Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - Dömötör: Vona Gábor ma már teret engedne a bevándorlásnak
...
Dömötör Csaba ezt arra reagálva közölte szerdán az MTI-vel, hogy Z. Kárpát Dániel Jobbik-alelnök a nap folyamán tartott sajtótájékoztatóján arra kérte, álljon ki vele egy vitára az elmúlt három évben menekültstátuszt kapók helyzetével kapcsolatban. Z. Kárpát Dániel úgy fogalmazott: 2300 "indokolatlanul betelepített migráns" ügyében szeretne válaszokat kapni, egyebek mellett a...
2018-01-17 18:54:53
Jobbik: Dömötör Csaba álljon ki egy vitára
...
Z. Kárpát Dániel szerdai budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: 2300 "indokolatlanul betelepített migráns" ügyében szeretne válaszokat kapni, egyebek mellett a szűrőmechanizmusra vonatkozóan.
Az ellenzéki politikus a menekültstátusz megadását úgy értékelte: "a Soros-ösztöndíjasok végrehajtották a Soros-tervet".
Jelezte, hogy a Jobbik tiszteletben tart minden...
2018-01-17 17:54:47
Magáncégek húznak le milliárdokat az autósokról a parkolásér
... milliárdokat az autósokról a parkolásért - ennek vetne véget a Jobbik

A Jobbik felülvizsgálná az autóstársadalmat érintő indokolatlan sarcot - jelentette ki sajtótájékoztatóján Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke.

A politikus elmondta: a Jobbik megvizsgálná a sok esetben több milliárdos hasznot realizáló parkolási társaságok működését. A párt hosszú ...
2018-01-14 11:24:38
Választás 2018 - Z. Kárpát: a felaprózódott ellenzék nem számolhat reális győzelemmel
... választások megnyerése érdekében és az egyetlen potens kihívóként áll a szorítóban - emelte ki, hozzátéve: az ÁSZ és Orbán Viktor "összjátéka" azonban megkérdőjelezi a részvételüket.
Z. Kárpát Dániel azt is mondta: két szereplősre szűkült a meccs, a felaprózódott és "sokszor saját pozíciójukat sem feltétlenül ismerő kisebb ellenzéki erők" nem számolhatnak reálisan győzelemmel...
2018-01-11 16:44:11
Nem segítik a magyar KKV-kat: totális kudarc a kormány gazd
... célzó iránnyal, de ha a magyar kormány nem segíti a kis- és középvállalkozásokat a termelékenység javításának lehetőségéhez akkor beláthatatlan károkat okoz - írta sajtóközleményében Z. Kárpát Dániel, a Jobbik Vállalkozásfejlesztési bizottságának elnöke.

"A jelenlegi, nyilvánvalóan kampánycélokat szolgáló intézkedések mellett a valódi megoldás a béruniós kezdeményez...
2018-01-10 18:58:28
Jobbik: ezzel az ütemmel háromszáz év alatt cserélődik le az ingatlanállomány
... bérlakásprogramban a bérleti díj nem mehetne 1000 forint fölé négyzetméterenként, a befolyt pénzből pedig nemcsak a rendszer fenntartására, hanem a lakásállomány bővítésére is fordítanának.
Z. Kárpát Dániel szerint a lakhatást béren kívüli juttatással is lehetne támogatni, a cafeteria rendszer kiterjesztésével a munkáltató adómentesen tudná a bérleti díjat támogatni, a többgy...
2017-12-22 12:01:50
Huszonhét képviselő nem szólalt fel a második félévben
... államtitkár követi (72 felszólalás), majd az LMP-s Ikotity István (67 felszólalás), a fideszes Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára (65 felszólalás) és a jobbikos Z. Kárpát Dániel (58 felszólalás) következik.
A felszólalások száma alapján Orbán Viktor miniszterelnök (40 felszólalás) valamennyi miniszterét megelőzi a második félévben. A kormányfő felsz...
2017-12-18 10:41:31
Z. Kárpát: a lakosság harmada felkészületlen a váratlan kiadásokra
... felkészületlen a váratlan kiadásokra, elmaradt a törlesztőrészleteivel vagy gondot okoz számára otthona melegen tartása.
Ez szembemegy "a rezsim magáról alkotott képével" - értékelt Z. Kárpát Dániel, aki szóvá tette, hogy az igazságügyi miniszter korábbi érdekeltsége védi a "lakosságot kifosztó" kereskedelmi bankokat, s az ügyészség, valamint az Álllami Számvevőszék (ÁSZ) élé...
2017-12-13 15:33:06
Krónika 14. rész (napirend után)
... Magyarországra".
Farkas Félix roma nemzetiségi szószóló arról beszélt, hogy a kormány valódi lépéseket tesz és komoly lehetőségeket teremt a romák integrációjának érdekében.
Z. Kárpát Dániel (Jobbik) a devizahitel-károsultak helyzete miatt kért szót, párttársa, Szávay István (Jobbik) pedig a választási rendszer problémáiról és a Jobbik ellehetetlenítéséről beszélt.
...
2017-12-12 15:51:49
Idén utoljára interpellálják a kormányt a képviselők
... nyugdíjasokat.
Ellenzéki oldalról az MSZP-s Korózs Lajos szintén Balog Zoltánt interpellálja, azt kérdezve, "miért nincs diszkriminációtól mentes korhatár előtti nyugdíj?".
A jobbikos Z. Kárpát Dániel miniszterelnöknek címzett interpellációjának címe: "Miért hagynak tömegeket az út szélén?".
Az LMP-ből Schmuck Erzsébet a paksi atomerőmű bővítéséért felelős tárca nél...
2017-12-11 07:04:25
1 2 3 ....................67 68 ..........100 101 ..........133 134 135 
Címkék: Vona Gábor, Dömötör Csaba, Kárpát Dániel Jobbik-alelnök, Kárpát Dániel, Orbán Viktor, Jobbik Vállalkozásfejlesztési, LMP-s Ikotity István, Fónagy János, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Álllami Számvevőszék, Farkas Félix, Szávay István, MSZP-s Korózs Lajos, Balog Zoltánt, LMP-ből Schmuck Erzsébet, felaprózódott ellenzék, magyar KKV-kat, kormány gazd, ütemmel háromszáz, második félévben, lakosság harmada, váratlan kiadásokra, elmúlt három, ellenzéki politikus, menekültstátusz megadását, autóstársadalmat érintő, ellenzéki párt, politikus elmondta, párt hosszú, egyetlen potens, magyar kormány, termelékenység javításának, valódi megoldás, béruniós kezdeményez, befolyt pénzből, rendszer fenntartására, lakásállomány bővítésére, lakhatást béren, cafeteria rendszer, munkáltató adómentesen, bérleti díjat, fideszes Fónagy, felszólalások száma, kormányfő felsz, rezsim magáról, igazságügyi miniszter, kormány valódi, romák integrációjának, választási rendszer, paksi atomerőmű, ingatlanállomány,
© 2013 TVN.HU Kft.