Regisztráció  Belépés
Krónika 3. rész (nemzeti felsőoktatási törvény)
... amikor bűnbaknak kiáltották ki Soros Györgyöt - érvelt a képviselő.
Jobbik: csak politikai hangulatkeltés folyt az egyetem ellen
Szávay István (Jobbik) azt a kérdést tette fel: Kovács Zoltán kormányszóvivőnek miért nem kellett lemondani, vagy legalább visszaadni a "jogtalan versenyelőnnyel szerzett" diplomáját? - utalt arra, hogy a kormányszóvivő a CEU-n szerzett papírt...
2017-10-17 12:22:27
Születésnapi fesztivál a 15 éves a Gödör Klubban
... át sikeresen működött táncház.
Mint írták, a táncház ezentúl minden hónapban kétszer, csütörtökönként Belvárosi Táncház néven várja a közönséget. A táncház szakmai vezetője Tárkány-Kovács Bálint Junior Prima díjas népzenész, a házigazda szerepét Fundák Kristóf és Fundák-Kaszai Lili, Fölszállott a páva-győztes néptáncművészek, táncoktatók töltik be. Muzsikál a Fonó zenekar Agó...
2017-10-17 12:02:43
Kiállítás nyílik a Biblia és a képzőművészet kapcsolatáról a Várkert Bazárban
...
Fertőszögi Péter, a Kovács Gábor Művészeti Alapítvány kuratóriumának elnöke a kiállítás pénteki sajtóbemutatóján kiemelte: céljuk bemutatni, hogyan jelentkezik a Biblia gondolatvilága a 20-21. századi magyar képzőművészetben. A tárlat apropóját a reformáció elindulásának 500. évfordulója adta, ugyanakkor gondolatiságában "ökumenikus kiállításra" törekedtek.
A Testőrpalo...
2017-10-13 13:22:15
Október 23. - Kormányszóvivő: Orbán Viktor a Terror Háza Múzeumnál mond beszédet
...
Kovács Zoltán hozzátette: október 23-án "minden méltósággal és tisztelettel ünnepelni vágyó magyar embert várnak a Terror Háza Múzeumnál", ahol a miniszterelnök 15 órakor mondja el beszédét.
A kormányszóvivő kiemelte: az 1956-os megemlékezések egyik legfontosabb és meghatározó eleme, gondolata idén is a szabadság fogalma.
Ennek jegyében idén is a "Szabadság napja" ...
2017-10-13 12:32:03
Bóna Kovács Károly-emlékkiállítás nyílt Salgótarjánban
...
Bóna Kovács Károly gyermekei tavaly ajándékozták Salgótarján önkormányzatának a művész csaknem 300 darabos, grafikákból, festményekből, szobrokból, valamint az alkotómunkához kapcsolódó dokumentációból álló hagyatékát. Ebből és a múzeum saját tárgyaiból állították össze a kiállítást - mondta Dániel Zoltán alpolgármester a megnyitó ünnepségen.
H. Szilasi Ágota művészettör...
2017-10-12 13:23:00
A Jobbik feljelentést tett, hogy kiderüljön, létezik-e a Soros-terv
... Jánost, a Fidesz frakciószóvivőjét, Németh Szilárdot, a nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnökét, Aradszki András energiaügyért felelős államtitkárt, Budai Gyula fideszes képviselőt, Kovács Zoltán kormányszóvivőt, valamint Fodor Csabát, a Nézőpont intézet ügyvezetőjét.
Mirkóczki Ádám azt is elmondta, hogy a parlament nemzetbiztonsági bizottságának szerdai, zárt ülésén me...
2017-10-12 12:02:46
Illegális bevándorlás - Kormányszóvivő: Európa problémáit belülről kell megoldani
...
Kovács Zoltán a vita egyik legveszélyesebb elemeként említette, hogy a német uniópártok munkaerőpiaci folyamatokhoz is kötnék a beengedettek számát. A kérdés túlmutat a migráció témáján, "arról is szól, hogyan képzeljük el az Európai Unió működését, az Európai Unió jövőjét" - mondta a szóvivő.
Megjegyezte, az uniós tervezetekből, intézkedési javaslatokból és vezetői megs...
2017-10-12 08:21:03
Illegális bevándorlás - Kormányszóvivő: Soros világképe egész Európára veszélyes
...
Kovács Zoltán azt mondta, 2015-ben csúcsára jutott a migránsok tömegeinek kontrollálatlan, megállíthatatlan beáramlása, amely kihívást jelent Európának. A tények makacs dolgok: hiába tagadják azokat egyes pártok, ha látszanak - emelte ki. Megjegyezte, ha a Jobbik ebbe a "klubba" akar belépni, "sok szerencsét kívánunk neki".
A kormány továbbra is teszi, amit eddig: felhív...
2017-10-11 21:54:33
Nemzeti konzultáció - Kormányszóvivő: a Soros-terv végrehajtása halad előre az Európai Unióban
...
Kovács Zoltán szerdán Budapesten sajtótájékoztatón azt mondta, a Soros-terv számos elemében és számos formában köszön vissza az unió intézményeinek javaslataiban, döntéseiben.
Ez nem csoda - folytatta - , mert Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa, illetve a milliárdos szervezetei több száz fővel képviseltetik magukat Brüsszelben és mindent elkövetnek azért, hogy az ...
2017-10-11 14:42:53
Kilenc filmet mutatnak be a vajdasági magyar mozgókép napja alkalmából
... más típusú harc is: a filmekben megjelenik az első világháború, a törökdúlás a Délvidéken, egy sportoló harca önmagával, de a megmaradásért való küzdelem is.
A közönség megtekintheti Kovács István Szürke senkik című első világháborús játékfilmjét, amely egy magyar-osztrák-román felderítőcsapat veszélyes küldetéséről szól: a katonák az ellenséges vonalak mögött kísérelnek meg ...
2017-10-10 11:12:44
1 2 3 ..................221 222 .........332 333 .........442 443 444 
Címkék: Gödör Klubban, Várkert Bazárban, Orbán Viktor, Terror Háza Múzeumnál, Bóna Kovács Károly-emlékkiállítás, Európai Unióban, Soros Györgyöt, Szávay István, Kovács Zoltán, Belvárosi Táncház, Tárkány-Kovács Bálint Junior Prima, Fundák Kristóf, Fundák-Kaszai Lili, Fertőszögi Péter, Kovács Gábor Művészeti Alapítvány, Bóna Kovács Károly, Dániel Zoltán, Szilasi Ágota, Németh Szilárdot, Aradszki András, Budai Gyula, Fodor Csabát, Mirkóczki Ádám, Európai Unió, Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa, Kovács István Szürke, képzőművészet kapcsolatáról, vajdasági magyar, egyetem ellen, kérdést tette, táncház ezentúl, táncház szakmai, házigazda szerepét, páva-győztes néptáncművészek, kiállítás pénteki, tárlat apropóját, reformáció elindulásának, kormányszóvivő kiemelte, 1956-os megemlékezések, szabadság fogalma, művész csaknem, alkotómunkához kapcsolódó, múzeum saját, megnyitó ünnepségen, nemzetbiztonsági bizottság, parlament nemzetbiztonsági, vita egyik, német uniópártok, beengedettek számát,
© 2013 TVN.HU Kft.