Regisztráció  Belépés
Nyugdíjasok FOHÁSZA (Naplemente)
...
- De legalább adj erőt, hogy türelmesen végighallgassam őket.
- Azt sem merem kérni, hogy halványodó emlékezőképességemet erősítsd vissza olyanná, amilyen régen volt.
- Inkább azt kérem, hogy adj nekem több szerénységet és kevesebb magabiztosságot, amikor előfordul, hogy mások ugyanarra az esetre másképp emlékeznek, mint én.
- Ajándékozz meg azzal a csodá...
2018-07-19 23:00:53
Alapító nyilatkozat tervezet és program
... az EU-tagságunkról? Az Európai Bizottság legfrissebb közvélemény-kutatása szerint hazánkban többségbe kerültek azok, akik nem bíznak az Európai Unióban. Egyre többen érzik úgy, hogy az EU inkább gyarmatosít, kihasznál minket, és a belügyeinkbe is egyre jobban beleavatkozik, nemzeti önrendelkezésünket felszámolja, a Nemzetek Európája helyett egy Európai Egyesült Államokká gyúrva ös...
2018-07-19 22:43:30
Mit láthatunk ezen a képen?
... számomra, nem volt egyértelmű... ;)
Mindenesetre, KÖSSZ A "HÜVELYK"-ET! (Igaz, többször leírtam már, nem hajtok a pontokra...)

Talán, a fényképezési magasságot, alulbecsültem! Inkább 100 méteren FELÜLI lesz az, nem pedig 70 méter körüli... Nagyjából a Gellért-hegy legmagasabb pontjáról látszanának ilyen formán a lovak és az emberek... (Annak a "hegynek" a magassága...
2018-07-19 22:36:40
Itt az igazság: Európaiak uralják és zsigerelik ki Afrikát
... okoznak. Csakhogy egy olyan helyzetben, ahol az európaiak brutális eszközök által olyan vezetőket támogatnak, akik segédkezet nyújtanak Afrika kizsigereléséhez, nem függőségről, sokkal inkább modern kori gyarmatosításról van okunk beszélni.

E jelenségnek Franciaország az élvonalában jár.

...
2018-07-19 21:47:03
Jordánia legszebb látnivalói
... kikötővárosa. A Vörös-tenger északi részén, az Akabai-öböl partján. Fontos kereskedelmi központ, mely Ázsiát, Afrikát és Európát köti össze. A 25 km-es jordániai tengerpart ma már egyre inkább beépül. Kikötők, strandok és szállodák épülnek itt.


Északról dél felé ...
2018-07-19 20:46:49
Elképesztő tények, amiket nem tudtál az ókori Egyiptomról
... borotválta a fejét. A válasz egyszerű: a tetvek minenhol fellelhetőek voltak Egyiptom területén. Már akkoriban is léteztek tetűirtó szerek, azonban ezek nem bizonyultak elég hatékonynak, ezért inkább a férfiak és nők is megszabadultak hajuktól. A nők általában parókát viseltek, amitől szükség esetén azonnal meg lehetett szabadulni.

...
2018-07-19 10:14:18
Tallóztam
... való húst és köretet, meg a zöldséget! És a szoba mérleg, amire minden nap ráállok, mert kell a napi kontroll, hogy ne engedjem el a gyeplőt önmagam előtt. Nem, nem feszengett életmód ez,inkább a munkám van feszített tempóban. tegnap például ügyintézés közben szerveztem az újabb találkozót, helyszínt és forgatást és stúdióst....majd néhány óra alatt felvettünk mindent! Jöhetett eg...
2018-07-19 09:07:24
Az orvoselit mindent megtesz, hogy megmaradjon a hálapénz
... centrumokba, ahol viszont nem bővítették a kapacitást, nem szereztek be elég diagnosztikai eszközt, nem gondoskodtak elég szakorvosról. A centralizációból tehát éppen az maradt ki, ami leginkább a betegek kényelmét, túlésését, méltóságát szolgálná.


Fotó:24.hu/Bielik István
Ha nem az onkológiai ellátásban elért sikerei miatt választották, akkor miért?
...
2018-07-18 17:22:37
A mennyei Atyát választottam
... saját értékei alapján - arra ösztönözve engem, hogy fogadjam el a világ normáit és társadalmi szokásait. Nem értette, miért nem akarok moziba járni, mulatozni vagy alkoholt inni. Egyre inkább tudtam, hogy döntenem kell: igent mondok Istennek, és elhagyom az apámat, vagy nemet mondok az Úrnak, és az apámmal maradok. Egyértelmű volt, hogy választanom kell.
Egy kérdés mind...
2018-07-18 13:44:51
Rudolf Steiner - A harag missziója
...(GA 58, Metamorphosen des Seelenlebens - Pfade der Seelenerlebnisse, I., előadás
Berlinben, 1909. nov. 5.; zsebkönyv-kiadás: Tb 603)


Ha a lelki életet abból a szempontból vizsgáljuk, amelyből itt vizsgálnunk kell, önkéntelenül
Herakleitos szavaira kell gondolnunk:

"A lélek határait fel nem mérheted, ha a világ összes útját végigfutod is,...
2018-07-18 00:12:57
1 2 3 ...........3418 3419 ......5127 5128 .....6835 6836 6837 
Címkék: Nyugdíjasok FOHÁSZA, Rudolf Steiner, Európai Bizottság, Európai Unióban, Nemzetek Európája, Európai Egyesült Államokká, KÖSSZ, Bielik István, ókori Egyiptomról, orvoselit mindent, mennyei Atyát, harag missziója, esetre másképp, fényképezési magasságot, olyan helyzetben, európaiak brutális, válasz egyszerű, tetvek minenhol, szoba mérleg, napi kontroll, gyeplőt önmagam, újabb találkozót, centralizációból tehát, betegek kényelmét, onkológiai ellátásban, világ normáit, apámmal maradok, kérdés mind, lelki életet, szempontból vizsgáljuk, lélek határait, világ összes, gyarmatosításról, kizsigereléséhez, seelenerlebnisse, centralizációból, magabiztosságot, internetfigyelo, végighallgassam, megszabadultak, franciaország, diagnosztikai, beleavatkozik, metamorphosen, alulbecsültem, választották, seelenlebens, tagságunkról, kikötővárosa, fényképezési, önkéntelenül, gondoskodtak, belügyeinkbe, szakorvosról, választottam, fellelhetőek, mindenesetre, kereskedelmi, szerénységet, jelenségnek, nyilatkozat, szempontból, nyugdíjasok,
© 2013 TVN.HU Kft.