Regisztráció  Belépés
Kigyulladt egy gazdagréti panellakás
...
A szóvivő közlése szerint a Regős-közben lévő tízemeletes ház második emeletén, az egyik lakásban csaptak fel a lángok.
A házból hat embert kísértek ki, közülük három felnőttet és egy gyermeket kórházba vittek megfigyelésre.
A lángokat a tűzoltók megfékezték - tette hozzá Kisdi Máté....
2018-06-19 10:11:17
Helyreállt a forgalom a buszbaleset után a XXII. kerületben
... műszaki mentés a XXII. kerületi Kossuth Lajos utcában, a Városház térnél. Az utat megnyitották, az érintett autóbuszok ismét az eredeti, illetve teljes vonalon közlekednek.
Korábban Kisdi Máté a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t arról tájékoztatta, hogy az autóbuszon mintegy harmincan utaztak, senki nem sérült meg.
Az ütközés következtében a vill...
2018-06-15 10:11:15
Villanyoszlopnak ütközött a 114-es busz Budapesten, teljes útzár
...
Kisdi Máté közölte: az autóbuszon mintegy harmincan utaztak, senki nem sérült meg.
Az ütközés következtében a villanyoszlop kettétört és rázuhant a buszra. Az oszlopot a tűzoltók daruval emelik le a járműről - mondta a szóvivő.
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) azt közölte, hogy a rendőrségi helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig a szakaszon közlekedő bus...
2018-06-15 08:41:00
Angyalföldi raktártűz - Rongálás miatt indított eljárást a rendőrség
... senki.
A műszaki berendezéseket tároló, háromezer négyzetméteres raktárban szerda délelőtt keletkezett tűz. A környéket kiürítették, több száz embert kísértek biztonságos helyre.
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek korábban elmondta: a tüzet kora délutánra sikerült "lefeketíteni", azaz a lánggal égést megszüntetni, jelenleg az izzó,...
2018-06-13 15:32:18
Angyalföldi raktártűz - Megfékezték a lángokat
... délelőtt keletkezett tűz. A környéket kiürítették, több száz embert kísértek biztonságos helyre. Az oltásban több mint ötven fővárosi hivatásos és zuglói önkéntes tűzoltó vett részt.
Kisdi Máté elmondta: a tüzet kora délutánra sikerült "lefeketíteni", azaz a lánggal égést megszüntetni, jelenleg az izzó, parázsló részeket oltják. A tűz nem terjedt át a közelben álló háromemel...
2018-06-13 13:42:03
Nyolcemeletes ház földszintjén keletkezett tűz Angyalföldön
...
Kisdi Máté közölte: a XIII. kerületi panelház harminc négyzetméteres földszinti tárolójában keletkezett tűz miatt a lépcsőházat ellepte a füst. Negyvenhárom lakónak el kellett hagynia otthonát, többüket mentőálarcban kísértek ki a szabadba. Senki nem sérült meg, de a mentők egy embert füstmérgezés gyanúja miatt kórházba vittek.
A tárolóban kerékpár és más, használaton kí...
2018-05-15 07:04:27
Ráborult egy tűzoltóautó egy kisbuszra Budapesten, egy ember meghalt
...
Kisdi Máté elmondta: a baleset a Nagyszőlős utca és a Budaörsi út kereszteződésében történt, a tűzoltók egy tűzesethez vonultak kék lámpával, szirénázva, amikor oldalára borult a több tíztonnás gépjármű. A kisbuszban egy ember ült, ő a helyszínen meghalt. A tűzoltóautóban nem sérült meg senki.
Jelenleg is végzik a műszaki mentést, két daru emeli le a gépjárművet a kisbus...
2018-05-03 17:22:29
Halálos baleset történt az Üllői úton
...
Kisdi Máté elmondta: oszlopnak hajtott autójával egy idős férfi, akit a tűzoltók kiemeltek a járműből, az igazgatóság doktorszolgálata a helyszínen megkezdte újraélesztését, de nem tudtak rajta segíteni.
Hozzátette: a baleset helyszínén egy sávon halad a forgalom....
2018-05-01 07:18:05
Virágboltokat tarolt le egy kukásautó Újpesten, hárman megsérültek
...
Kisdi Máté közölte, hogy a baleset a Megyeri út és a Bezerédi utca kereszteződésénél történt. A kukásautó mintegy 50 négyzetméternyi területen két virágüzletet rombolt le.
A balesetben egy boltos, valamint a kukásautó vezetője és utasa sérült meg.
A tűzoltók levontatták a járművet a romokról, és megkezdték az autóba rekedt két ember kiszabadítását.
A műszaki me...
2018-03-20 08:45:03
Raktártűz - Eloltották a tüzet a IX. kerületi raktárban
...
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, az ötemeletes épület - amely korábban malomként üzemelt - legalsó szintjén élelmiszerraktár volt. A tégla borítású, de belül faszerkezetű épületet 45 tűzoltó, 13 gépjárművel oltotta.
Jelenleg három vízsugárral az utómunkálatok zajlanak, az izzást próbálják elfojtani. Az épületbe nem lehe...
2018-03-07 11:22:08
1 2 3 .............44 45 .......67 68 ......88 89 90 
Címkék: Kisdi Máté, Kossuth Lajos, Korábban Kisdi Máté, Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Budapesti Közlekedési Központ, gazdagréti panellakás, buszbaleset után, 114-es busz, kisbuszra Budapesten, ember meghalt, kukásautó Újpesten, szóvivő közlése, egyik lakásban, gyermeket kórházba, tűzoltók megfékezték, utat megnyitották, érintett autóbuszok, autóbuszon mintegy, ütközés következtében, villanyoszlop kettétört, tűzoltók daruval, rendőrségi helyszínelés, műszaki mentés, szakaszon közlekedő, műszaki berendezéseket, környéket kiürítették, tüzet kora, lánggal égést, oltásban több, közelben álló, lépcsőházat ellepte, embert füstmérgezés, tárolóban kerékpár, tűzesethez vonultak, több tíztonnás, helyszínen meghalt, műszaki mentést, idős férfi, tűzoltók kiemeltek, igazgatóság doktorszolgálata, helyszínen megkezdte, baleset helyszínén, sávon halad, kukásautó mintegy, kukásautó vezetője, tűzoltók levontatták, autóba rekedt, ötemeletes épület, tégla borítású, utómunkálatok zajlanak, izzást próbálják,
© 2013 TVN.HU Kft.