Regisztráció  Belépés
Alpolgármesterét ajánlja utódjának a XV. kerület eddigi vezetője
...
A kerület eddigi vezetője ezt csütörtökön, a polgármesteri hivatalban tartott sajtótájékoztatón jelentette be.
Hajdu László emlékeztetett arra, hogy az összeférhetetlenségi törvény alapján automatikusan megszűnt polgármesteri tisztsége, a kerület irányítását az időközi önkormányzati választásig - amely várhatóan szeptember végén lesz - Németh Angélának adta át.
Köz...
2018-06-07 13:15:54
Krónika 1. rész (nemzeti összetartozás napja, napirend előtt)
...

Nemzeti összetartozás napja
Kövér László az ülés nyitányaként megemlékezett arról, hogy 98 évvel ezelőtt írták alá a trianoni békeszerződést.
Úgy fogalmazott: a korabeli európai nagyhatalmak államunkat életképtelenségre, nemzetünket pedig az önmagától való elidegenítésre ítélték.
"Meggyőződésünk, hogy sem a bennünk mások által táplált bűntudatra, sem az...
2018-06-04 14:50:11
Magyar Sport Napja - Szívós István, Hegedüs Csaba és Hámori Jenő kapott Csík Ferenc-díjat
... labdarúgó fiatalok támogatásáért; Kotsis Attiláné, a magyar röplabdázás történetének kiemelkedő egyénisége, a Nemzetközi Röplabda Szövetség Halhatatlanok Csarnokának tagja, valamint Sáfár László karatemester.
A sport népszerűsítésében, a lakosság fizikai és erkölcsi állapotának fejlesztése érdekében végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként Eszterházy Miksa-díjban része...
2018-05-04 12:41:19
Konstruktívnak értékelték a résztvevők az ellenzéki választási együttműködésről tartott megbeszélést
... előválasztással kell kiválasztani a legjobb és legesélyesebb polgármesterjelölteket a VIII. és a XV. kerületi időközi polgármester-választásra. Kocsis Máté (Fidesz-KDNP), a VIII. és Hajdu László (DK), a XV. kerület polgármestere országgyűlési képviselői mandátumot nyert az áprilisi választáson, ezért lemondanak polgármesteri tisztségükről.
Horváth Csaba - aki a mostani egyezt...
2018-05-02 13:44:46
Május 1. - DK: aki a baloldali ellenzékre szavazott, az Európára szavazott
...
A párt XV. kerületi majálisi sajtótájékoztatóján Hajdu László polgármester arra hívta fel a figyelmet, hogy május 1-jén az ország az uniós csatlakozást is ünnepli. Ez a kerület Európára szavazott - szögezte le az egyéniben nyertes képviselő, aki bírálatként azt mondta, hogy a kampány rossz szabályok alapján, a demokráciának "csak apró szikráit felmutatva" zajlott.
Hajdu ...
2018-05-01 12:01:23
ÁPR. 22 Tüntetés egy szabad Magyarországért 2.0 - Debrecen N
... felszólalásával Lukácsi Katalin :)
6 órája
Bővebben
Az összes bejegyzés megtekintése
Résztvevők
Nem akarunk Fidesz irodát Debrecenbe
Közösség

Mándi László - Momentum
Politikai jelölt

Mándi László vagyok, okleveles közgazdász.
Születésem óta Debrecenben élek, ahol könyvelőként dolgozom.
A Momentum képviselőjelöltje ...
2018-04-22 06:21:37
Sarka Kata és a Hajdúk
... szerveztek maguknak, zenével, a vasfüggönyösök zenéivel, engem kiutálva mindenütt, nem engedve szóhoz jutni, mint akiról szól majdnem az összes dal. Ezt a reformálást Dávid Mónikáék kezdték el László Zsuzsanna református egyetlen gyógyítójával az állandó világapokalipszisnek lemészárlásommal saját sorsukként, mint ahogyan tették születésem óta.

Ekkor már megvolt Sarka K...
2018-04-13 21:33:33
Színes kínálat a Bihar-Bihor Expón
... hiszen azok értéket teremtenek. Hozzáfűzte, a minisztériumban azon dolgoznak, hogy minél több kézműves alkotást piacra segítsenek.

Szórakozásnak indult
Póka Andrea és Kollár Lászlóné Ica évekkel ezelőtt szórakozásból kezdtek el kézműveskedni. Előbbi papírból készít kosarakat, dísztárgyakat, utóbbi pedig drótból és harisnyából virágokat. A vásárra első alkalommal lá...
2018-04-07 07:11:18
A Color együttes ragyogása és ikaruszi zuhanása
... keresztül: az alakuló Panta Rheibe távozott Szalay András, hogy a fivérével játszhasson együtt, a helyére Lámer Emil került, és az Electric Light Orchestra mintájára egy csellista, Pólya László is színesítette az együttes megszólalását. Egy tehetséges, fiatal debreceni költővel közös előadóestet szerveztek, amely annyira jól sikerült, hogy Gulyás Péterpál mint szövegíró csatlakozo...
2018-03-24 15:25:18
Guller Zoltán: 42 milliárdnyi turisztikai fejlesztés Hajdú-Biharban
... promenád kialakítására 5 milliárdot fordíthatnak, a Település- és területfejlesztési operatív programban (Top) pedig a hajdú-bihari települések 7 milliárd forintból fejleszthetnek.
Papp László (Fidesz-KDNP), Debrecen polgármestere a helyi fejlesztések közül a nagyerdei strand 6 milliárdos beruházását, illetve a repülőtér járatfejlesztési terveit emelte ki.
Utóbbival kap...
2018-03-22 16:52:24
1 2 3 ..................58 59 .........88 89 .........116 117 118 
Címkék: Magyar Sport Napja, Szívós István, Hegedüs Csaba, Hámori Jenő, Csík Ferenc-díjat, Debrecen, Sarka Kata, Bihar-Bihor Expón, Guller Zoltán, Hajdu László, Németh Angélának, Kövér László, Kotsis Attiláné, Nemzetközi Röplabda Szövetség Halhatatlanok Csarnokának, Sáfár László, Eszterházy Miksa-díjban, Kocsis Máté, Horváth Csaba, Lukácsi Katalin, Mándi László, Dávid Mónikáék, László Zsuzsanna, Sarka, Póka Andrea, Kollár Lászlóné Ica, Panta Rheibe, Szalay András, Lámer Emil, Electric Light Orchestra, Pólya László, Gulyás Péterpál, Papp László, ellenzéki választási, baloldali ellenzékre, szabad Magyarországért, kerület eddigi, polgármesteri hivatalban, kerület irányítását, időközi önkormányzati, ülés nyitányaként, trianoni békeszerződést, korabeli európai, önmagától való, bennünk mások, magyar röplabdázás, sport népszerűsítésében, lakosság fizikai, áprilisi választáson, mostani egyezt, uniós csatlakozást, kerület Európára, egyéniben nyertes, kampány rossz, összes bejegyzés, vasfüggönyösök zenéivel, reformálást Dávid,
© 2013 TVN.HU Kft.