Regisztráció  Belépés
Lakástűzben meghalt egy nő a fővárosi Budaörsi úton
... próbál...
2017-11-11 19:43:40
Gázolás miatt késnek a vonatok a győri és a székesfehérvári vonalon
...
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: a baleset a Szerémi út és a Dombóvári út kereszteződésében történt.
A Mávinform a honlapján azt írta: a Ferencváros és Kelenföld közötti szakaszon a Keleti pályaudvarról Győrbe tartó személyvonat gázolt el egy embert. A hatósági intézkedések miatt ezen a szakaszon a vonatok csak egy vág...
2017-11-08 18:19:23
Kényszerleszállást hajtott végre egy ejtőernyős a fővárosban
...
Kisdi Máté közölte: az ejtőernyős technikai okok miatt döntött úgy, hogy a földre ereszkedik az Erdőalja útnál.
A sportolót a tűzoltók hozták le a hegyoldalból, majd a mentők kórházba vitték, mert megsérült a lába - ismertette....
2017-11-07 09:11:16
Életveszélyesen megsérült egy ember egy csepeli lakástűzben
...
Kisdi Máté elmondta: a főváros XXI. kerületében a Szent István úton gyulladt ki egy többszintes lakóépület egyik első emeleti lakása. Mire a tűzoltók kiértek, a lakás teljes terjedelmében égett.
A tüzet eloltották. Egy embert kórházba szállítottak, a többi lakót kikísérték a tűzoltók, más nem sérült meg - közölte a szóvivő....
2017-11-05 18:23:18
Balesetek lassítják a forgalmat az M5-ös autópályán a főváros felé
...
Kisdi Máté közölte: az autópálya 23-as kilométerénél három jármű ütközött össze. Egy ember a roncsok közé szorult, őt a tűzoltók szabadítják ki.
Az ütközés helyszínétől nem messze négy autó rohant egymásba. Ez a balestet szintén forgalmi akadályt okoz az autópályán - mondta a szóvivő....
2017-11-05 17:43:15
Ismét teljes vonalon jár a 3-as metró
...
Hozzátették: a menetrend szerinti közlekedés helyreállásáig türelmek kérnek.
Korábban Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: enyhe füstszag miatt riasztották a tűzoltókat csütörtök reggel a 3-as metró Gyöngyösi utcai megállójához.
A Gyöngyösi utcánál a metrószerelvény utolsó kocsijánál éreztek enyhe füstszagot. A szerelv...
2017-10-19 09:21:52
Füstszag miatt riasztották a tűzoltókat a 3-as metróhoz
...
Kisdi Máté elmondta: a Gyöngyösi utcánál a metrószerelvény utolsó kocsijánál éreztek enyhe füstszagot. A szerelvényt és az állomást még a tűzoltók kiérkezése előtt kiürítették. A tűzoltók nem találtak sem tűzre, sem izzásra utaló jelet, jelenleg hőkamerával vizsgálják át a szerelvényt - tette hozzá.
A Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán azt írta: járműhiba mia...
2017-10-19 08:21:36
Halálra gázolt a vonat egy kerékpárost Vecsésen
...
Azt írták, hogy tart a helyszíni szemle, amelynek idejére a vonatforgalom egy vágányon, váltakozva halad.
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta azt MTI-nek, hogy az állomástól száz méterre, a Dózsa György útnál történt a baleset. A fővárosi tűzoltók vonultak ki, hogy segítsenek az utasoknak leszállni a vonatról.
A Mávinform közle...
2017-10-11 22:04:15
Kisebb tűz miatt kiürítették a budapesti Nemzeti Színházat
...
Kisdi Máté elmondta, hogy a színház 6. emeletén egy szaunakályha gyulladt ki. Emiatt megszólalt a tűzjelző berendezés is.
Az épület kiürítését még a tűzoltók kiérkezése előtt megkezdték, a tüzet porral oltó készülékkel eloltották. A fővárosi tűzoltók visszahűtötték a túlmelegedett kályhát.
Mintegy 300 néző és ötven dolgozó volt az épületben. A tűz keletkezésének kör...
2017-10-08 18:02:46
Négy autó karambolozott az Erzsébet-hídon, nagy a torlódás
...
Kisdi Máté közölte: az összeroncsolódott járművek a híd középső négy sávját elfoglalják, ezért csak a két buszsávban, lépésben halad a forgalom.
A mentők két embert vizsgálnak, a helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig torlódásra kell számítani a hídon....
2017-10-03 07:30:59
1 2 3 ............43 44 .......65 66 .......86 87 88 
Címkék: Nemzeti Színházat, Kisdi Máté, Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Szent István, Korábban Kisdi Máté, Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán, Dózsa György, fővárosi Budaörsi, székesfehérvári vonalon, csepeli lakástűzben, főváros felé, 3-as metró, 3-as metróhoz, kerékpárost Vecsésen, budapesti Nemzeti, hatósági intézkedések, vonatok csak, ejtőernyős technikai, földre ereszkedik, tűzoltók hozták, mentők kórházba, többszintes lakóépület, tűzoltók kiértek, lakás teljes, tüzet eloltották, embert kórházba, többi lakót, autópálya 23-as, roncsok közé, tűzoltók szabadítják, ütközés helyszínétől, balestet szintén, menetrend szerinti, tűzoltókat csütörtök, metrószerelvény utolsó, tűzoltók kiérkezése, helyszíni szemle, állomástól száz, fővárosi tűzoltók, utasoknak leszállni, szaunakályha gyulladt, tűzjelző berendezés, épület kiürítését, tüzet porral, túlmelegedett kályhát, összeroncsolódott járművek, műszaki mentés, székesfehérvári, metrószerelvény, életveszélyesen, visszahűtötték,
© 2013 TVN.HU Kft.