Regisztráció  Belépés
Krónika 3. rész (napirend, interpellációk)
...
Szűcs Lajos jegyző Áder János államfő államtitkárok kinevezéséről szóló átiratait ismertette, majd Kövér László házelnök elmondta: az igazságügyi bizottság fenntartotta az előző ciklusban a szemléltetésekről született határozatot.
A Ház ezt követően változtatás nélkül fogadta el az előzetesen közzétett napirendi javaslatot.
Interpellációk
Jobbik: mit tesz a k...
2018-06-18 16:42:52
Költségvetés - MASZSZ: a kormány visszafogja a béreket
... jövőre.
A szakszervezeti szövetség ugyanakkor üdvözölte a vállalkozások terheinek csökkenését, azt, hogy a szociális hozzájárulási adó két százalékponttal mérséklődik 2019-ben.
Kordás László MASZSZ-elnök szerint a döntés a foglalkoztatást kedvezően befolyásolhatja, ugyanakkor az érdekképviselet a munkavállalók számától, illetve a cégek árbevételétől függő differenciálá...
2018-06-14 16:11:46
Kövér: három évtizede az utolsó pillanatban érkezett a szabadság lehetősége
... demokráciában nem értünk egyet ilyen alapvető kérdésekben, akkor az a demokrácia fikció, tehát demokratikus kulisszák, keretek között zajló polgárháború, hideg polgárháború - fogalmazott Kövér László, aki szerint ez a helyzet mindaddig fennáll, amíg ez a kommunizmus idejében gyökerező "antagonisztikus ellentét el nem tűnik a magyar politikából".
Máthé Áron történész, a Nemzet...
2018-06-13 21:19:12
Vastag bőr, rezzenéstelen pofa, betanult habonyi szólamok
... is. Két visszalépés után már csak hárman küzdenek az MSZP vezetéséért. már csak vasárnapig kell kibírni és kiderül, hogy Kunhalmi Ágnes, Mesterházy Attila, vagy Tóth Bertalan fogja Kovács László álmait beteljesíteni, és felkészíteni a pártot a kettőezervalahányas kormányváltásra. Szanyi Tibor EP-képviselő és Bródy Gábor választmányi tag feladta a küzdelmet. Jól van akkor, én rette...
2018-06-12 22:21:39
Krónika 1. rész (napirend előtt: európai ügyészség, oktatás, önkormányzat)
...

Kövér László az ülés elején bejelentette, hogy Simani Silva (örmény) nemzetiségi szószóló lemondott megbízatásáról.

DK: a fideszesek azért nem akarnak európai ügyészséget, mert félnek börtöntől

Vadai Ágnes DK-s képviselő azt mondta: bár már 21 uniós ország jelezte csatlakozását az európai ügyészséghez, Magyarország ezt nem akarja megtenni, azért, m...
2018-06-11 15:42:24
Csak ezt a szerencsétlent húzza az ág
... elrohan mellettü(n)k... najó, meg se próbálom megérteni.

Még sok minden van, amire nem maradt időm, de búcsú gyanánt ajánlok egy érdekes olvasmányt, aminek lényege, hogy Kövér László kormányokon átívelően rálát a titkosszolgálatokra. Remélem, eléggé felcsigázódtunk ahhoz, hogy szép napunk legyen! Csókpuszipacsi!

https://kolozsvaros.com/rovidek/csak -ezt-a-...
2018-06-10 09:19:24
KÖVÉR LÁSZLÓ KÉT AGYVÉRZÉST hORDOTT KI LÁBON 5 PERC ALATT
...
2018. 06. 04. 15:58

KÖVÉR LÁSZLÓ KÉT AGYVÉRZÉST HORDOTT KI LÁBON 5 PERC ALATT


Weiland Annamária

2018. 06. 04. 15:58

Kövér László kétszer kapcsolta ki Jakab mikrofonját. Erősen kezdett a parlamentben az új jobbikos képviselő.


Erősre sikeredett Jakab Péter első interpellációja, A lopott pénz ugye visszajár, ugye...
2018-06-05 21:46:28
Itt egyvalaki feltűnően modortalan, de legalább évtizedek ót
Itt egyvalaki feltűnően modortalan, de legalább évtizedek óta. Az pedig ön, drága jó Kövér úr!


Molnár Bálint | Ma | 8:00

Hétfő után kedd! Jó reggelt kívánok, egy ilyen hétfő után várhatóan a kedd is ilyen lesz, de mivel sem idő-, sem tenyérjós nem vagyok, inkább maradjunk annál, amit biztosan tudunk.

Az ilyen hétfő egyik emblematikus ...
2018-06-05 21:37:44
Parlamentul Ungariei a comemorat semnarea Tratatului de la Trianon
...
Preşedintele Parlamentului Ungariei, László Kövér (Fidesz) a introdus şedinţa printr-o evocare a tratatului de pace semnat în urmă cu 98 de ani. Acesta a formulat astfel: fostele mari puteri ale Europei ne-au condamnat statul la neviabilitate, iar poporul la înstrăinarea de sine.
"Avem convingerea că nu putem construi în secolul XXI un viitor bazat nici pe un sentiment d...
2018-06-04 18:00:16
Krónika 3. rész (napirend, interpellációk)
... javaslatnak megfelelően miért nem tartják meg Kocsis-Cake Olivio (PM) és Hohn Krisztina (LMP) képviselői eskütételét, a mentelmi bizottság miért nem tudta biztosítani a mandátumigazolást. Kövér László házelnök erre azt válaszolta: az LMP frakcióvezetője a házbizottságban kap majd magyarázatot.
Interpellációk
Jobbik: korrupció miatt nem jut pénz tisztességes bérekre
...
2018-06-04 16:50:23
1 2 3 .................211 212 .........317 318 .........422 423 424 
Címkék: KÖVÉR LÁSZLÓ KÉT AGYVÉRZÉST, PERC ALATT, Parlamentul Ungariei, Szűcs Lajos, Áder János, Kövér László, Kordás László MASZSZ-elnök, Máthé Áron, Kunhalmi Ágnes, Mesterházy Attila, Tóth Bertalan, Kovács László, Szanyi Tibor EP-képviselő, Bródy Gábor, Simani Silva, Vadai Ágnes DK-s, KÖVÉR LÁSZLÓ KÉT AGYVÉRZÉST HORDOTT KI LÁBON, Weiland Annamária, Jakab Péter, Molnár Bálint, Preşedintele Parlamentului Ungariei, László Kövér, Kocsis-Cake Olivio, Hohn Krisztina, kormány visszafogja, utolsó pillanatban, szabadság lehetősége, szerencsétlent húzza, comemorat semnarea, igazságügyi bizottság, előző ciklusban, szemléltetésekről született, előzetesen közzétett, szakszervezeti szövetség, vállalkozások terheinek, szociális hozzájárulási, foglalkoztatást kedvezően, munkavállalók számától, cégek árbevételétől, helyzet mindaddig, kommunizmus idejében, magyar politikából, ülés elején, fideszesek azért, európai ügyészséghez, érdekes olvasmányt, lopott pénz, ilyen hétfő, introdus şedinţa, formulat astfel,
© 2013 TVN.HU Kft.