Belépés
Vass István Zoltán kapta a Szepesi-díjat, Várady Béla özvegye az Östreicher-díjat
... Mészáros Lőrinc és az R-Kord Kft., valamint a Ferencvárosi Torna Club segítsége tette lehetővé.
Az eddigi kitüntetettek:
...
2018-10-09 12:41:20
Krónika 8. rész (azonnali kérdések, napirend után)
... pszichoszociális problémákkal.
Fónagy János (Fidesz) Vázsonyi Vilmos demokrata párti politikusra, az ország első zsidó miniszterére emlékezett születésének 150. évfordulója alkalmából.
Hajdú László (DK) a Budapest XV. kerületében rendezett időközi polgármester-választásról és a kampányban elhangzott ígéretrekről beszélt.
Z.Kárpát Dániel (Jobbik) arra hívta fel a fig...
2018-10-08 16:32:58
Krónika 10. rész (viták, napirend után)
... előtt az anyával meghallgattatnák a magzat szívhangját.
Hegedűs Lorántné (Jobbik) a szentendrei Postás Strand helyére tervezett irodaház építése ellen szólalt fel, frakciótársa, Lukács László György pedig a dizájnerdrogok terjedésének megakadályozásáról beszélt. Szintén a Jobbik frakcióból emelkedett szóra Ander Balázs, aki az idősek megbecsülését kérte, Brenner Koloman (Jobb...
2018-10-01 20:24:41
Krónika 7. rész (azonnali kérdések)
... kapcsolatban, hogy megmaradnak-e a korábbi oktatási formák a Corvinuson, azt mondta, "a szándékunk szerint igen".
DK: a Fidesz eltörölné a közvetlen főpolgármester-választást?
Hajdu László (DK) arról beszélt, hogy mióta Tarlós István főpolgármester azt nyilatkozta, nem biztos az újraindulása, azóta a kormányoldal a közvetlen főpolgármester-választás eltörlésének lehetősé...
2018-10-01 17:44:12
Németh Angéla (Ráte-Szolidaritás) nyerte a XV. kerületi időközi polgármester-választást
...
Németh Angélára, akit az MSZP, a DK, a Párbeszéd és a Liberálisok is támogattak, 11 287-en szavaztak, míg László Tamásra 10 590-en.

Az időközi önkormányzati választáson még egy jelölt indult; Kerezsi László a Magyar Munkáspárt színeiben, ő 275 voksot, a szavazatok 1,24 százalékát szerezte meg.
A választáson 64 918polgár adhatta le voksát, közülük 22 308-an sza...
2018-09-30 21:22:20
Németh Angéla: a békés építkezés és a korrupciómentes fejlesztés a XV. kerületi választás tétje
... fogalmazott: a választáson kiállhatnak a kerületért és példát mutathatnak ország-világnak, "hogy nem lehet minket megfélemlíteni és nem kérünk helytartót a fejünk felé".
A Fidesz jelöltjéről, László Tamásról azt mondta, hogy a kerület lakói az elmúlt négy évben már "kétszer megbuktatták a szavazataikkal", mert sem polgármesterként, sem országgyűlési képviselőként "nem kértek ...
2018-09-28 20:34:07
A Munkáspárt jelöltje modern és élhető városrésszé tenné a XV. kerületet
...
Kerezsi László kedden, a kerületben tartott sajtótájékoztatóján közölte, megválasztása esetén segítené a családi házak energetikai korszerűsítését, a lakások önálló mérőórával ellátását, bérlakásokat építene a fiataloknak, fejlesztené az úthálózatot, megoldaná a parkolást, felújítaná a vásárcsarnokot és a piacot, nyári gyerektábort szervezne és kezdeményezné az 1-es metró von...
2018-09-26 10:34:11
Időközi polgármester-választást tartanak vasárnap a XV. kerületben
...
A választást azért kellett kiírni, mert Hajdu László (DK) korábbi polgármestert áprilisban országgyűlési képviselővé választották.
Hajdu László utódjául Németh Angéla jelenleg polgármesteri jogkörben eljáró alpolgármestert (RÁTE -Szolidaritás, Rászorulókat Támogatók Egyesülete-Magyar Szolidaritás Mozgalom) ajánlotta, akit a DK, az MSZP, a Párbeszéd és a Liberálisok is tá...
2018-09-26 10:28:08
Varga vasfolytatás Visszhanggal 1991-től
... vallási és nemesi korait tartalmazó könyvet főszereplésemmel novellákként megírva, ekkor a Kelet vezetője, Hajdú Imre közölte, hogy ne akarjak én ennyi könyvet kiadni egymás után az egri Varga László vasfüggönyös ismételt emelésének kezdetével FAOSZ Visszhangjaként a Rákóczi téri történelemnek.
Ezt ismételte a Hegyalja Ruházati Szövetkezet névtárát felvevő narancs politika, ...
2018-09-25 08:38:56
Varga: László Tamás garantálja a fejlődést a XV. kerületben
...
Varga Mihály kiemelte, László Tamás mellett szól, hogy jól együtt tud működni Tarlós István főpolgármesterrel és könnyen szót ért a kormánnyal is.
A miniszter Magyarország és az Európai Unió (EU) előtt álló három nagy problémáról beszélt: a demográfiai, a gazdasági és a biztonsági kihívásról.
Hangsúlyozta, hogy a három kihívás összekapcsolódik, és mivel Magyarorszá...
2018-09-22 21:32:39
1 2 3 ..................60 61 .........90 91 .........119 120 121 
Címkék: Vass István Zoltán, Várady Béla, Németh Angéla, László Tamás, Mészáros Lőrinc, R-Kord Kft, Ferencvárosi Torna Club, Fónagy János, Vázsonyi Vilmos, Hajdú László, Budapest XV, Kárpát Dániel, Hegedűs Lorántné, Postás Strand, Lukács László György, Ander Balázs, Brenner Koloman, Hajdu László, Tarlós István, Németh Angélára, László Tamásra, Kerezsi László, Magyar Munkáspárt, László Tamásról, Rászorulókat Támogatók Egyesülete-Magyar Szolidaritás Mozgalom, Hajdú Imre, Varga László, FAOSZ Visszhangjaként, Hegyalja Ruházati Szövetkezet, Varga Mihály, Európai Unió, békés építkezés, korrupciómentes fejlesztés, eddigi kitüntetettek, ország első, kampányban elhangzott, anyával meghallgattatnák, magzat szívhangját, szentendrei Postás, dizájnerdrogok terjedésének, idősek megbecsülését, korábbi oktatási, szándékunk szerint, időközi önkormányzati, jelölt indult, választáson kiállhatnak, fejünk felé, kerület lakói, elmúlt négy, kerületben tartott, családi házak, lakások önálló, 1-es metró, választást azért,
© 2013 TVN.HU Kft.