Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - Berlin megállapodott Madriddal a Spanyolországban regisztrált menedékkérők visszaküldés
... feltartóztatott menedékkérők visszaküldéséről szóló kétoldalú megállapodások kidolgozásáról július elején egyeztek meg a német koalíciós pártok. A megegyezéssel lezárták a belügyminiszter, Horst Seehofer vezette bajor Keresztényszociális Unió (CSU) és az Angela Merkel kancellár vezette Kereszténydemokrata Unió (CDU) menekültügyi vitáját, amely arról szólt, hogy miként lehet megtag...
2018-08-08 14:49:53
Illegális bevándorlás - Horst Seehofer: tovább kell folytatni az új típusú menekültügyi központok kiépítését Né
... Szociáldemokrata Párt (SPD) vezetőjén a sor, Angela Merkelnek és Andrea Nahlesnek gondoskodnia kell arról, hogy a többi tartományban is legyenek ilyen befogadóközpontok - mondta Horst Seehofer.
A politikus igennel válaszolt arra a kérdésre, hogy több támogatást kíván-e Angela Merkeltől az ügyben.
Rámutatott, hogy az AnkER központok létrehozásáról ugyan a szövetségi korm...
2018-08-06 11:50:22
Illegális bevándorlás - Megnyíltak Németországban az első új típusú menekültügyi befogadóközpontok
... Regensburg, Deggendorf, Schweinfurt - létrehozott befogadóállomások a közlemény szerint a "modellprojekt" szerepét töltik be, az új rendszer működőképességét tesztelik bennük.
Horst Seehofer hangsúlyozta, bízik abban, hogy az AnkER központ "sikermodell" lesz, és Bajorország után rövidesen további tartományokban is elterjed.
Az elképzelés lényege, hogy az újonnan érkező m...
2018-08-01 20:02:16
Tízezer fölött a szalafisták száma Németországban
...
A BfV 2017-es beszámolóját közös sajtótájékoztatón ismertette Horst Seehofer szövetségi belügyminiszter és Hans-Georg Maassen, a hivatal elnöke. A dokumentum szerint a jobb- és baloldali, valamint a muszlim szélsőségesek száma is emelkedett.
Sokoldalú fenyegetés leselkedik szabad társadalmunkra - fogalmazott Seehofer.
Nem változott a szalafisták körében azok száma, ...
2018-07-24 17:21:47
Tízezrek vonultak utcára Münchenben a bajor konzervatívok ellen tiltakozva
... hogy a tiltakozóknak elegük van a hecckampányokból. Együtt a félelem politikája ellen - hirdették az esemény honlapján a szervezők.
A kezdeményezők név szerint is kiemelték Horst Seehofert, a CSU vezetőjét, szövetségi belügyminisztert, Markus Söder CSU-s bajor miniszterelnököt és Alexander Dobrindtot, a CSU frakcióvezetőjét, akik szerintük felelőtlen, megosztó politikát foly...
2018-07-22 17:25:30
Jogosan csukták-e le Barna gazdát?
... viszik (hozzák) be az EU-ba. Ezek tehát a hatósaggal kerülnek be! Ami a magyar déli határon van azzal senki nem foglalkozik! Az esetleges kvótás migránsok is regisztráltak! Söt a kolega Seehofer most szeretné visszadni a migránsokat (sokat!) azoknak az országoknak ahol regisztráltak! Ezek azonban LEGÁLIS bevándorlók! Az USA-ba is van lehetöség legális bevándorlásra. Vagy sokszoros...
2018-07-06 12:36:17
Illegális bevándorlás - Századvég: szigorítják a német migrációs politikát
...
Pócza István az M1 aktuális csatorna keddi műsorában elmondta, ugyan az eredményes tárgyalásokat sokan Angela Merkel kancellárnak, a CDU elnökének tulajdonítják, a jelek szerint Horst Seehofer német belügyminiszter irányítja az ország migrációs politikáját.
A pártok a többi között határ menti tranzitzónák kialakításában is megegyeztek, ahonnan - a belügyminiszter elképze...
2018-07-03 10:01:54
Illegális bevándorlás - Sajtóértesülés: tranzitzónák kiépítésében egyezhet meg a német CDU és a CSU
...
A lap szerint a tranzitzóna bevezetése révén le lehetne zárni a testvérpárti kapcsolat felszámolásával fenyegető viszályt, és a megoldás lehetővé tenné, hogy Horst Seehofer megőrizze pártelnöki és miniszteri tisztségét.
A tranzitzóna 2015-ben is szerepelt már a CDU/CSU tervei között, de az akkori és jelenlegi koalíciós társ, a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) ellenállás...
2018-07-02 22:08:34
Illegális bevándorlás - Horst Seehofer nem hajlandó engedni Angela Merkelnek menekültügyi vitájukban
... rendre jobb szövetségi parlamenti (Bundestag-) választási eredményt ér el a tartományban, mint a CDU a többi 15tartományban.
"Meg kellene hajolnom, de nem tehetem" - tette hozzá Horst Seehofer, jelezve, a vita rendezését úgy képzeli el, hogy Angela Merkel engedményeket tesz számára, ellenkező esetben távozik a szövetségi kormányból.
Felvetette: vajon miként maradhatna ti...
2018-07-02 21:15:50
Illegális bevándorlás - Német lapok: fordulatot jelez a menekültpolitikában a brüsszeli "minicsúcs"
... francia-spanyol javaslatban szereplő európai befogadótáborok Emmanuel Macron francia elnök szavai szerint zártak lennének, ami jóval szigorúbb megoldás lenne, mint a CSU elnöke, Horst Seehofer belügyminiszter által javasolt új típusú németországi befogadóközpontok, amelyeket a tárcavezető nem zárt, hanem a menedékkérők előtt nyitott, mozgásukat nem korlátozó intézményként képzel e...
2018-06-25 15:31:54
1 2 3 ......24 25 ...37 38 ...48 49 50 
Címkék: Horst Seehofer, Megnyíltak Németországban, Angela Merkelnek, Keresztényszociális Unió, Angela Merkel, Kereszténydemokrata Unió, Szociáldemokrata Párt, Andrea Nahlesnek, Angela Merkeltől, Hans-Georg Maassen, Horst Seehofert, Markus Söder CSU-s, Alexander Dobrindtot, Pócza István, Német Szociáldemokrata Párt, Emmanuel Macron, szalafisták száma, bajor konzervatívok, német migrációs, német koalíciós, megegyezéssel lezárták, többi tartományban, politikus igennel, szövetségi korm, közlemény szerint, elképzelés lényege, újonnan érkező, hivatal elnöke, dokumentum szerint, muszlim szélsőségesek, szalafisták körében, tiltakozóknak elegük, félelem politikája, esemény honlapján, hatósaggal kerülnek, magyar déli, esetleges kvótás, kolega Seehofer, országoknak ahol, eredményes tárgyalásokat, jelek szerint, ország migrációs, többi között, belügyminiszter elképze, tranzitzóna bevezetése, testvérpárti kapcsolat, megoldás lehetővé, tranzitzóna 2015-ben, többi 15tartományban, vita rendezését, szövetségi kormányból,
© 2013 TVN.HU Kft.