Belépés
Ombudsman: a szülőnek joga van jelen lenni a kiskorú tanú kihallgatásán
... arra kényszerítették, hogy ismerjen be egy bűncselekményt.
Az ombudsman vizsgálatot indított, emellett a beadvány bántalmazásra vonatkozó részét megküldte a Központi Nyomozó Főügyészségnek.
A rendőrség szerint a gyermeket szóban idézték be, majd bekísérték a rendőrségre. A büntetőeljárási törvény azonban kimondja, hogy a 14 évnél idősebb kiskorút közvetlenül kell beidéz...
2017-10-31 11:11:48
Az ügyészséget Kovács Béla ügyvédje értesítette, hogy ügyfele Abháziában van
... ezidáig nem mentette ki távolmaradását a június 23-i, folytatólagos gyanúsítotti kihallgatásról. Hozzátette: a gyanúsított meghatalmazott védője e-mailben küldött a Központi Nyomozó Főügyészségnek egy tájékoztatást, amely szerint védence kórházi gyógykezelésen tartózkodik Abháziában. A meghatalmazott védő nem csatolt semmilyen okiratot, így "ennek valóságtartalmát nem ismerjük" - ...
2017-07-04 14:33:50
Teréz körúti robbantás - Újabb felvételeket tesz közzé a főügyészség a feltételezett tettesről
...
A Keresztes Imre főügyész által jegyzett közlemény utalt arra, hogy a főügyészségnek azonosításra alkalmas, újabb fénykép- és videofelvételei vannak a múlt héten szombaton este, a főváros VI. kerületében, a Teréz körúton történt robbantás egyelőre ismeretlen,feltételezett elkövetőjéről. A felvételek hamarosan elérhetőek lesznek az ügyészség hivatalos honlapján, a www.mklu.hu ...
2016-10-01 21:34:22
Teréz körúti robbantás - Az Együtt elítéli a történteket és mindenre kiterjedő vizsgálatot kér
...
A párt az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében hangsúlyozta: megítélése szerint a Központi Nyomozó Főügyészségnek folyamatos, mindenre kiterjedő vizsgálatot kell lefolytatnia a Teréz körúti robbantás elkövetőjének vagy elkövetőinek megtalálásáért.
Az Együtt mihamarabbi felépülést kíván a két megsérült rendőrnek - írták.
Papp Károly országos rendőrfőkapitány v...
2016-09-25 20:33:51
Orbán és Rogán is szerepel a Spédernél lefoglalt hangfelvéte
... hangfelvételeket?
Amennyiben bűncselekmény gyanúját veti fel valamelyik hangfelvétel, és a beszélgetés résztvevője mentelmi joggal rendelkezik, átadják-e az egész ügyet a Központi Nyomozó Főügyészségnek, vagy elkülönítik azt az alapügytől és csak ez utóbbit adják át?
Tervezi-e az NNI, hogy meggyanúsítja bűncselekmény elkövetésével Spéder Zoltánt?
Amennyiben meggyanú...
2016-06-21 18:39:42
Kovács-ügy - Legfőbb Ügyészség: elhárult a jogi akadálya a büntetőeljárás lefolytatásának
...
A szóvivő ismertette: az értesítést megküldik az ügyben egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomozást folytató Központi Nyomozó Főügyészségnek (KNYF).
Nagy Andrea, a KNYF szóvivője az MTI-vel azt közölte, hogy az ügyben a nyomozás határidejét december 20-áig meghosszabbították.
Az ügyészség - az eljárás minősített volta miatt - eddig nem közölte, hogy pontosan miért ...
2015-11-05 12:11:53
Kovács-ügy - Megérkezett a mentelmi jog felfüggesztéséről szóló határozat a Legfőbb Ügyészségre
... fogadott el.
A Legfőbb Ügyészség az Európai Parlamentnek a mentelmi jog felfüggesztéséről hozott határozatát - a további szükséges intézkedések érdekében - a Központi Nyomozó Főügyészségnek küldi meg.
Az ügy előzménye, hogy Polt Péter legfőbb ügyész - a Központi Nyomozó Főügyészség addigi nyomozása eredményeképpen - 2014. május 12-én diplomáciai úton Martin Schulzhoz, az...
2015-11-05 09:31:26
Együtt: Polt Péter bűnsegédként asszisztál az ingatlanmaffia ügyeihez
... a "Rogán-Portik ingatlanmaffia ügyében", amit az Együtt V. kerületi önkormányzati képviselője, Juhász Péter tárt fel, ezzel szemben nem történik semmi azon túl, hogy a Budapesti Főügyészségnek adták át az esetet.
Az Együtt szerint Polt Péter az ellenzék által kezdeményezett vagy az ellenzéket érintő ügyekben másként jár el, mint a Fidesz által kezdeményezett vagy a Fideszt ér...
2015-01-08 16:07:56
Felfüggesztette a Budapest Környéki Törvényszék egyik bírájának mentelmi jogát az államfő
... tetten.
A LÜ kezdeményezte a bírónő mentelmi jogának felfüggesztését, amire július 11-én került sor. Ezután van lehetősége a nyomozó hatóságnak, jelen esetben a Központi Nyomozón Főügyészségnek, hogy személy szerint a feltételezett elkövető ellen folytassa az eljárást, azaz például meggyanúsítsa, kihallgassa - tette hozzá a LÜ szóvivője.
Sajtóhírek szerint a bírónő köröm...
2014-07-23 11:03:09
Portik-Laborc - A Legfőbb Ügyészség elutasította az Alkotmányvédelmi Hivatal panaszát
... nyomozást.
Korábban a Magyar Nemzet írt arról, hogy az AH ezen határozattal kapcsolatban panasszal élt. Göbölös László, az AH főigazgatója június elején juttatta el álláspontját a főügyészségnek, amely annak véleményezése után felterjesztette a tábornok kifogásait a kérdést jogerősen elbíráló Legfőbb Ügyészségnek.
Fazekas Géza, a Legfőbb Ügyészség sajtószóvivője szerdán ...
2014-07-09 13:43:12
1 2 3 4 5 
Címkék: Kovács Béla, Legfőbb Ügyészség, Legfőbb Ügyészségre, Polt Péter, Budapest Környéki Törvényszék, Alkotmányvédelmi Hivatal, Központi Nyomozó Főügyészségnek, Keresztes Imre, Papp Károly, Spéder Zoltánt, Nagy Andrea, Európai Parlamentnek, Központi Nyomozó Főügyészség, Martin Schulzhoz, Együtt, Juhász Péter, Budapesti Főügyészségnek, Központi Nyomozón Főügyészségnek, Magyar Nemzet, Göbölös László, Legfőbb Ügyészségnek, Fazekas Géza, szülőnek joga, kiskorú tanú, ügyészséget Kovács, feltételezett tettesről, jogi akadálya, büntetőeljárás lefolytatásának, ingatlanmaffia ügyeihez, ombudsman vizsgálatot, beadvány bántalmazásra, rendőrség szerint, gyermeket szóban, büntetőeljárási törvény, június 23-i, gyanúsított meghatalmazott, meghatalmazott védő, főügyészségnek azonosításra, múlt héten, felvételek hamarosan, ügyészség hivatalos, beszélgetés résztvevője, egész ügyet, szóvivő ismertette, értesítést megküldik, ügyben egyelőre, nyomozás határidejét, eljárás minősített, további szükséges, ellenzék által,
© 2013 TVN.HU Kft.