Regisztráció  Belépés
Nézőpont: jogosan kérheti vissza az LMP Hadházy mandátumát
...
Hadházy Ákos a saját választókörzetében csúfos vereséget szenvedett, körülbelül 15 ezer szavazatot tudott szerezni egyéni képviselőjelöltként, viszont a párt listájáról be tudott kerülni a parlamentbe - fejtette ki Tóth Erik az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.
Hadházy nem fog eleget tenni a kérésnek, mert individualista politikus, a saját érdekeit helyezi a párt é...
2018-06-22 09:01:11
Az LMP petíciót indított, hogy tiltsák be a Red Bull Air Race-t
... minden hétvégén versenyek vannak, ezért felül kell vizsgálni, hogy "meddig engedjük meg ezt a Hungaroringnek" - tette hozzá.
Kanász-Nagy Mátét kérdezték arról, hogy az LMP-ből kilépett Hadházy Ákos egyelőre a felszólítás ellenére sem adta vissza a mandátumát. Az országos elnökségé titkára azt felelte, hogy a mandátum visszaadása természetes és automatikus reakció lenne egy o...
2018-06-21 14:45:18
Elfogadta a parlament a "Stop Sorost"
... Fidesz, a KDNP, a Jobbik, a független Dúró Dóra és Ritter Imre nemzetiségi képviselő szavazott igennel, míg az MSZP, a Párbeszéd, a független Bősz Anett, valamint az LMP-ből kilépését jelző Hadházy Ákos nemmel voksolt. A többi képviselő nem vett részt a szavazásban.
Az új Btk.-paragrafus szerint a jogellenes bevándorlás elősegítését, támogatását az követi el, aki szervező tev...
2018-06-20 15:51:41
Elfogadták a hetedik alaptörvény-módosítást
... a KDNP frakciója mellett a Jobbik, valamint Dúró Dóra független országgyűlési képviselő és Ritter Imre nemzetiségi képviselő. Nemmel voksolt az LMP-ből való kilépését frissen bejelentő Hadházy Ákos és a Párbeszéd-frakció négy tagja. Az MSZP és az LMP előre jelezte, hogy nem vesz részt a szavazáson, a DK-s képviselők sem nyomtak gombot.
A Trócsányi László igazságügyi miniszter...
2018-06-20 15:42:17
Az LMP országos elnöksége mandátuma visszaadására kéri Hadházy Ákost
...
Ezt Keresztes László Lóránt társelnök ismertette egy más témában tartott sajtótájékoztatón. A párt az ügyben egy közleményt is kiadott, amelyben a döntést azzal indokolták: Hadházy Ákos a továbbiakban nem az LMP-t fogja képviselni.
Jogi úton országgyűlési képviselő nem hívható vissza.
Keresztes László Lóránt kérdésre kijelentette: megalapozatlannak tartja a korább...
2018-06-20 14:52:07
Hadházy Ákos kilép az LMP-ből
...
Az ellenzéki politikus ezt a 24.hu-val közölte, majd az ott megjelent cikket szerdán közzétette saját közösségi oldalán.
A hírportál írásából kiderül, hogy Hadházy Ákos megtartja parlamenti mandátumát.
Hadházy Ákos egy bejegyzést fűzött az interjúhoz, amelyben kitér az ellene zajló fegyelmi eljárás részleteire, és arra, hogy másodfokon szerdán tárgyalta volna az üg...
2018-06-20 09:31:26
Kétszer fizettek ugyanazért a volt fideszes államtitkár cégé
... Zrt.-t azután is megbízta közbeszerzés-lebonyolítással a szekszárdi és a kaposvári önkormányzat, hogy volt általános megbízottja erre a fura nevű tevékenységre, méghozzá ugyanaz a Provital. Hadházy Ákos heti korrupcióinfóján azt is megtudhattuk, hogy az OLAF-os elmarasztalás mellett hazai nyomozás is folyik a kettős kifizetések miatt, ha nem is túl öles léptekkel.

Homol...
2018-06-16 08:51:00
Vastag bőr, rezzenéstelen pofa, betanult habonyi szólamok
... amiatt, hogy elfogynak a démonai, viszont egyre nehezebb lesz azt a látszatot kelteni, hogy ő akár egyetlen percig is érdekelt a bevándorlási helyzet megoldásában.

Mindenesetre Hadházy Ákos - aki nem tudom, mit keres még az LMP-ben - úgy látja (a szerkesztőség fele is így látja, én nem tartozom közéjük), hogy Orbán Magyarország kilépését készíti elő az EU-bó...
2018-06-12 22:21:39
LMP: Orbán Viktor ki akarja provokálni Magyarország kilépését az unióból
...
Hadházy Ákos hétfői budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a kormányfő retteg a felelősségre vonástól, az uniós ügyészségtől, emiatt "mer nekimenni a bíróságoknak". Ki akarja provokálni az ország kilépését a közösségből, hogy ne kelljen az uniós ügyészség elé állnia - értékelt.
Az ellenzéki politikus a bíróságokat a korrupció és a politikai visszaélések elleni harc u...
2018-06-11 11:01:52
LMP: a kormány foglalkozzon érdemben a szegregált oktatás felszámolásával!
... és létre kellene hoznia egy olyan intézményi hátteret, amely megfelelő segítséget és módszertani támogatást nyújt az iskoláknak és a pedagógusoknak.
Kanász-Nagy Mátét az újságírók Hadházy Ákos volt LMP társelnök azon nyilatkozatáról kérdezték, miszerint tévhit csupán, hogy a titkos ellenzéki egyeztetések miatt büntették volna csak meg, és hogy a valódi ürügy ennél kacifántosa...
2018-06-06 14:40:05
1 2 3 .......26 27 ....39 40 ...52 53 54 
Címkék: Bull Air Race-t, Stop Sorost, Hadházy Ákost, Hadházy Ákos, Orbán Viktor, Tóth Erik, Kanász-Nagy Mátét, Dúró Dóra, Ritter Imre, Bősz Anett, Trócsányi László, Keresztes László Lóránt, Mindenesetre Hadházy Ákos, Orbán Magyarország, volt fideszes, kormány foglalkozzon, szegregált oktatás, párt listájáról, saját érdekeit, felszólítás ellenére, országos elnökségé, mandátum visszaadása, független Dúró, független Bősz, többi képviselő, jogellenes bevándorlás, döntést azzal, ellenzéki politikus, hírportál írásából, bejegyzést fűzött, ellene zajló, kaposvári önkormányzat, fura nevű, kettős kifizetések, látszatot kelteni, bevándorlási helyzet, szerkesztőség fele, kormányfő retteg, felelősségre vonástól, uniós ügyészségtől, ország kilépését, uniós ügyészség, politikai visszaélések, olyan intézményi, újságírók Hadházy, titkos ellenzéki, valódi ürügy, korrupcióinfóján, lebonyolítással, felszámolásával, nyilatkozatáról, pedagógusoknak, hungaroringnek, individualista, rezzenéstelen, szerkesztőség, országgyűlési,
© 2013 TVN.HU Kft.