Regisztráció  Belépés
Izrael közzétette az országból kitiltottak listáját
... és egy nemzetközi szervezet szerepel, s köztük van a baloldali Jewish Voice for Peace, vagyis Zsidó Hang a Békéért nevű csoport is.
"Védekezésből támadásba mentünk át"- jelentette ki Gilád Erdán belbiztonsági és stratégiai miniszter. "A bojkottpárti szervezeteknek tudniuk kell, hogy Izrael Állam ellenzi őket, és nem engedi meg, hogy belépjenek a területére, hogy kárt okozzan...
2018-01-07 17:02:22
Jeruzsálem státusza - A tiltakozó izraeli arabok elleni bojkottra szólított fel Liberman
... erőszakos tüntetésekre válaszul fogalmazta meg bojkottfelhívását, amit röviddel azután a törvényhozók közül többen is nyilatkozatban ítéltek el. A kormányzó jobbközép Likud párthoz tartozó Gilád Erdán belbiztonsági miniszter különösen éles hangon fogalmazta meg ellenérveit Libermannal szemben.
Erdán hangsúlyozta, hogy ha Izrael lemondana az arabok lakta nagyobb terültekről, a...
2017-12-10 16:42:32
Jeruzsálem státusza - Netanjahu: Trump bejelentése történelmi jelentőségű
... történelmi nyilatkozat egyértelmű üzenetet küld az egész világnak, hogy az Egyesült Államok a zsidó nép és Izrael mellett áll" - mondta Barkat.
"Nem félünk a fenyegetéstől" - nyilatkozta Gilád Erdan belbiztonsági miniszter. "A biztonsági erok és az izraeli rendorség felkészült minden lehetséges eseményre"- tette hozzá.
"Jeruzsálem évezredek óta a zsidó nép szimbóluma" - ...
2017-12-06 20:44:16
Izrael megtiltotta európai diplomaták belépését az országba
...
Arije Deri belügyminiszter elfogadta Gilád Erdán belbiztonsági miniszter döntését, és megtiltotta egy európai diplomáciai delegáció több tagjának belépését Izrael területére.
A húsz résztvevőből álló küldöttségben az Európai Parlament tagjai, valamint francia parlamenti képviselők és francia városok polgármesterei akartak november 19. és 23. között Izrael, valamint a Pa...
2017-11-13 16:13:00
Izrael nagy mennyiségben exportálna orvosi marihuánát
...
Az orvosi marihuána exportját javasolta a kérdésben egy tavalyi kormányzati döntés nyomán összehívott tárcaközi bizottság, de Gilád Erdán belbiztonsági miniszter ellenezte a megállapításokat, mert szerinte Izrael még nincs felkészülve ennek a "veszélyes szernek" a külföldi eladásából származó következményekre.
A tervek szerint csakis azokba az országokba exportálnák hiv...
2017-08-16 13:01:55
A palesztinok elutasítják a detektoros biztonsági kamerák általi ellenőrzést is
...
Az izraeli rendőrség az al-Aksza és a Sziklamecsetnek otthont adó Mecsetek terére vezető egyik kapu elé különleges biztonsági kamerát szerelt fel, amely képes kiszűrni azokat, akik fegyverrel, késsel, gránátokkal vagy más gyanús eszközzel készülnek a mecsetekhez, de a palesztinok az ellenőrzésnek ezt a módját is megtagadják és harcuk folytatását ígérik.
A ynetnek egy se...
2017-07-23 11:22:03
Izraelben heves felháborodást okozott az UNESCO döntése, amely Hebront védett palesztin övezetnek nyilvánította
...
Reuven Rivlin zsidóellenes hazugságokat terjesztő szervezetnek bélyegezte az UNESCO-t, amely közben hallgat azokról az esetekről, ahol a brutális szélsőségesek megsemmisítik a világörökséget.
Karmel Sama-Hakohen, Izrael UNESCO-hoz akkreditált követe, Avigdor Liberman védelmi miniszter és Naftali Bennet oktatási miniszter is éles szavakkal ítélte el a Krakkóban hozott dön...
2017-07-07 14:27:56
Izraelben már nyíltan kereskednek a marihuánával
... csak jelentéktelen anyagi előnye származott, célja nem a nyerészkedés, hanem a fogyasztók kiszolgáltatottságának és félelmének a felszámolása volt.
Izraelben januárban jelentette be Gilád Erdán belbiztonsági miniszter, hogy a rendőrség megkezdte a marihuána fogyasztásának dekriminalizációját, az otthoni használatot nem büntetik, és az első három alkalommal a nyilvános fűszív...
2017-06-04 09:31:23
Éhségsztrájkba kezdett ezerkétszáz palesztin rab izraeli börtönökben
... kínzásokat, továbbá szigorú korlátozásokat hajtanak végre.
Az izraeli börtönhatóság bejelentette, hogy fegyelmi intézkedéseket vezetnek be az éhségsztrájkban részt vevő elítéltekkel szemben. Gilád Erdán belbiztonsági miniszter pedig kijelentette, hogy nem tárgyalnak a rabok képviselőivel.
Rámi Hamdalláh palesztin miniszterelnök és a Hamász gázai vezetői üdvözölték a szt...
2017-04-17 10:21:36
A Hamász videoüzenetben fenyegette meg Izrael biztonsági vezetőit
... Ejzenkot, valamint Nadav Argaman, a Sin Bét belbiztonsági szolgálat vezetője, Joszi Kohen, a külföldi hírszerző szevezet, a Moszad igazgatója, Aviv Kochavi, a katonai hírszerzés volt főnöke, Gilád Erdan belbiztonsági miniszter, és David Zini tábornok, az Óz nevű kommandós egység parancsnoka.
A fenyegető üzenetben a Hamász megtorlást ígér Mázen Faha meggyilkolása miatt. Izrael...
2017-03-30 11:42:01
1 2 3 4 
Címkék: Jewish Voice, Zsidó Hang, Gilád Erdán, Izrael Állam, Egyesült Államok, Gilád Erdan, Arije Deri, Európai Parlament, Reuven Rivlin, Karmel Sama-Hakohen, Izrael UNESCO-hoz, Avigdor Liberman, Naftali Bennet, Rámi Hamdalláh, Nadav Argaman, Joszi Kohen, Aviv Kochavi, David Zini, Mázen Faha, országból kitiltottak, tiltakozó izraeli, palesztinok elutasítják, detektoros biztonsági, nemzetközi szervezet, baloldali Jewish, bojkottpárti szervezeteknek, törvényhozók közül, kormányzó jobbközép, arabok lakta, egész világnak, biztonsági erok, izraeli rendorség, európai diplomáciai, húsz résztvevőből, orvosi marihuána, tavalyi kormányzati, külföldi eladásából, tervek szerint, országokba exportálnák, izraeli rendőrség, brutális szélsőségesek, felszámolása volt, rendőrség megkezdte, marihuána fogyasztásának, otthoni használatot, első három, nyilvános fűszív, izraeli börtönhatóság, éhségsztrájkban részt, rabok képviselőivel, külföldi hírszerző, katonai hírszerzés, fenyegető üzenetben, megállapításokat, következményekre,
© 2013 TVN.HU Kft.