, adósosztályzat, hitelminősítők, államadósságra,
© 2013 TVN.HU Kft.