Belépés
'56-os pályázatok 2006-ból
... KATALIN, A kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Általános Iskola tanárai. (megosztva: nettó: 25.000,-Ft)
Könyvjutalomban részesül:
Jelige: Nem szabad feledni. - Szerző: HORVÁTH ILDIKÓ, GYŐR


Óravázlat írása
I. díj - Jelige: A szózat éneklése közben - Szerző: BÉRCINÉ IVÁNCSICS ETELKA, MOSONMAGYARÓVÁR (nettó: 100.000,-Ft)
II. d...
2018-10-22 06:17:48
7. A megtorló hatalom kegyetlen volt a kölyökharcosokkal
... módszerekkel.
Ilyen volt az, amit elkövettek ellenem - szülői segédlettel - 1963-ban...
Az igazi tragédia akkor történt velem, amikor szerelmes lettem egyik iskolatársamba,
Horváth Jóskába, akitől csak erőnek erejével - egy szörnyű erőszakot követően - tudtak elszakítani!
Itt olvasható annak a rettenetes erőszaknak a története:
https://www.fac...
2018-10-21 12:58:15
Labdarúgó NB I - A címvédő ellen sem tudott pontot szerezni Horváth Ferenccel a Haladás
...
A szombathelyiek a szeptember végén kinevezett Horváth Ferenc irányításával továbbra sem szereztek pontot, ez volt a harmadik vereségük.

OTP Bank Liga, 11. forduló:Szombathelyi Haladás-MOL Vidi FC 0-2 (0-0)------------------------------- -----------Szombathely, 3317 néző, v.: Berke
gólszerzők: M. Scepovic (61.), Pátkai (69.)
sárga lap:Tamás L. (84.), illet...
2018-10-20 19:08:37
Budapesti hangulatot idéző kultúrbár nyílik Párizsban
... zenekarról folyik az egyeztetés az együttműködő Párizsi Magyar Intézettel, és a nyitóhétvégén fellépő valamennyi francia együttesben játszanak ott élő magyarok.
A nyitónapok vendégséfje Horváth Susa, a Susa in the kitchen blog szerzője lesz, a desszerteket és a hideg ételeket szintén egy magyar gasztroblogger, a Párizsban élő Obermayer Anita készíti.
Az éjfélig nyitva ta...
2018-10-20 15:42:33
MSZP: komoly betegellátási válság van Magyarországon
... Lajos kérdésre válaszolva elmondta: az MSZP azt szeretné, ha előválasztáson dőlne el, ki legyen az ellenzék jelöltje a főpolgármester-választásra. Ha ez Puzsér Róbert, akkor legyen ő, ha Horváth Csaba, akkor legyen ő, ha Karácsony Gergely, akkor legyen ő" - mondta.
Azt, hogy korábban kritikát fogalmazott meg Puzsér Róberttel szemben, Korózs Lajos úgy kommentálta: előrébbvaló ...
2018-10-11 13:32:18
MSZP: Orbán és Tarlós egyetlen érdemi szót sem szólt Budapestről
...
Horváth Csaba, a Fővárosi Közgyűlés szocialista képviselője arra a bejelentésre, hogy Tarlós István elfogadta a miniszterelnök felkérését a főpolgármester-jelöltségre, azt mondta: gratulálnak, de szerinte a budapestiek ennél többet érdemelnek.
Az ellenzéki képviselő szerint Orbán Viktor már sokat elvett a budapestiektől és úgy látja, hogy már nem is ígér semmit.
Hor...
2018-10-10 14:26:11
Az ember tragédiája 1. címmel tartanak bemutatót Székesfehérváron
...
A darabot a társulat művészeti vezetői, Bagó Bertalan, Hargitai Iván, Horváth Csaba és Szikora János igazgató rendhagyó módon közösen állítják színpadra, a bemutatót december 1-jén tartják - hangzott el a produkció hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.
Szikora János elmondta: a színház felkérésére négy neves író, Márton László, Tasnádi István, Térey János és Závada Pál "...
2018-10-08 15:52:57
Fővárosi Közgyűlés - MSZP: a városvezetés a saját zsebéből fizesse a károkozását!
...
Horváth Csaba, az ellenzéki párt budapesti képviselője szerdán, a Fővárosi Közgyűlés ülése előtt tartott sajtótájékoztatón elmondta, a gyógyfürdő nyolc éve teljesen elkészült és megnyithatott volna, mára azonban 2,5 milliárd forintos kár keletkezett az épületben.
Kiemelte emellett, az MSZP már a kezdetekkor jelezte, hogy a Simicska Lajos plakátjai miatt indult perben szi...
2018-09-26 10:37:26
Liu Shaolin Sándor: tud majd nagy meglepetéseket okozni az új férfi gyorskorcsolya-váltó
... Angolna, az olimpiai és világbajnok tornász Berki Krisztián, a tavalyi Év sportolója, a gátfutó vb-bronzérmes Baji Balázs, a nemrég a crossfit-világbajnokságon nagy meglepetésre ezüstérmes Horváth Laura, az olimpiai bronzérmes, vb-ezüstérmes párbajtőrvívó Somfai Péter, a világ- és Európa-bajnoki bronzérmes birkózó Veréb István, valamint a válogatottban 42 mérkőzésen 11 gólos futba...
2018-09-22 19:21:50
Deák Bill '70 novemberben az Arénában vendégekkel
... ki fogjuk adni".
A novemberi esten, amelyet a Danubius Music rendez, színpadra lép Igor, a háromlábú kutya is. A énekes zenekarában Nagy Dénes gitáron, Takács József basszusgitáron, Horváth Zsolt billentyűs hangszereken játszik, Szabó Csaba pedig dobol.
Deák Bill Gyula a hatvanas években a Sztár zenekarral kezdett énekelni, aztán játszott a Lloydban, a Wanderersben, a Na...
2018-09-19 12:11:27
1 2 3 ................102 103 ........154 155 ........204 205 206 
Címkék: Labdarúgó NB, Horváth Ferenccel, Fővárosi Közgyűlés, Shaolin Sándor, Deák Bill, Páli Szent Vince Katolikus Általános Iskola, HORVÁTH ILDIKÓ, BÉRCINÉ IVÁNCSICS ETELKA, Horváth Jóskába, Horváth Ferenc, Bank Liga, Szombathelyi Haladás-MOL Vidi FC, Tamás, Párizsi Magyar Intézettel, Horváth Susa, Obermayer Anita, Puzsér Róbert, Horváth Csaba, Karácsony Gergely, Puzsér Róberttel, Korózs Lajos, Tarlós István, Orbán Viktor, Bagó Bertalan, Hargitai Iván, Szikora János, Márton László, Tasnádi István, Térey János, Závada Pál, Simicska Lajos, Berki Krisztián, Baji Balázs, Horváth Laura, Somfai Péter, Veréb István, Danubius Music, Nagy Dénes, Takács József, Horváth Zsolt, Szabó Csaba, Deák Bill Gyula, megtorló hatalom, címvédő ellen, ember tragédiája, saját zsebéből, kapuvári Páli, szózat éneklése, igazi tragédia, szörnyű erőszakot, rettenetes erőszaknak, szeptember végén, harmadik vereségük, együttműködő Párizsi, nyitóhétvégén fellépő, nyitónapok vendégséfje, hideg ételeket, magyar gasztroblogger, éjfélig nyitva,
© 2013 TVN.HU Kft.