Belépés
Soltész: négy és fél milliárd forintot kapnak a karitatív szervezetek intézményfejlesztésre
... Vöröskereszt 650-650 millió forintot, a Baptista Szeretetszolgálat pedig 640 millió forintot nyert el az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) pályázatán.
Emellett a Johannita Segítő Szolgálat, a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat és az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség kapott 200-200 millió forint támogatást.
A pályázaton elnyert pénz...
2017-10-30 11:32:12
A johanniták is bekapcsolódnak a fővárosi mentési munkákba
...
Ismertette: a szervezet az Országos Mentőszolgálattal (OMSZ) közreműködői szerződést kötött, amelynek keretében részt vehet a fővárosi mentésben.
A johannita mentőautó johannita legénységgel várja az OMSZ-tól érkező riasztásokat. A munka önkéntes, nem kapnak érte térítést, miként a segítő szolgálat sem fizet a résztvevőknek.
A keresztény szellemiségű szakembereket h...
2017-09-03 09:51:31
Soltész: négy és fél milliárd forintot kapnak a karitatív szervezetek infrastrukturális fejlesztésre
... forintot, a Baptista Szeretetszolgálat 638 millió forintot nyert az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program pályázatán.
Mellettük az Egységes Magyar Izraelita Hitközség, a Johannita Segítő Szolgálat és a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat kapott 200-200 millió forint támogatást.
A pályázaton elnyert pénzből 35 település 40 helyszínén valósulnak meg infra...
2017-06-21 15:08:06
Soltész: segélyszállítmányt készít elő Ukrajnának a Karitatív Tanács
... Ökumenikus Segélyszervezet, Magyar Máltai Szeretetszolgálat, Magyar Református Szeretetszolgálat, Magyar Vöröskereszt és a Baptista Szeretetszolgálat -, valamint a hozzájuk csatlakozó Johannita Segítő Szolgálat, a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat és az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség segélyszervezete. Hozzátette: ezek a szervezetek a lakosság támogatásán tú...
2016-01-18 15:53:02
Soltész: a határon túli magyarságnak fontosak a közös ünnepek
...
Soltész Miklós telefonon a helyszínről elmondta: a szabadkai nagycsaládos karácsonyon a Johannita Segítő Szolgálat és a kormány támogatásával 150 nagycsaládban, nehéz körülmények között nevelkedő kisgyermek kapott magyar szépirodalmi és történelmi könyveket, édességet, tartós élelmiszert tartalmazó ajándékcsomagot. A rendezvényre Szabadkáról és környékéről érkeztek a családok...
2015-12-11 15:52:06
Soltész: idén is lesz kazáncsereprogram Kárpátalján
... Katolikus Karitász, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Református Szeretetszolgálat, az Ökumenikus Segélyszervezet, a Baptista Szeretetszolgálat és a Magyar Vöröskereszt -, továbbá a Johannita Segítő Szolgálat és a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat vezetői.
Soltész Miklós szólt arról is, hogy a kárpátaljai katolikus, református és görögkatolikus egyház, valamint...
2015-11-05 12:41:58
Illegális bevándorlás - Soltész: a migrációról és a kárpátaljai helyzetről is tárgyalt a Karitatív Tanács
... Karitatív Tanács tagjai - a Katolikus Karitász, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Református Szeretetszolgálat, az Ökumenikus Segélyszervezet és a Magyar Vöröskereszt -, továbbá a Johannita Segítő Szolgálat, a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat vezetői arról számoltak be, hogy egyre több önkéntes csatlakozik hozzájuk, így el tudják látni az elmúlt időszakban megsoksz...
2015-09-29 12:22:54
Betegszállító autót küld Kárpátaljára a Johannita Segítő Szolgálat
... betegeket viszi magyarországi, elsősorban a nyíregyházi, a mátészalkai és a debreceni kórházba - ismertette Porcsalmy László.
Az osztrák johannitáktól vásárolt autó a magyarországi Johannita Segítő Szolgálat tulajdonában marad, működtetni pedig a kárpátaljai helyi szervezetük fogja - tette hozzá a szervezet elnöke.
Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának e...
2015-06-17 14:51:46
Balog Zoltán: fontos, hogy minden segélyszállítmánynak legyen üzenete
... Szeretetszolgálat is részt vesz, továbbá csatlakozott a kezdeményezéshez az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH), a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat, valamint a Johannita Segítő Szolgálat is - mondta el a műsorban Écsi Gábor, a Katolikus Karitász vezetője.
A kamionok kijutásának biztosításában segítséget nyújtott az Emberi Erőforrások Minisztériuma, ...
2015-06-01 19:01:50
Nyolc kamionnyi segélyszállítmány indult Kárpátaljára
... Szeretetszolgálat is részt vesz, továbbá csatlakozott a kezdeményezéshez az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH), a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat, valamint a Johannita Segítő Szolgálat is - mondta el a műsorban Écsi Gábor, a Katolikus Karitász vezetője.
Hozzátette: a kamionok kijutásának biztosításában értékes segítséget nyújtott az Emberi Erőforr...
2015-06-01 10:31:56
1 2 3 
Címkék: Karitatív Tanács, Johannita Segítő Szolgálat, Balog Zoltán, Baptista Szeretetszolgálat, Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program, Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat, Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség, Országos Mentőszolgálattal, Egységes Magyar Izraelita Hitközség, Ökumenikus Segélyszervezet, Magyar Máltai Szeretetszolgálat, Magyar Református Szeretetszolgálat, Magyar Vöröskereszt, Soltész Miklós, Katolikus Karitász, Református Szeretetszolgálat, Porcsalmy László, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Écsi Gábor, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Emberi Erőforr, karitatív szervezetek, fővárosi mentési, határon túli, közös ünnepek, kárpátaljai helyzetről, pályázaton elnyert, fővárosi mentésben, johannita mentőautó, munka önkéntes, segítő szolgálat, keresztény szellemiségű, hozzájuk csatlakozó, lakosság támogatásán, helyszínről elmondta, szabadkai nagycsaládos, kormány támogatásával, rendezvényre Szabadkáról, kárpátaljai katolikus, elmúlt időszakban,
© 2013 TVN.HU Kft.