Belépés
ITM: a gazdaság fejlődésének kulcsa a digitalizációban rejlő lehetőségek hatékonyabb kihasználása
... nem mindegy, hogy az ember által felügyelt gépi tanulás milyen irányban halad". Úgy vélte, a mesterséges intelligencia, amellett, hogy csökkenti a munkaerőhiányt, szakmákat is kiszorít.
Kara Ákos, az Innovációs és Technológiai Minisztérium infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkára hangsúlyozta, a kormány szándéka az, hogy minden magyar ember a digitalizá...
2018-10-10 15:31:39
Palkovics: minél korábban hozzá kell szoktatni a gyerekeket a digitális környezethez
... ilyen félelemérzet, és a győri kezdeményezés ebbe az irányba mutat. A kormány támogatja, hogy sok ilyen központ jöjjön létre, mert "ez határozza meg a jövőnket" - közölte.
A megnyitón Kara Ákos infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkár kiemelte: a kormánynak az a célja, hogy minden magyar vállalkozás, helyi közösség, család és ember a digitalizáció nyerte...
2018-10-07 17:41:42
Átadták a 83-as út győri bevezető szakaszának kibővített szakaszát
...
Kara Ákos, az Innovációs és Technológiai Minisztérium infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkára, a térség fideszes országgyűlési képviselője az átadáson azt hangsúlyozta, hogy a fejlesztéssel biztonságosabbá vált az M1-es autópályára a fel- és lehajtás, valamint a győri bevezető szakasz közlekedése.
Mayer András, a NIF Zrt. beruházási vezérigazgató...
2018-08-10 12:57:56
Újabb fejlesztést adtak át a Szupergyors internet program keretében
...

Kara Ákos kijelentette: a kormány célja, hogy Magyarországon minden ember, minden család, minden vállalkozás a digitalizáció nyertese legyen.

Emlékeztetett arra, hogy a Rózsaszentmártonban létesült 497 új hálózati végpont kiépítése a maga 55 millió forintos költségével része a hatvani járásban folyó 430 millió forintos költségű programnak, amelynek keretében...
2018-07-25 15:31:29
Palkovics: növelni kell a magyar tulajdonú vállalatok súlyát a gazdaságban
... Weingartner Balázs József lesz, az energia- és klímaügyi államtitkár pedig Kaderják Péter. A közlekedéspolitikai államtitkár Mosóczi László, az infokommunikációs és fogyasztóvédelmi pedig Kara Ákos lesz, az EU ügyeket Sanda Tamás felügyeli.
Manninger Jenő (Fidesz) szerint Palkovics Lászlónak komoly szerepe volt a zalaegerszegi tesztpálya létrejöttében, és jelezte, hogy a régi...
2018-05-14 17:14:17
Palkovics: a technológiai kihívások megoldására jött létre az új minisztérium
... államtitkári posztot, György László lesz a vezetője a gazdaságtervezésért és szabályozásért felelős államtitkárságnak, Weingartner Balázs a fenntarthatóságért, Mosóczi László a közlekedéspolitikáért, Kara Ákos pedig továbbra is az infokommunikációért felel majd. Az energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkárság élén Kaderják Péter áll majd.


Palkovics ...
2018-05-14 15:48:07
Március 15. - Megkezdte munkáját az operatív törzs
... függetlenségért" - hangsúlyozta, hozzátéve: "március 15-éhez közeledve arra emlékezünk, hogy mindig voltak olyan magyarok, akiknek az ország szabadsága és függetlensége mindennél többet ért".
Kara Ákos elmondta, az egész Kárpát-medencében és országszerte sok helyen készülnek arra, hogy 1848-49 hőseire emlékezzenek.
A központi programok közül kiemelte: az ünnepi rendezvé...
2018-03-14 11:51:37
Egyedi szennyvízkezelő rendszer épül ki Bakonypéterdben
... értékben nyújtottak be kistelepülések pályázatokat, amelyeket a kormány legfeljebb 155 millió forinttal támogatott. Áprilisban vizsgálja meg a kormány, hogy újranyitják-e a pályázatot.
Kara Ákos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkára, a térség fideszes országgyűlési képviselője jelezte, hogy ezzel a beruházás...
2018-03-13 19:38:58
Átadták a Digitális jólét program első képző-szolgáltató helyét
... Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán azt mondta, hogy februárban 845 úgynevezett DJP-pont fejlesztését kezdik meg.
Kara Ákos közölte, hogy a programot ötmilliárd forint magyarországi és uniós forrásból valósítják meg az év végére.
A DJP-pontok klubokban, könyvtárakban várják majd az érdeklődőket...
2018-02-05 20:34:06
Várpalotán adták át az első megújult Digitális jólét program pontot
... fejlesztések, összesen 5 milliárd forint értékben - hangsúlyozta várpalotai sajtótájékoztatóján a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkára.
Kara Ákos azt mondta, hogy az év végéig megvalósuló programban digitális eszközöket adnak át, növelik az internet sávszélességét, a wifit is kiépítik, korábbi tudástárak újulnak meg ...
2018-02-05 12:52:12
1 2 3 ...14 15 ..21 22 .27 28 29 
Címkék: Kara Ákos, Technológiai Minisztérium, Mayer András, Weingartner Balázs József, Kaderják Péter, Mosóczi László, Sanda Tamás, Manninger Jenő, Palkovics Lászlónak, György László, Weingartner Balázs, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Fejlesztési Minisztérium, gazdaság fejlődésének, digitalizációban rejlő, digitális környezethez, magyar tulajdonú, technológiai kihívások, operatív törzs, első megújult, ember által, mesterséges intelligencia, kormány szándéka, győri kezdeményezés, irányba mutat, kormány támogatja, megnyitón Kara, digitalizáció nyerte, térség fideszes, fejlesztéssel biztonságosabbá, győri bevezető, kormány célja, digitalizáció nyertese, hatvani járásban, zalaegerszegi tesztpálya, ország szabadsága, egész Kárpát-medencében, központi programok, ünnepi rendezvé, kormány legfeljebb, programot ötmilliárd, internet sávszélességét, digitalizációban, klímapolitikáért, fogyasztóvédelmi, szennyvízkezelő, energiaügyekért, bakonypéterdben, biztonságosabbá, függetlenségért, szabályozásért,
© 2013 TVN.HU Kft.