Belépés
Krónika 6. rész (klímastratégia)
...

MSZP: az Orbán-kormánynak nem fontos a jövő

A szocialista párt vezérszónoka szerint "az Orbán-kormánynak egyáltalán nem fontos a jövő". Gurmai Zita arról beszélt: miközben a kabinet a bevándorlással riogat, semmit nem tesz, tétlenkedik a valódi veszélyt jelentő éghajlatváltozás ügyében.
Kifogásolta, hogy a kormányzat szerinte akadályokat gördít a megújul...
2018-10-02 13:41:34
Krónika 9. rész (épített környezet, napirend után)
... (Jobbik) a mindennapi testnevelés óraszámának csökkentését vetette fel, Z. Kárpát Dániel (Jobbik) - folytatva "Meddig még?" sorozatát - a Magyar Nemzeti Bank monetáris politikáját vitatta, Gurmai Zita (MSZP) az alacsony születésszámmal összefüggésben bírálta a kormányt, Ungár Péter (LMP) pedig azt mondta, az állam szerinte magára hagyta az autista gyereket nevelő családokat.
...
2018-07-02 21:06:42
Krónika 6. rész (államközi egyezmények, napirend után)
... szerepét hangsúlyozta.
Varga-Damm Andrea (Jobbik) üdvözölte az előterjesztést és elmondta, az ilyen megállapodások erősítik a belső ázsiai országok és a nyugati államok kapcsolatát.
Gurmai Zita (MSZP) szerint a megállapodás alapot jelent az EU és Mongólia hatékonyabb együttműködéséhez.
Az elnöklő Hiller István az általános vitát lezárta.
Kibővül az Európai Közö...
2018-06-12 14:52:05
Krónika 5. rész (államközi egyezmények)
... az előterjesztést pártja támogatja - szögezte le. Reményét fejezte ki, hogy az unió képes lesz érdemben fellépni más térségek stabilizálása érdekében, bár hangsúlyozta kétségeit is.
Gurmai Zita (MSZP) az együttműködés alapjának nevezte a demokráciát és az emberi jogokat érintő párbeszéd elmélyítését. Az uniónak kiegyensúlyozottan kell fellépnie és meg kell őriznie szerepét a...
2018-06-12 14:11:46
Krónika 3. rész (államközi egyezmények)
... támogatta a javaslatot.
Mirkóczki Ádám, a Jobbik vezérszónoka logikusnak, indokoltnak és támogathatónak nevezte a javaslatot, de tájékoztatást kért az ingatlanvásárlások összegéről.
Gurmai Zita, az MSZP vezérszónoka pártja nevében szintén támogatta a javaslatot.


Magyar-kazah megállapodás a diplomata- és szolgálati útlevéllel rendelkező állampolgárok kölc...
2018-06-12 13:31:34
Krónika 4. rész (államközi egyezmények)
... követően több EU-s megállapodást is ki kell bővíteni. Hangsúlyozta, hogy a dokumentum közel három évvel azt követően került a magyar parlament elé, hogy azt Brüsszelben elfogadták.
Gurmai Zita (MSZP) jelezte, hogy frakciója támogatja a javaslatot.
Ezt követően Lezsák Sándor levezető elnök lezárta az általános vitát.
Ki kell bővíteni a Jordániával kötött légiközleked...
2018-06-12 13:11:26
Krónika 1. rész (napirend előtt: oktatás, családon belüli erőszak, megújuló energia)
... együttműködésben vannak, a problémák jó részét ugyanúgy látják, és a megoldásokon is közösen dolgoznak.


MSZP: elégtelen a jelenlegi áldozatvédelmi rendszer


Gurmai Zita MSZP-s képviselő egy konkrét eset kapcsán bírálta a kormány családon belüli erőszakhoz való hozzáállását.
A képviselő szerint a jelenlegi áldozatvédelmi rendszer elégtelen, me...
2018-06-12 11:01:27
Krónika 3. rész (képviselői eskü, interpellációk)
... oroszokkal való együttműködés mellett döntöttek.
A képviselő a választ nem fogadta el, a parlament 115 igen, 37 nem és 2 tartózkodással elfogadta.
MSZP az esélyegyenlőségről
Gurmai Zita azt kérdezte, miért nem biztosítja a kormány a valódi esélyegyenlőséget, az egyenlő béreket. Mint mondta, a nők és férfiak közötti egyenlőség az uniós alapjog egyik alapelve. Szerin...
2018-06-11 16:22:42
Választás 2018 - Átvették megbízólevelüket a listás képviselők és a nemzetiségi szószólók
... szerzett mandátumáról, rajta kívül a Jobbik valamennyi listán képviselői helyet szerző politikusa átvette megbízólevelét.
Az MSZP-Párbeszéd listájáról Karácsony Gergely, Tóbiás József, Gurmai Zita, Korózs Lajos és Bangóné Borbély Ildikó később veszi át megbízólevelét, míg Gőgös Zoltán lemondott a parlamentbe kerülésről.
Az LMP-ből Hadházy Ákos és Gémesi György később v...
2018-05-04 20:02:58
Soros fia és barátja is Budapestre érkezik segíteni
... közvetlen vezetését. A háttérben persze azért ő irányít, de úgy tudjuk, Alex és barátja, Maxwell szemelte ki például a garázda Gulyás Mártont, ők láttak benne fantáziát.

De bíznak Gurmai Zita szocialista nagyasszony fiában, Gulyás Balázsban is, aki a demokratikus választások elleni tüntetések főszervezője. Már gratuláltak is neki, lelkesülten posztolva a szabad választ...
2018-04-18 23:15:19
1 2 3 .9 10 13 14 .17 18 19 
Címkék: Gurmai Zita, Kárpát Dániel, Magyar Nemzeti Bank, Ungár Péter, Varga-Damm Andrea, Hiller István, Európai Közö, Mirkóczki Ádám, Lezsák Sándor, Gurmai Zita MSZP-s, Karácsony Gergely, Tóbiás József, Korózs Lajos, Bangóné Borbély Ildikó, Gőgös Zoltán, LMP-ből Hadházy Ákos, Gémesi György, Gulyás Mártont, Gulyás Balázsban, listás képviselők, nemzetiségi szószólók, szocialista párt, bevándorlással riogat, valódi veszélyt, kormányzat szerinte, mindennapi testnevelés, alacsony születésszámmal, állam szerinte, autista gyereket, ilyen megállapodások, belső ázsiai, nyugati államok, megállapodás alapot, elnöklő Hiller, általános vitát, előterjesztést pártja, unió képes, együttműködés alapjának, emberi jogokat, dokumentum közel, magyar parlament, jelenlegi áldozatvédelmi, konkrét eset, kormány családon, képviselő szerint, valódi esélyegyenlőséget, egyenlő béreket, uniós alapjog, parlamentbe kerülésről, háttérben persze, garázda Gulyás, demokratikus választások, szabad választ, együttműködésben, éghajlatváltozás,
© 2013 TVN.HU Kft.