Regisztráció  Belépés
MLSZ: egyik kapitány sem keresett többet havi 10 millió forintnál
... cikkre reagál.
A szövetség kitér arra, hogy a 2010 óta kinevezett kapitányok - sorrendben Egervári Sándor, Csábi József, Pintér Attila, Dárdai Pál, Bernd Storck, Szélesi Zoltán és Georges Leekens - mindegyike részesült anyagi juttatásban, és a szakemberek fizetése között nem volt érdemi különbség.
Az MLSZ jelezte, a szövetségi kapitány javadalmazásához nem használ fel kö...
2017-12-28 16:52:45
Magyar labdarúgó-válogatott - Leekens: hat-hét csapatkapitányra van szükség
... posztért.
"Minél nagyobb a konkurencia, annál jobban harcolsz. Ha ez nem tetszik, ne akarj válogatott lenni. Se...
2017-11-27 19:43:52
MLSZ - Berzi: a fejlődés látható és mérhető
... kapitány, ebből a kudarcból pedig nehéz volt talpra állni.
"Storck úr remek munkát végzett, de ilyen az edzői sors" - jegyezte meg Berzi Sándor a német szakemberről, akinek utódja, a belga Georges Leekens is részt vett az ünnepségen.
Az elmúlt év pozitívumai között Berzi Sándor kiemelte az utánpótláscsapatok szereplését, az U21-esek jól indultak az Európa-bajnoki selejte...
2017-11-24 12:52:18
Magyarország-Costa Rica - A játékosok bizakodóak a jövőt illetően
... amelyen megtettük az első lépést az építkezésben - mondta.
A ferencvárosi kapus, aki néhány bravúrral segítette hozzá a nemzeti együttest a minimális előny megtartásához, szót ejtett Georges Leekens szövetségi kapitányról is: "Ő eddig megfigyelő volt, de ha szükségét érezte, magához ragadta a szót. Pozitívan látom vele a jövőt".
Varga József elárulta, nem számított behív...
2017-11-15 07:04:15
Magyarország-Costa Rica - Győzelemmel zárta az évet a válogatott
... időszakát.
A magyarok három mérkőzést nyertek meg és hatot vesztettek el a 2017-es évben, és nem jutottak ki a jövő nyári, oroszországi világbajnokságra.
A következő találkozón már a belga Georges Leekens irányítja majd a nemzeti együttest.
Barátságos mérkőzés:Magyarország-Costa Rica 1-0 (1-0)------------------------------- --Groupama Aréna, 9860 néző, v.: Alexander...
2017-11-14 22:44:18
Magyar-Costa Rica-i - Szélesi jobb mentalitást vár a játékosoktól
... mindent megtett, amit ilyen rövid idő alatt megtehetett, így a futballisták látszólag mentálisan és fizikálisan is jó állapotban voltak.
A 35 éves tréner az MTI kérdésére azt mondta, Georges Leekens leendő szövetségi kapitány nem volt túlságosan bőbeszédű a luxemburgi találkozót illetően.
"Megértem a szurkolókat. Sajnálatos, hogy kedden halkabb lesz a stadion, mert a vil...
2017-11-13 17:13:47
Magyar labdarúgó-válogatott - Fiola és Guzmics kihagyja a barátságos meccseket
... hozzájuk, Bese Barnabás pedig kedden érkezik az edzőtáborba.
A vasárnap esti regeneráló edzést megelőzően Szélesi megtartotta az első megbeszélést a csapat számára, és a játékosok Georges Leekens szövetségi kapitánnyal is találkoztak, aki az idei utolsó két mérkőzést követően veszi át a nemzeti csapat irányítását.
Azok, akik a hétvégén nem léptek pályára klubjukban, tel...
2017-11-05 21:44:10
Luxemburgi-magyar - Elindult a jegyértékesítés
... Costa Ric...
2017-10-31 17:24:21
Magyar labdarúgó-válogatott - Eb-részvételhez kötött az új kapitány díjazása
... nevezik ki azt, aki utánpótlás-igazgatóként felügyelheti a fiatalabb korosztályoknál zajló munkát - mondta Csányi Sándor, megjegyezve, hogy erre a posztra jelenleg két jelöltjük van.
Georges Leekens székfoglaló beszédében leszögezte, a kemény munkában hisz, rendkívül büszke és megtisztelőnek tartja, hogy Magyarország labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya lehet. Mint ...
2017-10-30 16:58:08
Magyar labdarúgó-válogatott - Georges Leekens lesz a szövetségi kapitány
... irányítást.
Eddig, 2015. július 20. és idén október 17. között a német Bernd Storck volt a szövetsé...
2017-10-30 14:22:38
1 2 
Címkék: Magyarország-Costa Rica, Magyar-Costa Rica-i, Georges Leekens, Egervári Sándor, Csábi József, Pintér Attila, Dárdai Pál, Bernd Storck, Szélesi Zoltán, Berzi Sándor, Varga József, Bese Barnabás, Costa Ric, Csányi Sándor, fejlődés látható, játékosok bizakodóak, jövőt illetően, barátságos meccseket, szövetségi kapitány, szövetség kitér, szakemberek fizetése, kudarcból pedig, edzői sors, német szakemberről, belga Georges, első lépést, ferencvárosi kapus, nemzeti együttest, minimális előny, magyarok három, 2017-es évben, jövő nyári, következő találkozón, futballisták látszólag, luxemburgi találkozót, vasárnap esti, első megbeszélést, csapat számára, játékosok Georges, idei utolsó, nemzeti csapat, fiatalabb korosztályoknál, posztra jelenleg, kemény munkában, német Bernd, világbajnokságra, csapatkapitányra, javadalmazásához, jegyértékesítés, korosztályoknál, válogatottjának, megtisztelőnek, megtartásához, magyarország, építkezésben, oroszországi, részvételhez, játékosoktól, futballisták, megbeszélést, ferencvárosi,
© 2013 TVN.HU Kft.