Regisztráció  Belépés
Magyarország-Costa Rica - A játékosok bizakodóak a jövőt illetően
... amelyen megtettük az első lépést az építkezésben - mondta.
A ferencvárosi kapus, aki néhány bravúrral segítette hozzá a nemzeti együttest a minimális előny megtartásához, szót ejtett Georges Leekens szövetségi kapitányról is: "Ő eddig megfigyelő volt, de ha szükségét érezte, magához ragadta a szót. Pozitívan látom vele a jövőt".
Varga József elárulta, nem számított behív...
2017-11-15 07:04:15
Magyarország-Costa Rica - Győzelemmel zárta az évet a válogatott
... időszakát.
A magyarok három mérkőzést nyertek meg és hatot vesztettek el a 2017-es évben, és nem jutottak ki a jövő nyári, oroszországi világbajnokságra.
A következő találkozón már a belga Georges Leekens irányítja majd a nemzeti együttest.
Barátságos mérkőzés:Magyarország-Costa Rica 1-0 (1-0)------------------------------- --Groupama Aréna, 9860 néző, v.: Alexander...
2017-11-14 22:44:18
Magyar-Costa Rica-i - Szélesi jobb mentalitást vár a játékosoktól
... mindent megtett, amit ilyen rövid idő alatt megtehetett, így a futballisták látszólag mentálisan és fizikálisan is jó állapotban voltak.
A 35 éves tréner az MTI kérdésére azt mondta, Georges Leekens leendő szövetségi kapitány nem volt túlságosan bőbeszédű a luxemburgi találkozót illetően.
"Megértem a szurkolókat. Sajnálatos, hogy kedden halkabb lesz a stadion, mert a vil...
2017-11-13 17:13:47
Magyar labdarúgó-válogatott - Fiola és Guzmics kihagyja a barátságos meccseket
... hozzájuk, Bese Barnabás pedig kedden érkezik az edzőtáborba.
A vasárnap esti regeneráló edzést megelőzően Szélesi megtartotta az első megbeszélést a csapat számára, és a játékosok Georges Leekens szövetségi kapitánnyal is találkoztak, aki az idei utolsó két mérkőzést követően veszi át a nemzeti csapat irányítását.
Azok, akik a hétvégén nem léptek pályára klubjukban, tel...
2017-11-05 21:44:10
Luxemburgi-magyar - Elindult a jegyértékesítés
... Costa Ric...
2017-10-31 17:24:21
Magyar labdarúgó-válogatott - Eb-részvételhez kötött az új kapitány díjazása
... nevezik ki azt, aki utánpótlás-igazgatóként felügyelheti a fiatalabb korosztályoknál zajló munkát - mondta Csányi Sándor, megjegyezve, hogy erre a posztra jelenleg két jelöltjük van.
Georges Leekens székfoglaló beszédében leszögezte, a kemény munkában hisz, rendkívül büszke és megtisztelőnek tartja, hogy Magyarország labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya lehet. Mint ...
2017-10-30 16:58:08
Magyar labdarúgó-válogatott - Georges Leekens lesz a szövetségi kapitány
... irányítást.
Eddig, 2015. július 20. és idén október 17. között a német Bernd Storck volt a szövetsé...
2017-10-30 14:22:38
EL-selejtező - Kű Lajos: a Bruges kemény dió lesz!
... együttes játékosaként, azt mondta: a Bruges erősebb csapat, mint a szintén belga Gent, melyet a Videoton búcsúztatott 4-0-ás összesítéssel az előző fordulóban.
"Jól ismerem a trénerüket, Georges Leekenst, pont akkor játszott a Bruges-ben, amikor én" - mondta a 64 esztendős Kű Lajos, aki 1978-ban BEK-döntőben szerepelt a csapattal, Erdős Gézának, a Duna sportproducerének nyil...
2012-08-23 16:03:49
EL-selejtező - Kondás szerint mindenképpen gólt kell rúgni
... futballista, a jelenleg a belga Kortrijkban játszó Czvitkovics Péter is segített feltérképezni az ellenfelet. Kondás szerint a Bruges idegenben is arra törekszik, hogy irányítsa a játékot.
Georges Leekens, a Bruges vezetőedzője a sajtótájékoztatón kifejtette: kicsit meglepte őket a forróság, amely Magyarországon várt rájuk, de ígérete szerint ez nem lesz hatással a játékukra...
2012-08-22 20:15:17
1 
Címkék: Magyarország-Costa Rica, Magyar-Costa Rica-i, Georges Leekens, Varga József, Bese Barnabás, Costa Ric, Csányi Sándor, Bernd Storck, Georges Leekenst, Erdős Gézának, Czvitkovics Péter, játékosok bizakodóak, jövőt illetően, barátságos meccseket, szövetségi kapitány, első lépést, ferencvárosi kapus, nemzeti együttest, minimális előny, magyarok három, 2017-es évben, jövő nyári, következő találkozón, belga Georges, futballisták látszólag, luxemburgi találkozót, vasárnap esti, első megbeszélést, csapat számára, játékosok Georges, idei utolsó, nemzeti csapat, fiatalabb korosztályoknál, posztra jelenleg, kemény munkában, német Bernd, szintén belga, előző fordulóban, belga Kortrijkban, sajtótájékoztatón kifejtette, világbajnokságra, jegyértékesítés, korosztályoknál, válogatottjának, magyarországon, megtisztelőnek, megtartásához, összesítéssel, feltérképezni, magyarország, mindenképpen, részvételhez, oroszországi, búcsúztatott, játékosaként, futballisták, megbeszélést, ferencvárosi, építkezésben, felügyelheti,
© 2013 TVN.HU Kft.