Regisztráció  Belépés
Kigyulladt egy épület a fővárosban, egy ember meghalt
...
Kisdi Máté elmondta: a tűzeset a Kondorosi úton, a Szerémi út és a Budafoki út között, egy nem használt gyártelepen történt. A tűzoltók kiérkezésekor teljes terjedelmében égett a kis épület, amelyből kihozták a holttestet. A tüzet eloltották.
Az épületből egy gázpalackot is kihoztak....
2018-01-14 21:25:21
Halálos baleset történt Üröm és Budakalász között
...
Kisdi Máté elmondta: a fővárosi tűzoltók egy férfit emeltek ki az összeroncsolódott autóból, átadták a mentőknek, de már nem lehetett segíteni rajta, a helyszínen meghalt.
A másik járműben nem sérült meg senki....
2017-12-22 19:43:36
Három autó ütközött össze a fővárosi Egér úton, nagy a torlódás
...
Kisdi Máté elmondta: egy ember megsérült a balesetben, őt a tűzoltók vágták ki a roncsból és adták át a mentőknek.
Közölte: a műszaki mentés idejére lezárták az Egér utat....
2017-12-21 17:44:18
Kigyulladt egy budapesti társasház tetőszerkezete
...
Kisdi Máté elmondta, az Anna utcai hat lakásos sorház tetőszerkezete több száz négyzetméteren égett, a tűz továbbterjedését - harminc tűzoltónak - már sikerült megakadályoznia....
2017-12-20 13:12:11
Tűz ütött ki egy XIII. kerületi átmeneti otthonban
...
Kisdi Máté elmondta, a négyemeletes épület második szintjén keletkezett a tűz, amelyben nem sérült meg senki....
2017-12-20 10:21:46
Villamos és kisteherautó ütközött a budapesti BAH-csomópontnál
...
Kisdi Máté elmondta, a baleset miatt áll a forgalom a három főút találkozásánál lévő csomópontban; az ütközés következtében a teherautó sofőrje megsérült.
A rendőrség honlapjára feltett közlemény szerint megkezdték a helyszíni szemlét, a baleset miatt torlódás alakult ki.
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán közölte, a baleset miatt a 17-es és a ...
2017-12-14 11:21:53
Ég egy raktárépület a főváros VIII. kerületében
...
Kisdi Máté elmondta: jelenleg a tűz körülhatárolása tart a Golgota út és a Bláthy Ottó utca sarkán található épületben, a tűzoltók két emelőkosárról is oltanak.
Hozzátette: a tűzoltók kiérkezésekor már kicsaptak a lángok a tetőn.
Elmondta azt is: a fővárosi tűzoltók tizennégy gépkocsival mentek ki a helyszínre. Az első információk szerint ruhaneműk kaptak lángra a r...
2017-12-07 17:19:39
Négy autó ütközött össze az M0-son, nagy a torlódás
...
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, három személyautó és egy kisbusz ütközött össze a Deák Ferenc hídon az M5-ös irányában. A balesetben ketten megsérültek, egyiküket a tűzoltók vágták ki az összeroncsolódott járműből.
A négy sávból kettőt elfoglalnak a balesetet szenvedett járművek, az egyik közösségi navigációs szolgál...
2017-11-29 18:54:15
Lakástűzben meghalt egy nő a fővárosi Budaörsi úton
... próbál...
2017-11-11 19:43:40
Gázolás miatt késnek a vonatok a győri és a székesfehérvári vonalon
...
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: a baleset a Szerémi út és a Dombóvári út kereszteződésében történt.
A Mávinform a honlapján azt írta: a Ferencváros és Kelenföld közötti szakaszon a Keleti pályaudvarról Győrbe tartó személyvonat gázolt el egy embert. A hatósági intézkedések miatt ezen a szakaszon a vonatok csak egy vág...
2017-11-08 18:19:23
1 2 3 .............44 45 .......66 67 ......87 88 89 
Címkék: Kisdi Máté, Budapesti Közlekedési Központ, Bláthy Ottó, Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Deák Ferenc, ember meghalt, fővárosi Egér, budapesti társasház, budapesti BAH-csomópontnál, főváros VIII, fővárosi Budaörsi, székesfehérvári vonalon, tűzoltók kiérkezésekor, tüzet eloltották, fővárosi tűzoltók, férfit emeltek, összeroncsolódott autóból, helyszínen meghalt, másik járműben, ember megsérült, tűzoltók vágták, műszaki mentés, négyemeletes épület, baleset miatt, három főút, ütközés következtében, teherautó sofőrje, rendőrség honlapjára, helyszíni szemlét, első információk, kisbusz ütközött, balesetben ketten, összeroncsolódott járműből, négy sávból, balesetet szenvedett, egyik közösségi, hatósági intézkedések, vonatok csak, továbbterjedését, megakadályoznia, székesfehérvári, körülhatárolása, tetőszerkezete, négyzetméteren, találkozásánál, kiérkezésekor, következtében, terjedelmében, pályaudvarról, emelőkosárról, intézkedések, személyvonat, csomópontnál, csomópontban, kisteherautó, raktárépület,
© 2013 TVN.HU Kft.