Belépés
Katalán válság - Katalán börtönökbe helyeznek át hat, előzetes letartóztatásban lévő függetlenségi politikust
... lehetőség már nyitott számukra, ugyanis a velük szemben indult bírósági eljárás új szakaszba ért.
A későbbiekben várható még három volt katalán kormánytag, Joaquim Forn, Jordi Turull és Josep Rull áthelyezésének engedélyezése is.
A döntés egy héttel előzte meg Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök és Quim Torra katalán elnök találkozóját.
A madridi és barcelonai vez...
2018-07-02 21:22:05
Katalán válság - Ismét előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság Jordi Turull katalán elnökjelöltet
...
A madridi bíróságról a kijelölt börtönökbe szállítják a vádlottakat, Carme Forcadell, volt katalán parlamenti elnököt, Raül Romeva, volt katalán külügyi tanácsost, Josep Rull, volt területi ügyekért felelős tanácsost és Dolors Bassa, volt munkaügyi tanácsost.
Pablo Llarena bíró döntésével helyt adott az ügyészség kérésének, amely egyebek mellett a szökés, elrejtőzés vesz...
2018-03-23 19:52:21
Katalán válság - Lázadás és közpénzek hűtlen kezelése miatt vádat emeltek Carles Puigdemont és több volt katalá
... belügyi tanácsos, valamint Jordi Turullc volt kormányszóvivő és jelenlegi katalán elnökjelölt. A vádlottak között van Raül Romeva volt külügyi tanácsos, Clara Ponsatí volt oktatásügyi tanácsos, Josep Rull volt területi ügyekért felelős tanácsos, Antoni Comín volt egészségügyi tanácsos és Dolors Bassa volt munkaügyi tanácsos is.
A politikusoknak a tavaly október 1-én alkotmány...
2018-03-23 13:31:45
Katalán választás - Egymást hibáztatták televíziós vitájukon a pártok
... eseményeket, az erőszakos rendőri fellépést.
Carles Puigdemont volt katalán elnököt, aki Brüsszelben tartózkodik, mivel Spanyolországban letartóztatási parancs van érvényben ellene, Josep Rull helyettesítette a vitában. A politikus korábban szintén előzetes letartóztatásban volt.
A függetlenségi Együtt Katalóniáért (Junts per Catalunya) képviselője szerint jelen körülmén...
2017-12-18 07:05:17
Katalán válság - Előzetes letartóztatásba helyezett nyolc volt katalán kormánytagot a bíróság
... megsemmisítésének veszélye.
A bírósági tárgyalásról egyenesen öt különböző börtönbe szállítják a katalán politikusokat: Oriol Junqueras, volt elnök-helyettest, továbbá Jordi Turull, Josep Rull, Meritxell Borras, Joaquin Forn, Raül Romeva, Carles Mundó, Dolors Bassa volt tanácsosokat.
Lamela bíró egy kilencedik kormánytag, Santi Vila esetében 50 ezer euró (15,5 millió for...
2017-11-02 18:23:18
Csendőrökkel erősítik a biztonsági ellenőrzést a barcelonai repülőtéren a dolgozók sztrájkja miatt
... fejlesztési miniszter kritikával illette a sztrájkbizottság ezen lépését, amelyet bírált a cég és a dolgozók közötti közvetítésben közreműködő katalán kormányzat is, újabb szavazást követelve.
Josep Rull, katalán kormányszóvivő továbbá felajánlotta a spanyol kormánynak a katalán rendőrség közreműködését is a repülőtéren.
Annak ellenére, hogy a kormányzat 90 százalékon h...
2017-08-11 16:32:59
Korrupció gyanúja miatt házkutatást tartottak a katalán kormánypárt barcelonai székházában
... apja a mostani kormánypárt alapítói közé tartozott, valamint közeli családi barátai a volt katalán elnöknek Jordi Pujolnak, aki ellen szintén pénzmosás gyanúja miatt zajlik eljárás.
Josep Rull, a CDC párt főkoordinátora az ügyben tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: a pártnak nincs rejtegetni valója, pénzügyei átláthatóak és legálisak. Véleménye szerint a hatóságok akciója...
2015-08-28 17:02:17
1 
Címkék: Jordi Turull, Carles Puigdemont, Joaquim Forn, Josep Rull, Pedro Sánchez, Carme Forcadell, Raül Romeva, Dolors Bassa, Pablo Llarena, Jordi Turullc, Clara Ponsatí, Antoni Comín, Együtt Katalóniáért, Oriol Junqueras, Meritxell Borras, Joaquin Forn, Carles Mundó, Santi Vila, Jordi Pujolnak, bíróság Jordi, biztonsági ellenőrzést, barcelonai repülőtéren, dolgozók sztrájkja, katalán kormánypárt, velük szemben, későbbiekben várható, héttel előzte, madridi bíróságról, kijelölt börtönökbe, ügyészség kérésének, vádlottak között, tavaly október, erőszakos rendőri, politikus korábban, függetlenségi Együtt, bírósági tárgyalásról, katalán politikusokat, kilencedik kormánytag, sztrájkbizottság ezen, dolgozók közötti, spanyol kormánynak, katalán rendőrség, mostani kormánypárt, volt katalán, ügyben tartott, pártnak nincs, hatóságok akciója, letartóztatásban, spanyolországban, sztrájkbizottság, letartóztatásba, helyettesítette, miniszterelnök, kormányszóvivő, letartóztatási, áthelyezésének, közreműködését, politikusoknak,
© 2013 TVN.HU Kft.